Jääkiekko Hämeenkyrö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenkyrö ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, jääkiekko ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Hämeenkyrö

Jääkiekko - Hämeenkyrö

Senioriitat Nimenhuuto.com

Joukkue on perustettu vuonna 2003, joten joukkueemme pelaa kaudella 2013 - 2014 jo 11. toimintakautensa. Tavoitteenamme on kunnon kohottamisen ohella mukava yhdessäolo ja mielenvirkistys. Meillä on kivaa yhdessä. Se toivottavasti näkyy myös katsomoon. Joukkue muodostuu kovakuntoisista aikuisista naisista. Suuri osa on ollut mukana koko historiamme ajan, osa on tullut mukaan myöhemmin kantamaan merkittävän panoksensa hyvin yhteen toimivaan joukkueeseemme. Merkittävimmät saavutukset on Hämeen alueen Lady-Hockey sarjojen voitot 2005-2006, 2006-2007, 2009-2010, 2010-2011 , 2011-2012 sekä 2012-2013. Myös harrasteturnauksista on mitalisijoja tullut useita. Pelejämme on helppo seurata, hidastuksia ei tarvita. Kaiken ehdit havainnoimaan pelin aikana. Tervetuloa seuraamaan pelejämme!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: tuun vähän myöhässä ku pääsen töistä vasta 6 aikaan (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Hämeenkyrö
Naiset
28

Heinijärven Hurjat Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: if my knee is okay (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenkyrö
Ei asetettu
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.