Jääkiekko Iisalmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Iisalmi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, lentopallo, sähly, kujakuryu- goshinjutsu, keilailu, jalkapallo ja kaukalopallo, kahvakuula ja crosstraining.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Iisalmi

Jääkiekko - Iisalmi

IPK Leijona liiga Nimenhuuto.com

IPK Leijona-Liiga

Reijo kirjoitti: Viikon 3 LeijonaLiigan ohjelma: * Ke 18.1 harjoitukset jäähallissa klo. 15:25-16:15. Maalivahtivuorovaraukset nimenhuutoon. * To 19.1 harjoitukset tekojäällä klo. 18:30-19:30. Maalivahtivuorovaraukset nimenhuutoon. * La 21.1 Sarjapelit Sotkamossa klo. 10:00 ja 11:00 (Black ja Yellow) ja Sonkäjärv... (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Sekajoukkue
52

IPK 07 Nimenhuuto.com

IPK-Junioreiden kilpajoukkue 2007 syntyneille pojille ja 2007-2005 syntyneille tytöille. Ei muita pääsyvaatimuksia. Lisätietoa ww.ipk-juniorit.fi/joukkue/etusivu/f1

Pauli kirjoitti: Hei. Seuraavat kioskiviikot B-junnujen kanssa vko 6-7. Jos menoja tiedossa, pistäkää viesti, huomioin. 0503468169. Näihin listoihin teen tasaukset, osalle vuoroja enemmän. Ainakin yhdet viikot vielä näiden jälkeen.... tsemppiä! Laura (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Sekajoukkue
31

G-kiekko Nimenhuuto.com

Harraste jääkiekkoa

Marko kirjoitti: MV Niko (Mikon tuttu) tulee maaliin, jos on kamat. (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Ei asetettu
47

Teho-Hockey Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueemme osallistuu tällä kaudella WinterCup-harrastesarjaan. Joukkueellam...

Markus kirjoitti: Tässä tärkeitä linkkejä kaikille Teho-Hockey ry:stä ja sen toiminnasta kiinnostuneille: Liittyminen, varsinaiset jäsenet: https://holvi.com/shop/IisalmenTeho-Hockey/product/53eb8ecc6225a95f772eedca34a4e1e4/ Liittyminen, kannattajajäsenet (sis. kaikki harjoitusvuorot): https://holvi.com/shop/Iisal... (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Miehet
23

Team Susi Nimenhuuto.com

Miika kirjoitti: Hei IPK aloittaa huomisesta lähtien avoimen harrastevuoron. Eli maanantaisin klo 21.10-22 on tämä vuoro toistaiseksi. Hinta on 5e/krt käteismaksu paikanpäällä. Vuorolle on tervetulleita kaikki harrastepelaajat. Tämän on IPK n vuoro, mutta Ässä pelaajia on paikanpäällä ns. vetäjinä. Tähän on myös ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Miehet
89

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.