Salibandy Ylöjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylöjärvi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, futsal ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Ylöjärvi

Salibandy - Ylöjärvi

YPA 03 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Ylöjärvi
Pojat
16

Mutalan Hurjat Nimenhuuto.com

Ammattimaista säbälinkiä Mutalan idyllisissä maisemissa. Toisin sanoen sekaset entiset ja nykyset Mutalan kansalaaset plus pari muutaki hyypiöö huitoo palloo ympäri kenttää ja siinä sivussa huutelee hävyttömyyksiä.

Teemu kirjoitti: en pääse tänää ku on kotiarestia vittu! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Ylöjärvi
Sekajoukkue
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.