Jääkiekko Matinkylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Matinkylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lätkä, sulkainen pallo, läksyt, helppi, läksyhelppi ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Matinkylä

Jääkiekko - Matinkylä

Blues Senators Nimenhuuto.com

Blues Senators harraste kevyt ilta

Sami kirjoitti: https://www.youtube.com/watch?v=7RHM8gi9N1o (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Matinkylä Forum Su 2030
Miehet
49

BJR03Yellow Nimenhuuto.com

Blues juniors 03 Yellow

Jaan kirjoitti: Moi, huomenna tiistaina viimeiset treenit ennen kesätaukoa. Kaikki paikalle. Huom. Aloitetaan jo klo 17.00. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
37

OHO Nimenhuuto.com

OHO

Jaakko kirjoitti: Kiitokset kiekkokaudesta vielä kaikille! Jäävuoro on ensi kaudella samalla paikalla ja ajalla, ilmoitan tätä kautta, kun ensimmäinen jäävuoro lähenee. Alla vielä viesti niille, joilta kausimaksu tältä kaudelta suorittamatta! Hyvää Kesää! yt. -GM- Alla tilinumero Oracle Hockeyn kausimaksun suoritt... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Matinkylä
Ei asetettu
49

Hoki-MandatumLife Nimenhuuto.com

Alve kirjoitti: Huomenna on 7-8 jäävuoro jonne mahtuu vielä 8 ukkoa. Saa tulla mukaan. Viesti vaikka mulle. (28 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Matinkylä
Ei asetettu
61

LT KINGS TEAM Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moikka, ohessa tilinumero koskien turnausta. Eli 75 € koko turneesta tai puolet yhestä päivästä. FI86 1336 3500 0204 71 Janne (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Espoo Matinkylä
Ei asetettu
35

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.