Jääkiekko Nummela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nummela ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, uinti, kanoottipoolo, voimistelu, ctif, pesäpallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Nummela

Jääkiekko - Nummela

HaKi Ladyt Nimenhuuto.com

Pidetään hauskaa pelaamalla kiekkoa. Uusia pelaajia mahtuu mukaan. Ota yhteyttä: Jojo Ninnu Salovaara-Rinne puh: 0504422020 www.harjunkiekko.fi

Joukkue etsii pelaajia: HaKi Ladyt-joukkue etsii uusia pelaajia! Treenaamme pääsääntöisesti Nummelass...

Salla kirjoitti: Mihin piti ilmoittaa, että ottaako turnauksen safkaa? En ota on omat eväät (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Nummela
Naiset
36

Haki02 Nimenhuuto.com

D1 -02 White ryhmässä pelaa 1 maalivahti ja 21 kenttäpelaajaa. Harjoituspaikkoina toimivat Nummela, Lohja ja Kisakallio.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme uusia pelaajia. Tule kokeilemaan. White A Joukkueenjohtaja Touko Niini...

Matias kirjoitti: 10.4 turnauksesta: Nikkari-KJT 4-0 Haki-Pingviinit 3-8 BJR-KJT 7-4 Nikkarit-Haki 2-3 Pingviinit- BJR 4-6 KJT-Haki 1-1 Nikkarit- Pingviinit 5-5 BJR-Haki 13-1 KJT-Pingviinit 4-5 Nikkarit-BJR ??? (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Lohja/Nummela
Ei asetettu
30

Sakesa-team NHL Nimenhuuto.com

SaKeSa-team on legendaarisen läheltä ylös snaipperin Esa Mäkisen kokoama tähtisikermä. SaKeSa-teamin pelisarja on luonnollisesti NHL eli Nummela Hockey League.

Timo kirjoitti: Moikka! Sami toivottaa pelaajat tervetulleiksi tapahtumaan. Jokainen voi ottaa mukaan oman perheen...vaimo, avopuoliso, lapset, tyttöystävä. Laitelkaa in, jos pääsette. Laittakaa myös tiedoksi, monta tikettiä perhe tarvitsee osoitteeseen timo.vaisto@ilmarinen.fi tai nimenhuudon oman ilmoittautumi... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jääkiekko
Nummela
Miehet
31

Haki 05 Nimenhuuto.com

Harjunkiekon 2005 syntyneiden jääkiekkojoukkue, jossa on n. 50 pelaajaa. Tervetuloa mukaan hyvin organisoituun, hauskaan ja vieläpä jännittävään juniorikiekkoiluun.

Satu kirjoitti: Riikaan lähevät!! Lohjan jäähallin teroituskoneessa on jokin ongelma. Tilannetta yritetään korjata mutta meillä on niin aikaiset treenit ettei ole varmuutta. Varautukaa siis siihen, että teroitukset ei tänään onnistu. (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jääkiekko
Nummela/Lohja
Pojat
76

NuPS Hockey M2 Nimenhuuto.com

Harjun Kiekon miesten II-joukkue. Joukkue on perustettu syksyllä 2010 NuPS Hockeyn alle. Kaudelle 2014-2015 nimi muuttui NuPS M2:sta HaKi Tiimiksi NuHon ja LoKV:n yhdistyessä. Joukkue osallistuu kaudella 2016-2017 IV-divisioonaan.

Sam kirjoitti: Tilataanko ruoka ja sauna hallilta jään jälkeen? (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Nummela, Vihti
Miehet
37

NKV Nimenhuuto.com

Nummelan KiekkoVeljet on 2015 perustettu jääkiekkojoukkue, johon kuuluu 25 kivenkovaa Veljeä. Kaudella 2016-17 joukkue pelaa Nummela Hockey Leaguessa.

Kimi kirjoitti: Huomiseks illaksi tuli töitä ni tuun jos ehdin. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Nummela
Miehet
26

Harjun Kiekko F208 Nummela Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: Viikon 13 molarit: Tuukka ja Aaron H. Ohjelmassa ti ja to treenit, La ison kentän treeenipeli. Su Nokian turnaus. (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Nummela
Pojat
44

NUPS Hockey 01 Nimenhuuto.com

Kaudella 2013-2014 joukkue harjoittelee Esbecon Areenalla ja Osuuspankki-hallissa Nummelassa. Lisätietoa http://www.nupshockey.fi/01/.

Sari kirjoitti: Hei! Poistin kesäkuun jäät, koska päätimme perua ne. Touko-kesäkuussa on pelkkää oheisharjoittelua. Lisätietoa vanhempainkokouksessa 29.4. Nimenhuuto jää luultavasti poiskäytöstä. t. Sari (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Nummela
Ei asetettu
35

Harjun Kiekko C2 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Yskässä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Lohja/Nummela
Ei asetettu
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.