Jääkiekko Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, ringette, toko, golf ja judo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Laukaa

Jääkiekko - Laukaa

Betamet kiekko Nimenhuuto.com

Art of Ice Hockey Vuorolle pelaajamäärä 2 mv+20 peluria. Betamet'laiset ja heidän yhteistyökumppaninsa merkitty (B):llä, heillä on alkuviikko etusija ilmottautumisessa, keskiviikosta eteenpäin vapaa ilmottautuminen. Pelaamme harrastekiekkosäännöillä ja pelaamaan vain tämän nimenhuudon kautta. Pelipaitojen värit VALKOINEN ja MUSTA.

Timo kirjoitti: Turnaukseen vapaa ilmoittautuminen Pelaajamäärä 10+1Mv (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
68

LKP Huru-Ukot Nimenhuuto.com

+35 vuotiaille tarkoitettu joukkue Perutut vuorot katso myös: www.icecatarena.fi Toiminta Icecat Areenalla, pelaamme: Perjantaisin klo 19.45-20.45 ja sunnuntaisin klo 21.00-22.00 perjantaisin klo 19.45 - 20.45 sunnuntaisin klo 21.00 - 22.30

Hannu kirjoitti: on muuten veskat pitäs löytyä pelaajat haloo (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
94

LKP05 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Hei! Vielä yksi kioskivuoro jäi uupumaan arvonnasta. Eli 3.12.2017 on peli ja kioskiin arvotiin Konsta + Veerne tuomaan makean ja suolaisen. Käyttäkää rohkeasti taulukkoa, eli voitte vaihdella vuoroja keskenänne ja mielellään viedä esim. kioskivuoroja/toimitsijavuoroja. Kioskissa tarvitaan siis k... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
24

LKP 08-09 Nimenhuuto.com

Topias kirjoitti: Hei. 08 ja 09 pelaajat, huolto sekä valmennus. Tuulipuku tilauksia otetaan vastaan ja sovitellaan maanantaina ja tiistaina klo. 16.30-18.00. Huollon ja valmennuksen puvut maksetaan joukkueen varoista. Vanhemmat saavat toki tilata puvut itselleen, mutta ne jäävät itse maksettavaksi kuten pelaajien... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Pojat
22

Lkp Edustus Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Fuck yeah (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
35

LKP 07 Nimenhuuto.com

LKP URHO 07

Pasi kirjoitti: Moi Alla liiton tiedote Pelipasseista ja lopuksi tilanne ja ohjeet koskien meidän joukkuetta. Pelipassitarkistukset otettu käyttöön Pelipassitietojen siirrossa ulkoisen palvelutarjoajan ylläpitämän ostojärjestelmän rajapinnasta Jääkiekkoliiton järjestelmään on ollut ongelmia, minkä vuoksi kaikki ... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
30

laukunta Nimenhuuto.com

Laukaan kunnan henkilöstön jääkiekkovuoro. Hiki tulee ja ehjänä kotiin.

Tuukka kirjoitti: Moi kaikki! Tulevana perjantaina on varauskalenteriin merkitty kunnan vuoron tilalle Laukaan lukio. Kyseiselle vuorolle saa ehdottomasti mennä, paikalla tulee olemaan lukiolaisia niin varmasti saa hyvät pelit pystyyn! (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
26

Betamet-Peurunka Nimenhuuto.com

Huom. Betamet-vuorolle "Betamet kiekko"-nimenhuudon kautta (tämä nimenhuuto on poistettu käytöstä).

Olli kirjoitti: Muutoksia Betamet-vuoroon, uusi nimenhuuto ja Turnaus-asiaa => käy lukemassa lisää ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
69

LKP06 Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Sarjapelit alkavat 2 viikon kuluttua! Punaisilla 1. peli la 30.9 ja mustilla su 1.10. Menen huomenna varaamaan jäitä kotipeleihin ja laitan kellonajat niistä heti kun saan varmistuksen varauksiin. Pelien aikataulut päivittyvät finhockeyn sivuille sitä mukaan kun seurata saavat ajat sovittua. Sarj... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 minuuttia sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
38

LKP maalivahti Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Huomio kaikille isävalmentajille=) Kun ilmoitatte lapsenne harjoitukseen, niin kirjoittakaa huomautuskenttään pääsettekö itse jäälle. Näin Matti ja muut osaavat suunnitella rastit etukäteen! Terveisin Matin puolesta Toni (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
14

lkpleijonakiekko Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heips.Miten harkkoja oli nyt hiihtolomaviikoilla? Onko tänä ja ensi sunnuntaina? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
8

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.