Jääkiekko Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, ringette, toko, taekwon do ja golf.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Laukaa

Jääkiekko - Laukaa

LKP-Urho 03-04 Nimenhuuto.com

LKP/Urho on laukaalainen/suolahtelainen urheiluseura (http://www.teamlkp.net/). Tässä jääkiekkojoukkueessa harjoittelevat yhdessä 03ja 04ikäluokat. Harjoitukset ovat pääosin Peurungan ja Suolahden jäähalleissa . Molemmat ikäluokat osallistuvat omina joukkueinaan Keskimaan aluesarjaan. Joukkueiden pelaajat (poikia ja tyttöjä) ovat syntyneet pääosin vuosina 2001-2005.

Tuomo kirjoitti: Ensi kauden kilpailusäännöt löytyy tuosta: http://www.finhockey.fi/?x18668=22347692 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Laukaa, Suolahti
Sekajoukkue
38

Betamet kiekko Nimenhuuto.com

Art of Ice Hockey Vuorolle pelaajamäärä 2 mv+20 peluria. Betamet'laiset ja heidän yhteistyökumppaninsa merkitty (B):llä, heillä on alkuviikko etusija ilmottautumisessa, keskiviikosta eteenpäin vapaa ilmottautuminen. Pelaamme harrastekiekkosäännöillä ja pelaamaan vain tämän nimenhuudon kautta. Pelipaitojen värit VALKOINEN ja MUSTA.

Harri kirjoitti: Löytyisikö maalivahtia tälle illalle buugiin klo18.00 (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
58

LKP04 Nimenhuuto.com

LKP04 on laukaalainen vuonna 2004 syntyneiden pelaajien jääkiekkojoukkue. Joukkue harjoittelee Peurungan ja Suolahden jäähalleissa. Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia kaudelle 2015 - 2016. Lisätietoja: joukkueenjohtajat: Mika Leskinen, mika.j.leskinen@gmail.com Juhani Hyvönen, juhani.hyvonen@pp.nic.fi valmennus: Toni Tuomi

Nuutti kirjoitti: Hei! Isot kiitokset joukkueen valmentajille/ peluuttajille Nuutin puolesta. Hienoa,että löytyi tällainen porukka ja Nuutti pääsi mukaan jalispeleihin. Ja vielä isommat kiitokset tosi mahtaville pelikavereille, jotka ottivat uuden pojan heti mukaan porukkaan. Nuutti tykkäsi pelata tässä porukassa,... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
21

LKP Huru-Ukot Nimenhuuto.com

+35 vuotiaille tarkoitettu joukkue Perutut vuorot katso myös: www.icecatarena.fi Toiminta Icecat Areenalla, pelaamme: Perjantaisin klo 19.45-20.45 ja sunnuntaisin klo 21.00-22.00 perjantaisin klo 19.45 - 20.45 sunnuntaisin klo 21.00 - 22.30

Simo kirjoitti: Vara #1 (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
89

LKP05 Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: UUSIA KILPAILUSÄÄNTÖJÄ: Tervehdys ! Liitteessä uutinen http://www.finhockey.fi/?x18668=22347692 Pirkka Antila Kilpailupäällikkö - Manager of Hockey Operations Suomen Jääkiekkoliitto Finnish Ice Hockey Association Mob. +358-(0)10 227 0201 (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
27

Lkp Edustus Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Fuck yeah (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
35

LKP07 Nimenhuuto.com

LKP 07 ja nuoremmat

Pasi kirjoitti: Moi 22-23.4. Leppävirran turnausmajoitus hoidetaan 100% ennakkolaskulla joka tulee LKP:lle. Näin vältytään käteisen kanssa sählääminen hotellilla. Koska ennakkomajoituslaskumme + turnausmaksu tulee olemaan suurehko lovi seuran kassaan, on sovittu että Kuuselan Anssi lähettää perheille Leppävirtaa... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
33

Betamet-Peurunka Nimenhuuto.com

MUUTOKSIA ! Betamet-vuorolle ilmottautumiset tästä eteenpäin siirtyy uuteen "Betamet kiekko"-nimenhuutoon. Lue lisää tietota ilmoitustaululta.

Olli kirjoitti: Muutoksia Betamet-vuoroon, uusi nimenhuuto ja Turnaus-asiaa => käy lukemassa lisää ... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
73

laukunta Nimenhuuto.com

Laukaan kunnan henkilöstön jääkiekkovuoro. Hiki tulee ja ehjänä kotiin.

Tuukka kirjoitti: Ei jäävuoroa tänä perjantaina, näyttää olevan jääkiekkoliiton varaus. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
26

LKP06 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Laukaan S-market lahjoitti 20 pak hiillos makkaraa ja paljon pahvisia s-mukeja ja pikkulautasia... JS (34 minuuttia sitten)

Päivitetty 34 minuuttia sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
40

LKP maalivahti Nimenhuuto.com

Juhan kirjoitti: Junnu vielä ainakin lokakuun poissa jäiltä. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
15

lkpleijonakiekko Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heips.Miten harkkoja oli nyt hiihtolomaviikoilla? Onko tänä ja ensi sunnuntaina? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
8

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.