Jääkiekko Malmin jäähalli

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Malmin jäähalli ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Malmin Jäähalli

Jääkiekko - Malmin Jäähalli

IHK 05 Nimenhuuto.com

IHK-05 hakee maalivahteja sekä kenttäpelaajia kahteen peliryhmään kaudelle 2017-2018. Kaikki harjoituksemme on Malmin jäähallilla, keskimäärin 3-4 kertaa viikossa. Joukkueella on käytössä kuivauskoppi jossa voi säilyttää varusteet. Olitpa sitten pelannut aikaisemmin tai et niin tule ihmeessä mukaan. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä meihin ja tule kokeilemaan tai katsomaan harkkoja. Joukkueenjohtaja Jaakko Solaluoto solaluodot@gmail.com 0401815155

Joukkue etsii pelaajia: Juniorijääkiekkoa 2005 syntyneille Helsingissä, treenit Malmin jäähallilla. E...

Jaakko kirjoitti: Moi, Eilen oli jäänjakopalaveri hallilla joukkueen kanssa jossa osallisena kaikki ikäryhmät. Seuraavan kolmen viikon aikana on 2-3krt jäätä viikossa. Syyskuun puolivälissä alkaa tuetut jäät pyörimään, jonka jälkeen mennään 4-5krt jäätä viikossa. Päivistä ja kello ajasta ei ole jäiden suhteen viel... (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Malmin Jäähalli
Sekajoukkue
33

Aamukiekko Nimenhuuto.com

Aamuhöntsät vain jäsenille. Rahat kerää Ari (041-4636539). Maksut tilille: FI89 1610 3500 0195 04 (Ari Saxelin) Hinnat: Kausimaksu vuoden loppuun asti 100€. Kevätkauden hinta tarkistetaan vuodenvaihteessa, max 100€. Kertamaksu 12€.

Ari kirjoitti: Moi, ensi sunnuntaina 12.3. olis 5 veljeä tulossa pelaamaan Baltian maista (1MV + 4 pelaajaa). Sopu sijaa antaa, pidetään vauhdikkaat pelit ja lyhyet vaihdot jos tulee yli 22 :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Malmin Jäähalli
Miehet
37

RWMV-jäät Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: Moikka, Ja kun on päästy vauhtiin, niin jatketaan vielä sen verran, et tälläiset terveiset Jannelta: "Hei, Hyvää kaudenalkua! Kauden ensimmäinen IFK-maalivahtileiri järjestetään 2002-2008-syntyneille HIFK-seurayhteisön maalivahdeille koulujen syyslomalla to 19.10. - pe 20.10. Paloheinän jäähallis... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Malmin Jäähalli
Sekajoukkue
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.