Jääkiekko Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, lentopallo, sähly, judo, futsal, maastohiihto, koripallo ja pyöräily.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kiekkorinki Nimenhuuto.com

Pelataan höntsäkiekkoa rennosti hauskaa pitäen ja kuntoilu mielellä, ei siis mitään totista menoa. Lyöntilaukaukset ja taklaaminen ovat kiellettyjä. Pelipaitojen värit ovat musta ja valkoinen. Kenttäpelaajilta edellytetään kaikkien varusteiden käyttöä. Lukuun ottamatta hammassuoja, kaulasuoja ja ristikko/visiiri. Näitä kuitenkin suositellaan myös käytettäväksi. Mukaan ilmoittautumisen aikaraja on kaksi vuorokautta ennen vuoroa, koska vuoro pitää tarvittaessa perua vuorokautta ennen. Jos jää ilmoittautumisajan päätyttyä pois ilman pätevää syytä, niin maksaa osallistumisensa. Minimi osallistuja määrä on 13 + 2, jolloin vuoro järjestetään. Hinta 10 €/pelaaja ellei toisin ilmoiteta. Maalivahdit eivät maksa.

Anssi kirjoitti: Pitäskö ottaa vaikka loppuviikolle toinen vuoro ku porukka on näköjään aktivoitunut? (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
71

LKP Huru-Ukot Nimenhuuto.com

+35 vuotiaille tarkoitettu joukkue Perutut vuorot katso myös: www.icecatarena.fi Toiminta Icecat Areenalla, pelaamme: Perjantaisin klo 19.45-20.45 ja sunnuntaisin klo 21.00-22.00 perjantaisin klo 19.45 - 20.45 sunnuntaisin klo 21.00 - 22.30

Jyrki kirjoitti: Moi Hurut! Meille tulee uusi varustekoppi yläkertaan. Mahdollinen vuokra maksetaan ainakin toistaiseksi Hurujen kassasta, kamoja voi ilmeisesti viedä sinne jo perjantain pelivuoron jälkeen. Varmistakaa asia vielä hallimestari Mikolta. Perjantaina täytyy sitten myös vanha koppi tyhjentää ja siirtä... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
86

Mökä kiekko Nimenhuuto.com

Ice Hockey Team Vuorolle pelaajamäärä 2 mv+20 peluria. Tässä nimenhuudossa vapaa ilmottautuminen. Ulkopuolisia pelaajia voi ilmoittaa perjantaista eteen päin. Pelaamme harrastekiekkosäännöillä ja pelaamaan vain tämän nimenhuudon kautta. Pelipaitojen värit VALKOINEN ja MUSTA.

Mike kirjoitti: Season over because coronavirus? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
80

LKP05 Nimenhuuto.com

Topi kirjoitti: Elias Huttu osallistuu!!! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
24

LKP 08-09 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Moi. F1:llä alkaa turnaus siis jo perjantaina ja ollaan Hippoksen harkkahallilla klo 17:45. Peli alkaa klo 18:30. t:Toni B (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Pojat
20

Lkp Edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Fuck yeah (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
33

LKP 07 Nimenhuuto.com

LKP URHO 07

Pasi kirjoitti: Iltaa! Ohessa yhteenveto 07 - 08 ikäluokan yhteisestä vanhempainpalaverista. 07 ikäluokasta useat pelaajat ovat vaihtamassa joukkuetta ensi kaudelle. Tämä tarkoittaa uudet järjestelyt myös valmennukseen ja toimihenkilöihin. 07 ja 08 ikäluokat yhdistetään. Ikäluokat harjoittelevat yhdessä. Pyrkimy... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
24

Betamet-Peurunka Nimenhuuto.com

Huom. Tämä nimenhuuto on poistettu käytöstä.

Olli kirjoitti: Muutoksia Betamet-vuoroon, uusi nimenhuuto ja Turnaus-asiaa => käy lukemassa lisää ... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
59

laukunta Nimenhuuto.com

Laukaan kunnan henkilöstön jääkiekkovuoro. Hiki tulee ja ehjänä kotiin.

Sami kirjoitti: Moi, onkos tänään pelejä? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
25

Laukaan jääkiekkojr Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: Isot: Valkoiset Sääskilahti Luukas Ruben Aspegren Katainen Miklas Kokkonen Klaus Saarimaa Eetu Peteri Aatos Isot: Mustat Rasmus Aspegren Leppänen Emmanuel Varila Amos Laitinen Siimon Klasila Severi Lahtinen Elia Pienet Valkoiset: Vänskä Joel Kokkonen Alvar Laitinen Manuel Vuorma Valtteri Eino Has... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Pojat
45