Jääkiekko Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, golf, judo, futsal ja maastohiihto.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Laukaa

Jääkiekko - Laukaa

Kiekkorinki Nimenhuuto.com

Höntsäkiekon mestaruussarjassa kohtaavat valkoisiin pukeutuvat punaiset ja mustat. Kenttäpelaajien pakolliset varusteet: MAILA, KYPÄRÄ, LUISTIMET ja POLVISUOJAT. Lisäksi suositellaan hanskoja sekä mustaa (tummaa) tai punaista (vaaleaa) pelipaitaa. Täysissä varusteissa pelaamista ei ole kielletty. Mukaan ilmoittautumisen aikaraja on kaksi vuorokautta ennen vuoroa, koska vuoro pitää tarvittaessa perua vuorokautta ennen. Jos jää ilmoittautumisajan päätyttyä pois ilman pätevää syytä, niin maksaa osallistumisensa. Maalivahdit eivät maksa vuorosta. Hinta arviolta 10 €, osallistujamäärästä, paikasta, ajankohdasta ja kestosta riippuen.

Mirko kirjoitti: Laitelkaahan in tai out. Saatais vuoro täyteen niin saadaan hyvät pelit ennen kesä taukoa. (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
32

Betamet kiekko Nimenhuuto.com

Art of Ice Hockey Vuorolle pelaajamäärä 2 mv+20 peluria. Betamet'laiset ja heidän yhteistyökumppaninsa merkitty (B):llä, heillä on alkuviikko etusija ilmottautumisessa, keskiviikosta eteenpäin vapaa ilmottautuminen. Pelaamme harrastekiekkosäännöillä ja pelaamaan vain tämän nimenhuudon kautta. Pelipaitojen värit VALKOINEN ja MUSTA.

Timo kirjoitti: Moi Ensi lauantaina Betamet kiekkovuoro 13.00-13.50. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
70

LKP Huru-Ukot Nimenhuuto.com

+35 vuotiaille tarkoitettu joukkue Perutut vuorot katso myös: www.icecatarena.fi Toiminta Icecat Areenalla, pelaamme: Perjantaisin klo 19.45-20.45 ja sunnuntaisin klo 21.00-22.00 perjantaisin klo 19.45 - 20.45 sunnuntaisin klo 21.00 - 22.30

Jyrki kirjoitti: Huomio! Kuka sulki varustekopin eilen vuoron jälkeen? Jäikö avain taskuun? Ei löydy hallilta! Tarkistakaa ja palautus hallille välittömästi, koppiin olisi päästävä (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
90

LKP05 Nimenhuuto.com

Topi kirjoitti: Elias Huttu osallistuu!!! (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
25

LKP 08-09 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Moi. F1:llä alkaa turnaus siis jo perjantaina ja ollaan Hippoksen harkkahallilla klo 17:45. Peli alkaa klo 18:30. t:Toni B (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Laukaa
Pojat
21

Lkp Edustus Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Fuck yeah (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
34

LKP 07 Nimenhuuto.com

LKP URHO 07

Pasi kirjoitti: Iltaa! Ohessa yhteenveto 07 - 08 ikäluokan yhteisestä vanhempainpalaverista. 07 ikäluokasta useat pelaajat ovat vaihtamassa joukkuetta ensi kaudelle. Tämä tarkoittaa uudet järjestelyt myös valmennukseen ja toimihenkilöihin. 07 ja 08 ikäluokat yhdistetään. Ikäluokat harjoittelevat yhdessä. Pyrkimy... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
26

Betamet-Peurunka Nimenhuuto.com

Huom. Tämä nimenhuuto on poistettu käytöstä.

Olli kirjoitti: Muutoksia Betamet-vuoroon, uusi nimenhuuto ja Turnaus-asiaa => käy lukemassa lisää ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
65

laukunta Nimenhuuto.com

Laukaan kunnan henkilöstön jääkiekkovuoro. Hiki tulee ja ehjänä kotiin.

Sami kirjoitti: Moi, onkos tänään pelejä? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
25

LKP06 Nimenhuuto.com

Aapeli kirjoitti: +pohjoisen vahvistus (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
28

LKP maalivahti Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Moi. Onko kenelläkään tarvetta maalivahdin luistimille. Meillä on tarjolla Bauer S 170 malliset, kokoa 40,5, vajaan yhden kauden käytetyt sekä kerran uunitetut luistimet. Hintaa LKP:n maalivahdeille 90€. Myös mv:n alasuojat kokoa pieni. Niissä on myös sukkanauhat. Hintaa 5€. Yt. Toni Tuomi 050-35... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
12

lkpleijonakiekko Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heips.Miten harkkoja oli nyt hiihtolomaviikoilla? Onko tänä ja ensi sunnuntaina? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
7