Jääkiekko Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, pesäpallo, keilailu, amerikkalainen jalkapallo, joukkuevoimistelu, koripallo ja cheerleading.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Hämeenlinna

Jääkiekko - Hämeenlinna

Rengon Syke Nimenhuuto.com

Rengon Sykkeessä pelataan kaudella 2017-2018 jääkiekkoa Suomen Jääkiekkoliiton alaisessa Hämeen D1 A (2004-syntyneet) sarjassa. Olemme harrastejääkiekkojoukkue, jonka tavoitteena on tarjota mahdollisuus harrastaa lajia ilman menestyspaineita muidenkin harrastusten ohella. Joukkueessamme pelaa 2003-2005 syntyneitä pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia: Hämeenlinnalainen Rengon Syke pelaa kaudella 2017-2018 Jääkiekkoliiton alaist...

Seppo kirjoitti: Moi. Lauantaina jälleen kotipeli Hakiolla klo 17.00. Toimitsijoita kaivataan mukaan. Päivi lupautunut TiTuun. -seppo (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
29

Sisu kiekkokoulu Nimenhuuto.com

Sisun Leijona-kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon perustaitoja: luistelua, kiekonhallintaa ja mailatekniikkaa sekä pelaamista. Toiminta on lasten ikä- ja taitotason mukaista ja hauskaa. Mukaan pääsee, kun pysyy itsenäisesti pystyssä luistimilla. Harjoitukset pidetään jääurheilukeskus Hakiolla Hämeenlinnassa ma 18.15-19.05 ja la 10.00-10.50.Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu www.sisuhockey.com

Outi kirjoitti: Hyvät uudet kiekkokoululaist, Tässä vielä maksuohje kevätkauden maksusta. Maksu: 100 € Eräpäivät: 15.1.2018 Tilille: FI04 4924 0010 1883 94 Saaja: SISU HOCKEY Viestikenttään: Pelaajan nimi, kiekkokoulu Yst. terveisin Outi Pohjanvirta (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
79

Sunday Sharks Nimenhuuto.com

Harrastelätkää Ritariareenalla sunnuntaisin klo. 20:00 Vuoro maksaa 10€/pelaaja, maalivahdit ilmaiseksi.Ja tällä vuorolla ei MM-kisapaikkoja jaeta, joten turha totisuus jää sit kotiin, tarkoitus pitää hauskaa, kaikkia kunnioittaen. Muista myös että pelaajia on eritasoisia, joten vauhti sovitetaan sille tasolle ettei pelistä tule ns. NHL vastaan 4-divari.

Toni kirjoitti: mukana jos mahtuu :) (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
48

sisu08 Nimenhuuto.com

Sisu 08 ja Sisu 07 harjoittelevat samaan aikaan. Vakiovuorot ajalla 1.9-31.3 ovat Hakiolla seuraavasti: ma klo 19.15-20.05, oheiset klo 18.00 pe klo 17.00-17.50 la klo 11.00-11.50, oheiset klo 10.00

Joukkue etsii pelaajia: 08-ikäisten jääkiekkoharjoitukset maanantaisin klo 17.15 Hakion harjoitushall...

Juha kirjoitti: 2008 joukkueen pelaajat KAUDEN 2017/2018 viimeinen maksuerä 150 € erääntyy: Eräpäivä: 1.2.2018 Tilille: FI28 4924 0010 5519 06 Saaja: Sisu 08 Viestikenttään: Pelaajan nimi, 3.erä t. Sisu 08 jojo Juha Kuningas Ps. Katsokaa Outin viesti 07:lle, jossa kerrotaan sisaralennuksesta (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
54

Kohottajat Nimenhuuto.com

Raittius- ja urheiluseura Kuivansillan Kohottajat on perustettu 1975.

Markku kirjoitti: Varmuuden vuoksi. Tänään ei ole junnujen iltahöntsöä. Jatketaan maanantaina 15.1. Palautusjuomat saa käydä juomassa Nallessa. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Ei asetettu
152

PiHi Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Hei sinä aikuinen nainen! Me olemme aikuisista naisista koostuva harrastejääk...

Kati kirjoitti: Ensi viikon lauantaina eli 14.10. pidetään kokous kopissa treenien jälkeen. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Naiset
35

Sisu 00 Nimenhuuto.com

Sisu 00 joukkueessa pelaa 1999-2003 syntyneitä pelaajia. Joukkue harjoittelee Hakiolla ja osallistuu syksyllä 2017 B-nuorten Suomi-Sarjaan.

Outi kirjoitti: Hei, Kevätkauden uusi sarja-aikataulu on tullut ja se löytyy Jääkiekkoliiton tulospalvelusta ja olen sen merkinnyt myös tänne Nimenhuudon kalenteriin. Vieraspelireissuja on vain neljä ja suuntana on pääkaupunkiseutu: Helsinki, Sipoo, Espoo ja Kirkkonummi. Jokaisen kotipelin kohdalle on merkitty t... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
26

Sisu 09 Nimenhuuto.com

Vakiovuorot ajalla 1.9-31.3 ovat Hakiolla seuraavasti: ma klo 17.15-18.05 la klo 9.00-9.50 Pelaajan tulee olla pukukopissa valmiina varusteet päällä 10 min ennen harjoituksen alkua.

Virve kirjoitti: Hei vanhemmat, Toiminnan selkeyttämiseksi olemme yhdessä kiekkokoulun vastuuvalmentajan kanssa linjanneet, että kiekkokoulun jäävuorolle saa jäädä -09/-10 joukkueen pelaajia vain, jos tämä on sovittu ja/tai siihen on perusteena esim. maalivahtina olo tai vanhemman toimiminen huollossa tai valmenn... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
58

Kantolan Kanuunat Nimenhuuto.com

Työpaikan höntsäporukalla pelaillaan ikämiessäännöillä. Treenit kerran viikossa, yleensä keskiviikkoisin. 10e/kerta.

Juha-Matti kirjoitti: Kun meillä nyt on vaihtomiehiä, mennään sinne vaihtoo. Eli maks. 2 minuuttia jäällä, sitten minuutti vaihdossa. Ja jos tuntuu ettei rasita, niin liikut kentällä liian vähän ja hitaasti. (14 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
20

NPK Hockey Team Nimenhuuto.com

Tiukkaa vääntöä ja loisteliaita pelikuvioita vakuuttavaa torjuntatyöskentelyä unohtamatta.

Marko kirjoitti: Lari maaliin = varamies (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
51

RITARIRYHMÄ Nimenhuuto.com

Liikunnanriemua luistimilla

Kari kirjoitti: Moi! Laitoin vuorot tuonne maaliskuun loppuun saakka, jotta voi ilmoittautua ken haluaa... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
55

HAUSI 06 JA NUOREMMAT Nimenhuuto.com

Sisu 06/07 joukkueet harjoittelevat Hakion harjoitusjäähallissa Hämeenlinnassa 3 krt viikossa: ma klo 18.15-19.05, to klo 17.00-17.50 ja pe 17.00-17.50. Jäävuoroja ennen pidetään oheiset, kokoontumisajat kunkin harjoituksen kohdalla.

Juha kirjoitti: Hei! Tämän vuoden Elomessut järjestetään Verkatehtaalla 12.-13.8.2017. Sisu Hockeyllä on siellä osasto ja osastolle tarvitaan henkilöitä esittelemään Sisu Hockeyn toimintaa. Messuosastolla järjestetään tarkkuuslaukauskilpailu, joten messuosastolla tulisi olla vähintään kaksi henkilöä (toinen valv... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
18

HPK07 Nimenhuuto.com

HPK 07 ikäluokan joukkue Hämeenlinnasta

Touko kirjoitti: Toukolla jäi eilen porvari koppiin.. Onkohan tallessa? T. Tuulia (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
62

VTC Wings Nimenhuuto.com

Höntsäkiekkoa vankilasäännöillä. Kesä reeneissä salibandyä täytetyllä pallolla kiekkosäännöillä.

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Hämeenlinna
Sekajoukkue
30

Sisu Hockey Hämeenlinna miehet Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: se on peli 14.4,,, b-junnuja vastaan et vähän kontaktia vois ruveta ottaa. semmo (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
38

HC Rystylätty Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Onks luukkuvahrille tarvetta? :P (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
27

LOGIMAN Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
36

Konecranes HC Nimenhuuto.com

ossi kirjoitti: pienen pienellä kyssärillä (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
64

HC Kummola Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Moro mestarit! Kauden päätösgaala pidetään perinteisesti meidän pihasaunallamme osoitteessa Loukastenharju 23. Ajankohta on 13.5. klo 18. Varustus: oma pyyhe ja puhtaat kalsarit. HC Kummola ja yhteistyökumppanit tarjoavat ruuat ja juomat. terv, Löttös- ja korttivastaava Heikki (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.