Jalkapall Joutsa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Joutsa ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal, lentopallo ja soutu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Joutsa

Jalkapall - Joutsa

JoSePa P09-10 Nimenhuuto.com

Josepan jalkapallojoukkue 2009-2011 syntyneille.

Merja kirjoitti: Meno pukuhuoneessa ennen harkkojen alkua on välillä aika vauhdikasta ja osittain myös epäasiallista. On hienoa, että harkkoihin tullaan ajoissa, mutta pukuhuoneet on tarkoitettu kamppeiden vaihtoa varten. Odottelu ei liene tämän ikäisten pienten poikien vahvuus.... Energia kannattaa säästää halli... (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Joutsa
Pojat
26

JoSePa toimihenkilöt Nimenhuuto.com

JoSePan johtokunnan, joukkueenjohtajien, valmentajien ja tuomareiden sivut

Jukka kirjoitti: Kirjanpitoaineiston toimittaminen joukkueiden omien tilien kirjanpito on yhdistettävä seuran kirjanpitoon. Toimittamistavasta ja siitä, miten paperit olisi lajiteltava, on tullut muutamia kyselyitä. Paperit tulee järjestää ”nuoruusjärjestykeen” kuukausittain siten että kuukauden nippu koostuu pää... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Joutsa
Ei asetettu
32

JoSePa T04-05 Nimenhuuto.com

Aida kirjoitti: Hei, minulla olisi myynnissä ihan uudet yhden kerran harkoissa pidetyt Niken hyperphenonit kokoa 41, jos jotakuta kiinostaa. 55 euroa. Itse maksoin 60. Yst.Terv: Jonna Päiväniemi (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Joutsa
Tytöt
21

JoSePa Pojat Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Joudun jo tässä vaiheessa tätä "helteistä" kesää miettimään talven futsal kuvioita. Ensi kaudella pojat jakautuvat B ja C junioreihin ikänsä puolesta. Nyt jokainen poika vastaa tähän alle onko mukana ensi kaudella futsalissa. Näin ollen näemme tuleeko joukkueita mihin sarjoihin. Tavoitteena on et... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Joutsa
Pojat
27

JoSePa Miehet Nimenhuuto.com

valtteri kirjoitti: Hivenen myöhässä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Joutsa
Miehet
26

JoSePa-01 Nimenhuuto.com

Riitta kirjoitti: Lähiaikoina alkaa tulla liittymisviestejä uuteen nimenhuutoon. Käykää viestin saatuanne vahvistamassa sähköpostiosoitteenne, tarkistamassa/laittamassa pelaajan puhelinnumerot ja pelinumerot kuntoon. Puhelinnumerot ovat siksi tärkeät, sillä teemme joukkueille WhatsApp ryhmät pikaisia viestittelyjä... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Joutsa
Ei asetettu
20

Josepa02 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Nyt kun futsalkausi on ohi on syytä pitää taukoa harjoittelusta. Valmentajalla on takki tyhjä ja aika monella pelaajalla on eilisen jälkeen vammoja joten tulevalla viikolla ei ole harjoituksia. Katsotaan jaksanko Pääsiäisen jälkeen jo aloittaa treenit. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Joutsa
Ei asetettu
28

Josepa-05 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Joutsa
Sekajoukkue
19

JoSePa -06 Nimenhuuto.com

JoSePan jalkapallopojat ikäryhmistä 2006-2008.

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Joutsa
Ei asetettu
27

JoSePa Naiset Nimenhuuto.com

JoSePan naisten harrastejoukkue

Tiina kirjoitti: Laittakaa tänne tietoa kyytiasioista keskiviikolle, kun en harkkoihin tule. Itse en autolla pääse lähtemään. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Joutsa
Naiset
18

JoSePa01-02 Nimenhuuto.com

Joukkueiden valmentajien ja joukkueenjohtajien sivu.

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Joutsa
Ei asetettu
5

JoSePa T06 Nimenhuuto.com

Anna-Mari kirjoitti: Hei! Syksy etenee ja ulkokausi alkaa olla päätöksessä kaikkien joukkueiden osalta. Tiistaina 5.9. on tyttöjen viimeiset harkat. Lauraa kutsuu uudet haasteet poikajoukkueen valmentajana. Kiitos Lauralle tyttöjen taidokkaasta luotsaamisesta! 06 tytöillä on mahdollisuus jatkaa isompien tyttöjen kans... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Joutsa
Tytöt
12

JoSePa Edustus Nimenhuuto.com

Reko kirjoitti: Ois mageet jos pääsis su joutsaa (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Joutsa
Ei asetettu
54

JoSePa naiset ja sekahöntsä Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Olikos nämä su-futsalit nyt 1,5 h eli 14.30 saakka vai miten? Jos höntsämiehiä alkaisi rekrytoimaan. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Joutsa
Ei asetettu
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.