Jääkiekko Karstula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karstula ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: kuorolaulu ja e sport.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kiva jääkiekko Nimenhuuto.com

Kiva iskee!

Joukkue etsii pelaajia

Leena kirjoitti: A Nuorten yön yli pelireissu 30.11-1.12, hotellimajoitus varattu Oulun Edenistä missä pääsette saunaan ja uimaan! huonemäärä pitää vahvistaa 13.11 mennessä joten nyt kaikki ilmoittautumaan peleihin, niin tiedetään moniko on matkaan lähdössä. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Karstula
Miehet
41

Mighty bulls Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Ei ihan varma (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Karstula
Miehet
35

Karstulan Kiva C 2 Nimenhuuto.com

Kiva C 2

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Karstula
Pojat
23

Konkarit40Karstula Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Olisi huomiselle keskiviikko 1.7. tarve maalivahdista Piispalassa klo 19.30. Viesti minulle puh. 0400761850 (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Karstula
Miehet
87

KarstulanKivaB Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Karstula
Pojat
22

HonkaPalokunta Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Itsellä vielä niin epävarmaa, että milloin saa laittaa hokkarit jalkaan.. sekä saa alkaa pelailemaan kunnolla! Milloin moinen alkaa? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Karstula
Miehet
30