Jääkiekko Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, purjehdus, ratsastus, soutu, koripallo, judo, sähly ja suunnistus.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Hunters-U22 Nimenhuuto.com

Porvoon Hunters Team

jukka kirjoitti: moi Huominen jää. Ilmottaumiset kuten aina maanantaina. Jos ei porukkaa tarpeeksi ensi viikon jää perutaan. Sitten varustekopista. Varusteet pois tällä viikolla jotta ensi viikolla voidaan hallin ollessa auki tehdä remonttia illalla. Jätä kori tyhjänä varustekoppiin ja laita harkkapaidat henkarii... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
51

Nesteen jääkiekko Nimenhuuto.com

Kilpilahden teollisuusalueella työskentelevien porukka, jotka ovat Kilu:n jäseniä. Kuitenkin vuorolle voi tulla "vierailijoita", mikäli ilmoittautumisessa on tilaa. Ensisijaisesti peliaikaa saavat Kilu:n jäsenet.

Samuli kirjoitti: Moi! Onko innokkasta vetämään ensi syksynä jääkiekkovuoroa? Vuorot pitäisi varata tämän kuun loppuun mennessä. Jos vetäjää ei ole, niin vuoroa ei järjestetä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
98

Porvoon Vilttiketju Nimenhuuto.com

Porvoolainen harraste urheiluseura.

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Sekajoukkue
23

Kivimiehet Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Mv Tony jos ei kilpailijaa löydy ja varusteet löytyy (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
48

Sansu Nimenhuuto.com

Naisten jääkiekon harrastejoukkue Porvoossa. Jos olet kiinnostunut tulemaan pelailemaan meidän joukkueeseen niin otahan yhteyttä: valmentaja: Timo Rintala: Timo.rintala@vighs.fi puh.040-5797080 jojo: Satu: satu.sevelius@hotmail.com

Satu kirjoitti: Moikka 😊 24.9 pelataan harjoituspeli sarjapelejä ajatellen eli muille tervetuloa katsomaan peliä😊 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Naiset
22

Sansu Naisten Harrastejoukkue Nimenhuuto.com

Porvoolainen naisten harrastejääkiekkojoukkue, joka osallistuu eteläisen alueen naisten harrastesarjaan. Tervetuloa hauskaan joukkoomme! :)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Naiset
26

Borgå Bruins Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
45

Borgobruins Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
33