Jääkiekko Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, koripallo, purjehdus, amerikkalainenjalkapallo, sähly, suunnistus, golf ja ratsastus.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Porvoo

Jääkiekko - Porvoo

Hunters -07 Nimenhuuto.com

///Luovuimme nimenhuudon käytöstä syksyllä 2016 ja ajankohtainen tiedottaminen harjoituksista ja peleistä hoituu nykyään huntersin kotisivujen "pukukopin" kautta. (www.hunters.fi) Mikäli joukkueen toiminta kiinnostaa, olethan yhteydessä joukkueenjohtaja Sami Varsamäkeen, 040 901 0050, sami@varsamaki.fi -- Hunters F2-07 pelailee ja harjoittelee Porvoon Jäähallilla ja osallistuu turnauksiin. Joukkue on perustettu keväällä 2014.

Robin kirjoitti: Moi, 06 joukkueella on tulevana lauantaina ja sunnuntaina yhden tunnin jääharjoitukset meidän harjoitusten jälkeen ( Eli la klo 14-15 ja su klo 11-12). Olisiko parilla pelaajalla kiinnostusta harjoitella 06 joukkueen kanssa. Saa itse valita osallistuuko ensin meidän harjoituksiin ja sen perään 06... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
50

Hunters -05 Nimenhuuto.com

Kiekkojoukkue, jonka kantava voima on hyvä ja rehti yhteishenki sekä pelaajien että vanhempien keskuudessa. Tavoitteena on, että pelaajilla ja vanhemmilla on ilo olla mukana.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan junnukiekon pariin. Valmennuksemme ja harjoittelumme hyvätasoista...

Arttu kirjoitti: Suoraan jäälle. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
50

Hunters-A Nimenhuuto.com

Porvoon Hunters A

jukka kirjoitti: Paikalle tänään viimeistään kello 19 Palaveri aiheena 4 kotipeliä. toimitsijat loppukauden kausimaksut lopputurnaus 26.4.-28.4 Rigassa. (sunnuntaina 10..2019 tarjolla lumenpudotus keikka ) Jos et pääse paikalle , niin perjantaina muille Jukka (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
33

nesteen jääpallokiekko Nimenhuuto.com

Kilpilahden teollisuusalueella työskentelevien porukka, jotka ovat Kilu:n jäseniä. Kuitenkin vuorolle voi tulla "vierailijoita", mikäli ilmoittautumisessa on tilaa. Ensisijaisesti peliaikaa saavat Kilu:n jäsenet.

Toivo kirjoitti: Moi Jäähallien pukukoppien siistiyden kanssa on ollut hieman haasteita. Liitteenä ohjeet pukukoppien käyttöön liittyen. Kaikkien tulee ohjeita noudattaa ja vastuuvalmentaja, joukkueenjohtaja tai ryhmän vetäjä vastaa siitä että sääntöjä noudatetaan ja ne toteutuvat yksittäisen harrastajankin tasol... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääpallo ja Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
85

Porvoon Vilttiketju Nimenhuuto.com

Porvoolainen harraste urheiluseura.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Sekajoukkue
27

Hunters-06 Nimenhuuto.com

Hunters 06 -joukkue treenaa Porvoossa reilun parinkymmenen innokkaan pelaajan porukalla kahdessa peliryhmässä. Kaudella 2015-16 pelaamme syksyllä SC-liigaa Helsingissä ja kevääseen asti osallistumme Leijonaliigapeleihin sekä yksittäisiin jääkiekkoturnauksiin.

Petri kirjoitti: Moi Jopoxiin saa useammat tunnukset. Jos haluatte toiset tunnukset laittakaa minulle viesti ja sähköpostiosoite johon haluatte kutsun. Petri (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
34

Hunters -08 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Huom!!! Huom!!! Merkatkaa IN/OUT 4.9. turnaukseen! Deadline tänään klo 20!!! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Sekajoukkue
42

Sansu Nimenhuuto.com

Porvoon lahja naisten jääkiekkoilulle.....

Tuija kirjoitti: Tervehdys kaikille, Muistaakseni oli 15 henkilöä jotka oli sitoutunut tähän kauteen ja jäämaksu on laskettu sen mukaan. Maksuja on kuitenkin tullut vain 9 kpl...eli vielä uupuisi muutama. Olisi hyvä saada maksut, niin saadaan maksettua myös laskut kaupungin suuntaan. T:Tuija (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Porvoo
Naiset
31

Borgå Bruins Nimenhuuto.com

Heikkilä kirjoitti: Pukukopit 1. Joukkueiden käyttöön varataan pukutila, joka on ilmoitettu hallin seinällä olevalla taululla (joukkueen tai yhteyshenkilön nimi). 2. Joukkueella on oltava vastuuhenkilö/valvoja, joka vastaanottaa pukutilan avaimen, tarkistaa pukutilan vuoron päätyttyä, luovuttaa avaimen sek... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
49

Kivimiehet Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Voinko tuoda yhden varamiehen? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
59

Extreme Nimenhuuto.com

Ollimatti kirjoitti: Mitenkäs täällä on ulkopuolisia jo tässä vaiheessa? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
34