Jääkiekko Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, jalkapallo, ratsastus, amerikkalainenjalkapallo, sähly, suunnistus, soutu ja judo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Hunters-U22 Nimenhuuto.com

Porvoon Hunters U22

jukka kirjoitti: porvoon kaupunki avaa harjoitelua sisällä. Tällä viikolla jäähalliin pääsee Hunters-09 ja nuoremmat. Katsotaan mitä saadaan tehtyä. Terv jukka (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
44

nesteen jääpallokiekko Nimenhuuto.com

Kilpilahden teollisuusalueella työskentelevien porukka, jotka ovat Kilu:n jäseniä. Kuitenkin vuorolle voi tulla "vierailijoita", mikäli ilmoittautumisessa on tilaa. Ensisijaisesti peliaikaa saavat Kilu:n jäsenet.

Sami kirjoitti: Mulla jäi koppiin sellaiset geelisukat, mahtoiko kukaan ottaa niitä talteen. Peesin väriset. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääpallo ja Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
106

Porvoon Vilttiketju Nimenhuuto.com

Porvoolainen harraste urheiluseura.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Sekajoukkue
25

Kivimiehet Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Management tiedottaa: Koronasta johtuen Kivimiehet vetäytyy muiden tavoin omatoimijaksolle omaan himaan reenaamaan. Eli halli suljettuna 20.12.2020 saakka. Stay safe. Management Kivimiehet Hockey ”On vain yksi” (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
47

Sansu Nimenhuuto.com

Naisten jääkiekon harrastejoukkue Porvoossa. Jos olet kiinnostunut tulemaan pelailemaan meidän joukkueeseen niin otahan yhteyttä: valmentaja: Timo Rintala: Timo.rintala@vighs.fi puh.040-5797080 jojo: Satu: satu.sevelius@hotmail.com

Tuija kirjoitti: Hei, Haluaisin vielä muistuttaa kausimaksusta. Tuo ensimmäinen erä pitäisi maksaa tämän vuoden puolella. Osa onkin sen jo maksanut ja toivon että loputkin saisi sen hoidettua. Alla vielä aikaisempi viestini maksuista T:Tuija Heippa kaikille Maksut menee tällä kaudella niin, että nyt syyskaudella ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Naiset
25

Borgå Bruins Nimenhuuto.com

Heikkilä kirjoitti: Siis kl 20:30 (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
35

Borgobruins Nimenhuuto.com

Lari kirjoitti: Joope mv (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
30

Extreme Nimenhuuto.com

Ollimatti kirjoitti: Mitenkäs täällä on ulkopuolisia jo tässä vaiheessa? (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
34