Jalkapall Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 58 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, joukkuevoimistelu, handboll käsipallo, lentopallo, koripallo, futsal ja alppihiihto.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kirkkonummi

Jalkapall - Kirkkonummi

MasKi P01 Nimenhuuto.com

MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuuden ja jalkapallotaitojen kehittäminen sekä hyvä yhteishenki ja peli-ilo. Pyrimme myös pitämään pelaajien kustannukset hyvin kohtuullisina. Joukkueiden tapahtumat näet tapahtumalistasta tai harjoitus- ja pelikalenterista (ote Nimenhuudosta). Joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo/p01

Joukkue etsii pelaajia: MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuud...

Pasi kirjoitti: Moi! Futsal SM-kisojen matkakulut on laskutettu osallistujilta jäsenrekisterissä. Joukkue tukee kultareissua, joten jokaiselle jää vain 30 euroa omaa maksettavaa. Muutamilla on vielä vanhoja laskujakin maksamatta, olkaa ystävällisiä ja hoitakaa maksunne pois. Kiitos. t. Pasi (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi / Masala
Pojat
33

MasKi Ladies Nimenhuuto.com

Masalan Kisan Naisten harrastefutisjoukkue. Treenimme koostuvat pääosin pelaamisesta, mutta harjoittelemme myös perustekniikkaa harjoitusten yhteydessä. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita pitämään kuntoa yllä jalkapalloa pelaamalla. Harjoitteluajat kesä 2017: - Masalan kupla maanantaisin klo 19:30 - 20:45 (syyskuun loppuun asti) - Framnäsin TN torstaisin 20:30 -22.00 - Framnäsin TN sunnuntaisin 17.30-19.00

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen! Olemme iloinen,...

Mirka kirjoitti: Ovi iltiksen tilaan löytyy rakennuksen oikeasta päädystä (Tekiksen puolella) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Naiset
30

MasKi P-02 Nimenhuuto.com

MasKi P02 on Masalan Kisan vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Kotipaikka on Masala Kirkkonummella. Treenaamme monipuolisesti 3-5 kertaa viikossa Käytössä treenivuorot Framnäsin tekiksellä ja talvisin Masalan Kuplassa ja koulujen saleissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan futista hyvässä seurassa ja joukkueessa, niin ota yhteyttä jojoihimme. Kaikki -02 (-03) syntyneet motivoituneet pojat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan futista! MasKi P02 -- Nauti futiksesta!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa MasKiin! Olemme Masalan Kisan eli MasKin vuonna 20...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pitkän harkinnan jälkeen ja todella haikein mielin ilmoitamme, että Janne lopettaa futiksen. Pelaaminen Maskissa on ollut todella kivaa ja isot kiitokset teille kaikille mukaville joukkuetovereille, valmentajille ja jojoille! Oikein hyvää joulua ja onnellista vuotta 2017 kaikille! t. Janne j... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
19

YJK05 kilpa Nimenhuuto.com

Kirkkonummelainen 2005 syntyneiden poikien kilpatason jalkapallojoukkue, jossa pelaa n. 24 aktiivista poikaa. Harjoitukset talvella 4-6 kertaa viikossa, tarkat ajat ja paikat joukkueenjohtajalta. Joukkueenjohtajat Tiina Vartiainen (tiina.vartiainen78(at)gmail.com) ja Heidi Karlsson (hkk67(at)hotmail.com), vastuuvalmentajat Mikko Viitsalo (m.viitsalo(at)gmail.com) ja Riku Åkerblom (rikuakerblom(at)gmail.com).

Tiina kirjoitti: GDPR tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018 Eli lupaamme suojella ja käsitellä asianmukaisesti pelaajien henkilötietoja Maskissa vain aktiivisten pelaajien osalta. KyIFin osalta Jalkkis.netissä on suostumuslomake, mutta koska kaikkien tämän joukkueiden tiedot käsitellään Maskin jäsenrekisteris... (27 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
34

KeeperCobras Nimenhuuto.com

Keeper Cobras ry on uudellamaalla toimiva Suomen Palloliiton jäsenyhdistys, joka tarjoaa pelaajille, joukkueille ja seuroille ammattitaitoista jalkapallo maalivahtivalmennusta. Mikäli olet itse, joukkueesi tai seurasi kiinnostuneita laadukkaasta maalivahtivalmennuksesta olethan yhteydessä meihin sähköpostitse tiedotus@keepercobras.com.

Noora kirjoitti: Noora pois treeneistä 21.6 - 11.7. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo maalivahtivalmennus
Kirkkonummi
Ei asetettu
86

YJK 07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa pelaamaan MasKin ja KyIFin P07-yhteisjoukkueeseen! Haemme mukaan vuonna 2007 syntyneitä innokkaita jalkapalloilijoita ja futarin alkuja. Harjoittelemme ympäri vuoden n. 3-4 kertaa viikossa Masalan ja Kirkkonummen alueen kentillä ja kouluilla. Lisäksi osallistumme turnauksiin ja peleihin. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Aarne Sulg. Lisätietoja joukkueesta voit kysellä joukkueenjohtajalta Mika Kuuselalta, kuusemik@yahoo.com. Tervetuloa mukaan palloilemaan kanssamme!

Aarne kirjoitti: Alvari A Henrik N Aleksi O Matias K Elja S Elias L Vilho R Otto L Eemil U Joonas P Jonne V Oskar Å (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
55

FC WILD C-pojat Nimenhuuto.com

FC WILD C-pojat

Joukkue etsii pelaajia: Oletko motivoitunut ja taitava jalkapalloilija? Haluatko mukaan tavoitteellis...

Rasmus kirjoitti: Nivunen kipeä (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi, Veikkola
Pojat
53

YJK05haaste Nimenhuuto.com

Innokas jalkapallojoukkue, jossa pelaa n. 45 aktiivista poikaa. Harjoitukset talvella 4kertaa viikossa, tarkat ajat ja paikat joukkueenjohtajalta. TOIVOTAMME KAIKKI UUDET PELAAJAT TERVETULLEIKSI! Aiempaa futiskokemusta ei tarvita.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia kaikilla tasoilla mukaan joukkueeseen. Ota yhteyttä!

Luke kirjoitti: Luukas (Luke) tulisi pelaamaan, jos treenit toteutuvat (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
52

KyIF-09 Nimenhuuto.com

Joukkueessa pelaavat jalkapalloa 2009-syntyneet pojat.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2009-syntyneet pojat tervetulleeksi kokeilemaan uutta harra...

Joonas kirjoitti: Hei Jäiköhän joltain eilen Heikkilän kentälle musta NY-lippis? Lippis on nyt meillä ja kulkeutuu Joonaksen mukana treeneihin. T. Suvi (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
54

FC WILD A-pojat Nimenhuuto.com

FC WILD:in A-pojat

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan joukkueeseemme. Ole yhteydessä joukkueenjohtajaan https://www....

Tapio kirjoitti: ENÄÄ KOLME PÄIVÄÄ aikaa kun FC WILD jalkapallokoulu pyörähtää käyntiin 11.-15.6.2018, vielä reilu päivä aikaa ilmoittautua mukaan, ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina klo 24.00 Perjantaina 15.6. luvassa myös nimmareiden jakoa jne... (muistakaa ottaa silloin lehtiö tms. mukaa) kun paikalle saap... (13 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Veikkola,Pohjois Kirkkonummi
Pojat
18

KyIF-06 Nimenhuuto.com

Kirkkonummelainen 2006 syntyneiden jalkapallojoukkue. Lisätietoa nettisivuiltamme: http://06.kyifjalkapallo.com.

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako jalkapallo huipputiimissä? KyIF06 ottaa jatkuvasti mukaan toimin...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervehdys, Minulla olisi toive valmentajille: Treenit bruukaa venymään usein lähes 30 min ilmoitetusta pidemmiksi. (Ja toki pukkarissa menee tovi.) Onhan se kivaa, et on kivaa, mutta pyytäisin tähän vähän jämptimpää asennetta, koska pojat ovat vielä sen ikäisiä, että ovat meidän vanhempien kuskai... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
4

KyIF -08 Nimenhuuto.com

2008 syntyneiden jalkapallojoukkue Kirkkonummella. Lisätietoa: http://08.kyifjalkapallo.com/ Joukkueen tapahtumat: http://public.sporttis.net/TeamPublic/Calendar.aspx?tid=28034&menu=top Nimenhuuto ei ole enää käytössä.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme uusia pelaajia mukavan jalkapalloharrastuksen pariin! Joukkueen kotip...

Riikka kirjoitti: Muistutus! Kaikki ovat saaneet Jalkkis-linkin - käykää rekisteröitymässä sinne linkin kautta ja tutustukaa näkymään! Muistakaa myös käydä tsekkaamassa omat yhteystietonne! Nimenhuuto jää olemaan - mutta sitä ei enää päivitetä eikä aktiivisesti lueta! Jos joku ei tunnista saaneensa linkkiä niin vi... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
3

KyIF-12 Nimenhuuto.com

Futisjoukkue Kirkkonummella 2012/2013 -syntyneille pojille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa jalkapalloilemaan Kirkkonummelle kaikki vuonna 2012 ja 2013 -synty...

Annukka kirjoitti: Hei, Nimenhuuto hiljenee KyIF 2012/13-joukkueen osalta nyt. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Jalkikseen, niin nyt kannattaa viimeistään rekisteröityä. Mikäli et ole saanut rekisteröintilinkkiä tai se on hukkunut, ota yhteyttä Anna-Liisaan tai Annukkaan. Terveisin, Annukka (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
2

KyIF 02 Nimenhuuto.com

Tervetuloa KyIF 02:n Nimenhuutoon!

Peter kirjoitti: Honka musta- KyIf Eka jakso varsin ehjää peliä. Ajoittain hävisimme turhan paljon kaksinkamppailuja sekä nopean reagoinnin vaativia kakkospalloja. Pääsimme kuitenkin varsin hyvin keskialueen positiivisiin peliasentoihin pallollisena. Vaarallisiin tilanteisiin asti emme juurikaan pilkkua lukuunott... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
41

KyIF-10 Nimenhuuto.com

KyIF 2010-syntyneiden ikäluokka.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2010-syntyneet tervetulleeksi kokeilemaan uutta harrastusta...

Matti kirjoitti: Hei. Olemme ottaneet käyttöön jalkkis-palvelun koko KyIF-jalkapallo seuralle. Näin ollen emme käytä enää ilmoittautumiseen lainkaan nimenhuutoa. Nimenhuudosta tulemme poistamaan kaikki tapahtumat, jotka siellä ovat olleet. Täten kaikki ilmoittatumiset tehdään tästä eteenpäin jalkkiksen kautta. Ja... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
53

FC Porkala Nimenhuuto.com

Harrastefutsalia Kirkkonummella, avoin ryhmä kaikille, emme ole yhdistys vaan nippu kuntoiljoita futsalin merkeissä.

Joukkue etsii pelaajia: Avoin ryhmä kaikille futsalista kiinnostuneille. Emme ole seura tai kaveripor...

Martin kirjoitti: Voi myös ilmoittautua: https://www.facebook.com/events/1681209775501450/ (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Futsal ja Jalkapallo
Kirkkonummi
Miehet
18

ACK CT Nimenhuuto.com

ACK T00/99-joukkue harjoittelee kesäkaudella kolme-neljä kertaa viikossa ja osallistuu Uudenmaan piirisarjaa. Lisäksi otamme osaa turnauksiin ja pelaamme harjoitusotteluita. Täältä löydät kokoontumisajat & paikka - nähdään peleissä ja treeneissä!

Joukkue etsii pelaajia: ACK CT hakee lisää tyttöjä joukkueeseen ! Kaipaamme vahvistusta sekä -00 että...

Jaana kirjoitti: Hei! Minun pitää huomenna lähettää lopullinen osallistujalista Eerikkilän leiriä varten. Tarkistatteko ilmoittautumisenne huomisiltaan mennessä, kiitos :-) t. Jaana (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
25

maskivalmentajaforum Nimenhuuto.com

MasKi:n Valmentajaforumin sivut, joiden kautta käydään aktiivista keskustelua ja jaetaan tietoa MasKi:n valmentajien ja joukkueenjohtajien kesken.

Perttu kirjoitti: Kolari Masalassa, hidastaa! (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
66

ACK 05 Nimenhuuto.com

ACK 05 tyttöenergiaa Kirkkonummella! Iloiseen joukkoomme mahtuu uusia pelaajia. Katso tietomme http://www.ack.fi/joukkueet/t05/ ja ole yhteydessä joukkueenjohtajaan!

Joukkue etsii pelaajia

Jaana kirjoitti: Pikkuhelmarit hoitaa Edi ja tapahtuman tarkemmat tiedot pikkuhelmareiden nimenhuudossa/ilmoittautumisohjelmassa. Pikku Helmarit ovat ilmoittautuneet nimellä ACKUnited ja otteluohjelma on tässä: https://helsinkicup.torneopal.fi/taso/naytajoukkue.php?joukkue=150164 Vaikka samassa sarjassa olemme to... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
48

ACK BTE Nimenhuuto.com

Kirkkonummi ACK B-tytöt (02-99)

Joukkue etsii pelaajia

Joni kirjoitti: Huom! Tulevan ke treenit tekiksellä: 17.30 -18.15 alkuverryttely, 18.15 - 19.45 Kenttäaika, 19.45-20.00 loppu höntsät. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
35