Jalkapall Tornio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tornio ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sulkapallo, jääpallo, sähly, cirklaus, soutu, kuorolaulu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Tornio

Jalkapall - Tornio

TP-47 P04 Nimenhuuto.com

Tämä on futisjoukkue Tornion seudulla asuville 2004 syntyneille pojille. Linkki TP-47 P04 sivuille: http://www.tp47.com/fi/?page_id=212

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa merilappilaiset 2004 syntyneet pojat mukavan jalkapalloharrastukse...

Mikke kirjoitti: Vähän haastavia nämä klo.16.30 harkat koulun vuoksi.Koulusta kotona vasta klo16.15-16.20,ja syödäkki pitäis... no mutta yritetään ehtiä vaikka vähän myöhässä (22 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
45

TP-47 Kotipelit Nimenhuuto.com

Tällä foorumilla tiedotetaan torniolaisille TP-47 juniorijoukkueiden kotipeleistä, jotta halukkaat voivat tulla katsomaan pelejä.

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
26

TP-47 T03-04 Nimenhuuto.com

TP-47 T03-04 joukkue on avoin kaikille Tornion, Haaparannan ja lähialueen jalkapallosta kiinnostuneille tytöille. Pelaamme piirisarjaa sekä D13- että D12-sarjoissa. Mukaan mahtuu! Joukkueen kotisivu http://www.tp47t0304.weebly.com

Pasi kirjoitti: Nyt omalla kattilalla hernekeittoa tarjolla Roantie 6A,vielä jopa lämmintä☺ Nouda päivällinen meiltä, sillä aikaa pannari valmistuu ja minä pääsen peseen tykkiä (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
97

ToJK 05-06 Nimenhuuto.com

ToJK:n P 05-06 juniori jalkapallojoukkue. Harjoittelemme jalkapallon perustaitoja ja pelaamme muutamia turnauksia vuodessa. Joukkueessamme mottona "kaikki pelaa" ja kaikilla on kivaa jalkapallon parissa.

Perttu kirjoitti: Artun lenkkarit jäi Ouluun kentän reunalle. Otin ne mukaan, Perttu tuo ne huomenna treeneihin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
59

ToJK Lady klubi Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan Leidien mukavaan seuraan. Juostaan yhdessä pallon perässä ja opetellaan jalkapallon saloja huumoria unohtamatta :)

Elina kirjoitti: 2 kaveria tulee kans kokeileen (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Naiset
27

TP-47 P00 Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden torniolaiset jalkapallotähdet harjoittelevat tässä joukkueessa. Valmentajat osaavia ja vaativia, heidän opastuksessa taidot karttuu ja fysiikka kehittyy.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Allu koulussa mutta illasta tulee mukaan jos illasta treenit. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
30

TP-47 P08 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Vuonna 2008 syntyneet pojat ovat tervetulleita iloiseen joukkueeseemme. Treen...

Piia kirjoitti: Jaoimme talkoovuorot ja ostamiset piirisarja turnaukseen. 2.9 2017, paikka Puuluoto. Ostokset jaettu kaikkien pelaajien kesken riippumatta osallistuuko kyseiseen turnaukseen, tuotto menee kaikkien poikien hyväksi :) Kahviovuorot: 10.30-13.00 Mari, Minna, Piia B ja Erja ( Mari ja Minna lähtee omie... (26 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
28

tp47p2003 Nimenhuuto.com

Julius kirjoitti: Heippa, Mikä on joukkueen tilinumero jonne kk-maksut maksetaan? -Eija K (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
43

TP47T05-06 Nimenhuuto.com

Josefiina kirjoitti: Hei, ensiviikon lauantaina 30.9 edustuksenpelin talkoovuoro meillä. Klo. 12.30- noin 17.00 . Vielä tarvitaan 10-12 aikuista ja pallotyttöjäkin 5- 7 , - 06 on peli joten -05 pitäisi pallotytöt saada . Vapaaehtoiset ilmotautukaa tiistaihin mennessä. Talkoovuoroon jos ei löydy vapaaehtoisia enempää ... (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
39

TP-47 pojat 10 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Hei! Varusteasiaa.. Tilataan pojille valkoiset pelipaidat vieraspeleihin ja verkka-asu. Nyt voi myös tilata punaista pelipaitaa tai shortsia jos menneet pieneksi ja reppua ja teknistä harkkapaitaa jos ei vielä ole. Otan tiistaina harkkoihin mukaan mallikappaleita, voi sovittaa kokoja. Lisäkokoja ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
43

TP-47 P07 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei, Vaatetilaukset on viety painatettavaksi viime viikolla. Luvattu, että valmista olisi tämän viikon alku puolella. Ilmoittelen. T. Minna (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Ei asetettu
35

TP-47 C-tytöt Nimenhuuto.com

Rami kirjoitti: Terve. Huomenna lähtö siis klo 12:00. Ruoka talon puolesta, moni kerkes jo kyseleen miks? Koska mennään poikien kans samalla kyydillä ja he eivät halunneet syömään mihinkään, niin sovittiin tämän kerran että tehdään näin niin ei tarvi toisia odotella turhaan. Pelit alkaa molemmilla klo 15:00. Arp... (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
23

TP-47P0506 Nimenhuuto.com

Henry kirjoitti: Kemppinen kirjoittaa ajatukseni. Lopuksi linkki liittyen Piitimen turnaukseen :) ”Tekijän kuolema” jalkapallovalmennuksessa Kun puhumme monilajisuudesta, niin mitä me tarkoitamme sillä? Onko shakki- tai kalastuskerhossa harrastaminen syy olla pois jalkapalloharjoituksista? Kuinka paljon shakin pe... (14 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
33

TP-47 T09-10 Nimenhuuto.com

Hanne kirjoitti: ARPOJEN TILITYS! Hei, Kun tilitätte arpoja niin viitenumero niille on 100 ja kun olette tilittäneet niin laittakaa tämän ketjun alle viestiä päivämäärällä milloin tilitetti ( helpompi etsiä ) Kiitos :) -Hanne (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
24

TOJK pojat 07-08 Nimenhuuto.com

Hannamari kirjoitti: Hei, Alla joukkueet nappulaliigaan. Joukkuejako on tehty siten, että molemmissa on tasaisesti pelaajia ja valmentajia/yhteyshenkilöitä, jottei turnauksia tarvisi perua. Haasteita on kuitenkin odotettavissa valmentajien paikalle pääsyn osalta, ja tämän vuoksi osa pojista pelaa välillä toisessakin ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Pojat
44

HFF-ToJK Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Tehotreeni pakaroille ja takareisille. http://news.palloliitto.fi/t/t-e-hrjjhyl-iyhhirdij-m/ Voimaa alavartaloon maajoukkueen treenillä Spurtti, hyppypusku, nopea suunnanvaihdos. Jalkapalloilijalle tyypilliset liikkeet eivät onnistuisi ilman pakaroiden ja takareisien lihaksia. Siksi laadimme yhde... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Tornio
Naiset
29

FC-Kemi 01 Nimenhuuto.com

Keijo kirjoitti: Anttoni tulee mun kyydillä reeneihin ja pääsee jonkun kyydillä takaisin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kemi / Tornio
Pojat
27

Tojk T-05 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan kaikki 2004-2006 syntyneet tytöt!!! Harjoitukset maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin Puuluodon kentällä, klo 18.15.

Nanna kirjoitti: Mie tuun reeneihin mutta en saa juosta tai mitään sellasta koska mulla on jalka kipeä (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
33

TOJK T06-07 Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: Hei! Olemme seurassa ottaneet käyttöön uudet kotisivut jossa toimii myös tulevaisuudessa Pukukoppi (ns "nimenhuuto") Kaikki vanhemmat saavat viestin, jonka jälkeen voivat itse rekisteröity. Nimenhuuto on edelleen käytössä rinnakkaisesti vielä kuun loppuun, mutta sen jälkeen käytämme vain Pukukopp... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tornio
Tytöt
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.