Jääkiekko Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, koripallo, lentopallo, golf, judo, futsal ja maastohiihto.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Laukaa

Jääkiekko - Laukaa

Betamet kiekko Nimenhuuto.com

Art of Ice Hockey Vuorolle pelaajamäärä 2 mv+20 peluria. Tässä nimenhuudossa vapaa ilmottautuminen. Ulkopuolisia pelaajia voi ilmoittaa perjantaista eteen päin. Pelaamme harrastekiekkosäännöillä ja pelaamaan vain tämän nimenhuudon kautta. Pelipaitojen värit VALKOINEN ja MUSTA.

Timo kirjoitti: Moro La 9.2-19 on naisten lätkäturnaus peurungassa ja meidän normi aamuvuoro on otettu meiltä pois,mutta jäähallilta tarjosivat meille jäätä samana iltana klo.18.45-19.35 laittakaapa viestiä että mitä mieltä olette,otetaanko vai perutaanko. -timo (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
78

Kiekkorinki Nimenhuuto.com

Pelataan höntsäkiekkoa rennosti hauskaa pitäen ja kuntoilu mielellä, ei siis mitään totista menoa. Lyöntilaukaukset ja taklaaminen ovat kiellettyjä. Pelipaitojen värit ovat musta ja valkoinen. Kenttäpelaajilta edellytetään kaikkien varusteiden käyttöä. Lukuun ottamatta hammassuoja, kaulasuoja ja ristikko/visiiri. Näitä kuitenkin suositellaan myös käytettäväksi. Mukaan ilmoittautumisen aikaraja on kaksi vuorokautta ennen vuoroa, koska vuoro pitää tarvittaessa perua vuorokautta ennen. Jos jää ilmoittautumisajan päätyttyä pois ilman pätevää syytä, niin maksaa osallistumisensa. Minimi osallistuja määrä on 13 + 2, jolloin vuoro järjestetään. Hinta 10 €/pelaaja ellei toisin ilmoiteta. Maalivahdit eivät maksa.

Perttu kirjoitti: Ilmottauduin viimesenä heittäkää outtiin jos ei mahdu. (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
46

LKP Huru-Ukot Nimenhuuto.com

+35 vuotiaille tarkoitettu joukkue Perutut vuorot katso myös: www.icecatarena.fi Toiminta Icecat Areenalla, pelaamme: Perjantaisin klo 19.45-20.45 ja sunnuntaisin klo 21.00-22.00 perjantaisin klo 19.45 - 20.45 sunnuntaisin klo 21.00 - 22.30

Pekka kirjoitti: Hirveän Uran Rälläköivät Urospuoleiset Teroittajat eli HURUT !! Seuraava asia koskee lähinnä teroituskoneen osakkaita! Mikäli haluat ja teroitat luistimesi itse (suotavaa jo evoluution kannalta) ja et ole täysin varma toiminnastasi niin kysy neuvoa esim. J. Tiaiselta, R. Kilpiojalta, T. Korhoselt... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
79

LKP05 Nimenhuuto.com

Topi kirjoitti: Elias Huttu osallistuu!!! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
24

LKP 08-09 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Moi. F1:llä alkaa turnaus siis jo perjantaina ja ollaan Hippoksen harkkahallilla klo 17:45. Peli alkaa klo 18:30. t:Toni B (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Pojat
20

Lkp Edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Fuck yeah (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Miehet
33

LKP 07 Nimenhuuto.com

LKP URHO 07

Pasi kirjoitti: Iltaa! Ohessa yhteenveto 07 - 08 ikäluokan yhteisestä vanhempainpalaverista. 07 ikäluokasta useat pelaajat ovat vaihtamassa joukkuetta ensi kaudelle. Tämä tarkoittaa uudet järjestelyt myös valmennukseen ja toimihenkilöihin. 07 ja 08 ikäluokat yhdistetään. Ikäluokat harjoittelevat yhdessä. Pyrkimy... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
24

Betamet-Peurunka Nimenhuuto.com

Huom. Tämä nimenhuuto on poistettu käytöstä.

Olli kirjoitti: Muutoksia Betamet-vuoroon, uusi nimenhuuto ja Turnaus-asiaa => käy lukemassa lisää ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Laukaa
Ei asetettu
64

laukunta Nimenhuuto.com

Laukaan kunnan henkilöstön jääkiekkovuoro. Hiki tulee ja ehjänä kotiin.

Sami kirjoitti: Moi, onkos tänään pelejä? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
25

LKP maalivahti Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Moi. Onko kenelläkään tarvetta maalivahdin luistimille. Meillä on tarjolla Bauer S 170 malliset, kokoa 40,5, vajaan yhden kauden käytetyt sekä kerran uunitetut luistimet. Hintaa LKP:n maalivahdeille 90€. Myös mv:n alasuojat kokoa pieni. Niissä on myös sukkanauhat. Hintaa 5€. Yt. Toni Tuomi 050-35... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Laukaa
Sekajoukkue
12