Jääkiekko Haapajärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haapajärvi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, seniorikiekkoa, futsal, sähly, suunnistus ja taitoluistelu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Haapajärvi

Jääkiekko - Haapajärvi

K 40 Nimenhuuto.com

Pelaamme reilua niin sanottua Seniori kiekkoa, Jossa toisen kunnioittaminen on korostettua, iän, vammojen tai erillaisten taitojen puutteen vuoksi. Annamme jokaiselle onnistumisen tunteita. Saamme näin vanheta hitaasti ja arvokkaasti. Kuitenkin tekemällä parhaamme. Säännöt ovat muuten harraste herrasmies säännöt. Joka pelissä ovat maalivahdit ja tuomari. Varusteet pakolliset. Vakuutukset vapaaehtoiset. ( KLIKKAA KUVAA )

Jyrki kirjoitti: Tuomarina emeritius-tuomari Illi (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Seniorikiekkoa
Haapajärvi Tiivi Areena
Miehet
72

Elega Nimenhuuto.com

Vakio pelaaja. Ellet pääse peliin ! ! Poista itsesi pelistä tiistaina klo 15.00 mennessä. Siirrä nimesi punaiseen lokeroon eli" out". Paikkasi voi varata näin, joku vara pelaajista. Pelaajia sopii 20 Maalivahteja 2 Joukkueen joht. Jyrki Niinikoski 0400367500 tai Järjest. Mikko Törmälä (Klikkaa kuvaa)

Ilkka kirjoitti: Syksyllä alkaa Aamuvuoro. Perjantai aamuna, aika tarkentuu mutta ennen kahdeksaa kuitenkin. Voitte jättää toiveita siitä. Ilmoittautuminen toimii Nimenhuudossa. Joukkueen nimi on Aamujää salasana aamu jolla voitte luoda profiilin ja saada sitten oman salasanan. Vuoron hinta on 5e kerta Joka kerät... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
53

Aamujää Nimenhuuto.com

Pelaamme harraste jääkiekkoa. Peli on tarkoitettu aamuvirkuille pelaajille ja väsyneillekkin taataan varma herätys.

Joukkue etsii pelaajia: Tuuli areenalla Haapajärvellä perjantaisin klo 6,30 pelataan jääkiekkoa joukk...

Ilkka kirjoitti: Nyt nuoret miehet peliin saahaan pelit (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi Tuuli Areena
Miehet
12

Kiilat Hockey D1 Nimenhuuto.com

Kiilat Hockeyn D1 jääkiekkojoukkue.

Laura kirjoitti: Tässä uudet työvuorot kotipeleihin. 28.10 Kuulutus: Seppo Kirjurit: Anne, Laura Kello: Markku Kopit: Pasi R, Pasi M Makkara ja kahvio: Päivi, Kati 4.11. Kuulutus: Marko A Kirjurit: Laura, Teija Kello: Esa Kopit: Mika, Jorma Makkara ja kahvio: Katja H, Katja T 18.11 Kuulutus: Seppo Kirjurit: Kirsi... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Ei asetettu
21

Kiilat Hockey F Nimenhuuto.com

Moi, Tässä F-junioreiden nimenhuudon, liity mukaan. Terveisin Jyrki Nivala

Valtteri kirjoitti: Hei, sovimme toppapukujen omavastuuosuudesta, joka on 50 euroa. Summan voi maksaa kahdessa erässä kahtena peräkkäisenä kuukautena. Eli nyt lokakuussa 25 e ja marraskuussa 25 e. Saaja: Kiilat Hockey Tilinumero: FI06 5026 0820 0861 21 Viitenumero: 25416404 Summa: 50,00 tai 25,00*2 Terveisin Pilvi O... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Sekajoukkue
26

Robots Nimenhuuto.com

Tiukka etukeno ja bläkkiä pölsään!! Irtomiehet voi ilmoittautua pelipäivinä klo 17.00 jälkeen! Maksu 10,-€ ETUKÄTEEN tilille FI58 4912 0010 1196 25 Haapajärven jääkiekkoharrastajat.

Ilkka kirjoitti: Huomio aamujäille on tasaiseen tahtiin ilmoittautunut lisää väkeä. Voit ilmoittautua etsimällä joukkue Aamujää tunnus aamu näin voit luoda profiilisi. Vuorolle ilmoittaudutaan aina nimenhuutoon. terv illi (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
92

Kiilat 06 Nimenhuuto.com

Jemina kirjoitti: Tytöt Huomio! Su 7.1.2018 järjestetään Haapajärvellä Pelitällitapahtuma. Kaikkia E1 tyttöjä toivotaan osallistuvan tapahtumaan! Mikäli Su 7.1 Hau peliin ei ole riittävästi pelaajia, niin voimme lainata E2 pelaajia. Alla linkki ilmoittautumiseen. http://www.finhockey.fi/index.php/alueet/pohjoinen/... (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Sekajoukkue
20

Kiilat Hockey G-10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Jäämaksut kaudella 2016-2017 kerätään syyskuusta 2016 alkaen aina huhtikuuhun 2017 asti. Maksu on 45 euroa/pelaaja/kuukausi Saaja: Kiilat Hockey ry Tilinumero: FI06 5026 0820 0861 21 OKOYFIHH Viitenumero: 16213399 Samalla tilinumerolla ja viitteellä maksetaan koko kausi. Jäämaksu maksetaan ai... (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Ei asetettu
30

Kiilat Hockey -07 Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Jp ei harkkoihin (11 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Sekajoukkue
36

HC Haapajärvi Nimenhuuto.com

arto kirjoitti: Haverinen tulee mun tilalle jos joku jää pois ni tuun (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
20

MurtoHockey Nimenhuuto.com

1.20 pelaajaa + maalivahdit. 2. Ensin ilmoittautuvat vakkarit perjantaihin klo 17.00 mennessä. 3. Klo 17.00 jälkeen voivat ilmoittautua 2014 / 10 € pelaajat. 4. Mikäli pelaajia ei ole klo 18.00 mennessä 20: tä, muutkin voivat ilmoittautua. Kertamaksu on 10 € 5.Pelaamaan pääsee vain maksamalla 10 € KÄTEISELLÄ ennen vuoron alkua.

Mika kirjoitti: Säännöt ilmoittautumiseen 1. Ensin ilmoittautuvat vakkarit perjantaihin klo 17.00 mennessä. 2. Klo 17.00 jälkeen voivat ilmoittautua 2014 / 10 € pelaajat. 3. Mikäli pelaajia ei ole klo 18.00 mennessä 20: tä, muutkin voivat ilmoittautua. 4. Kertamaksu on 10 € KÄTEISELLÄ ennen vuoron alkua! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
60

Luja - Elega Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Huom! aloitetaan vuoro jatkossa jo klo 18.50 Tämän viikon torstaista lähtien. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
28

KiekkoDaamit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Naiset
32

kiekko U16 Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Vuoro varattu 16.30-18.00 kaikki vaki pojat pelaamaan. Isät kerää joukkueen. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.