Jääkiekko Matinkylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Matinkylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lätkä, sulkainen pallo, läksyt, helppi, läksyhelppi ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Matinkylä

Jääkiekko - Matinkylä

Blues Senators Nimenhuuto.com

Blues Senators harraste kevyt ilta

Tero kirjoitti: Oho - ai wappunaamarit päähän (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Matinkylä Forum Su 2030
Miehet
49

BJR03Yellow Nimenhuuto.com

Blues juniors 03 Yellow

Timo kirjoitti: Terve! Joukkueemme suuntaa tänään Islantiin, ensimmäiset pelit vielä tänään illalla. Pelejä voi reissun aikana seurata seuraavasta linkistä: http://bjorninn.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1119&Itemid=100502 JoJo (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
37

OHO Nimenhuuto.com

OHO

Tony kirjoitti: Veskareita..... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Matinkylä
Ei asetettu
49

LT KINGS TEAM Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Jos on intoa tulla siihen ens kuun lopun turnaukseen, niin laittakaa viestiä tulemaan, jotta tiedän onko meillä ulkopuolisia rekrytarpeita. Turnaus on siis 26-27.5. Paloheinässä normaaliin tapaan. Kustannus on noin 750€, joka jaetaan ristillisesti tasan osallistujien kesken. Käykää nimenhuudossa ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo Matinkylä
Ei asetettu
35

Hoki-MandatumLife Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Morjens, jatketaanko jäävuoroa vielä toukokuu? Ilmoitelkaa onko halukkaita. Toinen asia on jäämaksut, aika monella "jäänyt" kevätkausi hoitamatta. Kevätkauden maksu on 100 euroa. Tilasto In-ilmoittautuneista vs maksaneet epäsuhtainen. Tämä tarkoittaa vapaamatkustajia ryhmässä. Lienee oikeutettua ... (19 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Matinkylä
Ei asetettu
60

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.