Jääkiekko Haapajärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haapajärvi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, seniorikiekkoa, futsal, sähly, suunnistus ja taitoluistelu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Haapajärvi

Jääkiekko - Haapajärvi

K 40 Nimenhuuto.com

Pelaamme reilua niin sanottua Seniori kiekkoa, Jossa toisen kunnioittaminen on korostettua, iän, vammojen tai erillaisten taitojen puutteen vuoksi. Annamme jokaiselle onnistumisen tunteita. Saamme näin vanheta hitaasti ja arvokkaasti. Kuitenkin tekemällä parhaamme. Säännöt ovat muuten harraste herrasmies säännöt. Joka pelissä ovat maalivahdit ja tuomari. Varusteet pakolliset. Vakuutukset vapaaehtoiset. ( KLIKKAA KUVAA )

Risto kirjoitti: Ripe = Tero (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Seniorikiekkoa
Haapajärvi Tiivi Areena
Miehet
60

Elega Nimenhuuto.com

Vakio pelaaja. Ellet pääse peliin ! ! Poista itsesi pelistä tiistaina klo 15.00 mennessä. Siirrä nimesi punaiseen lokeroon eli" out". Paikkasi voi varata näin, joku vara pelaajista. Pelaajia sopii 20 Maalivahteja 2 Joukkueen joht. Jyrki Niinikoski 0400367500 tai Järjest. Mikko Törmälä (Klikkaa kuvaa)

Ilkka kirjoitti: Syksyllä alkaa Aamuvuoro. Perjantai aamuna, aika tarkentuu mutta ennen kahdeksaa kuitenkin. Voitte jättää toiveita siitä. Ilmoittautuminen toimii Nimenhuudossa. Joukkueen nimi on Aamujää salasana aamu jolla voitte luoda profiilin ja saada sitten oman salasanan. Vuoron hinta on 5e kerta Joka kerät... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
53

Aamujää Nimenhuuto.com

Pelaamme harraste jääkiekkoa. Peli on tarkoitettu aamuvirkuille pelaajille ja väsyneillekkin taataan varma herätys.

Joukkue etsii pelaajia: Tuuli areenalla Haapajärvellä perjantaisin klo 6,30 pelataan jääkiekkoa joukk...

Ilkka kirjoitti: Nyt nuoret miehet peliin saahaan pelit (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi Tuuli Areena
Miehet
12

Kiilat Hockey C2 Nimenhuuto.com

Kiilat Hockeyn C2 jääkiekkojoukkue.

Jani kirjoitti: Hoxhox tännekin huominen peli klo.15.00 hallille pojat 14.00 (16 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Ei asetettu
19

Kiilat Hockey F Nimenhuuto.com

Moi, Tässä F-junioreiden nimenhuudon, liity mukaan. Terveisin Jyrki Nivala

Jyrki kirjoitti: Väliaikatietoa! - Nimenhuudossa VesiDisco tapahtuma 10.3. - 9.3 pe ei harkkoja. - Jäämaksuja ei loppukaudella makseta (tarkistamme rahastonhoitajan kanssa vielä helmikuun tuloksen jotta rahaa jää riittävästi seuraavalle kaudelle). - Huhtikuulla ennen Jyväskylää kahdet harkat koko jäällä 3.4 ti ja... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Sekajoukkue
28

Robots Nimenhuuto.com

Tiukka etukeno ja bläkkiä pölsään!! Irtomiehet voi ilmoittautua pelipäivinä klo 17.00 jälkeen! Maksu 10,-€ ETUKÄTEEN tilille FI58 4912 0010 1196 25 Haapajärven jääkiekkoharrastajat.

Ilkka kirjoitti: Huomio aamujäille on tasaiseen tahtiin ilmoittautunut lisää väkeä. Voit ilmoittautua etsimällä joukkue Aamujää tunnus aamu näin voit luoda profiilisi. Vuorolle ilmoittaudutaan aina nimenhuutoon. terv illi (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
93

Kiilat Hockey G-10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Jäämaksut kaudella 2016-2017 kerätään syyskuusta 2016 alkaen aina huhtikuuhun 2017 asti. Maksu on 45 euroa/pelaaja/kuukausi Saaja: Kiilat Hockey ry Tilinumero: FI06 5026 0820 0861 21 OKOYFIHH Viitenumero: 16213399 Samalla tilinumerolla ja viitteellä maksetaan koko kausi. Jäämaksu maksetaan ai... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Ei asetettu
33

Kiilat Hockey -07 Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Moi! Ensi kautta suunnitellaan kuumeisesti. On mahdollista, että -06 joukkue tarvitsee toimiakseen muutaman pelaajan ja on mahdollista, että tarvittavat pelaajat tullaan siirtämään meidän joukkueestamme. TÄMÄ EI OLE VIELÄ VARMAA! Nyt kuitenkin kartoitamme tilanteen, jottei -06 ikäluokan joukkueen... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Sekajoukkue
35

Kiilat 06 Nimenhuuto.com

Oliver kirjoitti: Hei! Tällainen nopealla aikataululla tullut idea. Järjestämme Nivalassa JALKAPALLO-turnauksen lauantaina 28.4. klo 9 alkaen. Turnauksen toteutuminen vaatii vielä kahden joukkueen osallistumisen. Olisiko tällä porukalla innostusta osallistua jalkapalloturnaukseen? Pelit on 8vs8 pelejä, peliaika 20... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Sekajoukkue
19

HC Haapajärvi Nimenhuuto.com

arto kirjoitti: Haverinen tulee mun tilalle jos joku jää pois ni tuun (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
20

MurtoHockey Nimenhuuto.com

1.20 pelaajaa + maalivahdit. 2. Ensin ilmoittautuvat vakkarit perjantaihin klo 17.00 mennessä. 3. Klo 17.00 jälkeen voivat ilmoittautua 2014 / 10 € pelaajat. 4. Mikäli pelaajia ei ole klo 18.00 mennessä 20: tä, muutkin voivat ilmoittautua. Kertamaksu on 10 € 5.Pelaamaan pääsee vain maksamalla 10 € KÄTEISELLÄ ennen vuoron alkua.

Mika kirjoitti: Säännöt ilmoittautumiseen 1. Ensin ilmoittautuvat vakkarit perjantaihin klo 17.00 mennessä. 2. Klo 17.00 jälkeen voivat ilmoittautua 2014 / 10 € pelaajat. 3. Mikäli pelaajia ei ole klo 18.00 mennessä 20: tä, muutkin voivat ilmoittautua. 4. Kertamaksu on 10 € KÄTEISELLÄ ennen vuoron alkua! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
61

Luja - Elega Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Tällä ja ensi viikolla vielä vuoro ennen kuin jäät sulatetaan hallista! (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
31

KiekkoDaamit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Naiset
32

kiekko U16 Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Vuoro varattu 16.30-18.00 kaikki vaki pojat pelaamaan. Isät kerää joukkueen. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
27