Jääkiekko Haapajärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haapajärvi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, seniorikiekkoa, futsal, sähly, suunnistus ja taitoluistelu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Haapajärvi

Jääkiekko - Haapajärvi

K 40 Nimenhuuto.com

Pelaamme reilua niin sanottua Seniori kiekkoa, Jossa toisen kunnioittaminen on korostettua, iän, vammojen tai erillaisten taitojen puutteen vuoksi. Annamme jokaiselle onnistumisen tunteita. Saamme näin vanheta hitaasti ja arvokkaasti. Kuitenkin tekemällä parhaamme. Säännöt ovat muuten harraste herrasmies säännöt. Joka pelissä ovat maalivahdit ja tuomari. Varusteet pakolliset. Vakuutukset vapaaehtoiset. ( KLIKKAA KUVAA )

Antti kirjoitti: En ehi näillänäkymin tänään pelaamaan. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Seniorikiekkoa
Haapajärvi Tiivi Areena
Miehet
72

Elega Nimenhuuto.com

Vakio pelaaja. Ellet pääse peliin ! ! Poista itsesi pelistä tiistaina klo 15.00 mennessä. Siirrä nimesi punaiseen lokeroon eli" out". Paikkasi voi varata näin, joku vara pelaajista. Pelaajia sopii 20 Maalivahteja 2 Joukkueen joht. Jyrki Niinikoski 0400367500 tai Järjest. Mikko Törmälä (Klikkaa kuvaa)

Ilkka kirjoitti: Syksyllä alkaa Aamuvuoro. Perjantai aamuna, aika tarkentuu mutta ennen kahdeksaa kuitenkin. Voitte jättää toiveita siitä. Ilmoittautuminen toimii Nimenhuudossa. Joukkueen nimi on Aamujää salasana aamu jolla voitte luoda profiilin ja saada sitten oman salasanan. Vuoron hinta on 5e kerta Joka kerät... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
54

Aamujää Nimenhuuto.com

Pelaamme harraste jääkiekkoa. Peli on tarkoitettu aamuvirkuille pelaajille ja väsyneillekkin taataan varma herätys.

Joukkue etsii pelaajia: Tuuli areenalla Haapajärvellä perjantaisin klo 6,30 pelataan jääkiekkoa joukk...

Ilkka kirjoitti: Nyt nuoret miehet peliin saahaan pelit (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi Tuuli Areena
Miehet
12

Kiilat Hockey D1 Nimenhuuto.com

Kiilat Hockeyn D1 jääkiekkojoukkue.

Veeti kirjoitti: Veetiltä jää pieneksi Bauerin nexus 800 housut junior xl 10 euroa,polvisuojat Bauer X100 33 cm 10 euroa,kyynärsuojat CCM 6052 senior s 15 euroa,hartiasuojat CCM 6052 senior s 15 euroa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Ei asetettu
22

Kiilat Hockey F Nimenhuuto.com

Moi, Tässä F-junioreiden nimenhuudon, liity mukaan. Terveisin Jyrki Nivala

Valtteri kirjoitti: Hei, Tässä tulee ohjeet jäämaksujen maksamista varten: Saaja: Kiilat Hockey Tilinumero: FI06 5026 0820 0861 21 Viitenumero: 25416242 Summa: 50,00 Eräpäivä: kuukauden ensimmäinen päivä (eli nyt syyskuun maksut pikaisesti maksuun!) Tilinumero ja viitenumero säilyvät koko kauden samana. Viestikenttä... (13 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Sekajoukkue
24

Robots Nimenhuuto.com

Tiukka etukeno ja bläkkiä pölsään!! Irtomiehet voi ilmoittautua pelipäivinä klo 17.00 jälkeen! Maksu 10,-€ ETUKÄTEEN tilille FI58 4912 0010 1196 25 Haapajärven jääkiekkoharrastajat.

Ilkka kirjoitti: Huomio aamujäille on tasaiseen tahtiin ilmoittautunut lisää väkeä. Voit ilmoittautua etsimällä joukkue Aamujää tunnus aamu näin voit luoda profiilisi. Vuorolle ilmoittaudutaan aina nimenhuutoon. terv illi (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
91

Kiilat Hockey -07 Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Huomenia! Lukekaa loppuun asti, siellä tärkein (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Sekajoukkue
36

Kiilat Hockey G-10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Jäämaksut kaudella 2016-2017 kerätään syyskuusta 2016 alkaen aina huhtikuuhun 2017 asti. Maksu on 45 euroa/pelaaja/kuukausi Saaja: Kiilat Hockey ry Tilinumero: FI06 5026 0820 0861 21 OKOYFIHH Viitenumero: 16213399 Samalla tilinumerolla ja viitteellä maksetaan koko kausi. Jäämaksu maksetaan ai... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Ei asetettu
30

Kiilat 06 Nimenhuuto.com

Oliver kirjoitti: Hei, osallistumme Kalajoen turnaukseen, jos ei mitään ihmeitä ilmesty. Luultavasti alkusyksyn jääharjoittelu jää meidän perheeltä vähemmälle, koska jalkapallokausi kestää syyskuun puoleen väliin, ja sen jälkeen olisi hyvä antaa elimistön hetki levähtääkin. Mutta kovasti (ainakin tällä hetkellä) o... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Sekajoukkue
20

D1 HK Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hei. Ilmoitan tämän surkean tilanteen nyt ,koska tulee kyselyjä ja viestejä puhelimeen!! Eli meidän ensikauden joukkuetta ei ilmoiteta C2-sarjaan,koska kaksi 02 synt. pelaajaa ilmoitti eilen että siirtyvät pelaamaan ensikaudelle Nivalan Cowboysin 02 joukkueeseen. Tämän tiedon kuultuaan,meidän maa... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Ei asetettu
10

HC Haapajärvi Nimenhuuto.com

arto kirjoitti: Haverinen tulee mun tilalle jos joku jää pois ni tuun (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
20

MurtoHockey Nimenhuuto.com

1.20 pelaajaa + maalivahdit. 2. Ensin ilmoittautuvat vakkarit perjantaihin klo 17.00 mennessä. 3. Klo 17.00 jälkeen voivat ilmoittautua 2014 / 10 € pelaajat. 4. Mikäli pelaajia ei ole klo 18.00 mennessä 20: tä, muutkin voivat ilmoittautua. Kertamaksu on 10 € 5.Pelaamaan pääsee vain maksamalla 10 € KÄTEISELLÄ ennen vuoron alkua.

Mika kirjoitti: Säännöt ilmoittautumiseen 1. Ensin ilmoittautuvat vakkarit perjantaihin klo 17.00 mennessä. 2. Klo 17.00 jälkeen voivat ilmoittautua 2014 / 10 € pelaajat. 3. Mikäli pelaajia ei ole klo 18.00 mennessä 20: tä, muutkin voivat ilmoittautua. 4. Kertamaksu on 10 € KÄTEISELLÄ ennen vuoron alkua! (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
59

Luja - Elega Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Lujalaiset muistakaa ilmoittautua torstaina klo 12 mennessä oletteko in vai out. (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
24

KiekkoDaamit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Naiset
33

kiekko U16 Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Vuoro varattu 16.30-18.00 kaikki vaki pojat pelaamaan. Isät kerää joukkueen. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.