Jääkiekko Alavus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Alavus ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

APV-naiset Nimenhuuto.com

Alavuden Peli-Veikkojen naisten edustusjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: APV naiset etsivät maalivahtia. Tällä hetkellä olemme laina maalivahtien vara...

Pinja kirjoitti: Meillä on tänä iltana joku täysin pakollinen ripari kokoontuminen.. ja oon ollu jo niin monesta tapaamisesta pois, niin pitää mennä nyt sinne (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Alavus
Naiset
25

APV-08 Nimenhuuto.com

APV -08 Joukkue koostuu pääosin 2008 syntyneistä pelaajista. Toimintaan mukaan ovat tervetulleita kyseisen ikäluokan pojat. Tytöille löytyy oma joukkue seurastamme.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Alavus
Sekajoukkue
24

APV 09 Nimenhuuto.com

APV:n junioreiden toiminnan päämääränä on tarjota hyvä liikuntaharrastus ja luoda pohja läpi elämän jatkuvalle liikuntaharrastukselle sekä pelaajille mahdollisuus kehittyä jääkiekkoilijana.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Alavus
Pojat
19

APV05 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: 13.10 kotipelin toimarit: kuulutus Teija musa Julle kirjuri Tero kello Jukka jäähyt Ville-Veikko ja Esa kioski Jaana ja Päivi makkara Nina EA Marja (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Lakiantie 5, 63300 Alavus
Ei asetettu
25

hangovers Nimenhuuto.com

Teijo kirjoitti: Junnuilla peli (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Alavus
Miehet
29

APV -10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Alavus
Pojat
17