Jääkiekko Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, pesäpallo, keilailu, sähly, amerikkalainen jalkapallo, joukkuevoimistelu ja uinti.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Hämeenlinna

Jääkiekko - Hämeenlinna

sisu08 Nimenhuuto.com

Vastuuvalmentajana toimii Juha Lehto gsm. 0299510622. Hallille on hyvä tulla niin, että pelaaja on valmiina pukukopissa varusteet päällä noin 10 min ennen harjoitusten alkua. Kausimaksu 2016-2017 on Sisu 09:t 400 eur, Sisu 08:t 450 eur sisältäen harjoitukset, vakuutuksen, pelit, harjoitus- ja pelipaidan lainaksi. Kauden 2016-2017 aloitamme elokuussa. Vakiovuorot ajalla 1.9-31.3 ovat seuraavat: ma klo 17.15-18.05 Hakio CCM la klo 9.00-9.50 Hakio Sportia

Joukkue etsii pelaajia: 08-ikäisten jääkiekkoharjoitukset maanantaisin klo 17.15 Hakion harjoitushall...

Topi kirjoitti: Topilta jää maanantain 27.2 treenit väliin ja tuolloin olisi maalivahtivuoro. Maanantain maalivahtivuoro on vapaana seuraavalle innokkaalle. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
55

Rengon Syke Nimenhuuto.com

Rengon Sykkeessä pelataan kaudella 2016-2017 jääkiekkoa Suomen Jääkiekkoliiton alaisessa Hämeen D2 A (2004-syntyneet) sarjassa. Olemme harrastejääkiekkojoukkue, jonka tavoitteena on tarjota mahdollisuus harrastaa lajia ilman menestyspaineita muidenkin harrastusten ohella. Joukkueessamme pelaa 2003-2006 syntyneitä pelaajia. Jääharkat tiistaisin Metritiski-areenassa ja sunnuntaisin Hakiossa. Tule mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Lajimme on jääkiekko ja harjoittelemme Hämeenlinnassa. Kaudella 2016-2017 pel...

Seppo kirjoitti: Tiedoksi su peliin lähtijöille, että bussilla mennään mutta pienemmällä kun normaalisti. Lähtö klo 12.00 Hakiolta. (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
34

Sisu kiekkokoulu Nimenhuuto.com

Sisun Leijona-kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon perustaitoja: luistelua, kiekonhallintaa ja mailatekniikkaa sekä pelaamista. Toiminta on lasten ikä- ja taitotason mukaista ja hauskaa. Mukaan pääsee, kun pysyy itsenäisesti pystyssä luistimilla. Harjoitukset pidetään jääurheilukeskus Hakiolla Hämeenlinnassa: ma klo 18.15-19.05 ja la klo 10.00-10.50. Harjoitukset alkavat ma 5.9.2016. Hallille kannattaa tulla 30 min ennen harjoituksen alkua vaihtamaan varusteita.

Elias kirjoitti: Hei, olisiko mahdollista, että Elias koittaisi maalivahtina olemista vai onko vielä liian pieni/lyhyt? -Satu (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
41

Konecranes maanantaivuoro Nimenhuuto.com

Konecranesin Hämeenlinnan (Metritiskiareena) maanantaivuoro klo 21.45-22.35. Maksimi: 20 kenttäpelaajaa + 2 veskaria Konecranesilaiset: "etuoikeus" vuorolle (ilmoittautumiset mielellään viimeistään sunnuntaina). Muut: MIkäli maanantaina on vielä tilaa Taso: Kevyt höntsä Hinta: 10€/kerta

Isto kirjoitti: Moi, Peruin maanantain jäävuoromme tältä kaudelta. Pyysin Alkion Tomia olemaan yhteydessä mikäli aiempia vuoroja vapautuu jossain vaiheessa. T. Isto (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Ei asetettu
54

Kohottajat Nimenhuuto.com

Raittius- ja urheiluseura Kuivansillan Kohottajat on perustettu 1975.

Veikko kirjoitti: Pilkki kisat lähestyvät. Terveys tarjoilun vuoksi vahvista osanottosi ke.01.03.-17 mennessä, että Jomppa osaa hankkia oikean määrän "lääkkeitä"! Voit myös tuoda palkintojakin pöydälle! Kisa alkaa klo. 9.00 ja palkintoseremonia+ ruokailu n. klo. 12.00 Tervetuloa nuoremmatkin!!! Tavataan Penalla! (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Ei asetettu
151

PiHi Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Hei sinä aikuinen nainen! Me olemme aikuisista naisista koostuva harrastejääk...

Sari kirjoitti: Kaksi harkkavuoroa vaihtunut peliksi. 28.1. ja 25.2. Tarkistakaa osallistumisenne. Katja ja Tiina H-K. pääsettekö maaliin miten? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Naiset
32

SISU 02 Nimenhuuto.com

Sisu 02/03/04 joukkue aloittaa kauden elokuussa. Tervetuloa mukaan toimintaan. Joukkue harjoittelee HML:n jäähalleissa 3 krt viikossa. Tiedustelut: Pekka Pohjanvirta, pekka.pohjanvirta@pekuri.fi tai 050-5181 606

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan jääkiekkoa joukkueeseemme.

Outi kirjoitti: Tervetuloa joukkueen päättäjäisiin ti 5.5.15 Elenialle. Ohjelma: 18.00 Kokoontuminen Elenian aulassa, siirtyminen kahvilan tiloihin yläkertaan Palkitsemiset ja ruokailu: kanapastaa, salaattia, jälkiruoka 18.30 -20.00 Joukkueella sählyvuoro kentällä 3 ja vanhemmilla kokous 2. krs:n kokoustilassa V... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
17

HPK07 Nimenhuuto.com

HPK 07 ikäluokan joukkue Hämeenlinnasta

Touko kirjoitti: Toukolla jäi eilen porvari koppiin.. Onkohan tallessa? T. Tuulia (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
64

RITARIRYHMÄ Nimenhuuto.com

Liikunnanriemua luistimilla

Jerko kirjoitti: Tulevana sunnuntaina klo 10 ritarihallissa jäävuoro johon mahtuu pelaajia ja toinen maalivahti. Huomiseen klo 12 mennessä ilmoittautumiset. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
51

NPK Hockey Team Nimenhuuto.com

Tiukkaa vääntöä ja loisteliaita pelikuvioita vakuuttavaa torjuntatyöskentelyä unohtamatta.

Marko kirjoitti: Niko tulee maaliin. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
44

HAUSI 06 JA NUOREMMAT Nimenhuuto.com

Sisu 06/07 joukkueet harjoittelevat Hakion harjoitusjäähallissa Hämeenlinnassa 3 krt viikossa: ma klo 18.15-19.05, to klo 17.00-17.50 ja pe 17.00-17.50. Jäävuoroja ennen pidetään oheiset, kokoontumisajat kunkin harjoituksen kohdalla.

Outi kirjoitti: Leijonaliigan tulokset Valkeakoskelta 29.1.2017 Sisu - Kiekko-Ahma sin 7-2 Sisu - Kiekko-Ahma valk 13-0 HPK - Kiekko-Ahma valk 10-1 HPK - Kiekko-Ahma sin 1-4 Seuraavat LL-pelit pelataan Hakiolla 12.2.2017, HPK vastaa järjestelyistä, ilmoittaudu jo in tai out. Hiihtolomaviikon aloitusviikonlopun s... (28 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
24

Kantolan Kanuunat Nimenhuuto.com

Työpaikan höntsäporukalla pelaillaan ikämiessäännöillä. Treenit kerran viikossa, yleensä keskiviikkoisin. 10e/kerta.

Jani kirjoitti: Toivonen olis tulossa maaliin. (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
19

SISU HOCKEY HÄMEENLINNA RY Nimenhuuto.com

Sisu Hockeyn tiedotuskanava Jääkiekkojaoston johtokunnalle, valmentajille ja joukkueenjohtajille.

Outi kirjoitti: Hei, Juuri tuli tieto että koulun keväjuhla on samaan aikaan kun Sisun johtokunnan kokous eli joudun siirtämään kokouksen aikaa, paikka pysyy samana ja kellonaika 17.30. Kaksi vaihtoehtoa, kumpi on parempi? Ti 26.5.15 vai to 21.5.15 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Sekajoukkue
9

VTC Wings Nimenhuuto.com

Höntsäkiekkoa vankilasäännöillä. Kesä reeneissä salibandyä täytetyllä pallolla kiekkosäännöillä.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Hämeenlinna
Sekajoukkue
30

Joutsen Hockey Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Pelaajat voivat ilmoittautua minulle, niin lisään ryhmään. Koko nimi ja sähköpostiosoite. msmustonen@gmail.com (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
20

Konecranes HC Nimenhuuto.com

Raine kirjoitti: Nikke lupautu maaliin jos ei muita löydy (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
58

HC Rystylätty Nimenhuuto.com

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
27

HPK-tytöt Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Korjattu toimitsijavuoroluettelo nyt Nimenhuudossa. Käykää tarkistamassa omat vuoronne. Muutokset koskevat tammi-maaliskuun kotipelejä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Tytöt
27

HC Kummola Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Moro mestarit! Kauden päätösgaala pidetään perinteisesti meidän pihasaunallamme osoitteessa Loukastenharju 23. Ajankohta on 13.5. klo 18. Varustus: oma pyyhe ja puhtaat kalsarit. HC Kummola ja yhteistyökumppanit tarjoavat ruuat ja juomat. terv, Löttös- ja korttivastaava Heikki (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hämeenlinna
Miehet
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.