Jääkiekko Klaukkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Klaukkala ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, salibandy, lentopallo, kansantanssi, sulkapallo, yleisurheilu, muodostelmaluistelu ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kurra Cats Nimenhuuto.com

Naisten harrastejoukkue Klaukkalassa, Nurmijärvellä. Osallistuu kaudella 2019-20 eteläisen alueen harrastesarjoihin Light ja Classic. Uudet pelaajat tervetulleita molempiin joukkueisiin!

Joukkue etsii pelaajia: Olemme muutaman vuoden mammakiekkoa harrastanut ryhmä. Harjoittelemme Klaukka...

Salla kirjoitti: Hei, Onnittelut, seuranne on valittu osaksi Kiekkobussin marraskuun etukampanjaa, jossa teillä on mahdollisuus tilata verkkokaupastamme tuotteita -20% alennushinnalla! Toivomme, että jaatte .pdf tiedostosta löytyvän alennuskoodinne joukkueen sisällä. Tilaaminen on vapaaehtoista, mutta nyt Teillä ... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Klaukkala
Naiset
40

HC Audico Nimenhuuto.com

Martin kirjoitti: Löytyykö maalivahti toiseen päätyyn? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Klaukkala
Miehet
38

Keskarit HC Nimenhuuto.com

Ismo kirjoitti: Moi ukot Sarjaohjelma on julkaistu, joten lämpimäisiä pääsee jo kurkkimaan - tuo ohjelma saattaa vielä pienin osin muuttua, joten siihen kannattaa varautua - kunnes kaikki peliajat on vahvistettu. En ole sitä vielä tarkemmin selaillut, joten, jos tulee kommentoitavaa - niin kommentoikaa ... http:... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Klaukkala
Ei asetettu
40

Athletico Club Gorillas Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Meillä meni jengi nurin pelaajapulan vuoksi, joten mä pääsen todennäköisesti paremmin pelailemaan teidän kanssa, jos on molaritarpeita. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Klaukkala
Miehet
35

Kurra 08 Nimenhuuto.com

Eemeli kirjoitti: Eme olisi tulossa, vieläkö ehtii? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Klaukkala
Pojat
73

G-Voima Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Jos 2 x mv (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Klaukkala
Ei asetettu
31

HC Digiwings Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Eli kevään jäät 6 kpl minun laskujen mukaan kustantaa 45€ per pelaaja meitä oli 22 maksavaa mukana ringissä. Tilinumero sama vanha FI24 5612 1120 6043 08 Viestiksi oma nimi ja kevät. Eräpäivä 15.4. Terveisin Harza (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Klaukkala, Nurmijärvi
Miehet
40