Jääkiekko Uusikaupunki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusikaupunki ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, koripallo ja sähly.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Uusikaupunki

Jääkiekko - Uusikaupunki

Pallojussit Nimenhuuto.com

Pukukoppipuheiden paaduttama järjestäynyt mutta silti sekalainen sakki epämääräistä porukkaa polvihousuissa ja maila kädessä, jotka luulee pelaavansa maailman hienointa uusikaupunkilaista konkarikiekkoa. Ja tämän nuorisoporukan keski-ikä on 46,9v

Helminen kirjoitti: ikävä kyllä, en pääse tapahtumaan..kumpaankaan joukkueeseen.. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Ei asetettu
62

Kesäjussit Nimenhuuto.com

Parasta old-timerskiekkoa paikkakunnalla

Sarin kirjoitti: Hyvää huomenta loistavan tulevaisuuden omanneet pelimiehet(koskee myös Seimelää). 10.9 vuoro Laitilan Jääkukon listassa klo 16.00, meidän nimenhuudossa klo 14.00???.Aika pitkä omatoiminen alkulämpö? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Ei asetettu
42

UJK F08 ja nuoremmat Nimenhuuto.com

Meri kirjoitti: Tervetuloa mukaan Jää-Kotkien K-18 risteilylle! Risteily toteutetaan aiempien vuosien tapaan m/s Viking Grace laivalla. Ohjelmassa mukavaa seurustelua ja yhdessä oloa parhaassa seurassa. Olet sitten uusi tai vanha jäähalli ihminen, taitoluistelijan, ringetenpelaajan tai lätkäpelurin vanhempi, ter... (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Sekajoukkue
38

Ämpärporin urhot Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Kauden 2016-17 viimeinen jäävuoro on Lauantaina 8.4 jäähalli sulkeutuu maanantaina 10.4 ja Urhojen uusi kausi alkaisi Lauantaina 2.9 , jää halliin tulee tosin 3.8 joten mahdollisia elokuun vuoroja täytyy miettiä lähenpänä ko.ajankohtaa koska vakiovuorot täytyy varata 31.5 mennessä. (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Miehet
38

Valmet hockey Nimenhuuto.com

Jääkiekkoa, 60-luvulla tai sitä ennen syntyneille, poikkeukset vahvistavat tässäkin säännön. Keski-ikä nyt (2014) 51 v.

Marko kirjoitti: olen 6-8 vko pois jäältä. Meni lauantain jäällä olkapää pois sijoiltaan. Väännettiin Tyksissä paikoilleen ja nyt kuntoutus edessä. Mutta takaisin tullaan! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Miehet
46

UJK 07 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Päivitys Sunnuntain peliryhmiin poissaolojen johdosta. (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Ei asetettu
43

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.