Jääkiekko Helsinki, salmisaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, salmisaari ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Wärtsilä Icehockey Salmisaari Nimenhuuto.com

Wärtsilän pääkaupunkiseudun kiekkokerhon aamuvuoro maanantaisin 7:30-8:30. Vuoro on pääasiassa Wärtsilän työntekijöille sekä vakituisesti Wärtsilälle työskenteleville externaaleille. Otamme rajatusti ulkopuolisia Wärtsilän työntekijöiden kontaktien kautta. Pelaamme vielä toistaiseksi pipolätkämallilla eli minimivarustukseksi riittää, että vuorolle tulijoilla on luistimet, maila, hanskat ja kypärä - tällä tavalla saadaan matala kynnys tulla kokeilemaan kiekkoa. Vuoro pelataan aina herrasmiessäännöille = ei taklauksia, ei lämäreitä ellei edessä ole ainoastaan maalivahti.

Jukka kirjoitti: Moikka, Mikä on muuten lätkävuoron tilanne syksyn osalta, jatkuuko pelit elokuusta eteenpäin? t: Jukka (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaari
Sekajoukkue
38

salmisaaren höntsät Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Salmisaaren jäähalli menee tänään KIINNI TOISTAISEKSI. Jos kamoja haluaa hakea, halli on auki klo 21 asti. Tsemppiä kaikille! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaari
Ei asetettu
105