Jääkiekko Iisalmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Iisalmi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, sähly, kujakuryu- goshinjutsu, keilailu, jalkapallo ja kaukalopallo, lentopallo, kahvakuula ja crosstraining.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Iisalmi

Jääkiekko - Iisalmi

IPK Leijona liiga Nimenhuuto.com

IPK Leijona-Liiga

Reijo kirjoitti: Viikon 9 LeijonaLiigan ohjelma: * Ke 1.3 harjoitukset jäähallissa klo. 16:40-17:35. Maalivahtivuorovaraukset nimenhuutoon. * To 2.3 harjoitukset tekojäällä klo. 18:30-19:30. Maalivahtivuorovaraukset nimenhuutoon. * Su 5.3 harjoitukset jäähallissa klo. 12:20-13:30. Maalivahtivuorovaraukset nimenhu... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Sekajoukkue
50

IPK 2008 Nimenhuuto.com

IPK:n 2008 syntyneiden joukkuesivut.

Reijo kirjoitti: Viikolla 9 harjoittelemme 2008 joukkueella tekojäällä maanantaina 27.2 klo 17:30-18:20. Kaksi maalivahtia tarvitaan, vuorovaraukset nimenhuutoon. (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Sekajoukkue
16

G-kiekko Nimenhuuto.com

Harraste jääkiekkoa

Antti kirjoitti: Pakki (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Ei asetettu
49

IPK 07 Nimenhuuto.com

IPK-Junioreiden kilpajoukkue 2007 syntyneille pojille ja 2007-2005 syntyneille tytöille. Ei muita pääsyvaatimuksia. Lisätietoa ww.ipk-juniorit.fi/joukkue/etusivu/f1

Lauri kirjoitti: Lauri ei pääse harkkoihin tänään. -Kirsi (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Sekajoukkue
32

Teho-Hockey Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueemme osallistuu tällä kaudella WinterCup-harrastesarjaan. Joukkueellam...

Markus kirjoitti: Tässä tärkeitä linkkejä kaikille Teho-Hockey ry:stä ja sen toiminnasta kiinnostuneille: Liittyminen, varsinaiset jäsenet: https://holvi.com/shop/IisalmenTeho-Hockey/product/53eb8ecc6225a95f772eedca34a4e1e4/ Liittyminen, kannattajajäsenet (sis. kaikki harjoitusvuorot): https://holvi.com/shop/Iisal... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Miehet
22

Team Susi Nimenhuuto.com

Miika kirjoitti: Hei IPK aloittaa huomisesta lähtien avoimen harrastevuoron. Eli maanantaisin klo 21.10-22 on tämä vuoro toistaiseksi. Hinta on 5e/krt käteismaksu paikanpäällä. Vuorolle on tervetulleita kaikki harrastepelaajat. Tämän on IPK n vuoro, mutta Ässä pelaajia on paikanpäällä ns. vetäjinä. Tähän on myös ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Miehet
89

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.