Jääkiekko Klaukkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Klaukkala ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jalkapallo, lentopallo, salibandy, sulkapallo, yleisurheilu, muodostelmaluistelu, kansantanssi ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kurra Cats Nimenhuuto.com

Naisten harrastejoukkue Klaukkalassa, Nurmijärvellä. Osallistuu kaudella 2019-20 eteläisen alueen harrastesarjoihin Light ja Classic. Uudet pelaajat tervetulleita molempiin joukkueisiin!

Joukkue etsii pelaajia: Olemme muutaman vuoden mammakiekkoa harrastanut ryhmä. Harjoittelemme Klaukka...

Salla kirjoitti: Hei, Onnittelut, seuranne on valittu osaksi Kiekkobussin marraskuun etukampanjaa, jossa teillä on mahdollisuus tilata verkkokaupastamme tuotteita -20% alennushinnalla! Toivomme, että jaatte .pdf tiedostosta löytyvän alennuskoodinne joukkueen sisällä. Tilaaminen on vapaaehtoista, mutta nyt Teillä ... (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Klaukkala
Naiset
41

Keskarit HC Nimenhuuto.com

Ismo kirjoitti: Moi Ukot Ohessa vähän tiivistettynä liiton tiedote. Viikonloppu siis mennään normaalisti, jos kunta ei sulje hallia kesken viikonlopun. Maanantaina menee hallit kiinni, joten homma jää tauolle 13.12.2020 asti ...jos tulee kysyttävää niin kyselkää. -Ipe- Tiedote 20.11.2020 Tässä tiedotteessa maini... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Klaukkala
Ei asetettu
37

HC Audico Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Lapsi sairas en pääse. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Klaukkala
Miehet
38

Athletico Club Gorillas Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Meillä meni jengi nurin pelaajapulan vuoksi, joten mä pääsen todennäköisesti paremmin pelailemaan teidän kanssa, jos on molaritarpeita. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Klaukkala
Miehet
38

Kurra 08 Nimenhuuto.com

Eemeli kirjoitti: Eme olisi tulossa, vieläkö ehtii? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Klaukkala
Pojat
73

G-Voima Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Jos 2 x mv (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Klaukkala
Ei asetettu
30

HC Digiwings Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Eli kevään jäät 6 kpl minun laskujen mukaan kustantaa 45€ per pelaaja meitä oli 22 maksavaa mukana ringissä. Tilinumero sama vanha FI24 5612 1120 6043 08 Viestiksi oma nimi ja kevät. Eräpäivä 15.4. Terveisin Harza (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Klaukkala, Nurmijärvi
Miehet
40