Jääkiekko Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 56 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, muodostelmaluistelu, alppihiihto ja rugby.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kuopio

Jääkiekko - Kuopio

KUOVU Nimenhuuto.com

KUOVU on Kuopion varuskunnan harrastekiekkoporukka, joka pelaa perinteistä savolaista, aktiiviseen kiekkokontrolliin perustuvaa taitokiekkoa. Onko kiekko sitten meidän vai vastustajan kontrollissa, jää nähtäväksi. Joukkueesta löytyy kokemusta useista kaukaloista ja niiden ulkopuolelta. Vastustajille tiedoksi, että meidän peliä on turha seurata nauhalta hidastettuna, ellei sitten halua katsoa still-kuvaa.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
40

TOIVALAN TRAKTORI Nimenhuuto.com

Toivalan Traktorin kotihalli Tuplajäät (www.tuplajaat.net) sijaitsee Siilinjärven Toivalassa, aivan Kuopion kupeessa. Joukkueen rungon muodostavat talousalueen merkittävimmät maarakennusalan vaikuttajat, joille jääkiekko on muodostunut aikuisiän harrastukseksi mittavan kiekkouran tai pelkän innostuksen kautta. Nykyään rosterissa on myös luiskasta löytyneitä, taitavia pelaajia sekä yksi vakituinen maalivahti.Pitkään nimettömänä pysytellyt joukkue tunnettiin hetken nimellä HC Heijari, mutta joukkueen ikärakenteen vuoksi hieman pilkkaavaksi koettu nimi vaihdettiin alkuvuodesta yhteisellä GM:n päätöksellä Traktoriksi. Nimen katsottiin kuvaavan paremmin 70-lukulaista, neuvostotyyppistä nöyrää taitoa sekä kykyä nauraa toisille.

Pasi kirjoitti: Yritän tulla mutta 100-varma en vielä ole pääsenkö tämän "lumimyrskyn" tiimoilta...ilmoittautunut olen! Pasi (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
53

Savon Peliveikot Nimenhuuto.com

Savon alueella harjoitteleva pikkuporukka. Maalivahdit meillä on, tosin useimmiten turhaan, jos pelaajien osumatarkkuudesta puhutaan. Vauhti ei ole tärkeintä, mutta ainoa meidän yhteys oikeaan jääkiekkoon. Toivottavasti kuntosi ei anna myöten liian pitkille vaihdoille. Pelipaikat on toistaiseksi täytetty

Pasi kirjoitti: Tervetuloa kauden 2014-2015 vakiopelaajat ja uudet tulokkaat. Uudet pelaajat voivat toistaiseksi liittyä vielä remmiin, ensikaudeksi suunnitelmana kasata vakiopelaajista porukka joilla mahdollisuus osallistua kaikkiin harjoituksiin. Vierailijat/uudet pääsee mukaan aina kun tilaa on. Kumminkin koh... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
32

Kalpa 05 2A Nimenhuuto.com

Sitoutuminen Luottamus Yhteistyö Intohimo Maltti Suvaitsevaisuus KALPA

Mikko kirjoitti: Ensi viikon Tuplajäiden testitapahtumat nimenhuudossa. Käykää ilmoittautumassa tapahtumiin torstaihin klo 16:00 mennessä niin pystytään suunnittelemaan testien pitäminen ja mahdollisesti tarvittava aikatauluporrastus pelaajien osalta. -Mikko (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kuopio / Siilinjärvi
Ei asetettu
44

Kalpa 05 3A Nimenhuuto.com

Sitoutuminen Luottamus Yhteistyö Intohimo Maltti Suvaitsevaisuus KALPA

Mikko kirjoitti: Käykää ilmoittautumassa ensi viikonTuplajäiden testi tapahtumiin torstaihin klo 16:00 mennessä niin pystytään suunnittelemaan testien pitäminen ja mahdollisesti tarvittava aikatauluporrastus pelaajien osalta. -Mikko (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio / Siilinjärvi
Ei asetettu
57

HC Hammer Nimenhuuto.com

Todellisten Junttamiesten lätkäjengi Sawon sydämestä !

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
15

Rocksurfers Nimenhuuto.com

Kuopiolaisista rokkareista, säätäjistä ja musiikin ammattilaisista koostuva jääkiekkojoukkue.

Sakari kirjoitti: Kauden alla muistutan niitä joilla ei ole vakuutusta ja jotka tarvitsevat pelilisenssin. Harraste-/tuomaripelipassi vakuutuksella maksaa 124€ vuosi ja astuu voimaan maksupäivänä. Leijona lehtikin tulee 4 kertaa vuodessa samaan hintaan. Halpa hinta jos jotain käy. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
38

Claybay Nimenhuuto.com

Claybay Skeleguins on ammattimaisesti harjoitteleva jääkiekkojoukkue, joka on syntynyt lunastamaan kaupungin kalleimmat päänahat.

Kim kirjoitti: jos saa luistimen jalkaan (16 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko ja Kendopallo
Kuopio
Sekajoukkue
104

Old Diesel Nimenhuuto.com

Huru-ukkojen lätkäporukka

Ari kirjoitti: Dieselin ja Old Dieselin saunailta 22.7.2017 klo:15.00 alkaen.Paikkana poliisien maja Julkula. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
22

Hot Wings Nimenhuuto.com

Kuopion kovin harraste-kiekko porukka.

Joona kirjoitti: kairatkaahan voitto ettei oo kauden pelit tässä! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
18

Istekki Nimenhuuto.com

Istekin kiekkovuoron nimenhuuto.

Niko kirjoitti: 90min vuoro tänään poikkeuksellisesti (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
9

eph Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa jo vuodesta 1996 alkaen

Arto kirjoitti: Huomio! Kesäkauden jäämaksu on 35€. Maksut 30.6 mennessä. Maksu tilille: FI4080002136558128 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Kuopio
Miehet
27

Kalla HT Nimenhuuto.com

Parasta harrastekiekkoa Savossa, ikään ja kokoon katsomatta.

Atte kirjoitti: Voin tulla maalille, jos ei ole seiska peliä Tampereella (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
50

Eisbären Nimenhuuto.com

ei tartte mitään kuvauksia ku on tarpeeks kova

Kalle kirjoitti: Flunssa ei hellitä. En pääse peliin. Koittakaahan voittaa! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
45

Daltons Team Nimenhuuto.com

Daltons Team on Kuopiolainen harrastajajoukkue. Kokoonpanomme on ollut kasassa jo vuodesta 2000. Suosio katsomossa ja kaukalossa on ollut suunnaton! Daltonien motto on ollut alusta asti "tärkeintä ei ole voitto, vaan jalo urheilujuoma".

Marko kirjoitti: Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous 24.5.2017 klo 18.00. Tervetuloa kaikki jotka on kiinnostuneet DaltonsTeamin toiminnasta kaudella 2017-2018. Paikalle tulemalla voit vaikuttaa, olet sitten jäsen tai sellaiseksi haluava. ;) Marko (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
46

Seger Hockey Nimenhuuto.com

Kevyesti alueen parasta norjalaistyyppistä harrastejääkiekkoa!

Timo kirjoitti: Hei! Tänään olisi Yaran vuoro klo 14:30-15:30 tuplilla ja sinne mahtuisi pelaajia. Mustaa/valkeeta paitaa mukaan, vuoro ei maksa mitään. Ilmoittautuminen minulle viestinä numeroon 0443602490 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Harrastekiekko ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
41

KalPa 07 etelä Nimenhuuto.com

KalPa 07 etelä -joukkueessa on tällä hetkellä reilu kolmekymmentä innokasta jääkiekkojunnua. Lisätietoja meistä löydät: http://07-1.juniorikalpa.fi/

Niilo kirjoitti: Nyt kun tätä nimenhuutoa harjoitellaan niin kumpi kalenteri pitää kutinsa: tämän sivuston vai kotisivuilla oleva ajankohtaista- kalenteri? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
29

KYS RTG Nimenhuuto.com

KYS Röntgen urheilee! Lisätkää vapaasti uusia kuntoilutapahtumia. Ilmoittautukaa IN tai OUT käytettävyytenne mukaan tapahtumiin.

Teppo kirjoitti: Onko illaksi tulossa 6 pelaajaa? 4 uupuu, ilmoitelkaa! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
38

KuopionDumarit Nimenhuuto.com

http://www.kuopionjaakiekkotuomarit.fi/

Sini kirjoitti: Kerhon pelipaidat mukaan maanantaina 14.11. joko jäille tai jumppaan, paidat kerätään silloin ja niihin tullaan laittamaan mainos. Jos et tule tuolloin jäille, tuo paita Niiralan jäähallille kerhon toimistoon keskiviikkoon 16.11. mennessä. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
62

KHL ry Nimenhuuto.com

Kuopion HöpöLätkä! :)

Jarno kirjoitti: Muistakaa Pelipassit ennen 30.8. Jos meinasitte peliin päästä. finhockey/oikopolut ja sieltä lunasta pelipassi. Toisella sivulla kysyy joukkuetta nii siihen harraste savo-karjala jos ei khllää löydy. Kiitos (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.