Jääkiekko Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, sähly, lentopallo, ringette, toko, taekwon do ja golf.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Laukaa

Jääkiekko - Laukaa

Betamet kiekko Nimenhuuto.com

Art of Ice Hockey Vuorolle pelaajamäärä 2 mv+20 peluria. Betamet'laiset ja heidän yhteistyökumppaninsa merkitty (B):llä, heillä on alkuviikko etusija ilmottautumisessa, keskiviikosta eteenpäin vapaa ilmottautuminen. Pelaamme harrastekiekkosäännöillä ja pelaamaan vain tämän nimenhuudon kautta. Pelipaitojen värit VALKOINEN ja MUSTA.

Harri kirjoitti: Löytyisikö maalivahtia tälle illalle buugiin klo18.00 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
65

LKP-Urho 03-04 Nimenhuuto.com

LKP/Urho on laukaalainen/suolahtelainen urheiluseura (http://www.teamlkp.net/). Tässä jääkiekkojoukkueessa harjoittelevat yhdessä 03ja 04ikäluokat. Harjoitukset ovat pääosin Peurungan ja Suolahden jäähalleissa . Molemmat ikäluokat osallistuvat omina joukkueinaan Keskimaan aluesarjaan. Joukkueiden pelaajat (poikia ja tyttöjä) ovat syntyneet pääosin vuosina 2001-2005.

Tuomo kirjoitti: Kiitokset kuluneesta kaudesta! Poistan tämän Nimenhuudon lähipäivinä käytöstä, koska joukkueen toiminta päättyy. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa, Suolahti
Sekajoukkue
36

LKP04 Nimenhuuto.com

LKP04 on laukaalainen vuonna 2004 syntyneiden pelaajien jääkiekkojoukkue. Joukkue harjoittelee Peurungan ja Suolahden jäähalleissa. Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia kaudelle 2015 - 2016. Lisätietoja: joukkueenjohtajat: Mika Leskinen, mika.j.leskinen@gmail.com Juhani Hyvönen, juhani.hyvonen@pp.nic.fi valmennus: Toni Tuomi

Nuutti kirjoitti: Hei! Isot kiitokset joukkueen valmentajille/ peluuttajille Nuutin puolesta. Hienoa,että löytyi tällainen porukka ja Nuutti pääsi mukaan jalispeleihin. Ja vielä isommat kiitokset tosi mahtaville pelikavereille, jotka ottivat uuden pojan heti mukaan porukkaan. Nuutti tykkäsi pelata tässä porukassa,... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
19

LKP Huru-Ukot Nimenhuuto.com

+35 vuotiaille tarkoitettu joukkue Perutut vuorot katso myös: www.icecatarena.fi Toiminta Icecat Areenalla, pelaamme: Perjantaisin klo 19.45-20.45 ja sunnuntaisin klo 21.00-22.00 perjantaisin klo 19.45 - 20.45 sunnuntaisin klo 21.00 - 22.30

Harri kirjoitti: Josko nyt pystys... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
90

LKP05 Nimenhuuto.com

Nuutti kirjoitti: Tulee, jos saa kyydin (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
24

LKP 08-09 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Moi, alla Toni Tuomen tiedote koskien kesäajan perjantain jäävuoroa klo. 18:45 - 19:35: "Tervehdys Valitettavasti perjantaina seuran hallinnoimaa jäävuoroa ei ole saatu myytyä kesäajaksi. Näin ollen se jää jäseniemme käyttöön. Välitättekö tietoa joukkueissanne, jotta kiinnostuneet perheet voivat ... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Pojat
19

Lkp Edustus Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Fuck yeah (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
35

LKP 07 Nimenhuuto.com

LKP URHO 07

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi LKP:n nollakaseille on avattu uudet joukkuesivut (LKP 08-09) Nimenhuutoon. Vielä eivät kaikki nollakasit ole sinne kirjautuneet. Aktivoikaa tunnuksenne, niin saadaan viestintäkanavat käyttöön ja "irtaudumme" tästä nimenhuudosta. Mikäli kutsu on hukkunut tai ei ole tullut perille, niin lähettä... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
40

Betamet-Peurunka Nimenhuuto.com

MUUTOKSIA ! Betamet-vuorolle ilmottautumiset tästä eteenpäin siirtyy uuteen "Betamet kiekko"-nimenhuutoon. Lue lisää tietota ilmoitustaululta.

Olli kirjoitti: Muutoksia Betamet-vuoroon, uusi nimenhuuto ja Turnaus-asiaa => käy lukemassa lisää ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
71

laukunta Nimenhuuto.com

Laukaan kunnan henkilöstön jääkiekkovuoro. Hiki tulee ja ehjänä kotiin.

Tuukka kirjoitti: Ei jäävuoroa tänä perjantaina, näyttää olevan jääkiekkoliiton varaus. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
26

LKP06 Nimenhuuto.com

Eemeli kirjoitti: Hei Pilkkosten tilaajat! Paketti on saapunut ja toimitan tilanneille tuotteet kun päästään harkkoihin. Maksakaa omat tilauksenne joukkueen tilille 12.6 mennessä. Katri (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
38

LKP maalivahti Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Junnu vielä ainakin lokakuun poissa jäiltä. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
14

lkpleijonakiekko Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heips.Miten harkkoja oli nyt hiihtolomaviikoilla? Onko tänä ja ensi sunnuntaina? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
8

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.