Jääkiekko Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, jalkapallo, ratsastus, amerikkalainenjalkapallo, sähly, suunnistus, purjehdus ja soutu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Hunters -07 Nimenhuuto.com

///Luovuimme nimenhuudon käytöstä syksyllä 2016 ja ajankohtainen tiedottaminen harjoituksista ja peleistä hoituu nykyään huntersin kotisivujen "pukukopin" kautta. (www.hunters.fi) Mikäli joukkueen toiminta kiinnostaa, olethan yhteydessä joukkueenjohtaja Sami Varsamäkeen, 040 901 0050, sami@varsamaki.fi -- Hunters F2-07 pelailee ja harjoittelee Porvoon Jäähallilla ja osallistuu turnauksiin. Joukkue on perustettu keväällä 2014.

Robin kirjoitti: Moi, 06 joukkueella on tulevana lauantaina ja sunnuntaina yhden tunnin jääharjoitukset meidän harjoitusten jälkeen ( Eli la klo 14-15 ja su klo 11-12). Olisiko parilla pelaajalla kiinnostusta harjoitella 06 joukkueen kanssa. Saa itse valita osallistuuko ensin meidän harjoituksiin ja sen perään 06... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
50

Hunters-U22 Nimenhuuto.com

Porvoon Hunters U22

Jami kirjoitti: Tuulipuku L T-paita L (3 minuuttia sitten)

Päivitetty 3 minuuttia sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
45

nesteen jääpallokiekko Nimenhuuto.com

Kilpilahden teollisuusalueella työskentelevien porukka, jotka ovat Kilu:n jäseniä. Kuitenkin vuorolle voi tulla "vierailijoita", mikäli ilmoittautumisessa on tilaa. Ensisijaisesti peliaikaa saavat Kilu:n jäsenet.

Janne kirjoitti: Kaikille muistutuksena että jos ilmoittaudut jäävuorolle niin tulethan sitte myös pelaamaan, viime kaudella ja tälläkin kaudella on ollut vähän ongelmaa että jotkut laittaa nimensä listaan eikä sitten saavu pelaamaan, se vie joltain innokkaammalta pelipaikan. pidetään homma siistinä eli jos laita... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääpallo ja Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
103

Porvoon Vilttiketju Nimenhuuto.com

Porvoolainen harraste urheiluseura.

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Sekajoukkue
24

Kivimiehet Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Kivimiehet Hockey tiedottaa: Syyskauden maksu 150€ mahdollisimman pikaisesti maksuun. Tällä varmistaa kiekkoiloittelun itselle vuoden loppuun (Fak Covid-19 eli joukkue pidättää oikeuden muutoksiin force majeure-tilanteessa) ja todennäköisesti jopa pidemmälle. Irtoäijät maksavat normaalisti 15€ EN... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
55

Sansu Nimenhuuto.com

Porvoon lahja naisten jääkiekkoilulle.....

Elina kirjoitti: Heippa kaikki! Tuli käytyä jäällä ja samalla mieleen tuli että onkohan meillä tällä kaudella tulossa jäitä/ treenejä lainkaan. Onko kenelläkään mitään tietoa tästä? T: Elina (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Naiset
31

Borgobruins Nimenhuuto.com

Lari kirjoitti: Joope mv (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
30

Borgå Bruins Nimenhuuto.com

Heikkilä kirjoitti: Siis kl 20:30 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
34

Borgå bruins junior Nimenhuuto.com

Nikolas kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
7

Extreme Nimenhuuto.com

Ollimatti kirjoitti: Mitenkäs täällä on ulkopuolisia jo tässä vaiheessa? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
34