Jalkapall Espoonlahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoonlahti ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallonpelinohjaajat ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS:n pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien ja harjoitusotteluiden pelinohjaajat ikäluokissa U9-U6. Joukkueenjohtajat voivat tehdä otteluistaan tapahtumia ryhmään liittymisen jälkeen. Liittymistä varten ota yhteyttä Tom Jolkkoseen p.0400 631300.

Heidi kirjoitti: Anyone? :) (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
201

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. http://www.espoonpalloseura.fi/t06-musta-etusivu

Soile kirjoitti: Hei, Sunnuntain treenipeli 15.12. on siirretty ensi lauantaille klo 11 kuplassa! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
34

EPS Miehet Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Huomattiin Ramin kanssa että toi linkki ei auennut kun ilmeisesti vanhentunut. Tässä uusin vastaava: https://www.palloliitto.fi/sites/default/files/Kilpailu_uusi/korona_ohjeistus_alemmat_sarjatasot_ja_juniorit_paiv3.pdf (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Miehet
27

EPS P09 Irokeesit Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Huom! Perutaan tämän vkon harjoitukset, syksyn ensimmäinen valmentaja vetoinen valmennus 6.8. Yt Marja (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
31

EPS U8 Taitokoulu Nimenhuuto.com

Täältä löytyvät taitokoulun ottelut. Ilmoittaudu in tai out jokaiseen ottelutapahtumaan viimeistään viikkoa ennen peliä. Joukkueet nimetään viisi päivää ennen ottelua.

Tom kirjoitti: Hei, tässä on ensi sunnuntain miniliigan kokoonpanot. EPS A: Mikael, Kairon, Eniola, Joonas, Konsta, Lionel, Daniel, Benjamin, Aaron (9) EPS B: Aleksi, Ossi, Verner, William, Alex, Nikita, Albert, Riccardo, Arn, Leo (10) Kokoontuminen tuntia ennen ensimmäistä ottelua. Ilmoitus esteestä viipymättä... (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
25

EPS Musta B U10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ilarilla eka koristurnaus samaan aikaan -> ei tn. ehditä kaikkiin peleihin (Vuosi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
28