Jääkiekko Iisalmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Iisalmi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, sähly, kujakuryu- goshinjutsu, keilailu, jalkapallo ja kaukalopallo, lentopallo, kahvakuula ja crosstraining.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Iisalmi

Jääkiekko - Iisalmi

IPK Leijona liiga Nimenhuuto.com

IPK Leijona-Liiga

Reijo kirjoitti: Viikon 13 LeijonaLiigan ohjelma: * Ke 29.3 harjoitukset jäähallissa klo. 15:20-16:10. Maalivahtivuorovaraukset nimenhuutoon. * Su 2.4 Genelec -turnaus. Pelataan neljällä joukkueella, kaikki pelaamaan! Ensimmäiset pelit alkavat klo. 9:00 ja viimeiset päättyvät klo. 16:10. Kaikki joukkueet pelaavat... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Sekajoukkue
49

IPK 2008 Nimenhuuto.com

IPK:n 2008 syntyneiden joukkuesivut.

Reijo kirjoitti: Viikolla 13 harjoittelemme 2008 joukkueella torstaina 30.3 klo. 16:05-16:55. Maalivahtivuorovaraukset (2 kpl) nimenhuutoon. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Sekajoukkue
16

G-kiekko Nimenhuuto.com

Harraste jääkiekkoa

Marko kirjoitti: Kauden päätös lähestyy ja kuten puhe on ollut, pidetään myös päätöstilaisuus. Nyt kyselyä siitä mikä olisi sopiva lauantai, vaihtoehdot ovat: 8.4 tai 22.4. Laittakaa viestiä kumpi olisi parempi ja päätös päivästä tehdään sen mukaan kumpaanko on enemmän tulijoita. Ajattelin päivän ohjelmaksi seura... (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Ei asetettu
49

IPK 07 Nimenhuuto.com

IPK-Junioreiden kilpajoukkue 2007 syntyneille pojille ja 2007-2005 syntyneille tytöille. Ei muita pääsyvaatimuksia. Lisätietoa ww.ipk-juniorit.fi/joukkue/etusivu/f1

Pauli kirjoitti: Moi. 1.4 lauantaina meillä kioskivuoro. Toimitaanko samalla tavalla, eli otetaan sijainen? Vai onko vapaaehtoisia? Maksoin Veeralle pe 35e ja reilun kympin olen jo osuuksia saanut.. Laura (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Sekajoukkue
32

Teho-Hockey Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueemme osallistuu tällä kaudella WinterCup-harrastesarjaan. Joukkueellam...

Markus kirjoitti: Tässä tärkeitä linkkejä kaikille Teho-Hockey ry:stä ja sen toiminnasta kiinnostuneille: Liittyminen, varsinaiset jäsenet: https://holvi.com/shop/IisalmenTeho-Hockey/product/53eb8ecc6225a95f772eedca34a4e1e4/ Liittyminen, kannattajajäsenet (sis. kaikki harjoitusvuorot): https://holvi.com/shop/Iisal... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Miehet
22

Köntsä Hockey Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Kukaha minut on innii laittanu....turhaan...0+0=valmentaja on paska.. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Miehet
20

Team Susi Nimenhuuto.com

Miika kirjoitti: Hei IPK aloittaa huomisesta lähtien avoimen harrastevuoron. Eli maanantaisin klo 21.10-22 on tämä vuoro toistaiseksi. Hinta on 5e/krt käteismaksu paikanpäällä. Vuorolle on tervetulleita kaikki harrastepelaajat. Tämän on IPK n vuoro, mutta Ässä pelaajia on paikanpäällä ns. vetäjinä. Tähän on myös ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Miehet
89

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.