Jääkiekko Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, lentopallo, sähly, judo, futsal, maastohiihto ja koripallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kiekkorinki Nimenhuuto.com

Pelataan höntsäkiekkoa rennosti hauskaa pitäen ja kuntoilu mielellä, ei siis mitään totista menoa. Lyöntilaukaukset ja taklaaminen ovat kiellettyjä. Pelipaitojen värit ovat musta ja valkoinen. Kenttäpelaajilta edellytetään kaikkien varusteiden käyttöä. Lukuun ottamatta hammassuoja, kaulasuoja ja ristikko/visiiri. Näitä kuitenkin suositellaan myös käytettäväksi. Mukaan ilmoittautumisen aikaraja on kaksi vuorokautta ennen vuoroa, koska vuoro pitää tarvittaessa perua vuorokautta ennen. Jos jää ilmoittautumisajan päätyttyä pois ilman pätevää syytä, niin maksaa osallistumisensa. Minimi osallistuja määrä on 13 + 2, jolloin vuoro järjestetään. Hinta 10 €/pelaaja ellei toisin ilmoiteta. Maalivahdit eivät maksa.

Mikko kirjoitti: Tiistaille pelaajia tarviis lisää moket näyttääpi olevan. Käykää laittaan in tai out (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
100

LKP Huru-Ukot Nimenhuuto.com

+35 vuotiaille tarkoitettu joukkue Perutut vuorot katso myös: www.icecatarena.fi Toiminta Icecat Areenalla, pelaamme: Perjantaisin klo 19.45-20.45 ja sunnuntaisin klo 21.00-22.00 perjantaisin klo 19.45 - 20.45 sunnuntaisin klo 21.00 - 22.30

Petri kirjoitti: Löytyykö toista mokee (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
88

Mökä kiekko Nimenhuuto.com

Ice Hockey Team Vuorolle pelaajamäärä 2 mv+20 peluria. Tässä nimenhuudossa vapaa ilmottautuminen. Ulkopuolisia pelaajia voi ilmoittaa perjantaista eteen päin. Pelaamme harrastekiekkosäännöillä ja pelaamaan vain tämän nimenhuudon kautta. Pelipaitojen värit VALKOINEN ja MUSTA.

Mike kirjoitti: Season over because coronavirus? (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
72

LKP05 Nimenhuuto.com

Topi kirjoitti: Elias Huttu osallistuu!!! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
24

Lkp Edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Fuck yeah (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
32

LKP 07 Nimenhuuto.com

LKP URHO 07

Pasi kirjoitti: Iltaa! Ohessa yhteenveto 07 - 08 ikäluokan yhteisestä vanhempainpalaverista. 07 ikäluokasta useat pelaajat ovat vaihtamassa joukkuetta ensi kaudelle. Tämä tarkoittaa uudet järjestelyt myös valmennukseen ja toimihenkilöihin. 07 ja 08 ikäluokat yhdistetään. Ikäluokat harjoittelevat yhdessä. Pyrkimy... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
24

Betamet-Peurunka Nimenhuuto.com

Huom. Tämä nimenhuuto on poistettu käytöstä.

Olli kirjoitti: Muutoksia Betamet-vuoroon, uusi nimenhuuto ja Turnaus-asiaa => käy lukemassa lisää ... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
57

laukunta Nimenhuuto.com

Laukaan kunnan henkilöstön jääkiekkovuoro. Hiki tulee ja ehjänä kotiin.

Sami kirjoitti: Moi, onkos tänään pelejä? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
24

Laukaan Capitals Nimenhuuto.com

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
39

Laukaan jääkiekkojr Nimenhuuto.com

Tuuli kirjoitti: Varapelaajien kertahinta on 7€/peli. Se maksetaan mun tilille FI09 5534 0520 1245 65 tai mobilepaylla.👍😊 T. Tuuli Vuorma (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Pojat
48