Jääkiekko Helsinki, salmisaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, salmisaari ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Wärtsilä Icehockey Salmisaari Nimenhuuto.com

Wärtsilän pääkaupunkiseudun kiekkokerhon aamuvuoro maanantaisin 7:30-8:30. Vuoro on pääasiassa Wärtsilän työntekijöille sekä vakituisesti Wärtsilälle työskenteleville externaaleille. Otamme rajatusti ulkopuolisia Wärtsilän työntekijöiden kontaktien kautta. Pelaamme vielä toistaiseksi pipolätkämallilla eli minimivarustukseksi riittää, että vuorolle tulijoilla on luistimet, maila, hanskat ja kypärä - tällä tavalla saadaan matala kynnys tulla kokeilemaan kiekkoa. Vuoro pelataan aina herrasmiessäännöille = ei taklauksia, ei lämäreitä ellei edessä ole ainoastaan maalivahti.

Mikko kirjoitti: Hei, selvittelen viimeisempien rajoitusten vaikutusta ja palaan vielä tämän päivän aikana asiaan. Mielestäni Salmisaaren hallia hallinnoi Urheiluhallit / Helsingin Jäähallit eikä kaupunki. Näin ollen näidenkin rajoitusten aikana voisimme jatkaa aamukiekkoa ennallaan ellei esim. työnantaja anna tä... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaari
Sekajoukkue
42

salmisaaren höntsät Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Tuli sitten vähän pidempi huili polven kanssa. Kurvasin kulmassa, naps ja jalka alta -> eturistisiteet revennyt kokonaan, sisäsiteessä joitain säikeitä jäljellä ja kierrukka myös enemmän ja vähemmän sökönä. Pitäis tulla kuntoon leikkauksella yms. mut ens kesään menee🙁 Katellaan pelejä sit ens syk... (14 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaari
Ei asetettu
111