Jääkiekko Nummela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nummela ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, uinti, kanoottipoolo, voimistelu, ctif, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Nummela

Jääkiekko - Nummela

HaKi Ladyt Nimenhuuto.com

Pidetään hauskaa pelaamalla kiekkoa. Uusia pelaajia mahtuu mukaan. Ota yhteyttä: Jojo Ninnu Salovaara-Rinne puh: 0504422020 www.harjunkiekko.fi

Joukkue etsii pelaajia: HaKi Ladyt-joukkue etsii uusia pelaajia! Treenaamme pääsääntöisesti Nummelass...

Salla kirjoitti: Ei tiedetä, että moneltako on rippijuhlat. Epäilen, että en ehdi. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Nummela
Naiset
35

Haki02 Nimenhuuto.com

D1 -02 White ryhmässä pelaa 1 maalivahti ja 21 kenttäpelaajaa. Harjoituspaikkoina toimivat Nummela, Lohja ja Kisakallio.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme uusia pelaajia. Tule kokeilemaan. White A Joukkueenjohtaja Touko Niini...

Matias kirjoitti: 10.4 turnauksesta: Nikkari-KJT 4-0 Haki-Pingviinit 3-8 BJR-KJT 7-4 Nikkarit-Haki 2-3 Pingviinit- BJR 4-6 KJT-Haki 1-1 Nikkarit- Pingviinit 5-5 BJR-Haki 13-1 KJT-Pingviinit 4-5 Nikkarit-BJR ??? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Lohja/Nummela
Ei asetettu
30

NuPS Hockey M2 Nimenhuuto.com

Harjun Kiekon miesten II-joukkue. Joukkue on perustettu syksyllä 2010 NuPS Hockeyn alle. Kaudelle 2014-2015 nimi muuttui NuPS M2:sta HaKi Tiimiksi NuHon ja LoKV:n yhdistyessä. Joukkue osallistuu kaudella 2016-2017 IV-divisioonaan.

Joonas kirjoitti: Vaasankadun sauna ei ole vapaa tuolloin, eikä ensi viikonloppunakaan. Olisi leppävaarassa heinävaara sauna 80€ tai Avain sauna otaniemessä 250€ vapaana. (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty 10 minuuttia sitten

Jääkiekko
Nummela, Vihti
Miehet
48

NKV Nimenhuuto.com

Nummelan KiekkoVeljet on vuonna 2015 perustettu jääkiekkojoukkue, johon kuuluu 24 kivenkovaa Veljeä. Kaudella 2017-18 joukkue pelaa perustamassaan Nummela Hockey Leaguessa. Veljien toimintaa voi seurata osoitteessa www.facebook.com/nummelankiekkoveljet

Christofer kirjoitti: Mikä toi aika on, eihä se oo auki (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Nummela
Miehet
23

Sakesa-team NHL Nimenhuuto.com

SaKeSa-team on legendaarisen läheltä ylös snaipperin Esa Mäkisen kokoama tähtisikermä. SaKeSa-teamin pelisarja on luonnollisesti NHL eli Nummela Hockey League.

Timo kirjoitti: Moi! Kaukis Kisakalliossa klo 18.30-20. Nyt vesskarit plus 10 pelaajaa. Jos joku haluaa pelaamaan, tervetuloa. Laittakaa tekstiviesti jos tulossa 050 525 0642. Timppa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Nummela
Miehet
33

Haki 05 Nimenhuuto.com

Harjunkiekon 2005 syntyneiden jääkiekkojoukkue, jossa on n. 50 pelaajaa. Tervetuloa mukaan hyvin organisoituun, hauskaan ja vieläpä jännittävään juniorikiekkoiluun.

Veeti kirjoitti: Sunnuntain treeneihin sisäpelikengät ja säbämaila mukaan! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Nummela/Lohja
Pojat
77

NUPS Hockey 01 Nimenhuuto.com

Kaudella 2013-2014 joukkue harjoittelee Esbecon Areenalla ja Osuuspankki-hallissa Nummelassa. Lisätietoa http://www.nupshockey.fi/01/.

Sari kirjoitti: Hei! Poistin kesäkuun jäät, koska päätimme perua ne. Touko-kesäkuussa on pelkkää oheisharjoittelua. Lisätietoa vanhempainkokouksessa 29.4. Nimenhuuto jää luultavasti poiskäytöstä. t. Sari (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Nummela
Ei asetettu
35

Nitro Nummela Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Moi, Oliko niin, että on ilmoitettu joukkueet 50 ja 55 vuotiaiden sarjaan eikä nelivitosiin? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Nummela
Miehet
36

Harjun Kiekko C2 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Yskässä. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Lohja/Nummela
Ei asetettu
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.