Jalkapall Espoonlahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoonlahti ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallonpelinohjaajat, koripallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Espoonlahti

Jalkapall - Espoonlahti

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS-Pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien pelinohjaajat ikäluokissa E, F... Erotuomareitakin löytyy harkkapeleihin. Yhteystiedot, otteluohjelma ja ohjeet JoJo:ille ja valkuille liitteinä tiedostoissa ja/tai materiaalipankissa. Halukkaat voivat liittyä porukkaan. Katso ohje tiedostoista. Lukekaa kaikki viestit! Tiedostojakin on enemmän, kuin mitä etusivulla näkyy.

Niina kirjoitti: Onko ketään tulossa lauantain treenipeliin pelinohjaajaksi. Tarvitdrmme kahta pelinohjaajaa. 11 syntyneet tytöt pelaavat siis kahdella peliryhmällä kaksi peliä la klo 12-13 laaksolahdenjalkspallo hallilla. Yhteys henkilö Janne Uusinarkau 0403511918 (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
161

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Akatemia (kilparyhmä) - Valkoinen (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Miika kirjoitti: Moi, akatemian harkkavuoro huomenna Esportilla klo. 19.00-20.00 on kaikkien vapaassa käytössä omatoimiseen harjoitteluun. Harkkatilana taaempi pääty. Koodi 2275 voimassa klo. 18.15 lähtien. (luultavasti ko, pääty vapaana jo kuuden jälkeen). (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
70

EPS - Naiset kilpa Nimenhuuto.com

Sposti: tytot99@espoonpalloseura.fi kotisivu: http://www.espoonpalloseura.fi/index.php?id=1054

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet harrastanut jalkapalloa kilpa/haastetasolla tai koet, että taitosi r...

Timo kirjoitti: Melinan isä Jyrki hoitaa pöytäkirjaa ja Jeban Marko vastaa kellosta, eli toimitsijat kunnossa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Espoo Espoonlahti
Naiset
31

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. http://www.espoonpalloseura.fi/t06-musta-etusivu

Laura kirjoitti: Lauralla on vaihteeksi taas kyynärsauvat, joten ei osallistu ainakaan tämän viikon treeneihin. T. Benita (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
28

EPS 03 Nimenhuuto.com

EPS 03 (peliryhmät Red, White ja Black ) on EPS 03 jääkiekkojoukkueen pojista koottu jalkapallojoukkue.

Jukka kirjoitti: Tänään 18.12 ei treenejä liian vähän osallistujia. Toki voi mennä itsekseen potkimaan. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Espoo (Espoonlahti)
Pojat
20

EPS Miehet Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Ottakaa mielellään tummaa, vaaleeta tai punaista päälle, niin ehkä saadaan jengit paremmin jaettua. Saku ei pääse niin ei ole liivejä (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Ei asetettu
27

EPS P09 Irokeesit Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Tervetuloa kuvaustapahtumaanne: EPS joukkuekuvaus su 4.2.2018 Kuvaus on pelaajille ilmainen, eikä edellytä ostamaan kuvia. Valokuvat ovat verkkokaupassa nähtävillä 1-2 viikon päästä kuvauksesta. Kuvauspäivänä otetaan sekä muoto- että ryhmäkuvat. Sijainti: SuperPark Espoo, Kuitinmäentie 27, 02240 ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
37

EPS Ninjat P10 Nimenhuuto.com

Robin kirjoitti: Robin kipeä - ei pääse harkkoihin tänään eikä huomenna. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.