Jääkiekko Uusikaupunki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusikaupunki ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, sähly, salibandy, ringette ja palveluskoirien pk haku.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Pallojussit Voyagers Nimenhuuto.com

Pallojussit Oldtimers Voyagers on kokariurheiluseura Pallojussien perustama Voyagers alaosasto, jonka tehtävänä on koota joukkueita turnauksiin ja muihin tapahtumiin. Toiminta tehdään Pallojussien ideoita noudattaen ja Fohan sääntöjä kunnioittaen. Mottona on, että hymy ei saisi hyytyä ja olemme voittajia, kun tulee hiki eikä kukaan loukkaa itseään.

Joukkue etsii pelaajia: Ilmoittaudu Voyagers joukkoomme ja toimintaamme mukaan. 50+ ja 55+ sekä 60+ s...

Juha kirjoitti: Huhuu - saa jo ruveta ilmoittautumaan tähän spektaakkeliin! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Sekajoukkue
20

Pallojussit Kesä Nimenhuuto.com

Parasta old-timerskiekkoa paikkakunnalla Säkylä

Juha kirjoitti: Huhuu - saa jo ruveta ilmoittautumaan tähän spektaakkeliin! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Ei asetettu
43

Pallojussit Nimenhuuto.com

Pukukoppipuheiden paaduttama järjestäynyt mutta silti sekalainen sakki epämääräistä porukkaa polvihousuissa ja maila kädessä, jotka luulee pelaavansa maailman hienointa uusikaupunkilaista konkarikiekkoa. Ja tämän nuorisoporukan keski-ikä on 50,5v

Juha kirjoitti: Pekka Saravo Tappara Dream Team (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Ei asetettu
37

Taitojää Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Uudenkaupungin Jää-Kotkien taitojää on kaikille seuran jääkiekko- ja ringette...

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Ringette
Uusikaupunki
Sekajoukkue
58

UJK 07 Nimenhuuto.com

Joose kirjoitti: Moi. Onko huomisiin treeneihin porukka kyytejä? Voin lähteä kuskiksi, tai jos jonkun autossa tilaa, Joose vois tulla kyydillä. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Ei asetettu
46

UJK F08 ja 09 Nimenhuuto.com

Sisu kirjoitti: 8:30 Lajy-Ujk 9:30 Ässät-TPS 10:30 Lajy-Läki 11:30 TPS-PaRa 12:30 Läki-Ujk 13:30 PaRa-Ässät 14:30 5-6 15:30 A1-B2 16:30 B1-A2 17:30 Pronssi 18:30 Finaali UJK syö 10:30 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Sekajoukkue
36

Ämpärporin urhot Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Kesäiset terveiset Ämpärporin Urhotten Urhokkaille Äijille , teemme tammikuussa matkan Tallinnaan menemme paikanpäälle katsomaan kahta SM-liiga peliä matka tullaan toteutamaan Juhani-Matkojen kanssa mukaan mahtuisi alustavasti 18 henkilöä. Matkasta tulee lisätiedot heti kun saamme niitä.Ennakkoli... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Miehet
45

Valmet hockey Nimenhuuto.com

Jääkiekkoa, 60-luvulla tai sitä ennen syntyneille, poikkeukset vahvistavat tässäkin säännön. Keski-ikä nyt (10/2018) 53 v.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Miehet
53

UJK 2012 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Uusikaupunki
Ei asetettu
39