Jääkiekko Haapajärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haapajärvi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, seniorikiekkoa, sähly, suunnistus, taitoluistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Haapajärvi

Jääkiekko - Haapajärvi

K 40 Nimenhuuto.com

Pelaamme reilua niin sanottua Seniori kiekkoa, Jossa toisen kunnioittaminen on korostettua, iän, vammojen tai erillaisten taitojen puutteen vuoksi. Annamme jokaiselle onnistumisen tunteita. Saamme näin vanheta hitaasti ja arvokkaasti. Kuitenkin tekemällä parhaamme. Säännöt ovat muuten harraste herrasmies säännöt. Joka pelissä ovat maalivahdit ja tuomari. Varusteet pakolliset. Vakuutukset vapaaehtoiset. ( KLIKKAA KUVAA )

Ilkka kirjoitti: Laittakaapa kommentti ketä vierailiat tuuraa (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Seniorikiekkoa
Haapajärvi Tiivi Areena
Miehet
60

Elega Nimenhuuto.com

Vakio pelaaja. Ellet pääse peliin ! ! Poista itsesi pelistä tiistaina klo 15.00 mennessä. Siirrä nimesi punaiseen lokeroon eli" out". Paikkasi voi varata näin, joku vara pelaajista. Pelaajia sopii 20 Maalivahteja 2 Joukkueen joht. Jyrki Niinikoski 0400367500 tai Järjest. Mikko Törmälä (Klikkaa kuvaa)

Ilkka kirjoitti: Syksyllä alkaa Aamuvuoro. Perjantai aamuna, aika tarkentuu mutta ennen kahdeksaa kuitenkin. Voitte jättää toiveita siitä. Ilmoittautuminen toimii Nimenhuudossa. Joukkueen nimi on Aamujää salasana aamu jolla voitte luoda profiilin ja saada sitten oman salasanan. Vuoron hinta on 5e kerta Joka kerät... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
53

Aamujää Nimenhuuto.com

Pelaamme harraste jääkiekkoa. Peli on tarkoitettu aamuvirkuille pelaajille ja väsyneillekkin taataan varma herätys.

Joukkue etsii pelaajia: Tuuli areenalla Haapajärvellä perjantaisin klo 6,30 pelataan jääkiekkoa joukk...

Ilkka kirjoitti: Nyt nuoret miehet peliin saahaan pelit (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi Tuuli Areena
Miehet
12

Kiilat Hockey C2 Nimenhuuto.com

Kiilat Hockeyn C2 jääkiekkojoukkue.

Veeti kirjoitti: Paprut mitä myydään: 40rll wc-emboa ja 20 rll emilia talous 25e josta 10e joukkueelle tai 3x16 rll wc-emboa 25e josta 10e joukkueelle. (13 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Ei asetettu
20

Robots Nimenhuuto.com

Tiukka etukeno ja bläkkiä pölsään!! Irtomiehet voi ilmoittautua pelipäivinä klo 17.00 jälkeen! Maksu 10,-€ ETUKÄTEEN tilille FI58 4912 0010 1196 25 Haapajärven jääkiekkoharrastajat.

Ilkka kirjoitti: Huomio aamujäille on tasaiseen tahtiin ilmoittautunut lisää väkeä. Voit ilmoittautua etsimällä joukkue Aamujää tunnus aamu näin voit luoda profiilisi. Vuorolle ilmoittaudutaan aina nimenhuutoon. terv illi (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
93

Kiilat Hockey -07 Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Noniin! Kauden päätöstilaisuus on saatu pidettyä ja seuraava kausi siintää kirkkaana edessä! Muutamia muutoksia tulee, mutta lähtökohtaisesti tulemme toimimaam niin kuin tälläkin kaudella ja kahdella joukkueella lähdemme sarjaa pelaamaan. Edellisessä kyselyssä saatiin mukavasti palautetta ja kaik... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Sekajoukkue
29

Kiilat 06 Nimenhuuto.com

Oliver kirjoitti: Hei, ei päästäkään mäenlaskuun/treeneihin. Oliver on kovassa flunssassa, ajattelin, että järkevämpi parannella viikonlopun turnausta ajatellen. Janinakin oli eilen pois koulusta, joten tänään vielä toipilaana. Jonkun pitää hakea ne makkarat ja pahviset kahvimukit, minä en niitä nyt pääse hakemaan... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Sekajoukkue
25

Kiilat Hockey F1 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Sekajoukkue
23

Kiilat Hockey G-11 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Jäämaksut kaudella 2016-2017 kerätään syyskuusta 2016 alkaen aina huhtikuuhun 2017 asti. Maksu on 45 euroa/pelaaja/kuukausi Saaja: Kiilat Hockey ry Tilinumero: FI06 5026 0820 0861 21 OKOYFIHH Viitenumero: 16213399 Samalla tilinumerolla ja viitteellä maksetaan koko kausi. Jäämaksu maksetaan ai... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Ei asetettu
22

HC Haapajärvi Nimenhuuto.com

arto kirjoitti: Haverinen tulee mun tilalle jos joku jää pois ni tuun (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
19

Kiilat Hockey F2 Nimenhuuto.com

Jääkiekko
Haapajärvi
Sekajoukkue
21

MurtoHockey Nimenhuuto.com

Hei! Ensi syksynä olisi Murron vuorolla tarjolla paikkoja uusille vakipelaajille. Mikä haluat tulla vakipelaajaksi, niin otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mika 0400- 936533 1.20 pelaajaa + maalivahdit. 2. Ensin ilmoittautuvat vakkarit perjantaihin klo 17.00 mennessä. 3. Klo 17.00 jälkeen voivat ilmoittautua 2014 / 10 € pelaajat. 4. Mikäli pelaajia ei ole klo 18.00 mennessä 20: tä, muutkin voivat ilmoittautua. Kertamaksu on 10 € 5.Pelaamaan pääsee vain maksamalla 10 € KÄTEISELLÄ ennen vuoron alkua.

Mika kirjoitti: Hei! Ensi syksynä olisi Murron vuorolla tarjolla paikkoja uusille vakipelaajille. Mikä haluat tulla vakipelaajaksi, niin otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mika 0400- 936533 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
65

KiekkoDaamit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Naiset
32

kiekko U16 Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Vuoro varattu 16.30-18.00 kaikki vaki pojat pelaamaan. Isät kerää joukkueen. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Haapajärvi
Miehet
27