Jääkiekko Malmin jäähalli

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Malmin jäähalli ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Malmin Jäähalli

Jääkiekko - Malmin Jäähalli

IHK 05 Nimenhuuto.com

IHK-05 hakee maalivahteja sekä kenttäpelaajia kahteen peliryhmään kaudelle 2017-2018. Kaikki harjoituksemme on Malmin jäähallilla, keskimäärin 3-4 kertaa viikossa. Joukkueella on käytössä kuivauskoppi jossa voi säilyttää varusteet. Olitpa sitten pelannut aikaisemmin tai et niin tule ihmeessä mukaan. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä meihin ja tule kokeilemaan tai katsomaan harkkoja. Joukkueenjohtaja Jaakko Solaluoto solaluodot@gmail.com 0401815155

Joukkue etsii pelaajia: Juniorijääkiekkoa 2005 syntyneille Helsingissä, treenit Malmin jäähallilla. E...

Jaakko kirjoitti: Nimenhuutoon on nyt tehty tapahtumat Helsinki Running Day valvontaan. Käykää merkkaamassa että pääsettekö vai ette tapahtumaan. Jaakko (1 päivä sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Helsinki, Malmin Jäähalli
Sekajoukkue
30

Aamukiekko Nimenhuuto.com

Aamuhöntsät vain jäsenille. Rahat kerää Ari (041-4636539). Maksut tilille: FI89 1610 3500 0195 04 Tai Mobilepay Kertamaksu 10€

Ari kirjoitti: MUSTAT: Teemu T Juhis Jukka Santeri Joonas Teemu P Ari Tuomas VALKOSET: Lennu Simppa sami Anssi Kalle Niko Jouni Hemppa KP (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Malmin Jäähalli
Miehet
37

RWMV-jäät Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moikka, Maalivahtijäät tänään hiihtolomaperjantaina 23.2. normaalisti! Roope, Jouni ja Miika vetävät treenit! Janne, Iso-Janne ja Seppo IFK-maalivahtileirillä Paloheinässä. Ensi viikon perjantaina 2.3. Janne Pohjolaleirillä maajoukkuehommissa, joten joukkuekohtaiset mv-valmentajat (Roope, Jouni, ... (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Malmin Jäähalli
Sekajoukkue
29