Jääkiekko Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kerava

Jääkiekko - Kerava

KJT C02 Nimenhuuto.com

KJT Haukat C on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue joka toimii Keski-Uusimaalla. Joukkue perustettiin v. 2008 ja kesällä 2015 KJT:n ja Haukkojen 02 peliryhmät yhdistivät voimansa yhdeksi ikäluokaksi. Tällä hetkellä ikäluokassa on kaksi peliryhmää: C Liiga ja C Akatemia. KJT C team toimii omana organisaationaan. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen. Pelaamme kauden aikana harjoituspelejä, C-SM ja Mestis karsintasarjaa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkuessa on erittäin hyvä henki ja reipas & rehti meno - tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Joukkue etsii pelaajia: KJT Haukat C-joukkue etsii uusia pelaajia kaudelle 2017 - 2018. Pelaamme tule...

Lauri kirjoitti: terve - mailakaapista oli muutama maila kadoksissa. ainakin yksi right puolen pama. tsekatkaa onko ylimääräisiä mailoja kotona ja ilmoitelkaa jos löytyy. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava Ja Järvenpää
Ei asetettu
56

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - Kerava seudun syksyllä 2011 aloittanut aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = kjtharku@gmail.com KJT:sta ja isoveli HARKI:sta kts http://www.kjthockey.fi/joukkue3922

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Jari kirjoitti: Huomenta herrat, KJT:n maksunvalvonta oli yhteydessä. Jäsenmaksun eräpäivä oli ja meni 29.9.2017. Jäsenmaksu on osa sopimusta jolla saamme jäätä harrastetoiminnallemme. Toivon että suoritatte maksun ensitilassa, ilmoittamalle itsenne in tälle kaudelle sitouduitte sovittuihin maksuihin. T:Lemmy (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
35

KJT HARKX Nimenhuuto.com

HARKX oli KJT HARK_- harrastejoukkueiden yhteinen kevätjääjengi 2015 - rekisteri jää nyt lepoon odttamaan kevättä 2016

Pressa kirjoitti: Moket ON! PAri mahtuu kentälle, ota kaveri mukaan = 0e! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kerava Halli 2
Miehet
32

HC Gallia Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Jos saan kyydin hallille.. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
44

KJT D-TYTÖT Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Nia kirjoitti: moi, ekat etelän tyttöjen taitojäät näkyy olevan 31.10 kisakalliossa. https://tapahtumat-finhockey-fi.pwire.fi/etela/etela-tyttojen-taitojaa-31.10-kisakallio/ -Rami- (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Tytöt
31

KJT 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
76

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.