Jalkapall Espoonlahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoonlahti ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallonpelinohjaajat, koripallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Espoonlahti

Jalkapall - Espoonlahti

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Akatemia (kilparyhmä) - Valkoinen (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Nea kirjoitti: Tänään Eps-päivänä valittiin vuoden T-05 pelaajaksi Nea, periksiantamattomasta pelistä joukkueen hyväksi, positiivisesta asenteesta ja aktiivisesta harjoittelusta. Paljon onnea Nealle! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
63

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS-Pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien pelinohjaajat ikäluokissa E, F... Erotuomareitakin löytyy harkkapeleihin. Yhteystiedot, otteluohjelma ja ohjeet JoJo:ille ja valkuille liitteinä tiedostoissa ja/tai materiaalipankissa. Halukkaat voivat liittyä porukkaan. Katso ohje tiedostoista. Lukekaa kaikki viestit! Tiedostojakin on enemmän, kuin mitä etusivulla näkyy.

Tom kirjoitti: Hei pelinohjaajat, toimitattehan pelinohjauslaskunne toimistolle 31.10. mennessä, niin ne saadaan maksuun vielä tämän tilikauden aikana. Muistakaa myös tilinumero ja vuoden 2017 verokortti, jos ne vielä puuttuvat. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
158

EPS - TB Nimenhuuto.com

Joukkueen johtaja Eero Peurala kotisivu: http://www.espoonpalloseura.fi/index.php?id=1054

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet harrastanut jalkapalloa kilpa/haastetasolla tai koet, että taitosi r...

Jenni kirjoitti: Inventaariokeikka Seiloriin! Kuten olettekin jo saaneet vihiä niin saimme inventaariokeikan Seiloriin Joulun jälkeiselle viikolle! Tämä on hyvä mahdollisuus kerätä taas lisää rahaa joukkueen tuleviin kustannuksiin. Seilori on luvannut tästä hyvän korvauksen! Työvuorot ovat 27.12. ja 28.12. Eli pu... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoo Espoonlahti
Tytöt
35

EPS T06 musta Nimenhuuto.com

Olemme vuonna -06 syntyneiden tyttöjen haastajatason joukkue, johon kuuluu parikymmentä innokasta pelaajaa. Osa tytöistä on vasta-aloittaneita ja osa muutaman vuoden pelanneita. Tällä kaudella pelaamme Espoon talvisarjaa T12 (haaste) sarjassa yhdellä 8v8 joukkueella.

Elea kirjoitti: Hei! Elea ei valitettavasti jatka enää jalkapalloa, joten pelit ja harjoitukset jäävät. Kiitos syksystä. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti, Espoo
Tytöt
30

EPS 03 Nimenhuuto.com

EPS 03 (peliryhmät Red, White ja Black ) on EPS 03 jääkiekkojoukkueen pojista koottu jalkapallojoukkue.

Jukka kirjoitti: Tänään 18.12 ei treenejä liian vähän osallistujia. Toki voi mennä itsekseen potkimaan. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Espoo (Espoonlahti)
Pojat
20

EPS P09 Irokeesit Nimenhuuto.com

Leo kirjoitti: Eemil A, Sisu, Jon ja Juuso; teidän verkkapaidat/takit on nyt tullut. Tuon ne illalla treeneihin sillä varauksella, että Leo on treenikunnossa. Vähän on flunssaisen oloinen... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
38

EPS Miehet Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Paikalla 17.45 !! (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Ei asetettu
25

EPS Ninjat P10 Nimenhuuto.com

Eetu kirjoitti: Eetu joutui jäämään pois hajoituksesta aikataulusekaannukseni takia. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Pojat
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.