Jääkiekko Suolahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Suolahti ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, golf ja air softau.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Suolahti

Jääkiekko - Suolahti

LKP-Urho 03-04 Nimenhuuto.com

LKP/Urho on laukaalainen/suolahtelainen urheiluseura (http://www.teamlkp.net/). Tässä jääkiekkojoukkueessa harjoittelevat yhdessä 03ja 04ikäluokat. Harjoitukset ovat pääosin Peurungan ja Suolahden jäähalleissa . Molemmat ikäluokat osallistuvat omina joukkueinaan Keskimaan aluesarjaan. Joukkueiden pelaajat (poikia ja tyttöjä) ovat syntyneet pääosin vuosina 2001-2005.

Tuomo kirjoitti: Anssi soitteli väliaikatietoja ensi kauden D04 yj. joukkueesta ja joukkueeseen oli ilmoittautunut 19 pelaajaa (17+2 mv). Seurat perustavat joukkueen huomenna ja tiedottavat asiasta. (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko
Laukaa, Suolahti
Sekajoukkue
38

Hc kesäkunto Nimenhuuto.com

10€ per kerta. Keväällä ilmasia jos rahaa on. 20 kenttäpelaajaa +2 maalivahtia maksimi osallistujat.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Suolahti
Ei asetettu
34

Urhon f-junnut Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Vesileppis turnaus 22.-23.4. Leppävirralla. Turnaus on avausturnaus ensi kauden Lkp-Urho -07 yhdistelmä joukkueelle. Turnaus pelataan isolla kentällä 5vs5 peleinä. Sinne on ilmoitettu meiltä (Lkp-Urho) kaksi joukkuetta. Turnauksen majoitus hoidetaan Sport&Spa Hotel Vesileppiksessä (http://www.ves... (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko
Suolahti
Pojat
16

Suolahti 2k16 Nimenhuuto.com

Anttoni kirjoitti: Eikan tilalla (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Kisakatu 31, 44200 Suolahti
Miehet
38

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.