Jalkapall Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 61 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, handboll käsipallo, lentopallo, koripallo, agility, alppihiihto ja handboll.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kirkkonummi

Jalkapall - Kirkkonummi

MasKi P01 Nimenhuuto.com

MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuuden ja jalkapallotaitojen kehittäminen sekä hyvä yhteishenki ja peli-ilo. Pyrimme myös pitämään pelaajien kustannukset hyvin kohtuullisina. Kilpajoukkue on nimeltään MasKi Sininen (entinen nimi MasKi La Roja) ja haastejoukkue MasKi Valkoinen (entinen nimi MasKi La Furia). Joukkueiden tapahtumat näet tapahtumalistasta tai harjoitus- ja pelikalenterista (ote Nimenhuudosta). MasKi Sinisessä on tällä hetkellä 15 pelaajaa ja MasKi Valkoisessa 18 pelaajaa. Kumpaankin joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo/p01

Joukkue etsii pelaajia: MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuud...

Jouko kirjoitti: Ei ole tänään treenejä. (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi / Masala
Pojat
63

Maski P05 Nimenhuuto.com

Innokas jalkapallojoukkue, jossa pelaa n. 30 aktiivista poikaa. Harjoitukset talvella 4-6 kertaa viikossa, tarkat ajat ja paikat joukkueenjohtajalta. Osallistumme myös KäPa:n ja FC Espoon talvisarjoihin sekä erilaisiin turnauksiin. Joukkueenjohtajat Marika Heino (marika.h.heino(at)gmail.com), Tiina Vartiainen (tiina.vartiainen78(at)gmail.com) ja vastuuvalmentaja Riku Åkerblom (rikuakerblom(at)gmail.com). Masalan Kisan webbisivut: http://masalankisa.fi/index.php?id=176 TOIVOTAMME KAIKKI UUDET PELAAJAT TERVETULLEIKSI! Aiempaa futiskokemusta ei tarvita.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia kaikilla tasoilla mukaan joukkueeseen. Ota yhteyttä!

Janne kirjoitti: Hei, tässä yhteistiedote FC Wild ACK KyIF ja MasKi. Kirkkonummen jalkapalloseurat- ja jaostot aloittavat tulevaisuuden yhteistyömuotojen kartoittamisen Jalkapallon kansallinen ja kansainvälinen merkitys erittäin merkittävänä lasten, nuorten ja aikuisten liikuttajana saa aikaan fyysistä, henkistä ... (13 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
41

MasKi Ladies Nimenhuuto.com

Masalan Kisan Naisten harrastefutisjoukkue. Treenimme koostuvat pääosin pelaamisesta, mutta harjoittelemme myös perustekniikkaa harjoitusten yhteydessä. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita pitämään kuntoa yllä jalkapalloa pelaamalla. Harjoitteluajat kesä 2017: - Masalan kupla maanantaisin klo 19:30 - 20:45 (syyskuun loppuun asti) - Framnäsin TN torstaisin 20:30 -22.00 - Framnäsin TN sunnuntaisin 17.30-19.00

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen! Olemme iloinen,...

Mirka kirjoitti: On tullut kyselyjä, monelta pitää olla paikalla lauantaina turnauksessa. Kaikki pelaajat paikalle viimeistään klo 9.00. Roudaustiimi paikalle klo 7.00 ja tiimivastaavat klo 7.30. Huipputurnaus tulossa, Go MasKi Ladies! :-) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Naiset
32

MasKi P-02 Nimenhuuto.com

MasKi P02 on Masalan Kisan vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Kotipaikka on Masala Kirkkonummella. Treenaamme monipuolisesti 3-5 kertaa viikossa Käytössä treenivuorot Framnäsin tekiksellä ja talvisin Masalan Kuplassa ja koulujen saleissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan futista hyvässä seurassa ja joukkueessa, niin ota yhteyttä jojoihimme. Kaikki -02 (-03) syntyneet motivoituneet pojat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan futista! MasKi P02 -- Nauti futiksesta!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa MasKiin! Olemme Masalan Kisan eli MasKin vuonna 20...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pitkän harkinnan jälkeen ja todella haikein mielin ilmoitamme, että Janne lopettaa futiksen. Pelaaminen Maskissa on ollut todella kivaa ja isot kiitokset teille kaikille mukaville joukkuetovereille, valmentajille ja jojoille! Oikein hyvää joulua ja onnellista vuotta 2017 kaikille! t. Janne j... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
19

Maski P07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa pelaamaan MasKin P07 - joukkueeseen! Haemme mukaan vuonna 2007 syntyneitä innokkaita jalkapalloilijoita ja futarin alkuja. Harjoittelemme ympäri vuoden n. 3-4 kertaa viikossa Masalan alueen kentillä ja kouluilla. Lisäksi osallistumme turnauksiin ja peleihin. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Andreas Backman. Lisätietoja joukkueesta voit kysellä joukkueenjohtajalta Mika Kuuselalta, kuusemik@yahoo.com. Tervetuloa mukaan palloilemaan kanssamme!

Mika kirjoitti: 3 paikkaa vapautui tarjolle huomenna alkavaan Liverpool leiriin (ikäluokat 03-11, pojat ja tytöt) Masalassa 25-27.7 sairastapausten vuoksi. Jos kiinnostusta, ottakaa yhteyttä! Janne 0407337974 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
35

KeeperCobras Nimenhuuto.com

Keeper Cobras ry on uudellamaalla toimiva Suomen Palloliiton jäsenyhdistys, joka tarjoaa pelaajille, joukkueille ja seuroille ammattitaitoista jalkapallo maalivahtivalmennusta. Mikäli olet itse, joukkueesi tai seurasi kiinnostuneita laadukkaasta maalivahtivalmennuksesta olethan yhteydessä meihin sähköpostitse tiedotus@keepercobras.com.

Aaron kirjoitti: Onko kesän maalivahtitreenit loppuneet? T. Aaron (Kyif -08) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo maalivahtivalmennus
Kirkkonummi
Ei asetettu
138

KyIF-00 Nimenhuuto.com

KyIF-00 jalkapallojoukkue on keväällä 2005 perustettu ikäkausijoukkue v.2000 syntyneille pojille. Vuodesta 2010 KyIF 00 on toiminut kilpajoukkuestatuksella. KyIFin kotikunta on Kirkkonummi, josta löytyy lähes 900 lisensoitua jalkapallon pelaajaa. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 21 poikaa.

Tobias kirjoitti: Kuka voisi ottaa Tobin kyytiin su-peliin??? Please vastaukset Kaisa 040 7451745 (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
24

KyIF-06 Nimenhuuto.com

Kirkkonummelainen 2006 syntyneiden jalkapallojoukkue. Lisätietoa nettisivuiltamme: http://06.kyifjalkapallo.com.

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako jalkapallo huipputiimissä? KyIF06 ottaa jatkuvasti mukaan toimin...

Kiira kirjoitti: Kyif siniset, mahtuisiko Kiira tänään tiistaina jonkun kyytiin ekaan peliin? Satu 040 8620 575 (15 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
74

FC WILD P02-03 Sininen Nimenhuuto.com

FC WILD Pojat 02-03 Sininen

Joukkue etsii pelaajia: Oletko motivoitunut ja taitava jalkapalloilija? Haluatko mukaan tavoitteellis...

Kasper kirjoitti: HUOLTAJIA Turun turnaukseen! Hei, Majatalossa olisi kaksi paikkaa vapaana huoltajille. Majoitus on ilmainen jos osallistuu joukkueen huoltoon ja kuskaamiseen kentälle. Tällä hetkellä aikuisia yöpyjiä Tapio ja Jari Kallio. Salonmaat ovat myös majatalossa majoittumassa. T Kari (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi, Veikkola
Pojat
47

KyIF-10 Nimenhuuto.com

KyIFin nuorin ikäluokka! Joukkueessa pelaavat 2010 ja 2011 -syntyneet.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2010- ja 2011 -syntyneet tervetulleeksi kokeilemaan uutta h...

Viktor kirjoitti: Helsinki Cupin jälkeen seuraavat treenit näyttävät olevan 7.8. Onko 2 viikkoa niin ettei ole treenejä vai bugittaako minulla sovellus? (16 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
60

KyIF 02 Nimenhuuto.com

Tervetuloa KyIF 02:n Nimenhuutoon!

Kaius kirjoitti: Kaiuksen nilkka nyrjähti sen verran, että torstain pelit jäävät väliin. (15 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
39

KyIF-11 Nimenhuuto.com

KyIFin nuorin ikäluokka! Joukkueessa pelaavat 2011 ja 2012 -syntyneet.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2011- ja 2012 -syntyneet tervetulleeksi kokeilemaan uutta h...

Annukka kirjoitti: Teidoksi: KyIFin suositut jalkapalloleirit kesällä 2017 Järjestämme tänä kesänä kaksi viiden päivän kesäleiriä joista ensimmäinen leiri on onnistuneesti takana. Toisen leirin ajankohta on elokuussa (7.-11.8.) juuri ennen koulun alkua. Luvassa on uimista, kavereita, yhdessäoloa ja leikkejä ja haus... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
36

KyIF-09 Nimenhuuto.com

Joukkueessa pelaavat jalkapalloa 2009-syntyneet pojat.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2009-syntyneet pojat tervetulleeksi kokeilemaan uutta harra...

Samuel kirjoitti: Moi, Samuelin osallistuminen tiistaina 11.päivä on hieman kysymysmerkki. Tulemme edellisenä yönä reissusta 03-04.00 väillä. Keskiviikkona viimeistään paikalla. Ok? Mikko H (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
55

FC Porkala Nimenhuuto.com

Harrastefutsalia Kirkkonummella, avoin ryhmä kaikille, emme ole yhdistys vaan nippu kuntoiljoita futsalin merkeissä.

Joukkue etsii pelaajia: Avoin ryhmä kaikille futsalista kiinnostuneille. Emme ole seura tai kaveripor...

Martin kirjoitti: Voi myös ilmoittautua: https://www.facebook.com/events/1681209775501450/ (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Futsal ja Jalkapallo
Kirkkonummi
Miehet
19

ACK CT Nimenhuuto.com

ACK T00/99-joukkue harjoittelee kesäkaudella kolme-neljä kertaa viikossa ja osallistuu Uudenmaan piirisarjaa. Lisäksi otamme osaa turnauksiin ja pelaamme harjoitusotteluita. Täältä löydät kokoontumisajat & paikka - nähdään peleissä ja treeneissä!

Joukkue etsii pelaajia: ACK CT hakee lisää tyttöjä joukkueeseen ! Kaipaamme vahvistusta sekä -00 että...

Jaana kirjoitti: Hei! Minun pitää huomenna lähettää lopullinen osallistujalista Eerikkilän leiriä varten. Tarkistatteko ilmoittautumisenne huomisiltaan mennessä, kiitos :-) t. Jaana (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
25

maskivalmentajaforum Nimenhuuto.com

MasKi:n Valmentajaforumin sivut, joiden kautta käydään aktiivista keskustelua ja jaetaan tietoa MasKi:n valmentajien ja joukkueenjohtajien kesken.

Janne kirjoitti: 3 paikkaa vapautui tarjolle huomenna alkavaan Liverpool leiriin (ikäluokat 03-11, pojat ja tytöt) Masalassa 25-27.7 sairastapausten vuoksi. Jos kiinnostusta, ottakaa yhteyttä! Janne 0407337974 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
71

FC Deathspeed Nimenhuuto.com

Futsal joukkue

Henri kirjoitti: Moi. Tähän keskusteluun ilmoittautumisia kesän peleihin harrasteliigan kovatasoiselle sarjatasolle harrasteyksi. Sitovat ilmoittautumiset WhatsAppista bongattu seuraavasti: Saku, Sami Roman, Juho, Antti M, Tatu, Henri, Niko, Samu, Olli. Eli yhdeksän pelaajaa rosterissa ja lisää nimiä oletettavast... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Futsal ja Jalkapallo
Helsinki, Espoo, Kirkkonummi
Miehet
35

ACK10-11 Nimenhuuto.com

Tyttöjalkapalloa iloisella asenteella Kirkkonummella. Joukkoomme mahtuu uusia pelaajia. Tervetuloa ACK10-11 joukkueeseen! :)

Essi kirjoitti: Hei, Mikä tilanne pelipaitojen kanssa mahtaa olla? Essillä ei ole vielä pelipaitaa...millähän aikataululla sen voisi saada? t. Heidi (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
33

KyIF edari Nimenhuuto.com

Pitkien perinteiden viitoittamalla tiellä KyIF tarjoaa koko kirkkonummelaiselle yhteisölle elämyksiä sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Vuodesta 1924

Niko kirjoitti: Vähän myöhässä (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Miehet
49

KyIF jalkapallo Nimenhuuto.com

KyIF jalkapallojaoston oma Nimenhuuto. Täällä voitte varata neukkaria, ilmoitella vapaista vuoroista sekä alusta toimii myös info-keskustelu paikkana!

KyIF03 kirjoitti: Korjasin Hesa Cupista Käpylästä tänään KyIF:n tuulipuvun takin. Numero on 38 ja koko lasten S 128-137 (8-10 years). Takista en löytänyt nimikointia. Takin voi noutaa minulta tai soittaa 0500 257 229 sopia miten palautamme oikealle omistajalle. Peippo (13 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Sekajoukkue
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.