Jääkiekko Uusikaupunki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusikaupunki ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, sähly ja ringette.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Uusikaupunki

Jääkiekko - Uusikaupunki

Pallojussit Voyagers Nimenhuuto.com

Pallojussit Oldtimers Voyagers on kokariurheiluseura Pallojussien perustama Voyagers alaosasto, jonka tehtävänä on koota joukkueita turnauksiin ja muihin tapahtumiin. Toiminta tehdään Pallojussien ideoita noudattaen ja Fohan sääntöjä kunnioittaen. Mottona on, että hymy ei saisi hyytyä ja olemme voittajia, kun tulee hiki eikä kukaan loukkaa itseään.

Joukkue etsii pelaajia: Ilmoittaudu Voyagers joukkoomme ja toimintaamme mukaan. 50+ ja 55+ sekä 60+ s...

Juha kirjoitti: Nyt voi sitten jokainen ryhtyä kutsumaan niitä naapurin rouvia ja tyttöystäviä yms. avec-jäseniä mukaan :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Sekajoukkue
24

Kesäjussit Nimenhuuto.com

Parasta old-timerskiekkoa paikkakunnalla

Juha kirjoitti: Pallojussien turnauksia varten on perustettu Pallojussit Voyagers. Sillä ryhmällä on oma Nimenhuuto ja wa-ryhmä asioiden hoitamisia, kysymyksiä, ilmoittautumisia, keskusteluja, tiedotuksia yms. varten. Tänne kesäjusseihin laitoin tapahtuman markkinoimaan turnausta. 50+ ryhmä rupeaa jo olemaan jot... (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Ei asetettu
42

Pallojussit Nimenhuuto.com

Pukukoppipuheiden paaduttama järjestäynyt mutta silti sekalainen sakki epämääräistä porukkaa polvihousuissa ja maila kädessä, jotka luulee pelaavansa maailman hienointa uusikaupunkilaista konkarikiekkoa. Ja tämän nuorisoporukan keski-ikä on 46,9v

Juha kirjoitti: Lehti Pauli dream team (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Ei asetettu
58

Taitojää Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Uudenkaupungin Jää-Kotkien taitojää on kaikille seuran jääkiekko- ja ringette...

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko ja Ringette
Uusikaupunki
Sekajoukkue
58

UJK F08 ja 09 Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Toimitsijat: Kello: Niemi Titu: Jokimutka Kuulutus: Salminen Jäähyt: Johansson ja Trave Makkara: Viitanen (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Sekajoukkue
32

UJK 07 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: HUOM! Ottelu 9.12 Läki vs UJK Blue pelataan Huittisten jäähallissa! Ei Säkylässä! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Ei asetettu
33

Ämpärporin urhot Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Riikan reissuun lähtijät muistakaa passi mukaan , linja auto lähtee Laitilasta perjantai aamuna 05.15 josta Sauli Ahola hyppää kyytiin ,Ukissa ajaa Salmen asuntoalueen kautta jäähallille josta matka jatkuu n.5.40-5.45 ,seuraava pysähdys Mynämäellä josta Ari Jauhiainen otetaan kyytiin.Kahvitauko m... (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Miehet
43

Valmet hockey Nimenhuuto.com

Jääkiekkoa, 60-luvulla tai sitä ennen syntyneille, poikkeukset vahvistavat tässäkin säännön. Keski-ikä nyt (10/2018) 53 v.

Marko kirjoitti: Polven ristiside remontoitiin heinäkuussa. Pääsen mukaan vasta marras-joulukuu. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Miehet
52