Jääkiekko Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kerava

Jääkiekko - Kerava

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - Kerava seudun syksyllä 2011 aloittanut aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = kjtharku@gmail.com KJT:sta ja isoveli HARKI:sta kts http://www.kjthockey.fi/joukkue3922

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Jukka kirjoitti: 9.2 lomalla (11 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
35

KJT C02 Nimenhuuto.com

KJT Haukat C on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue joka toimii Keski-Uusimaalla. Joukkue perustettiin v. 2008 ja kesällä 2015 KJT:n ja Haukkojen 02 peliryhmät yhdistivät voimansa yhdeksi ikäluokaksi. Tällä hetkellä ikäluokassa on kaksi peliryhmää: C Liiga ja C Akatemia. KJT C team toimii omana organisaationaan. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen. Pelaamme kauden aikana harjoituspelejä, C-SM ja Mestis karsintasarjaa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkuessa on erittäin hyvä henki ja reipas & rehti meno - tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Joukkue etsii pelaajia: KJT Haukat C-joukkue etsii uusia pelaajia kaudelle 2017 - 2018. Pelaamme tule...

Aki kirjoitti: Välitettäväksi pelaajillenne Moikka, Vladislav "Vladi" Bespomoshchnov järjestää 28-29.12.2017 erillistä luisteluharjoittelua Keravalla. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: www.kjthockey.fi/toiminnot/leirit/vladin-luistelujaat-28-29-12-201/ Mukaan mahtuu vain 45 pelaajaa päivä, joten olethan nopea jo... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava Ja Järvenpää
Ei asetettu
56

KJT HARKX Nimenhuuto.com

HARKX oli KJT HARK_- harrastejoukkueiden yhteinen kevätjääjengi 2015 - rekisteri jää nyt lepoon odttamaan kevättä 2016

Pressa kirjoitti: Moket ON! PAri mahtuu kentälle, ota kaveri mukaan = 0e! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kerava Halli 2
Miehet
32

KJT 06 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Moi, Osallistumme keväällä ainakin kahteen isompaan turnaukseen. 30.3-1.4 Järvenpäässä pelattavaan Leksa turnaukseen (4 peliryhmää) 27.4-29.4 Espoossa pelattavaan Nordic hockey trophyyn (4 pelityhmää) Toimitaan turnausten osalta niin, että käykää merkitsemässä itsenne joko IN tai OUT. Jos tiedätt... (11 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
75

KJT D-TYTÖT Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Tiina kirjoitti: Moikka! Hallilla on ohimennen ollut puhetta D-tyttöjen lopputurnauksesta Piispalassa. Olisiko jollain ollut mahdollisuuksia selvittää tätä hieman enemmän ja kysellä meidän tyttöjen kiinnostusta lähteä tänne? Itsellä nyt niin täynnä pää ja kalenteri, että ei jäisi siitä kiinni jos muuten halutaan ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Tytöt
28

HC Gallia Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: 28.12.2017 Tapahtuma Täynnä! EI enää ilmottaumisia (22 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
46

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.