Jääkiekko Matinkylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Matinkylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sulkapallo, lätkä, sulkainen pallo, läksyt, helppi, läksyhelppi ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Blues Senators Nimenhuuto.com

Blues Senators harraste kevyt ilta Matinkylä su 2030

Juha kirjoitti: Jos mahtuu (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Matinkylä 2 Su 2030
Miehet
57

Blues team B2 Nimenhuuto.com

Blues team B2

Tomppa kirjoitti: Matkaan lähtee jälleen EILAKAISLA dösä johon mahtuu 6 iloista poikaa kyytiin. Dösä lähtee Salmisaaresta päivän ekasta matsista ja pysähtyy matkalla Matinkylän jäähallilla 14:30, paluu reissusta Matinkylän jäähallille. Ilmoittautumiset meiliin tomkaisla@gmail.com (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
37

OHO Nimenhuuto.com

OHO

Mika kirjoitti: moro! kiinnostaako kesäjäät Malmilla hockeybasen hallissa? pienikin porukka riittäis http://www.hockeybase.fi/Hockey-Base-jaahalli.html https://m.youtube.com/watch?v=2Rn_TOXsLlA en oo selvittäny saatavuutta terv. Mika (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Matinkylä
Ei asetettu
56

Hoki-MandatumLife Nimenhuuto.com

Roy kirjoitti: Moro. Uusi kausi lähestyy ja jäät alkavat viimeistään ke 4.9. Nyt tarvitaan ilmoittautumisia vuorolle ja rahaa tilille. Jään hinta tänä vuonna on 165e/h joten kustannukset ovat hieman nousseet. Jäävuoroja laskuni mukaan olisi 16 kpl tämän vuoden puolella joten kustannus tästä on 2.640e ja tili on... (12 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Matinkylä
Ei asetettu
61

LT KINGS TEAM Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moikka, tänään tuli tieto, että nelosessa on 8 jengiä ja pelataan 3 kertainen sarja plus pleijarit. Sarjaohjelma tulee jo ensi viikolla ja pelit alkaa syyskuun vikalla viikolla ja jatku maaliskuun puoliväliin jonka jälkeen on pleijarit. Mana hoidatko sinä turneessa olleille kundielle tiedot ja se... (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo Matinkylä
Ei asetettu
42