Jääkiekko Matinkylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Matinkylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sulkapallo, lätkä, sulkainen pallo, läksyt, helppi, läksyhelppi ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Matinkylä

Jääkiekko - Matinkylä

Blues Senators Nimenhuuto.com

Blues Senators harraste kevyt ilta Matinkylä su 2030

Janne kirjoitti: vakkarivuoron BJR vahvistaa asap ja 24.8. mennessä pitää ilm. haluamamme sarja liittoon (alkusarjoja ei enää ole ) joten ilmoittanen meät KHL:n joka 2.ylin ->mestis,Liiga,KHL,NHL (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Matinkylä 2 Su 2030
Miehet
49

BJR03Yellow Nimenhuuto.com

Blues juniors 03 Yellow

Jaan kirjoitti: Moi, tässä ohjeet pelipassin maksuun. Passi pitää olla voimassa ennen ekaa jäätä. http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelipassit Ohjeet löytyy Nimenhuudon materiaalipankista. Nyt pitää viimeistään ilmoittaa, jos ei aio pelata enää. Budjetti pitää tehdä nyt ja siihen tarvitaan tarkka pääl... (18 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
27

OHO Nimenhuuto.com

OHO

Niklas kirjoitti: Moikka, mulla on kausi ohi näköjään tokan jään jälkeen. Sääriluu meni poikki railoon jääneestä luistimesta torstaina ja toipuminen vie pitkään. Jos hyvin menee niin keväällä voin piipahtaa laitaan nojailemassa. T:Niklas (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Matinkylä
Ei asetettu
50

LT KINGS TEAM Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moikka, taas on kiekkokausi pyörähtämässä käyntiin. Jäävuorot alkaa syyskuussa (tarkka päivä vielä auki). Sarjaan pitää ilmoittautua nyt, eli olisin varmistanut, että kaikki jatkaa. Muutama uusikin pelaaja on tulossa, mutta vielä sais pari tulla lisää, jotta ois aina se 12-15 pelissä. Kuitatkaa t... (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo Matinkylä
Ei asetettu
33

Hoki-MandatumLife Nimenhuuto.com

Roy kirjoitti: Jos haluat pois nimenhuudosta niin ilmoita siitä minulle. (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Matinkylä
Ei asetettu
57