Jääkiekko Haapajärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haapajärvi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, seniorikiekkoa ja padel.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

K 40 Nimenhuuto.com

Pelaamme reilua niin sanottua Seniori kiekkoa, Jossa toisen kunnioittaminen on korostettua, iän, vammojen tai erillaisten taitojen puutteen vuoksi. Annamme jokaiselle onnistumisen tunteita. Saamme näin vanheta hitaasti ja arvokkaasti. Kuitenkin tekemällä parhaamme. Säännöt ovat muuten harraste herrasmies säännöt. Joka pelissä ovat maalivahdit ja tuomari. Varusteet pakolliset. Vakuutukset vapaaehtoiset. ( KLIKKAA KUVAA )

Antti kirjoitti: Ilkka J Ripen tilalla (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Seniorikiekkoa
Haapajärvi Tiivi Areena
Miehet
55

Robots Nimenhuuto.com

Irtomiehet voivat ilmoittautua pelipäivinä klo 17:00 jälkeen. Maksu 11 € ensisijaisesti MobilePaylla numeroon 045 678 6785 ja jos MobilePayta ei ole käytössä tilille FI20 1222 3500 0804 98 / Ville Laitila

Eeli kirjoitti: Hannes tulee minun tilalta (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
83

Coyotez Nimenhuuto.com

Divari Kojootit. Rentoa harrastelätkää. Osa jäähdyttelee ja osalla porukkaa tavoitteet murtautua liigajoukkue Robotseihin. Harrastekiekko säännöt: Ei taklauksia. Laukoa saa, mutta malttia ruuhkaan laukomisessa. Ranteet ja snapshotit ihan hyviä. Tuomarin sana on laki.

Teemu kirjoitti: jos mahtuu ja tervehtyy (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
70

HC Eagles Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
18

MHockey Nimenhuuto.com

1.20 pelaajaa + maalivahdit. 2. Ensin ilmoittautuvat vakkarit perjantaihin klo 15.00 mennessä. 3. Klo 15.00 jälkeen voivat ilmoittautua 2014 / 10 € pelaajat. 4. Mikäli pelaajia ei ole klo 16.00 mennessä 20: tä, muutkin voivat ilmoittautua. Kertamaksu on 10 € 5. Pelaamaan pääsee vain maksamalla 10 € KÄTEISELLÄ / MobilePay ennen vuoron alkua.

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
93

Pelailijat Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Sekajoukkue
29

Kojootit2 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Pojat
21