Jalkapall Espoonlahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoonlahti ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallonpelinohjaajat ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Akatemia (kilparyhmä) - Musta A (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta B (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Kalle kirjoitti: Tarkoitus on mennä esim. pizzalle yhdessä valmentajien ja muiden taustajoukkojen kanssa. Paikkaa ei ole vielä päätetty ja ehdotuksia otetaan vastaan. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
37

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS:n pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien ja harjoitusotteluiden pelinohjaajat ikäluokissa U9-U6. Joukkueenjohtajat voivat tehdä otteluistaan tapahtumia ryhmään liittymisen jälkeen. Liittymistä varten ota yhteyttä Tom Jolkkoseen p.0400 631300.

Meri kirjoitti: Tilanne 15.12. - tästä puuttuu vielä tuomari. Löytyykö? (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
157

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. http://www.espoonpalloseura.fi/t06-musta-etusivu

Soile kirjoitti: Hei, Sunnuntain treenipeli 15.12. on siirretty ensi lauantaille klo 11 kuplassa! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
33

EPS Miehet Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Hei, Kaksi treenivuoroa vielä ennen joulu ja uudenvuoden taukoa, eli kannattaa olla paikalla, ni voi hyvällä fiiliksellä ottaa juhlapyhät vastaan :) Olen laittanut nimenhuutoon koko hallikauden vorot huhtikuun 1 päivään asti! Hyviä treenejä. Saku (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Ei asetettu
30

EPS P09 Irokeesit Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Huom! Perutaan tämän vkon harjoitukset, syksyn ensimmäinen valmentaja vetoinen valmennus 6.8. Yt Marja (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
31

EPS U8 Taitokoulu Nimenhuuto.com

Täältä löytyvät taitokoulun ottelut. Ilmoittaudu in tai out jokaiseen ottelutapahtumaan viimeistään viikkoa ennen peliä. Joukkueet nimetään viisi päivää ennen ottelua.

Tom kirjoitti: Hei, muistattehan, että huomenna, EPS-päivänä, ei ole taitokoulun harjoituksia. EPSi -päivä 2019 järjestetään 12.12.2019 klo 18:00-20:00 Ison Omenan Duudsonit Activity Parkissa. Tapahtumassa palkitaan kauden aikana ansioituneita epsiläisiä ja valmistaudutaan tulevaan 50v-juhlavuoteen. Tarjolla on... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
21

EPS Musta B U10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ilarilla eka koristurnaus samaan aikaan -> ei tn. ehditä kaikkiin peleihin (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
33