Jääkiekko Alavus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Alavus ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

APV-naiset Nimenhuuto.com

Alavuden Peli-Veikkojen naisten edustusjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: APV naiset etsivät maalivahtia. Tällä hetkellä olemme laina maalivahtien vara...

Pinja kirjoitti: Meillä on tänä iltana joku täysin pakollinen ripari kokoontuminen.. ja oon ollu jo niin monesta tapaamisesta pois, niin pitää mennä nyt sinne (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Alavus
Naiset
25

APV-C2 Nimenhuuto.com

Jääkiekkoa hyvässä seurassa!!

Tero kirjoitti: 13.10 kotipelin toimarit: kuulutus Teija musa Julle kirjuri Tero kello Jukka jäähyt Ville-Veikko ja Esa kioski Jaana ja Päivi makkara Nina EA Marja (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Lakiantie 5, 63300 Alavus
Ei asetettu
28

APV-08 Nimenhuuto.com

APV -08 Joukkue koostuu pääosin 2008 syntyneistä pelaajista. Toimintaan mukaan ovat tervetulleita kyseisen ikäluokan pojat. Tytöille löytyy oma joukkue seurastamme.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Alavus
Sekajoukkue
24

APV 09 Nimenhuuto.com

APV:n junioreiden toiminnan päämääränä on tarjota hyvä liikuntaharrastus ja luoda pohja läpi elämän jatkuvalle liikuntaharrastukselle sekä pelaajille mahdollisuus kehittyä jääkiekkoilijana.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Alavus
Pojat
18

hangovers Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Mukana (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Alavus
Miehet
29

APV -10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Alavus
Pojat
17