Jääkiekko Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, pesäpallo, keilailu, amerikkalainen jalkapallo, joukkuevoimistelu, koripallo ja cheerleading.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Hämeenlinna

Jääkiekko - Hämeenlinna

Rengon Syke Nimenhuuto.com

Rengon Sykkeessä pelataan kaudella 2017-2018 jääkiekkoa Suomen Jääkiekkoliiton alaisessa Hämeen D1 A (2004-syntyneet) sarjassa. Olemme harrastejääkiekkojoukkue, jonka tavoitteena on tarjota mahdollisuus harrastaa lajia ilman menestyspaineita muidenkin harrastusten ohella. Joukkueessamme pelaa 2003-2005 syntyneitä pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia: Hämeenlinnalainen Rengon Syke pelaa kaudella 2017-2018 Jääkiekkoliiton alaist...

Seppo kirjoitti: Tervehdys kaikille. Tänään su 19.11 oli todella kovat ja varmaan joidenkin mielestä inhoittavat treenit. Varmaankin on kuulunut kotona nurinaa, mutta haluan avata tässä hiukan syytä sille miksi näin oli. Me aikuiset olemme havainneet ja meille on tullut tietoon, että käyttäytyminen kopissa ennen ... (6 minuuttia sitten)

Päivitetty 6 minuuttia sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
30

Sunday Sharks Nimenhuuto.com

Harrastelätkää Ritariareenalla sunnuntaisin klo. 20:00 Vuoro maksaa 10€/pelaaja, maalivahdit ilmaiseksi.Ja tällä vuorolla ei MM-kisapaikkoja jaeta, joten turha totisuus jää sit kotiin, tarkoitus pitää hauskaa, kaikkia kunnioittaen. Muista myös että pelaajia on eritasoisia, joten vauhti sovitetaan sille tasolle ettei pelistä tule ns. NHL vastaan 4-divari.

Petri kirjoitti: Laitoin itteni in..ja oon ny nro 23...jos ei kukaa jää pois ni oon sit out (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
58

Sisu kiekkokoulu Nimenhuuto.com

Sisun Leijona-kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon perustaitoja: luistelua, kiekonhallintaa ja mailatekniikkaa sekä pelaamista. Toiminta on lasten ikä- ja taitotason mukaista ja hauskaa. Mukaan pääsee, kun pysyy itsenäisesti pystyssä luistimilla. Harjoitukset pidetään jääurheilukeskus Hakiolla Hämeenlinnassa ma 18.15-19.05 ja la 10.00-10.50.Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu www.sisuhockey.com

Juha kirjoitti: Sisun varustepörssissä alkaa olla jo tavaraa https://www.sisuhockey.com/forum/pelaajan-varusteet Yritetään yhdessä luoda hyvä varusteiden välityspaikka (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
76

Konecranes maanantaivuoro Nimenhuuto.com

Konecranesin Hämeenlinnan (Metritiskiareena) maanantaivuoro klo 21.45-22.35. Maksimi: 20 kenttäpelaajaa + 2 veskaria Konecranesilaiset: "etuoikeus" vuorolle (ilmoittautumiset mielellään viimeistään sunnuntaina). Muut: MIkäli maanantaina on vielä tilaa Taso: Kevyt höntsä Hinta: 10€/kerta

Isto kirjoitti: Moi, Peruin maanantain jäävuoromme tältä kaudelta. Pyysin Alkion Tomia olemaan yhteydessä mikäli aiempia vuoroja vapautuu jossain vaiheessa. T. Isto (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Ei asetettu
52

sisu08 Nimenhuuto.com

Sisu 08 ja Sisu 07 harjoittelevat samaan aikaan. Vakiovuorot ajalla 1.9-31.3 ovat Hakiolla seuraavasti: ma klo 19.15-20.05, oheiset klo 18.00 pe klo 17.00-17.50 la klo 11.00-11.50, oheiset klo 10.00

Joukkue etsii pelaajia: 08-ikäisten jääkiekkoharjoitukset maanantaisin klo 17.15 Hakion harjoitushall...

Juha kirjoitti: Sisun varustepörssissä alkaa olla jo tavaraa https://www.sisuhockey.com/forum/pelaajan-varusteet Yritetään yhdessä luoda hyvä varusteiden välityspaikka. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
52

Kohottajat Nimenhuuto.com

Raittius- ja urheiluseura Kuivansillan Kohottajat on perustettu 1975.

Veikko kirjoitti: Tiedotus Harkkapaita tilaajille! Tilaamasi harkkapaita on saapunut. Toimitan ne teille harkkoihin ensi viikoksi alk. ma. 13.11. Paidan hinta 15.-e. Maksa se suoraan nimelläsi tilillemme : NORDEA FI93 2047 1800 0135 58 Jos olet jo sen aikaisemmin keväällä nimelläsi suorittanut,niin asia on ok. PS.... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Ei asetettu
152

PiHi Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Hei sinä aikuinen nainen! Me olemme aikuisista naisista koostuva harrastejääk...

Kati kirjoitti: Ensi viikon lauantaina eli 14.10. pidetään kokous kopissa treenien jälkeen. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Naiset
36

NPK Hockey Team Nimenhuuto.com

Tiukkaa vääntöä ja loisteliaita pelikuvioita vakuuttavaa torjuntatyöskentelyä unohtamatta.

Marko kirjoitti: Joku maaliin, en oo kunnossa viä perjantaina. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
50

Kantolan Kanuunat Nimenhuuto.com

Työpaikan höntsäporukalla pelaillaan ikämiessäännöillä. Treenit kerran viikossa, yleensä keskiviikkoisin. 10e/kerta.

Toni kirjoitti: Hei voisinko mahdollisesti tulla pelaamaan kanssanne tänään? Löysin ryhmån täältä nimenhuudosta. (18 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
20

Sisu 09 Nimenhuuto.com

Vakiovuorot ajalla 1.9-31.3 ovat Hakiolla seuraavasti: ma klo 17.15-18.05 la klo 9.00-9.50 Pelaajan tulee olla pukukopissa valmiina varusteet päällä 10 min ennen harjoituksen alkua.

Joni kirjoitti: Hei, Nyt jokaisen täytyy käydä kuittaamassa itsensä IN tai OUT oman 5.1.2018 turnauksen osalta jotta tiedetään kuinka monella "omalla" joukkueella sinne mennään. Tämä on nyt sunnuntaihin mennessä jokaisen hoidettava! (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
50

Sisu 00 Nimenhuuto.com

Sisu 00 joukkueessa pelaa 1999-2003 syntyneitä pelaajia. Joukkue harjoittelee Hakiolla ja osallistuu syksyllä 2017 B-nuorten Suomi-Sarjaan.

Outi kirjoitti: Huomio! Hakiolla on yleisöluisteluja sunnuntain lisäksi seuraavasti: - mailalliset tiistaisin klo 15.00-16.50 - mailattomat keskiviikkoisin klo 15.00-16.50 Alkaen ensi viikosta, hinta 2 €. Terv. Outi (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
26

RITARIRYHMÄ Nimenhuuto.com

Liikunnanriemua luistimilla

Kari kirjoitti: Meillä ei ole sitten vuoroa 8.11 keskiviikkona. Silloin on hallissa U18-turnaus. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
53

HAUSI 06 JA NUOREMMAT Nimenhuuto.com

Sisu 06/07 joukkueet harjoittelevat Hakion harjoitusjäähallissa Hämeenlinnassa 3 krt viikossa: ma klo 18.15-19.05, to klo 17.00-17.50 ja pe 17.00-17.50. Jäävuoroja ennen pidetään oheiset, kokoontumisajat kunkin harjoituksen kohdalla.

Juha kirjoitti: Hei! Tämän vuoden Elomessut järjestetään Verkatehtaalla 12.-13.8.2017. Sisu Hockeyllä on siellä osasto ja osastolle tarvitaan henkilöitä esittelemään Sisu Hockeyn toimintaa. Messuosastolla järjestetään tarkkuuslaukauskilpailu, joten messuosastolla tulisi olla vähintään kaksi henkilöä (toinen valv... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
18

HPK07 Nimenhuuto.com

HPK 07 ikäluokan joukkue Hämeenlinnasta

Touko kirjoitti: Toukolla jäi eilen porvari koppiin.. Onkohan tallessa? T. Tuulia (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
62

VTC Wings Nimenhuuto.com

Höntsäkiekkoa vankilasäännöillä. Kesä reeneissä salibandyä täytetyllä pallolla kiekkosäännöillä.

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Hämeenlinna
Sekajoukkue
30

HC Rystylätty Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Onks luukkuvahrille tarvetta? :P (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
27

Sisu Hockey Hämeenlinna miehet Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: No niin. Pitkän hiljaiselon jälkeen pyörät pyörähtää isomman kierroksen. Kimi on junaillut hommat nyt siihen pisteeseen, että joukkue siirtyy Hauhon Sisun perinteikkään nimen alle ja aloitetaan touhu niinsanotusti puhtaalta pöydältä. Tarkoituksena on lähteä vielä tällä kaudella pelaamaan harraste... (26 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
32

Konecranes HC Nimenhuuto.com

ossi kirjoitti: pienen pienellä kyssärillä (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
61

HC Kummola Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Moro mestarit! Kauden päätösgaala pidetään perinteisesti meidän pihasaunallamme osoitteessa Loukastenharju 23. Ajankohta on 13.5. klo 18. Varustus: oma pyyhe ja puhtaat kalsarit. HC Kummola ja yhteistyökumppanit tarjoavat ruuat ja juomat. terv, Löttös- ja korttivastaava Heikki (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.