Jääkiekko Salmisaaren jäähalli

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salmisaaren jäähalli ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HT Retro Nimenhuuto.com

Ilmoittaututumisohjeet: - Ilmoitukset viimeistään edellisen päivän klo 18 mennessä! - Kertakävijät ja ulkopuoliset voivat ilmoittautua, jos vakiokävijöitä on ilmoittautunut alle 20 ja aikaisintaan samana päivänä klo 18 jälkeen! - Jos vakiokävijä huomaakin ehtivänsä vaikka on jo laittanut itsensä OUT ja rosteri on täynnä, ilmoittaa itsensä IN ja laittaa kommenttikenttään JONO. Marssijärjestys jonotuksessa: vakiokävijät, kertakävijät, ulkopuoliset.

Pentti kirjoitti: Ei välttämättä joka peliä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Salmisaaren Jäähalli
Miehet
55

Kiekko-Tiikerit 04 Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit 04/05 on maaliskuussa 2012 perustettu joukkue. Joukkueessamme pelaa 2004 ja 2005 syntyneitä poikia. Helsingin Kiekko-Tiikerit ry on etelähelsinkiläinen jääkiekkoon erikoistunut jääurheiluseura, jonka tavoitteena on liikunnan ilo.

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaaren Jäähalli
Ei asetettu
43

Tiikerit Edustus Nimenhuuto.com

Helsingin Kiekko-Tiikerit Edustus

Ville kirjoitti: UBI (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salmisaaren Jäähalli
Miehet
29

PLUGIT HOCKEY Nimenhuuto.com

Höntsäkiekkoa matalalla kynnyksellä. Avoin Plugit asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaaren Jäähalli
Sekajoukkue
20