Jääkiekko Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, koripallo, ratsastus, amerikkalainenjalkapallo, sähly, suunnistus, soutu ja judo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Hunters-U22 Nimenhuuto.com

Porvoon Hunters U22

jukka kirjoitti: 21.11.2020 oleva peli Malmi jos varusteet ovat hallilla niin yhdessä haetaan kopin 8 olevasta ovesta edustuksen toisen erän alkamisen alussa noin 16.50. Lähdetään peliin Malmille ja valmistaudutaan peliin. Maskit päällä tullaan hallille. Kello 18 alkaa viimeistään jäälämpö(10 min) . Peli alkaa 18... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
45

nesteen jääpallokiekko Nimenhuuto.com

Kilpilahden teollisuusalueella työskentelevien porukka, jotka ovat Kilu:n jäseniä. Kuitenkin vuorolle voi tulla "vierailijoita", mikäli ilmoittautumisessa on tilaa. Ensisijaisesti peliaikaa saavat Kilu:n jäsenet.

Sami kirjoitti: Mulla jäi koppiin sellaiset geelisukat, mahtoiko kukaan ottaa niitä talteen. Peesin väriset. (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääpallo ja Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
106

Porvoon Vilttiketju Nimenhuuto.com

Porvoolainen harraste urheiluseura.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Sekajoukkue
25

Kivimiehet Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Management tiedottaa: Koronasta johtuen Kivimiehet vetäytyy muiden tavoin omatoimijaksolle omaan himaan reenaamaan. Eli halli suljettuna 20.12.2020 saakka. Stay safe. Management Kivimiehet Hockey ”On vain yksi” (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
47

Sansu Nimenhuuto.com

Naisten jääkiekon harrastejoukkue Porvoossa. Jos olet kiinnostunut tulemaan pelailemaan meidän joukkueeseen niin otahan yhteyttä: valmentaja: Timo Rintala: Timo.rintala@vighs.fi puh.040-5797080 jojo: Satu: satu.sevelius@hotmail.com

Tuija kirjoitti: Hei, Haluaisin vielä muistuttaa kausimaksusta. Tuo ensimmäinen erä pitäisi maksaa tämän vuoden puolella. Osa onkin sen jo maksanut ja toivon että loputkin saisi sen hoidettua. Alla vielä aikaisempi viestini maksuista T:Tuija Heippa kaikille Maksut menee tällä kaudella niin, että nyt syyskaudella ... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Porvoo
Naiset
25

Borgå Bruins Nimenhuuto.com

Heikkilä kirjoitti: Siis kl 20:30 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
35

Borgobruins Nimenhuuto.com

Lari kirjoitti: Joope mv (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
30

Borgå bruins junior Nimenhuuto.com

Nikolas kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
7

Extreme Nimenhuuto.com

Ollimatti kirjoitti: Mitenkäs täällä on ulkopuolisia jo tässä vaiheessa? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
34