Jääkiekko Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, pesäpallo, keilailu, joukkuevoimistelu, cheerleading, sähly ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Hämeenlinna

Jääkiekko - Hämeenlinna

Rengon Syke Nimenhuuto.com

Rengon Sykkeessä pelataan kaudella 2017-2018 jääkiekkoa Suomen Jääkiekkoliiton alaisessa Hämeen D1 A (2004-syntyneet) sarjassa. Olemme harrastejääkiekkojoukkue, jonka tavoitteena on tarjota mahdollisuus harrastaa lajia ilman menestyspaineita muidenkin harrastusten ohella. Joukkueessamme pelaa 2003-2006 syntyneitä pelaajia. Jääharkat tiistaisin Metritiski-areenassa ja sunnuntaisin Hakiossa. Tule mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Lajimme on jääkiekko ja harjoittelemme Hämeenlinnassa. Kaudella 2016-2017 pel...

Iiro kirjoitti: Montakos pelaajaa syksylle on ilmoittanut jatkavansa? Ja pelataanko -04 sarjassa? (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
22

sisu08 Nimenhuuto.com

Vastuuvalmentajana toimii Juha Lehto gsm. 0299510622. Hallille on hyvä tulla niin, että pelaaja on valmiina pukukopissa varusteet päällä noin 10 min ennen harjoitusten alkua. Kausimaksu 2016-2017 on Sisu 09:t 400 eur, Sisu 08:t 450 eur sisältäen harjoitukset, vakuutuksen, pelit, harjoitus- ja pelipaidan lainaksi. Kauden 2016-2017 aloitamme elokuussa. Vakiovuorot ajalla 1.9-31.3 ovat seuraavat: ma klo 17.15-18.05 Hakio CCM la klo 9.00-9.50 Hakio Sportia

Joukkue etsii pelaajia: 08-ikäisten jääkiekkoharjoitukset maanantaisin klo 17.15 Hakion harjoitushall...

Juha kirjoitti: Moro Liigaleirillämme Piispalan nuorisokeskuksen (www.piispala.fi) upeissa puitteissa on vielä tilaa. Leirin hinta,398,00€,sisältää: Majoituksen täysihoidolla,sekä allaolevan: Liiga-leiri alkaa varaustilaisuudella, jossa pelaajat varataan joukkueisiin. Pelataan Liiga-joukkueiden paidoilla,ja leir... (25 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
55

Sisu kiekkokoulu Nimenhuuto.com

Sisun Leijona-kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon perustaitoja: luistelua, kiekonhallintaa ja mailatekniikkaa sekä pelaamista. Toiminta on lasten ikä- ja taitotason mukaista ja hauskaa. Mukaan pääsee, kun pysyy itsenäisesti pystyssä luistimilla. Harjoitukset pidetään jääurheilukeskus Hakiolla Hämeenlinnassa. Kauden 2017-2018 harjoitusajat ilmoitetaan viimeistään elokuussa. Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu www.sisuhockey.com

Outi kirjoitti: Sisu Hockey Hämeenolinna ry:n kevätkokous pidetään ABC Tiiriön kokoustilassa ti 25.4.2017 klo 19.00. Esillä sääntömääräiset asiat eli ensi vuoden toimintasuunnitelma- ja talousarvio sekä henkilövalinnat. Tervetuloa! Sisu Hockeyn johtokunta (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
42

Konecranes maanantaivuoro Nimenhuuto.com

Konecranesin Hämeenlinnan (Metritiskiareena) maanantaivuoro klo 21.45-22.35. Maksimi: 20 kenttäpelaajaa + 2 veskaria Konecranesilaiset: "etuoikeus" vuorolle (ilmoittautumiset mielellään viimeistään sunnuntaina). Muut: MIkäli maanantaina on vielä tilaa Taso: Kevyt höntsä Hinta: 10€/kerta

Isto kirjoitti: Moi, Peruin maanantain jäävuoromme tältä kaudelta. Pyysin Alkion Tomia olemaan yhteydessä mikäli aiempia vuoroja vapautuu jossain vaiheessa. T. Isto (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Ei asetettu
54

Kohottajat Nimenhuuto.com

Raittius- ja urheiluseura Kuivansillan Kohottajat on perustettu 1975.

Sakari kirjoitti: Pikainen tiedustelu äkillisestä 1 vrk asiasta!!! Olisiko kenelläkään 1 vrk:ksi tarpeelle retkikeitintä-----> siis sitä poltin osaa ja pidikettä. Tarvittava kaasupanos kyllä hankitaan, mutta itse keitin osaa ja pidikettä ei ole. Jos löytyy olisiko henkilö pikaisesti puh. yhteydessä allekirjoittane... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Ei asetettu
150

PiHi Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Hei sinä aikuinen nainen! Me olemme aikuisista naisista koostuva harrastejääk...

Sari kirjoitti: Saatiin pidempi vuoro. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Naiset
32

SISU 02 Nimenhuuto.com

Sisu 02/03/04 joukkue aloittaa kauden elokuussa. Tervetuloa mukaan toimintaan. Joukkue harjoittelee HML:n jäähalleissa 3 krt viikossa. Tiedustelut: Pekka Pohjanvirta, pekka.pohjanvirta@pekuri.fi tai 050-5181 606

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan jääkiekkoa joukkueeseemme.

Outi kirjoitti: Tervetuloa joukkueen päättäjäisiin ti 5.5.15 Elenialle. Ohjelma: 18.00 Kokoontuminen Elenian aulassa, siirtyminen kahvilan tiloihin yläkertaan Palkitsemiset ja ruokailu: kanapastaa, salaattia, jälkiruoka 18.30 -20.00 Joukkueella sählyvuoro kentällä 3 ja vanhemmilla kokous 2. krs:n kokoustilassa V... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
17

NPK Hockey Team Nimenhuuto.com

Tiukkaa vääntöä ja loisteliaita pelikuvioita vakuuttavaa torjuntatyöskentelyä unohtamatta.

Marko kirjoitti: HOX! Suunniteltiin tossa toisen porukan kanssa, jos ottais 1,5h jäävuaron Hyvinkäältä. Oliskos täällä kiinnostuneita? (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
47

HAUSI 06 JA NUOREMMAT Nimenhuuto.com

Sisu 06/07 joukkueet harjoittelevat Hakion harjoitusjäähallissa Hämeenlinnassa 3 krt viikossa: ma klo 18.15-19.05, to klo 17.00-17.50 ja pe 17.00-17.50. Jäävuoroja ennen pidetään oheiset, kokoontumisajat kunkin harjoituksen kohdalla.

Outi kirjoitti: Hei, Sisu Hockey siirtyy Jääkiekkoliiton suosittelemaan systeemiin, jossa jokainen pelaaja ostaa itse pelipassin itselleen. Muistakaa ostaa pelipassi kesäkuun loppuun mennessä, niin vakuutus on voimassa myös kesäharjoittelussa. Pelipassi lunastetaan pelaajan iän mukaan, ei sen mukaan minkä ikäist... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
26

Kantolan Kanuunat Nimenhuuto.com

Työpaikan höntsäporukalla pelaillaan ikämiessäännöillä. Treenit kerran viikossa, yleensä keskiviikkoisin. 10e/kerta.

Timo kirjoitti: Kiitokset taas kaudesta kaikille. Nyt pääsee lauantaina katsomaan, onko kerran kuussa harjoittelu riittävää, kun vastaan nuorisokiekkoilijoita 2- ja 3-divareista. :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
19

RITARIRYHMÄ Nimenhuuto.com

Liikunnanriemua luistimilla

Kari kirjoitti: Heippa! Nyt oon ollut sen verran flunssassa, että en oo ottanut vuoroja huhtikuulle. Joku tietty voi varata vuoron ja hoitaa sen. Täällä Nimenhuudossa voi sit ottaa ilmoittautumiset vastaan. Itse en nyt pysty tätä nyt hoitamaan. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
51

HPK07 Nimenhuuto.com

HPK 07 ikäluokan joukkue Hämeenlinnasta

Touko kirjoitti: Toukolla jäi eilen porvari koppiin.. Onkohan tallessa? T. Tuulia (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
62

SISU HOCKEY HÄMEENLINNA RY Nimenhuuto.com

Sisu Hockeyn tiedotuskanava Jääkiekkojaoston johtokunnalle, valmentajille ja joukkueenjohtajille.

Outi kirjoitti: Hei, Juuri tuli tieto että koulun keväjuhla on samaan aikaan kun Sisun johtokunnan kokous eli joudun siirtämään kokouksen aikaa, paikka pysyy samana ja kellonaika 17.30. Kaksi vaihtoehtoa, kumpi on parempi? Ti 26.5.15 vai to 21.5.15 (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
8

VTC Wings Nimenhuuto.com

Höntsäkiekkoa vankilasäännöillä. Kesä reeneissä salibandyä täytetyllä pallolla kiekkosäännöillä.

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Hämeenlinna
Sekajoukkue
30

HPK C-Team Nimenhuuto.com

Thomas kirjoitti: Hei , Treenit jatkuu elokuun alussa ja myös kausimaksujen kerääminen aloitetaan elokuussa jolloin 1.erä tulee olemaan se isompi 500€ kunhan saamme JJK:lta tilin käyttöömme , tarkempi kausimaksu selviää syksyn kokouksessa kun tiedämme joukkueen koon. Kausimaksua maksetaan kuukausittain n. 200€ elo... (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Pojat
21

Joutsen Hockey Nimenhuuto.com

Iiro kirjoitti: Onko tietoa tulevista vuoroista? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
31

HC Rystylätty Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: ENNEN KUIN PAINAT "IN" NIIN PITÄÄ OLLA KAIKKI MAHDOLLISET RÄSTIMAKSUT MAKSETTU!!! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
26

Konecranes HC Nimenhuuto.com

ossi kirjoitti: pienen pienellä kyssärillä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
58

HC Kummola Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Moro mestarit! Kauden päätösgaala pidetään perinteisesti meidän pihasaunallamme osoitteessa Loukastenharju 23. Ajankohta on 13.5. klo 18. Varustus: oma pyyhe ja puhtaat kalsarit. HC Kummola ja yhteistyökumppanit tarjoavat ruuat ja juomat. terv, Löttös- ja korttivastaava Heikki (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
28

HPK-tytöt Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Korjattu toimitsijavuoroluettelo nyt Nimenhuudossa. Käykää tarkistamassa omat vuoronne. Muutokset koskevat tammi-maaliskuun kotipelejä. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Tytöt
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.