Jääkiekko Karstula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karstula ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: kuorolaulu ja jalkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Karstula

Jääkiekko - Karstula

Kiva jääkiekko Nimenhuuto.com

Kiva iskee!

Joukkue etsii pelaajia

juha kirjoitti: Hätävarana,jos osallistuminen o yhestä-kahesta pelaajasta kiinni,en ota grilliä! (22 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Karstula
Miehet
46

karstulan konkarikiekkoilijat Nimenhuuto.com

Kiekkoilua harrastava kiekkoporukka, ikähaarukka 30-60v, Pelaillaan (harjoitella ei) kiekkoa ja mieluiten matkapelejä iana ulko maita muöten. Piispala kotikaukalo, pelataan konkari säännöillä ja keksitään tarpeentullen uusia.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue hakee uusia pelaajia joukkoonsa sukupuoleen tai aviosäätyyn katsomatt...

Matti kirjoitti: näillä näkymin kyllä... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Karstula
Ei asetettu
21

Kivan Naiskiekkoilijat Nimenhuuto.com

Kaikenikäisille ja -tasoisille naisille avoin harrastevuoro. Tavoitteena oppia jääkiekosta edes jotain ja päästä pelailemaan mukavalla porukalla. :)

Tanja kirjoitti: Heipä hei! Kesä taitaa pikkuhiljaa olla ohi ja jääkiekkokausi starttaa. Syksyn ensimmäinen jäävuoro on torstaina 1.9 klo 18-19.30 ja jatkossakin vuoro on samaan aikaan. Viime kauteen verrattuna ei mitään isompia muutoksia ole, Ari jatkaa edelleen pääasiallisena valmentajana ja A-P hoitaa jäänajot... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Karstula
Naiset
29

Karstulan Kiva C 2 Nimenhuuto.com

Kiva C 2

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Karstula
Pojat
23

Konkarit40Karstula Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: On aloitettu jo. Keskiviikkona säbää klo 18, torstaina ja sunnuntaina jalkapalloa klo18-20. Tervetuloa! mukaan. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Karstula
Miehet
47

HonkaPalokunta Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: KHL- peleissä on nyt viikonloppuna finaalit. Tarvitaan meidän joukkueesta yksi tai kaksi tuomaria. Pietu? Vainari? Manni? Kuka vaan kynnelle kykenee. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Karstula
Miehet
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.