Jääkiekko Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, golf, judo, futsal ja maastohiihto.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Laukaa

Jääkiekko - Laukaa

Kiekkorinki Nimenhuuto.com

Höntsäkiekon mestaruussarjassa kohtaavat valkoisiin pukeutuvat punaiset ja mustat. Kenttäpelaajien pakolliset varusteet: MAILA, KYPÄRÄ, LUISTIMET ja POLVISUOJAT. Lisäksi suositellaan hanskoja sekä mustaa (tummaa) tai punaista (vaaleaa) pelipaitaa. Täysissä varusteissa pelaamista ei ole kielletty. Mukaan ilmoittautumisen aikaraja on kaksi vuorokautta ennen vuoroa, koska vuoro pitää tarvittaessa perua vuorokautta ennen. Jos jää ilmoittautumisajan päätyttyä pois ilman pätevää syytä, niin maksaa osallistumisensa. Maalivahdit eivät maksa vuorosta. Hinta arviolta 10 €, osallistujamäärästä, paikasta, ajankohdasta ja kestosta riippuen.

Markus kirjoitti: Pienellä varauksella (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
32

Betamet kiekko Nimenhuuto.com

Art of Ice Hockey Vuorolle pelaajamäärä 2 mv+20 peluria. Betamet'laiset ja heidän yhteistyökumppaninsa merkitty (B):llä, heillä on alkuviikko etusija ilmottautumisessa, keskiviikosta eteenpäin vapaa ilmottautuminen. Pelaamme harrastekiekkosäännöillä ja pelaamaan vain tämän nimenhuudon kautta. Pelipaitojen värit VALKOINEN ja MUSTA.

Toni kirjoitti: Joko laitetaan maalivahteja hakuun? Vai löytyykö omasta porukasta? (12 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
75

LKP Huru-Ukot Nimenhuuto.com

+35 vuotiaille tarkoitettu joukkue Perutut vuorot katso myös: www.icecatarena.fi Toiminta Icecat Areenalla, pelaamme: Perjantaisin klo 19.45-20.45 ja sunnuntaisin klo 21.00-22.00 perjantaisin klo 19.45 - 20.45 sunnuntaisin klo 21.00 - 22.30

Esa kirjoitti: Ehkä, jos selkä parempi (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
91

LKP05 Nimenhuuto.com

Topi kirjoitti: Elias Huttu osallistuu!!! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
24

LKP 08-09 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Moi. F1:llä alkaa turnaus siis jo perjantaina ja ollaan Hippoksen harkkahallilla klo 17:45. Peli alkaa klo 18:30. t:Toni B (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Pojat
21

Lkp Edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Fuck yeah (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
33

LKP 07 Nimenhuuto.com

LKP URHO 07

Pasi kirjoitti: Iltaa! Ohessa yhteenveto 07 - 08 ikäluokan yhteisestä vanhempainpalaverista. 07 ikäluokasta useat pelaajat ovat vaihtamassa joukkuetta ensi kaudelle. Tämä tarkoittaa uudet järjestelyt myös valmennukseen ja toimihenkilöihin. 07 ja 08 ikäluokat yhdistetään. Ikäluokat harjoittelevat yhdessä. Pyrkimy... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
24

Betamet-Peurunka Nimenhuuto.com

Huom. Tämä nimenhuuto on poistettu käytöstä.

Olli kirjoitti: Muutoksia Betamet-vuoroon, uusi nimenhuuto ja Turnaus-asiaa => käy lukemassa lisää ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
64

laukunta Nimenhuuto.com

Laukaan kunnan henkilöstön jääkiekkovuoro. Hiki tulee ja ehjänä kotiin.

Sami kirjoitti: Moi, onkos tänään pelejä? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
25

LKP06 Nimenhuuto.com

Kaapo kirjoitti: Hei. Käyttehän Jopoxissa kirjautumassa ja tekemässä tietosuojan kuntoon. Laskut ja viestit eivät tule perille ennen sitä. Tv Sanna (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
23

LKP maalivahti Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Moi. Onko kenelläkään tarvetta maalivahdin luistimille. Meillä on tarjolla Bauer S 170 malliset, kokoa 40,5, vajaan yhden kauden käytetyt sekä kerran uunitetut luistimet. Hintaa LKP:n maalivahdeille 90€. Myös mv:n alasuojat kokoa pieni. Niissä on myös sukkanauhat. Hintaa 5€. Yt. Toni Tuomi 050-35... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
12