Jääkiekko Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, purjehdus, koripallo, amerikkalainenjalkapallo, tennis, suunnistus, ratsastus ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Porvoo

Jääkiekko - Porvoo

Hunters -07 Nimenhuuto.com

///Luovuimme nimenhuudon käytöstä syksyllä 2016 ja ajankohtainen tiedottaminen harjoituksista ja peleistä hoituu nykyään huntersin kotisivujen "pukukopin" kautta. (www.hunters.fi) Mikäli joukkueen toiminta kiinnostaa, olethan yhteydessä joukkueenjohtaja Sami Varsamäkeen, 040 901 0050, sami@varsamaki.fi -- Hunters F2-07 pelailee ja harjoittelee Porvoon Jäähallilla ja osallistuu turnauksiin. Joukkue on perustettu keväällä 2014.

Robin kirjoitti: Moi, 06 joukkueella on tulevana lauantaina ja sunnuntaina yhden tunnin jääharjoitukset meidän harjoitusten jälkeen ( Eli la klo 14-15 ja su klo 11-12). Olisiko parilla pelaajalla kiinnostusta harjoitella 06 joukkueen kanssa. Saa itse valita osallistuuko ensin meidän harjoituksiin ja sen perään 06... (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
50

Hunters -05 Nimenhuuto.com

Kiekkojoukkue, jonka kantava voima on hyvä ja rehti yhteishenki sekä pelaajien että vanhempien keskuudessa. Tavoitteena on, että pelaajilla ja vanhemmilla on ilo olla mukana.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan junnukiekon pariin. Valmennuksemme ja harjoittelumme hyvätasoista...

Arttu kirjoitti: Suoraan jäälle. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
51

Hunters-02 Nimenhuuto.com

Hunters-02-joukkue pelaa kaudella 2015-16 Etelän aluedivisoonan AAA-sarjaa. Päävalmentajana toimii Simo Hyypiä, apuvalmentajana Marko Klemola

Joukkue etsii pelaajia: Hunters-02 on syksyllä 2010 perustettu jääkiekkojoukkue. Porvoolaiseen joukku...

Kristen kirjoitti: Huhuu huomenna alkaa kesätreenit-- käy jopoxissa (huntersin sivujen kautta) ilmoittautumassa!!! Hyvä kunto-hyvä mieli ja syksyllä hyvä vauhti :) !!! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
23

Hunters-A Nimenhuuto.com

Porvoon Hunters A

jukka kirjoitti: Pelit Nuorten suomisarja lohko 2 16.09.2017 Paloheinä 1 17:35 HJK - Hunters 17.09.2017 Järvenpää 17:20 KJT Haukat Ak - Hunters 23.09.2017 Porvoo 13:50 Hunters - Viikingit 24.09.2017 Porvoo 13:50 Hunters - PEPO 30.09.2017 Porvoo 13:20 Hunters - Warkis 07.10.2017 Porvoo 13:20 Hunters - JyKi 08.10.2... (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
43

Hunters-06 Nimenhuuto.com

Hunters 06 -joukkue treenaa Porvoossa reilun parinkymmenen innokkaan pelaajan porukalla kahdessa peliryhmässä. Kaudella 2015-16 pelaamme syksyllä SC-liigaa Helsingissä ja kevääseen asti osallistumme Leijonaliigapeleihin sekä yksittäisiin jääkiekkoturnauksiin.

Petri kirjoitti: Moi Jopoxiin saa useammat tunnukset. Jos haluatte toiset tunnukset laittakaa minulle viesti ja sähköpostiosoite johon haluatte kutsun. Petri (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
34

Hunters -01 AAA Nimenhuuto.com

JojoSusann kirjoitti: Benjamin tarvitsee kyydin huomisen peliin. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Porvoo
Sekajoukkue
31

Hunters -08 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Huom!!! Huom!!! Merkatkaa IN/OUT 4.9. turnaukseen! Deadline tänään klo 20!!! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Porvoo
Sekajoukkue
42

Porvoo Hunters 04 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Keneltä on hukassa kaulasuoja? Huoltajilla tallessa! jari (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Porvoo
Pojat
55

Hunters -01 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Anne kirjoitti: Terve! Jos joku tietää ettei halua tai voi osallistua crossfit treeneihin niin ilmoita minulle tekstiviestillä 0400-137 858 viimeistään huomenna . Treenit maksaa 80/pelaajaa ja huomenna pitäisi ilmoittaa laskuttajalle montako joukkueesta tulee. ( joukkue maksaa treenit) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Porvoo
Pojat
28

nesteen jääpallokiekko Nimenhuuto.com

Kilpilahden teollisuusalueella työskentelevien porukka, jotka ovat Kilu:n jäseniä. Kuitenkin vuorolle voi tulla "vierailijoita", mikäli ilmoittautumisessa on tilaa. Ensisijaisesti peliaikaa saavat Kilu:n jäsenet.

Toivo kirjoitti: Että tällaista..... Moi Kuten viime viikolla tiedotettiin Aurorahallin ja Nuorisojäähallin korjausten valmistuminen viivästyy. Tämä viivästyminen vaikuttaa erityisesti Nuorisojäähalliin. - Nuorisojäähalliin myönnetyt vuorot on kaikki peruttu 15.12.2017 saakka. - Jäähallin vuorojako on muutettu 15... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääpallo ja Jääkiekko
Porvoo
98

Sansu Nimenhuuto.com

Porvoon lahja naisten jääkiekkoilulle.....

Timo kirjoitti: terve. tämän päivän harkat ovat omatoimiset. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Naiset
29

Kivimiehet Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Morje, Syyskauden maksu, 200 €, Mika Halmelan tilille FI77 5790 2620 0832 94 asap. Maksulla pitäisi pärjätä joulukuun loppuun. Irtomiehet maksavat 15€ per kerta. Maksut mahdollisimman nopeasti tilille, koska lasku tulee aina heti reenien jälkeen. Kevät kauden osalta pyritään summaa pienentämään j... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
55

Extreme Nimenhuuto.com

Ollimatti kirjoitti: Mitenkäs täällä on ulkopuolisia jo tässä vaiheessa? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
34

Porvoon Legendat Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Huominen jää 6.3. peruttu ! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoon Jäähalli
Ei asetettu
35

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.