Jääkiekko Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, golf, judo, futsal ja maastohiihto.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Laukaa

Jääkiekko - Laukaa

Betamet kiekko Nimenhuuto.com

Art of Ice Hockey Vuorolle pelaajamäärä 2 mv+20 peluria. Betamet'laiset ja heidän yhteistyökumppaninsa merkitty (B):llä, heillä on alkuviikko etusija ilmottautumisessa, keskiviikosta eteenpäin vapaa ilmottautuminen. Pelaamme harrastekiekkosäännöillä ja pelaamaan vain tämän nimenhuudon kautta. Pelipaitojen värit VALKOINEN ja MUSTA.

Timo kirjoitti: Moi Ensi lauantaina Betamet kiekkovuoro 13.00-13.50. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
70

Kiekkorinki Nimenhuuto.com

Höntsäkiekon mestaruussarjassa kohtaavat valkoisiin pukeutuvat punaiset ja mustat. Kenttäpelaajien pakolliset varusteet: MAILA, KYPÄRÄ, LUISTIMET ja POLVISUOJAT. Lisäksi suositellaan hanskoja sekä mustaa (tummaa) tai punaista (vaaleaa) pelipaitaa. Täysissä varusteissa pelaamista ei ole kielletty. Mukaan ilmoittautumisen aikaraja on kaksi vuorokautta ennen vuoroa, koska vuoro pitää tarvittaessa perua vuorokautta ennen. Jos jää ilmoittautumisajan päätyttyä pois ilman pätevää syytä, niin maksaa osallistumisensa. Maalivahdit eivät maksa vuorosta. Hinta arviolta 10 €, osallistujamäärästä, paikasta, ajankohdasta ja kestosta riippuen.

Markus kirjoitti: Keneltäkään mahista saada Jyväskylästä kyytiä jos oma auto maailmalla? (19 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
29

LKP Huru-Ukot Nimenhuuto.com

+35 vuotiaille tarkoitettu joukkue Perutut vuorot katso myös: www.icecatarena.fi Toiminta Icecat Areenalla, pelaamme: Perjantaisin klo 19.45-20.45 ja sunnuntaisin klo 21.00-22.00 perjantaisin klo 19.45 - 20.45 sunnuntaisin klo 21.00 - 22.30

marko kirjoitti: Voin tulla räpiköimään (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
87

LKP 08-09 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Moi. F1:llä alkaa turnaus siis jo perjantaina ja ollaan Hippoksen harkkahallilla klo 17:45. Peli alkaa klo 18:30. t:Toni B (18 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Laukaa
Pojat
22

LKP05 Nimenhuuto.com

Topi kirjoitti: Topi ja Teemu tarvitsevat kyydin Keuruulle. Itse olen Oloksella ja Tiinalla menoja päivällä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
25

Lkp Edustus Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Fuck yeah (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
35

LKP 07 Nimenhuuto.com

LKP URHO 07

Juha kirjoitti: Maalivahtien kiertolista tehty uusiksi keväälle 2018. Muutin maalivahtilistaa aikaisemmasta niin että olisi selkeämmin kirjattu pelaava ja varamaalivahti, yritin huomioida myös vanhempien toimitsijavuorot niin että perhe on yhdessä kotipeleissä mahdollisesti toimitsijavuorojen sattuessa kohdalle.... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
27

Betamet-Peurunka Nimenhuuto.com

Huom. Tämä nimenhuuto on poistettu käytöstä.

Olli kirjoitti: Muutoksia Betamet-vuoroon, uusi nimenhuuto ja Turnaus-asiaa => käy lukemassa lisää ... (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
66

laukunta Nimenhuuto.com

Laukaan kunnan henkilöstön jääkiekkovuoro. Hiki tulee ja ehjänä kotiin.

Sami kirjoitti: Moi, onkos tänään pelejä? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
25

LKP06 Nimenhuuto.com

toni kirjoitti: Viikkotiedote vk 17 Kauden 2017-18 viimeinen toimintaviikko on alkamassa. Se huipentuu turnaukseen Espoossa. Viikkotiedotteessa käydään läpi myös tulevan kauden suunnitelmia. Peliryhmäjaot ovat tehty ja ne löytyvät turnauksen nettisivuilta. Löysimme maalivahdin toiselle peliryhmälle. LKP -07:n ma... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
34

LKP maalivahti Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Moi. Onko kenelläkään tarvetta maalivahdin luistimille. Meillä on tarjolla Bauer S 170 malliset, kokoa 40,5, vajaan yhden kauden käytetyt sekä kerran uunitetut luistimet. Hintaa LKP:n maalivahdeille 90€. Myös mv:n alasuojat kokoa pieni. Niissä on myös sukkanauhat. Hintaa 5€. Yt. Toni Tuomi 050-35... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
13

lkpleijonakiekko Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heips.Miten harkkoja oli nyt hiihtolomaviikoilla? Onko tänä ja ensi sunnuntaina? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
7