Jääkiekko Peurunka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Peurunka ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KS kiekko Nimenhuuto.com

KS-kiekko on perustettu 9.5.2012 ja tarkoituksena on pelata kiekkoa maaliin herrasmies-säännöillä, nopeilla vaihdoilla ilman näkyvämpiä fyysisiä vammoja. Osakkaat ilmoittautuvat pelipäivää edeltävänä iltana ennen klo 20.00, muut sen jälkeen. Yhteyshenkilö: Antti Tuukkanen tuksi79@icloud.com ‭050 438 1129‬ Rahaliikenne: KS-Kiekon tilinumero Antti Tuukkanen KS-kiekko tilinumero Antti Tuukkanen FI71 5290 0220 5980 47 Viesti: oma nimi + vuoromaksu. Myös mobilepay, numero yllä. Kertakävijät 10e per kerta. Vuorot Vepe Center Peurungassa to ja su klo 20.10. Mahdolliset muutokset: https://www.peurunganjaahalli.fi/vuorokalenteri/

Mikko kirjoitti: Vara 1 (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Vepe Center Peurunka
Ei asetettu
60

Peurungan kertamaksuvuorot Nimenhuuto.com

Tämä ryhmä on tarkoitettu Peurungan jäähallin "kertamaksuvuoroille". Kertamaksuvuoroja tarjotaan jäähalliyhtiön toimesta tässä ryhmässä oleville pelaajille ja mukaan pääsee aina 2mv + 20 kenttäpelaajaa. Kertamaksuvuoroja tarjotaan ryhmäläisille jäähallin vapaiden jäävuorojen puitteissa.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Peurunka
Miehet
77

HCPakki liiga Nimenhuuto.com

HCPakin liiga joukkue Kokoonpano pelaajat joka peliin pakko ilmoittaa torstaihin mennessä onko in vai out. Torstaina saa lisenssin omaavat ilmoittautua. Harrastelisenssi ostettava syksyllä ennen pelien alkua.

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Peurunka
Sekajoukkue
29

Lätkävuoro Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Peurunka
Miehet
28