Jääkiekko Nummela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nummela ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, lentopallo, uinti, kanoottipoolo, voimistelu, ctif, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Nummela

Jääkiekko - Nummela

HaKi Ladyt Nimenhuuto.com

Pidetään hauskaa pelaamalla kiekkoa. Uusia pelaajia mahtuu mukaan. Ota yhteyttä: Jojo Ninnu Salovaara-Rinne puh: 0504422020 www.harjunkiekko.fi

Joukkue etsii pelaajia: HaKi Ladyt-joukkue etsii uusia pelaajia! Treenaamme pääsääntöisesti Nummelass...

Salla kirjoitti: Ei tiedetä, että moneltako on rippijuhlat. Epäilen, että en ehdi. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Nummela
Naiset
34

Haki02 Nimenhuuto.com

D1 -02 White ryhmässä pelaa 1 maalivahti ja 21 kenttäpelaajaa. Harjoituspaikkoina toimivat Nummela, Lohja ja Kisakallio.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme uusia pelaajia. Tule kokeilemaan. White A Joukkueenjohtaja Touko Niini...

Matias kirjoitti: 10.4 turnauksesta: Nikkari-KJT 4-0 Haki-Pingviinit 3-8 BJR-KJT 7-4 Nikkarit-Haki 2-3 Pingviinit- BJR 4-6 KJT-Haki 1-1 Nikkarit- Pingviinit 5-5 BJR-Haki 13-1 KJT-Pingviinit 4-5 Nikkarit-BJR ??? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Lohja/Nummela
Ei asetettu
30

NuPS Hockey M2 Nimenhuuto.com

Harjun Kiekon miesten II-joukkue. Joukkue on perustettu syksyllä 2010 NuPS Hockeyn alle. Kaudelle 2014-2015 nimi muuttui NuPS M2:sta HaKi Tiimiksi NuHon ja LoKV:n yhdistyessä. Joukkue osallistuu kaudella 2016-2017 IV-divisioonaan.

Janne kirjoitti: Tulossa jos mahtuu (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Nummela, Vihti
Miehet
48

Sakesa-team NHL Nimenhuuto.com

SaKeSa-team on legendaarisen läheltä ylös snaipperin Esa Mäkisen kokoama tähtisikermä. SaKeSa-teamin pelisarja on luonnollisesti NHL eli Nummela Hockey League.

Timo kirjoitti: Ghostbusters pyysi ilmoittamaan: Tänään klo 21-22.30 lätkähöntsää Kisakalliossa Ghostin vuorolla. Pari kentällistä on poissa, joten lisävoimia tarvitaan. (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Nummela
Miehet
35

NKV Nimenhuuto.com

Nummelan KiekkoVeljet on vuonna 2015 perustettu jääkiekkojoukkue, johon kuuluu 24 kivenkovaa Veljeä. Kaudella 2017-18 joukkue pelaa perustamassaan Nummela Hockey Leaguessa. Veljien toimintaa voi seurata osoitteessa www.facebook.com/nummelankiekkoveljet

Jani kirjoitti: Kaukis matsi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Nummela
Miehet
24

Haki 05 Nimenhuuto.com

Harjunkiekon 2005 syntyneiden jääkiekkojoukkue, jossa on n. 50 pelaajaa. Tervetuloa mukaan hyvin organisoituun, hauskaan ja vieläpä jännittävään juniorikiekkoiluun.

Veeti kirjoitti: Sunnuntain treeneihin sisäpelikengät ja säbämaila mukaan! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Nummela/Lohja
Pojat
76

Nitro Nummela Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: 27.2 magneettikuvaus ja 13.3 tulee ortopediltä tuomio polvesta, joten tää kausi on ainakin taputeltu lopullisesti. T. Jari (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Nummela
Miehet
45