Jääkiekko Malax

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Malax ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: fotboll, jalkapallo ja ishockey.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Malax

Jääkiekko - Malax

MIF Hockey 05-06 Nimenhuuto.com

Adam kirjoitti: Adam tänkte komma och pröva på lite teknikträning ikväll om det är ok. Vi och han känner sina begränsningar, men han tränar enligt förmåga. Adam återhämtar sig bra, men saknar ännu kraft och uthållighet i förhållande till sin form före olyckan. (17 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Malax
Pojat
23

Malax IF 05 Nimenhuuto.com

Tove kirjoitti: Obs! Fyll i responsblanketten över säsongen och returnera senast imorgon på träningen. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Malax
Pojat
3

Malax If E2 Nimenhuuto.com

Tove kirjoitti: Obs! Kraft har meddelat ikväll att söndagens match flyttas till klockan 16! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Malax
Pojat
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.