Jääkiekko Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, ratsastus, sähly, purjehdus, soutu, koripallo, judo ja amerikkalainenjalkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Hunters-U22 Nimenhuuto.com

Porvoon Hunters Team

jukka kirjoitti: varustekoppi ottakaa kesäksi kotiin varustekopista omat varusteet(kassit,mailat omat varustehenkarit jne). Jättäkää korit sinne. Kaupunki suorittaa varustekopissa pientä remonttia ja halli on kiinni 31.5 meidän harjoitusten jälkeen. joku jää otetaan Mäntsälästä juhannuksen jälkeen Terv Jukka (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
54

nesteen jääkiekko Nimenhuuto.com

Kilpilahden teollisuusalueella työskentelevien porukka, jotka ovat Kilu:n jäseniä. Kuitenkin vuorolle voi tulla "vierailijoita", mikäli ilmoittautumisessa on tilaa. Ensisijaisesti peliaikaa saavat Kilu:n jäsenet.

Samuli kirjoitti: Hei, Tänään sain viesitä, että Kokonhallilta Nuorishallista vapautui Kilulle vuoro lauantaisin Klo 19.20:30 . Vuorot pyörii 19.2.26.3.2022. Eli tänään jo ensimmäinen vuoro, kaikki innokkaasti osallistumaan! Laitan harkat, niin voitte liittyä peleihin, Vierailiat (muut kuin nesteen ja borealikset ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
79

Porvoon Vilttiketju Nimenhuuto.com

Porvoolainen harraste urheiluseura.

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Sekajoukkue
23

Kivimiehet Nimenhuuto.com

Hermanni kirjoitti: Laittaako joku vuoron? (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
44

Sansu Nimenhuuto.com

Naisten jääkiekon harrastejoukkue Porvoossa. Jos olet kiinnostunut tulemaan pelailemaan meidän joukkueeseen niin otahan yhteyttä: valmentaja: Timo Rintala: Timo.rintala@vighs.fi puh.040-5797080 jojo: Satu: satu.sevelius@hotmail.com

Timo kirjoitti: Pelataan kevään peli vanhukset vastaan naiset sunnuntaina 20.3. Jos löytyy niin ottakaa mukaan punainen harkkapaita. Timppa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Naiset
21

Borgobruins Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
33

Borgå Bruins Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
39