Jääkiekko Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo ja judo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ice Team -09 Nimenhuuto.com

Olemme kaksikielinen jääkiekkojoukkue, pelaajia Hangosta Inkooseen, sekä poikia että tyttöjä. Tvåspråkigt hockeylag med spelare från Hangö till Ingå. Både flickor och pojkar. @Aktia Ishall Karis/Karjaa

Joona kirjoitti: Joona blir borta idag (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
25

HC Glid Nimenhuuto.com

Hobbyhockey fredagar K40 för vuxna!Höntsää perjantaisin K40 aikuisille Laget för dem som slutade för tidigt eller aldrig började... Joukkue niille jotka lopettivat liian aikaisin tai eivät ikinä aloittaneetkaan...

Kurre kirjoitti: Achtung!!!!Vuoromme alkaa tänään ja loppusyksyn klo 19.00!👍Vi återgår till 19-20.30 tid på fredagar!👍 (17 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
88

Brutales Nimenhuuto.com

Brutales harkat torstaisin klo 20:00 valkoiset ja mustat paidat. 12€/kerta MobilePay 050 3454 222 Brutales tränar på torsdagar kl 20:00 vita och svarta skjortor. 12€/gång

Totti kirjoitti: 50/70 kommer om jag e i skick. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
78

Frostbite Nimenhuuto.com

Harrastelätkä sunnuntaivuoro 16-17.30

Thomas kirjoitti: Pga det allmänna läget är ishallen stängd för säsongen från tisdag 17.3. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
77

Ice Team Raasepori C2 Nimenhuuto.com

Aktia hallin coolein bändi, meillä on nastaa harkoissa ja peleissä. Vaikka ollaankin vielä vihreitä niin meillä on asenne ja into kohdillaan. Tuu säkin mukaan

Joukkue etsii pelaajia

Oula kirjoitti: Hei! Ilmoittautukaa huomiseen kauden päätöstilaisuuteen eli in tai out! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
21

Ice Team -12 Nimenhuuto.com

Amos kirjoitti: Men lägger inte straffar (30 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
36

Ice Team 05 Nimenhuuto.com

Kai kirjoitti: Hei K-Espoo / Bluesin otteluihin ei pääse yleisö katsomaan otteluita ajalla 12-29.9.2020, eli vain toimihenkilöt pääsevät jäähalliin. Lukekaa Bluesin jakama viesti. Meillä on sunnuntaina u17 sarjapeli Matinkylässä. Kiekko-Espoo on seurana tehnyt linjauksen, että seuran kotipelit pelataan 27.9. as... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
27

Sledgehammer Ladies Nimenhuuto.com

anu kirjoitti: Heps kaikille! Mulla ois myynnissä 5€ kpl mustaa ja keltasta harkkapaitaa....18€viralliset pelisukat...jos joku haluu ostaa...otan hallille mukaan....viralliset pelipaidat paksumpaa materiaalii on 120setti musta ja keltainen pelipaita painatuksineen +sukat...nämä paidat tilattavissa... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Naiset
40

Ice Team Snapis Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Vieläkö rosteriin mahtuu, vaikka whatsup-ryhmästä ulos heitettiinkin :) Torstain peliin en pääse, kun silloin olen muualla. Muuten näyttää vielä aika hyvältä... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
28

Ice Team Juniors Nimenhuuto.com

Tarvitsemme lisää pelaajia mukaan joten jos olet kiinnostunut jääkiekosta niin tule ihmeessä mukaan!! Kiinnostuitko?? Ota yhteyttä niin kerromme lisää...... Vi behöver flera spelare så om du är intresserad av ishockey så häng med! Blev du intresserad?? Ta kontakt så berättar vi mera.....

Joukkue etsii pelaajia: Tarvitsemme lisää pelaajia mukaan joten jos olet kiinnostunut jääkiekosta nii...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Endast onsdag! (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
60

OLD BOYS PLUS 50 Nimenhuuto.com

Old Boys 50+ on avoin kiekkojoukkue kaikille 50 v täyttäneille herrasmiehille. Pelaamme Aktia hallissa maanantaisin 21-22 Raaseporissa mukavan yhdessäolon merkeissä. Pelaaminen joukkueessa ei edellytä hienoja kiekkotaustoja vaan on enemmänkin kuntokiekkoilua.

Jan kirjoitti: Ensi maananantaina 10.8 aloitamme syyskauden. Covid-19-tilanteen takia on tärkeätä että me kaikki noudatamme yleisiä suosituksia ja, ennen kaikkea EMME TULE SAIRAANA HALLILLE! Pukuhuoneessa on vaikeata pitää etäisyyttä kavereihin. Siksi meidän tulisi pyrkiä minimoimaan siellä käytetty aika. Vaihd... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
62

Snapishokki Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Juho K menee maaliin. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
64

Ice Team taitovalmennusryhmä Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
44

Ice Team maalivahdit Nimenhuuto.com

Joakim kirjoitti: Mats drar träningarna, jag kommer på plats om läget tillåter. Mats vetää treenit, tulen paikalle jos tilanne sallii. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Pojat
6

Ice Team -07 Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: Vi kommer att hålla föräldramötet per e-post. Jag hoppas jag hinner skicka ut det under helgen. *** Tämä kokous pidetään sähköpostitse, tavoitteena vielä tämän viikonlopun aikana. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
21