Jääkiekko Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, purjehdus, amerikkalainenjalkapallo, ratsastus, sähly, suunnistus ja tennis.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Hunters -07 Nimenhuuto.com

///Luovuimme nimenhuudon käytöstä syksyllä 2016 ja ajankohtainen tiedottaminen harjoituksista ja peleistä hoituu nykyään huntersin kotisivujen "pukukopin" kautta. (www.hunters.fi) Mikäli joukkueen toiminta kiinnostaa, olethan yhteydessä joukkueenjohtaja Sami Varsamäkeen, 040 901 0050, sami@varsamaki.fi -- Hunters F2-07 pelailee ja harjoittelee Porvoon Jäähallilla ja osallistuu turnauksiin. Joukkue on perustettu keväällä 2014.

Robin kirjoitti: Moi, 06 joukkueella on tulevana lauantaina ja sunnuntaina yhden tunnin jääharjoitukset meidän harjoitusten jälkeen ( Eli la klo 14-15 ja su klo 11-12). Olisiko parilla pelaajalla kiinnostusta harjoitella 06 joukkueen kanssa. Saa itse valita osallistuuko ensin meidän harjoituksiin ja sen perään 06... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
50

Hunters-A Nimenhuuto.com

Porvoon Hunters A

jukka kirjoitti: Paikalle tänään viimeistään kello 19 Palaveri aiheena 4 kotipeliä. toimitsijat loppukauden kausimaksut lopputurnaus 26.4.-28.4 Rigassa. (sunnuntaina 10..2019 tarjolla lumenpudotus keikka ) Jos et pääse paikalle , niin perjantaina muille Jukka (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
35

nesteen jääpallokiekko Nimenhuuto.com

Kilpilahden teollisuusalueella työskentelevien porukka, jotka ovat Kilu:n jäseniä. Kuitenkin vuorolle voi tulla "vierailijoita", mikäli ilmoittautumisessa on tilaa. Ensisijaisesti peliaikaa saavat Kilu:n jäsenet.

Samuli kirjoitti: Moro, Muistutan vielä kevään vuoromaksuista, että kaikki muistavat maksaa. ensimmäisistä vuoroista lähtien on jäännyt maksuja saamatta. Maksua on tullu 8-15e väliltä/vuoro. Vetäsin suoraan osallistuja listasta pelaajamäärät, kaikki ei kumminkaan ollut pelaamassa. Ohessa listaa paljon tullu. 2.5- ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääpallo ja Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
89

Porvoon Vilttiketju Nimenhuuto.com

Porvoolainen harraste urheiluseura.

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Sekajoukkue
27

Hunters-06 Nimenhuuto.com

Hunters 06 -joukkue treenaa Porvoossa reilun parinkymmenen innokkaan pelaajan porukalla kahdessa peliryhmässä. Kaudella 2015-16 pelaamme syksyllä SC-liigaa Helsingissä ja kevääseen asti osallistumme Leijonaliigapeleihin sekä yksittäisiin jääkiekkoturnauksiin.

Petri kirjoitti: Moi Jopoxiin saa useammat tunnukset. Jos haluatte toiset tunnukset laittakaa minulle viesti ja sähköpostiosoite johon haluatte kutsun. Petri (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
34

Sansu Nimenhuuto.com

Porvoon lahja naisten jääkiekkoilulle.....

Timo kirjoitti: Kiitos likat menneestä kaudesta. Toivottavasti kaikki jatkaisivat tämän harrastuksen parissa myös ensikaudella. Koittakaa puhua mukaan uusia tyttöjä/naisia niitä tarvittaisiin jotta saadaan mukavaa tekemistä jäälle. Kiitos tytöt kaudesta. Timppa. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Naiset
31

Kivimiehet Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Jou! Managent tiedottaa: Kuten jo suurin osa tietääkin niin vakkarivuoro tulee olemaan taas Mäntsälässä maanantaisin 20.30 - 21.30. Sipoossa ollaan syyskuun puoleen väliin saakka ja Mäntsälän vuorot ilmestyy tänne listoille heti kun tiedetään aloitus. Maksut; Sipoon kolme (3) ensimmäistä vuoroa (... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
63

Borgå Bruins Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Jos jollain vielä intoa pelailla niin nesteen jäävuorolle saa tulla, ilmoittautukaa nesteen jääpallokiekon sivulla nimenhuudossa. Tänään ja ens viikon torstaina 21-22:15 sipoossa 10€/hlö (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
49

Extreme Nimenhuuto.com

Ollimatti kirjoitti: Mitenkäs täällä on ulkopuolisia jo tässä vaiheessa? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
34