Jääkiekko Helsinki, salmisaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, salmisaari ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Wärtsilä Icehockey Salmisaari Nimenhuuto.com

Wärtsilän pääkaupunkiseudun kiekkokerhon aamuvuoro maanantaisin 7:30-8:30. Vuoro on pääasiassa Wärtsilän työntekijöille sekä vakituisesti Wärtsilälle työskenteleville externaaleille. Otamme rajatusti ulkopuolisia Wärtsilän työntekijöiden kontaktien kautta. Pelaamme vielä toistaiseksi pipolätkämallilla eli minimivarustukseksi riittää, että vuorolle tulijoilla on luistimet, maila, hanskat ja kypärä - tällä tavalla saadaan matala kynnys tulla kokeilemaan kiekkoa. Vuoro pelataan aina herrasmiessäännöille = ei taklauksia, ei lämäreitä ellei edessä ole ainoastaan maalivahti.

Jukka kirjoitti: N (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaari
Sekajoukkue
50

salmisaaren höntsät Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moikka! Jäät on nyt pyöritelty ja kaiken kaikkiaan kävijöitä oli nyt 21 henkilöä. En jaksanut ruveta laskemaan oliko joku käynyt kaikki neljä kertaa ja joku toinen 3 kertaa, kun sen verran pieneksi meni tuo lasku per naama. Lasku Toukokuun jäiden osalta oli 13€ / naama. Tuon summa voi laittaa tul... (25 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaari
Ei asetettu
130