Jääkiekko Matinkylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Matinkylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lätkä, sulkainen pallo, läksyt, helppi, läksyhelppi ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Matinkylä

Jääkiekko - Matinkylä

Blues Senators Nimenhuuto.com

Blues Senators harraste kevyt ilta

Janne kirjoitti: katotaan nuhatilanne viikonloppuna,15+1 on ideaalivahvuus.. (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Matinkylä Forum Su 2030
Miehet
45

BJR03Yellow Nimenhuuto.com

Blues juniors 03 Yellow

Jaan kirjoitti: Moi, saatiin tiistaille jäävuoro, tosin vähän myöhänen. Leppävaara paikalla 19.30 valmiina lämpöihin, jää 20.30-21.30. Kaikki paikalle!! Jojo Jaani (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
27

OHO Nimenhuuto.com

OHO

Jaakko kirjoitti: Toinen veskari hakusessa, olisko kellään tiedossa mokkea, ketä saatais huomiseksi kehiin? (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Matinkylä
Ei asetettu
51

LT KINGS TEAM Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Tän päivän rosteri ei toistaiseksi näytä kovin hyvältä. Jos joku lisenssin omaava saisi vielä itsensä paikalle. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo Matinkylä
Ei asetettu
32

Hoki-MandatumLife Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hei, laitoin Nimenhuutoon Kuvat ja materiaalit -osioon pelaajien maksutilanteen. Listalla olevien nimien saldo on PLUS-saldo eli heillä maksettuna ylimääräistä listalla mainittu summa. PLUS-saldo johtuu siitä, että viimeisellä 12 kk jaksolla, meillä jäämaksut olleet alemmat kuin normaalisti. Huom... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Matinkylä
Ei asetettu
57

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.