Jääkiekko Helsinki, salmisaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, salmisaari ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Wärtsilä Icehockey Salmisaari Nimenhuuto.com

Wärtsilän pääkaupunkiseudun kiekkokerhon aamuvuoro maanantaisin 7:30-8:30. Vuoro on pääasiassa Wärtsilän työntekijöille sekä vakituisesti Wärtsilälle työskenteleville externaaleille. Otamme rajatusti ulkopuolisia Wärtsilän työntekijöiden kontaktien kautta. Pelaamme vielä toistaiseksi pipolätkämallilla eli minimivarustukseksi riittää, että vuorolle tulijoilla on luistimet, maila, hanskat ja kypärä - tällä tavalla saadaan matala kynnys tulla kokeilemaan kiekkoa. Vuoro pelataan aina herrasmiessäännöille = ei taklauksia, ei lämäreitä ellei edessä ole ainoastaan maalivahti.

Kimmo kirjoitti: +1 kaveri mukana (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaari
Sekajoukkue
34

salmisaaren höntsät Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Jääkiekkokerhon joulutervehdys! Kaikkien EY ulkopuolisten kävijöiden (Ei MV:t) lätkävuorolla tulisi maksaa 60 euroa peleistä seuraavalle tilille: FI7757312050048322 / Lauri Holja. Eräpäivä: 24.12.2019 - jouluaatto. Hyvää joulua! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaari
Ei asetettu
105