Jääkiekko Porvoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Porvoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, purjehdus, ratsastus, amerikkalainenjalkapallo, sähly, suunnistus ja tennis.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Hunters -07 Nimenhuuto.com

///Luovuimme nimenhuudon käytöstä syksyllä 2016 ja ajankohtainen tiedottaminen harjoituksista ja peleistä hoituu nykyään huntersin kotisivujen "pukukopin" kautta. (www.hunters.fi) Mikäli joukkueen toiminta kiinnostaa, olethan yhteydessä joukkueenjohtaja Sami Varsamäkeen, 040 901 0050, sami@varsamaki.fi -- Hunters F2-07 pelailee ja harjoittelee Porvoon Jäähallilla ja osallistuu turnauksiin. Joukkue on perustettu keväällä 2014.

Robin kirjoitti: Moi, 06 joukkueella on tulevana lauantaina ja sunnuntaina yhden tunnin jääharjoitukset meidän harjoitusten jälkeen ( Eli la klo 14-15 ja su klo 11-12). Olisiko parilla pelaajalla kiinnostusta harjoitella 06 joukkueen kanssa. Saa itse valita osallistuuko ensin meidän harjoituksiin ja sen perään 06... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
50

Hunters-A Nimenhuuto.com

Porvoon Hunters A

jukka kirjoitti: moi tällä viikolla sekä A että Urbaaneilla alkaa sarjat. Nyt on tärkeää että tiedetään jos joku on pois. Nyt sunnuntaina saamme LJK:lta apuja tämän hetken tiedon mukaan, että saadaan peli pelattua. Nyt perjantaina on peli kotona ja osa pelaa urbaanien kanssa siinä. Päähalli aukeaa vim 15.10 mutta... (27 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
38

nesteen jääpallokiekko Nimenhuuto.com

Kilpilahden teollisuusalueella työskentelevien porukka, jotka ovat Kilu:n jäseniä. Kuitenkin vuorolle voi tulla "vierailijoita", mikäli ilmoittautumisessa on tilaa. Ensisijaisesti peliaikaa saavat Kilu:n jäsenet.

Janne kirjoitti: Missäs kaikki pelaajat taas, ei oo tekosyynä että ei olis maalivahteja, melkee aina 2xMV, puuttuu vaan se 20 pelaajaa. Luulis kun listalla 89 ukkoo ni niistä sais 20+2. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääpallo ja Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
91

Porvoon Vilttiketju Nimenhuuto.com

Porvoolainen harraste urheiluseura.

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Porvoo
Sekajoukkue
23

Hunters-06 Nimenhuuto.com

Hunters 06 -joukkue treenaa Porvoossa reilun parinkymmenen innokkaan pelaajan porukalla kahdessa peliryhmässä. Kaudella 2015-16 pelaamme syksyllä SC-liigaa Helsingissä ja kevääseen asti osallistumme Leijonaliigapeleihin sekä yksittäisiin jääkiekkoturnauksiin.

Petri kirjoitti: Moi Jopoxiin saa useammat tunnukset. Jos haluatte toiset tunnukset laittakaa minulle viesti ja sähköpostiosoite johon haluatte kutsun. Petri (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
34

Sansu Nimenhuuto.com

Porvoon lahja naisten jääkiekkoilulle.....

Timo kirjoitti: Kiitos likat menneestä kaudesta. Toivottavasti kaikki jatkaisivat tämän harrastuksen parissa myös ensikaudella. Koittakaa puhua mukaan uusia tyttöjä/naisia niitä tarvittaisiin jotta saadaan mukavaa tekemistä jäälle. Kiitos tytöt kaudesta. Timppa. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Naiset
31

Borgå Bruins Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Moro, Onko tarvetta pelipaidoille, ollaan hommaamassa paitoja. paidan hinta n. 44€. Ilmoitus ASAP kuka ottaa paidan. Ensi keskiviikkoon mennessä ilmoitus pitää olla. PS. Veskoille otettiin firman piikkiin paidat. (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
49

Kivimiehet Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Jou, Kausimaksu part 1 (pitäisi riittää joulutaukoon mutta riippuu irtomiehien määrästä) on 200 € ja maksut mahdollisimman nopeasti Mika Halmelan tilille FI77 5790 2620 0832 94. Maksuajasta voi neuvotella allekirjoittaneen kanssa. Monelta on vielä Sipoon irtovuoroja maksamatta, joten laittakaa ne... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
64

Extreme Nimenhuuto.com

Ollimatti kirjoitti: Mitenkäs täällä on ulkopuolisia jo tässä vaiheessa? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Porvoo
Miehet
34