Jalkapall Espoonlahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoonlahti ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallonpelinohjaajat ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Akatemia (kilparyhmä) - Musta A (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta B (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei B-ryhmä! Piirisarjan ottelu 8. kesäkuuta KOPSE/KoiPS YJ2 vastaan siirretään toukokuulle 25. pv. Olemme Stadi Cupissa 8.6. Tapaamme la 25.5. klo 12:30 Jokivarren tekonurmella Vantaalla. Käykää laittamassa pelaaja IN/OUT mahdollisimman pian, kiitos! Linkki nimmariin https://epssalamatytot.nimen... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
40

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS:n pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien ja harjoitusotteluiden pelinohjaajat ikäluokissa U9-U6. Joukkueenjohtajat voivat tehdä otteluistaan tapahtumia ryhmään liittymisen jälkeen. Liittymistä varten ota yhteyttä Tom Jolkkoseen p.0400 631300.

Tom kirjoitti: Hei pelinohjaajat, EPS järjestää elokuussa kolme Umbro Espoolahti Cupia. Turnausmuoto on uusi, pelit ovat lyhyitä, niitä on paljon ja pelinohjaajille voidaan asetella useita pelejä paketiksi, jolla voi hommata päiväpalkan pienellä vaivalla. Pojat 2008 ja 2009 10.-11.8.2019. Pelimuoto 8 v 8 (paits... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
155

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. http://www.espoonpalloseura.fi/t06-musta-etusivu

Kiara kirjoitti: Kiara voisi myös osallistua jos vielä pääse. (16 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
32

EPS Miehet Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Mahtuukohan ikisten peleihin mukaan jos ilmaantuu paikalle? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Ei asetettu
30

EPS P09 Irokeesit Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Huom! Perutaan tämän vkon harjoitukset, syksyn ensimmäinen valmentaja vetoinen valmennus 6.8. Yt Marja (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
34

EPS Ninjat P10 Nimenhuuto.com

Eetu kirjoitti: Eetu in, unohtui ilmoittaa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
33