Jääkiekko Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, toko, golf, judo ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Laukaa

Jääkiekko - Laukaa

Kiekkorinki Nimenhuuto.com

Höntsäkiekon mestaruussarjassa kohtaavat valkoisiin pukeutuvat punaiset ja mustat. Kenttäpelaajien pakolliset varusteet: MAILA, KYPÄRÄ, LUISTIMET ja POLVISUOJAT. Lisäksi suositellaan hanskoja sekä mustaa (tummaa) tai punaista (vaaleaa) pelipaitaa. Täysissä varusteissa pelaamista ei ole kielletty. Mukaan ilmoittautumisen aikaraja on kaksi vuorokautta ennen vuoroa, koska vuoro pitää tarvittaessa perua vuorokautta ennen. Jos jää ilmoittautumisajan päätyttyä pois ilman pätevää syytä, niin maksaa osallistumisensa. Maalivahdit eivät maksa vuorosta. Hinta arviolta 10 €, osallistujamäärästä, paikasta, ajankohdasta ja kestosta riippuen.

Jaakko kirjoitti: 50/50. Jos jengiä + moket ni vois tulla (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
19

Betamet kiekko Nimenhuuto.com

Art of Ice Hockey Vuorolle pelaajamäärä 2 mv+20 peluria. Betamet'laiset ja heidän yhteistyökumppaninsa merkitty (B):llä, heillä on alkuviikko etusija ilmottautumisessa, keskiviikosta eteenpäin vapaa ilmottautuminen. Pelaamme harrastekiekkosäännöillä ja pelaamaan vain tämän nimenhuudon kautta. Pelipaitojen värit VALKOINEN ja MUSTA.

Timo kirjoitti: Moi Ensi lauantaina Betamet kiekkovuoro 13.00-13.50. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
67

LKP Huru-Ukot Nimenhuuto.com

+35 vuotiaille tarkoitettu joukkue Perutut vuorot katso myös: www.icecatarena.fi Toiminta Icecat Areenalla, pelaamme: Perjantaisin klo 19.45-20.45 ja sunnuntaisin klo 21.00-22.00 perjantaisin klo 19.45 - 20.45 sunnuntaisin klo 21.00 - 22.30

Esa kirjoitti: Koittakaa kaikki ettiä niitä maalivahteja. Muutenkin nimiä listaan. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
88

LKP05 Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: JYP-pelaajat Laukaassa!!! Hei! Saamme Euroopan mestarit vieraaksi, pidetään suunnittelupalaveri to 15.2. klo 18.30 jäähallin kahviossa, toivon jokaisesta joukkueesta osanottoa! Jakakaa viestiä! Tehdään tästä yhteinen juttu!! Terveisin Päivi Hei jääkiekkojoukkueiden jojot , valmentajat ja vanhemma... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
25

LKP 08-09 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Terve! Olisko halukkaita maaliin ensi sunnuntain F2 peliin, jäi epähuomiossa maalivahtitreenit Joonalta väliin tältä viikolta, ja itse en pääse varusteitten kanssa säätämään, koska olen töissä kyseisenä päivänä. Sami Mensonen (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Pojat
22

Lkp Edustus Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Fuck yeah (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
35

LKP 07 Nimenhuuto.com

LKP URHO 07

Juha kirjoitti: Maalivahtien kiertolista tehty uusiksi keväälle 2018. Muutin maalivahtilistaa aikaisemmasta niin että olisi selkeämmin kirjattu pelaava ja varamaalivahti, yritin huomioida myös vanhempien toimitsijavuorot niin että perhe on yhdessä kotipeleissä mahdollisesti toimitsijavuorojen sattuessa kohdalle.... (18 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
27

Betamet-Peurunka Nimenhuuto.com

Huom. Tämä nimenhuuto on poistettu käytöstä.

Olli kirjoitti: Muutoksia Betamet-vuoroon, uusi nimenhuuto ja Turnaus-asiaa => käy lukemassa lisää ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
67

laukunta Nimenhuuto.com

Laukaan kunnan henkilöstön jääkiekkovuoro. Hiki tulee ja ehjänä kotiin.

Sami kirjoitti: Moi, onkos tänään pelejä? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
25

LKP06 Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: Iltaa. Pieni selvennys. Seuran hallitus teki päätöksen Rikun siirtymisestä -05 joukkueeseen. -06 valmennuksella ei ole osaa eikä arpaa yhteistyön päättymiselle. Tilannetta yritettiin selvittää ennen hsllituksen kokousta, tulokseen ei valitettavasti päästy. (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
35

LKP maalivahti Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Moi. Onko kenelläkään tarvetta maalivahdin luistimille. Meillä on tarjolla Bauer S 170 malliset, kokoa 40,5, vajaan yhden kauden käytetyt sekä kerran uunitetut luistimet. Hintaa LKP:n maalivahdeille 90€. Myös mv:n alasuojat kokoa pieni. Niissä on myös sukkanauhat. Hintaa 5€. Yt. Toni Tuomi 050-35... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
13

lkpleijonakiekko Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heips.Miten harkkoja oli nyt hiihtolomaviikoilla? Onko tänä ja ensi sunnuntaina? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
8