Jääkiekko Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, koripallo, purjehdus, ratsastus, amerikkalainenjalkapallo, sähly, suunnistus ja tennis.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Hunters -07 Nimenhuuto.com

///Luovuimme nimenhuudon käytöstä syksyllä 2016 ja ajankohtainen tiedottaminen harjoituksista ja peleistä hoituu nykyään huntersin kotisivujen "pukukopin" kautta. (www.hunters.fi) Mikäli joukkueen toiminta kiinnostaa, olethan yhteydessä joukkueenjohtaja Sami Varsamäkeen, 040 901 0050, sami@varsamaki.fi -- Hunters F2-07 pelailee ja harjoittelee Porvoon Jäähallilla ja osallistuu turnauksiin. Joukkue on perustettu keväällä 2014.

Robin kirjoitti: Moi, 06 joukkueella on tulevana lauantaina ja sunnuntaina yhden tunnin jääharjoitukset meidän harjoitusten jälkeen ( Eli la klo 14-15 ja su klo 11-12). Olisiko parilla pelaajalla kiinnostusta harjoitella 06 joukkueen kanssa. Saa itse valita osallistuuko ensin meidän harjoituksiin ja sen perään 06... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
50

Hunters-A Nimenhuuto.com

Porvoon Hunters A

jukka kirjoitti: moi Kuten sanottu hallissa ei säilytetä pelikasseja. Nyt hiiriä oli tullut varustekoppiin ja jonkun pelaajan pelikassi on syöty. Sanoin eväitä ei saa säilyttää/jättää varustekpoppiin. Nyt vahtimestarit ilmoitti asiasta tänään edustukselle ja meille Terv Jukka (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
37

nesteen jääpallokiekko Nimenhuuto.com

Kilpilahden teollisuusalueella työskentelevien porukka, jotka ovat Kilu:n jäseniä. Kuitenkin vuorolle voi tulla "vierailijoita", mikäli ilmoittautumisessa on tilaa. Ensisijaisesti peliaikaa saavat Kilu:n jäsenet.

Janne kirjoitti: Perjantaina 6.12 ei jäävuoroa, halli kiinni, lauantaina ukkoja jäälle (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääpallo ja Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
96

Porvoon Vilttiketju Nimenhuuto.com

Porvoolainen harraste urheiluseura.

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Porvoo
Sekajoukkue
24

Hunters-06 Nimenhuuto.com

Hunters 06 -joukkue treenaa Porvoossa reilun parinkymmenen innokkaan pelaajan porukalla kahdessa peliryhmässä. Kaudella 2015-16 pelaamme syksyllä SC-liigaa Helsingissä ja kevääseen asti osallistumme Leijonaliigapeleihin sekä yksittäisiin jääkiekkoturnauksiin.

Petri kirjoitti: Moi Jopoxiin saa useammat tunnukset. Jos haluatte toiset tunnukset laittakaa minulle viesti ja sähköpostiosoite johon haluatte kutsun. Petri (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
34

Kivimiehet Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: XL (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
55

Sansu Nimenhuuto.com

Porvoon lahja naisten jääkiekkoilulle.....

Elina kirjoitti: Heippa kaikki! Tuli käytyä jäällä ja samalla mieleen tuli että onkohan meillä tällä kaudella tulossa jäitä/ treenejä lainkaan. Onko kenelläkään mitään tietoa tästä? T: Elina (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Porvoo
Naiset
31

Borgobruins Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
29

Borgå bruins junior Nimenhuuto.com

Nikolas kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
7

Borgå Bruins Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Lauantaina 12.10 eteenpäin saa tulla kilun vuorolle pelailemaan jos haluaa ja tilaa, käykää ilmoittautumassa nesteen nimenhuudossa (ilmainen) https://nesteenjaapallokiekko.nimenhuuto.com/ (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
49

Extreme Nimenhuuto.com

Ollimatti kirjoitti: Mitenkäs täällä on ulkopuolisia jo tässä vaiheessa? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
34