Jääkiekko Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 54 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, muodostelmaluistelu, alppihiihto ja rugby.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kuopio

Jääkiekko - Kuopio

KUOVU Nimenhuuto.com

KUOVU on Kuopion varuskunnan harrastekiekkoporukka, joka pelaa perinteistä savolaista, aktiiviseen kiekkokontrolliin perustuvaa taitokiekkoa. Onko kiekko sitten meidän vai vastustajan kontrollissa, jää nähtäväksi. Joukkueesta löytyy kokemusta useista kaukaloista ja niiden ulkopuolelta. Vastustajille tiedoksi, että meidän peliä on turha seurata nauhalta hidastettuna, ellei sitten halua katsoa still-kuvaa.

Sami kirjoitti: Tänään 21:45 voisi muutama "vanha" tulla pelaamaan +40v peliin Niiralaan. Ilmoittakaa minulle vaikka watsupilla 2000 mennessä, niin minä viestitän eteenpäin. Joukkue on Tosiäijät. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
41

Kalpa 05 etelä Nimenhuuto.com

KalPa 05-Etelän joukkue koostuu noin 30 innokkaasta jääkiekkoilijasta. Olemme lajin alkutaipaleella, mutta sitäkin innokkaampi ja nälkäisempi joukkue. Halu ja tahto kuvastavat jokaisen pelaajamme luonteenpiirrettä ja niiden kautta menestymisemme on tulevaisuudessa mahdollista. Lisätieto joukkueesta web-sivuiltamme: http://05-1.juniorikalpa.fi

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Pojat
42

TOIVALAN TRAKTORI Nimenhuuto.com

Toivalan Traktorin kotihalli Tuplajäät (www.tuplajaat.net) sijaitsee Siilinjärven Toivalassa, aivan Kuopion kupeessa. Joukkueen rungon muodostavat talousalueen merkittävimmät maarakennusalan vaikuttajat, joille jääkiekko on muodostunut aikuisiän harrastukseksi mittavan kiekkouran tai pelkän innostuksen kautta. Nykyään rosterissa on myös luiskasta löytyneitä, taitavia pelaajia sekä yksi vakituinen maalivahti.Pitkään nimettömänä pysytellyt joukkue tunnettiin hetken nimellä HC Heijari, mutta joukkueen ikärakenteen vuoksi hieman pilkkaavaksi koettu nimi vaihdettiin alkuvuodesta yhteisellä GM:n päätöksellä Traktoriksi. Nimen katsottiin kuvaavan paremmin 70-lukulaista, neuvostotyyppistä nöyrää taitoa sekä kykyä nauraa toisille.

Tero kirjoitti: Pääsiäisen vuoro on nyt siirtymässä perjantailta torstai aamuun. Kellonaika on vähän inhimillisempi 8:30-9:30. Käy merkkaamassa in/out viimeistään tämän viikon perjantaina 24.3. !!! Pidetään rimana n. 10 osallistujaa (merkatkaa, jos saatte mukaan vahvistuksia, junnuja tms.). Muuten Pääsiäisviikon... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
53

Savon Peliveikot Nimenhuuto.com

Savon alueella harjoitteleva pikkuporukka. Maalivahdit meillä on, tosin useimmiten turhaan, jos pelaajien osumatarkkuudesta puhutaan. Vauhti ei ole tärkeintä, mutta ainoa meidän yhteys oikeaan jääkiekkoon. Toivottavasti kuntosi ei anna myöten liian pitkille vaihdoille. Pelipaikat on toistaiseksi täytetty

Pasi kirjoitti: Tervetuloa kauden 2014-2015 vakiopelaajat ja uudet tulokkaat. Uudet pelaajat voivat toistaiseksi liittyä vielä remmiin, ensikaudeksi suunnitelmana kasata vakiopelaajista porukka joilla mahdollisuus osallistua kaikkiin harjoituksiin. Vierailijat/uudet pääsee mukaan aina kun tilaa on. Kumminkin koh... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
32

Claybay Nimenhuuto.com

Claybay Skeleguins on ammattimaisesti harjoitteleva jääkiekkojoukkue, joka on syntynyt lunastamaan kaupungin kalleimmat päänahat.

Jari kirjoitti: Jos mahtuu rosteriin niin voisin tulla (pelipaitaa minulla ei ole) (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty 19 minuuttia sitten

Jääkiekko ja Kendopallo
Kuopio
Sekajoukkue
103

Hot Wings Nimenhuuto.com

Kuopion kovin harraste-kiekko porukka.

Joona kirjoitti: kairatkaahan voitto ettei oo kauden pelit tässä! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
17

KYS RTG Nimenhuuto.com

KYS Röntgen urheilee! Lisätkää vapaasti uusia kuntoilutapahtumia. Ilmoittautukaa IN tai OUT käytettävyytenne mukaan tapahtumiin.

Teppo kirjoitti: Onko illaksi tulossa 6 pelaajaa? 4 uupuu, ilmoitelkaa! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
38

eph Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa jo vuodesta 1996 alkaen

Arto kirjoitti: Huomio! Viime pelissä Niiralassa oli vaihtunut jollain maila Pasin kanssa. Tarkistakaa mailat! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Harrastekiekko
Kuopio
Miehet
27

HC Hammer Nimenhuuto.com

Todellisten Junttamiesten lätkäjengi Sawon sydämestä !

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
18

Eisbären Nimenhuuto.com

ei tartte mitään kuvauksia ku on tarpeeks kova

Kalle kirjoitti: Flunssa ei hellitä. En pääse peliin. Koittakaahan voittaa! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
45

Kalpa 05 Pohjoinen Nimenhuuto.com

Jääkiekkojoukkue 05 syntyneille Harjoittelee Tuplajäillä Kotisivut osoitteessa : http://05-2.juniorikalpa.fi/etusivu

Mikko kirjoitti: Lauantain 1.4 ja sunnuntain 2.4 Tuplien ja Lippumäen pelien kokoonpanot tapahtumien kohdalla. Tarkastakaa ja vahvistakaa tai siirtäkää OUT mikäli ei pääse osallistumaan. Tarkastaminen tiistaihin klo 17:00 mennessä. Tarkastamisen jälkeen teen tarvittaessa muutoksia kookoonpanoihin, jotta saadaan h... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Siilinjärvi / Kuopio
Ei asetettu
40

KalPa 07 etelä Nimenhuuto.com

KalPa 07 etelä -joukkueessa on tällä hetkellä reilu kolmekymmentä innokasta jääkiekkojunnua. Lisätietoja meistä löydät: http://07-1.juniorikalpa.fi/

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
29

Daltons Team Nimenhuuto.com

Daltons Team on Kuopiolainen harrastajajoukkue. Kokoonpanomme on ollut kasassa jo vuodesta 2000. Suosio katsomossa ja kaukalossa on ollut suunnaton! Daltonien motto on ollut alusta asti "tärkeintä ei ole voitto, vaan jalo urheilujuoma".

Sami kirjoitti: Voin lähtä jos mukaan mahtuu.. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
46

Old Diesel Nimenhuuto.com

Huru-ukkojen lätkäporukka

Tomi kirjoitti: Sunnuntain 5.3 VIP Hockey - Old Diesel ja perjantain 17.3 Old Diesel - TVERKKO pelit peruttu! Vastustajat eivät saa porukkaa peliin.... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
22

Kalla HT Nimenhuuto.com

Parasta harrastekiekkoa Savossa, ikään ja kokoon katsomatta.

Timo kirjoitti: Nyt kaikki kynnelle kykenevät ilmoittautukaa la 18.3. Suonenjoen peliin. Hyvin mahtuu vielä porukkaa mukaan. T:Timo ja Mika (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
50

Seger Hockey Nimenhuuto.com

Kevyesti alueen parasta norjalaistyyppistä harrastejääkiekkoa!

Sakari kirjoitti: Kiitos jätkät vuodesta 2016. On ollut ilo pelata teidän kanssa. Vanhakin huort... eh... nuortuu :) Hyvää Uutta Vuotta kaikille! Ensi vuonna jatketaan. Tsup! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Harrastekiekko ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
41

KuopionDumarit Nimenhuuto.com

http://www.kuopionjaakiekkotuomarit.fi/

Sini kirjoitti: Kerhon pelipaidat mukaan maanantaina 14.11. joko jäille tai jumppaan, paidat kerätään silloin ja niihin tullaan laittamaan mainos. Jos et tule tuolloin jäille, tuo paita Niiralan jäähallille kerhon toimistoon keskiviikkoon 16.11. mennessä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
63

KHL ry Nimenhuuto.com

Kuopion HöpöLätkä! :)

Jarno kirjoitti: Muistakaa Pelipassit ennen 30.8. Jos meinasitte peliin päästä. finhockey/oikopolut ja sieltä lunasta pelipassi. Toisella sivulla kysyy joukkuetta nii siihen harraste savo-karjala jos ei khllää löydy. Kiitos (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
28

Timanttiterät Nimenhuuto.com

Kuopion timanttisin jääkiekkojoukkue. *Jääurheilua hyvässä seurassa jo vuodesta 2009*

Mikko kirjoitti: Morjens! Joukkueenjohto on päättänyt jättää toistaiseksi käyttämättä Timanttiterien torstai-illan vakiovuoron. Tilannetta tarkkaillaan ja mahdollisesti otetaan irtovuoroja pitkin kautta. Niistä ilmoittelee Tuplajäät tuossa osoitteessa https://www.facebook.com/groups/1647964058777302/ Tuolta Kuopi... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
25

JTB Nimenhuuto.com

JTB:n (Juurusveden Tractor Bis) juuret ulottuvat 80-luvun alkupuolelle.

toni kirjoitti: Vastustaja riippuu sarjataulukosta mutta eiköhän se oo finaali peli :) (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.