Jääkiekko Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy ja judo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ice Team -09 Nimenhuuto.com

Olemme kaksikielinen jääkiekkojoukkue, pelaajia Hangosta Inkooseen, sekä poikia että tyttöjä. Etsimme uusia pelaajia, tervetuloa kokeilemaan. Tvåspråkigt hockeylag med spelare från Hangö till Ingå. Både flickor och pojkar. Vi söker nya spelare, välkommen med och pröva! @Aktia Ishall Karis/Karjaa

Joona kirjoitti: Joona sjuk (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
23

HC Glid Nimenhuuto.com

Hobbyhockey fredagar K40 för vuxna!Höntsää perjantaisin K40 aikuisille Laget för dem som slutade för tidigt eller aldrig började... Joukkue niille jotka lopettivat liian aikaisin tai eivät ikinä aloittaneetkaan...

Jouni kirjoitti: Kiitos kaudesta kaikille mukana olleille 👍toivotaan että terassit tosiaan on auki kesällä 🌞🍻syksyllä tavataan! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
83

Brutales Nimenhuuto.com

Brutales harkat torstaisin klo 20:00 valkoiset ja mustat paidat. 12€/kerta MobilePay 050 3454 222 Brutales tränar på torsdagar kl 20:00 vita och svarta skjortor. 12€/gång

Karl kirjoitti: Varje halltur får ha max 20 deltagare. Om deltagarantalet överstiger 10 personer, tilldelas lagen två omklädningsrum. Jäähallivuoroille saa osallistua enintään 20 henkilöä. Jos osallistujia on yli 10 henkilöä, joukueet saavat kaksi pukuhuonetta käyttöönsä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
79

Frostbite Nimenhuuto.com

Harrastelätkä sunnuntaivuoro 16-17.30

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
76

Ice Team Raasepori C2 Nimenhuuto.com

Aktia hallin coolein bändi, meillä on nastaa harkoissa ja peleissä. Vaikka ollaankin vielä vihreitä niin meillä on asenne ja into kohdillaan. Tuu säkin mukaan

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
21

Ice Team 05 Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Tämän vuoden leiri lähestyy ja on aika ilmoittautua. Osallistumismaksuun kuuluu jääajat, ruokailut (Wi-box) sekä välipalat molemmille päiville. Osallistumismaksu: 20€/osallistuja Muistakaa ilmoittaa myös mahdolliset ruoka-allergiat. Kaikille ryhmille tulee 2x1h jäätä per päivä. Ilmoittautumisen y... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
30

Ice Team -12 Nimenhuuto.com

Amos kirjoitti: Men lägger inte straffar (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
38

Sledgehammer Ladies Nimenhuuto.com

anu kirjoitti: Kausi paketissa....Hyvää kevättä ja kesää kaikille!!! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Naiset
40

Ice Team Snapis Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Terve! Nyt pitäis hoitaa SCHL kauden erä 1/2. Päättettiin "johtoryhmän" kanssa että laitetaan tämän kauden maksu kahdessa erässä ensimmäinen erä 23.10 70e ja seuraava varmaan tossa ensi vuoden alkupuolella. Eli sarjamaksu tänä vuonna 140e/hlö. Tilille ITR/Snapishokki, Aktia FI3740550011634553 HUO... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
28

Ice Team Juniors Nimenhuuto.com

Tarvitsemme lisää pelaajia mukaan joten jos olet kiinnostunut jääkiekosta niin tule ihmeessä mukaan!! Kiinnostuitko?? Ota yhteyttä niin kerromme lisää...... Vi behöver flera spelare så om du är intresserad av ishockey så häng med! Blev du intresserad?? Ta kontakt så berättar vi mera.....

Joukkue etsii pelaajia: Tarvitsemme lisää pelaajia mukaan joten jos olet kiinnostunut jääkiekosta nii...

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
60

OLD BOYS PLUS 50 Nimenhuuto.com

Old Boys 50+ on avoin kiekkojoukkue kaikille 50 v täyttäneille herrasmiehille. Pelaamme Aktia hallissa tiistaisin 20:30-22 Raaseporissa mukavan yhdessäolon merkeissä. Pelaaminen joukkueessa ei edellytä hienoja kiekkotaustoja vaan on enemmänkin kuntokiekkoilua.

Jan kirjoitti: Det lönar sig inte att hålla hallen öppen, eftersom vi inte vet när vi får övergå till normal verksamhet. Därför önskar jag herrarna en trevlig sommar. Vi syns igen i augusti (ti 10.8)! Viranomaisten päätösrumba on sen verran tempoilevaa, että kausi ehtii päättyä ennenkuin pääsisimme normaaliin t... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
62

Snapishokki Nimenhuuto.com

Kai kirjoitti: Ylli sai mitallin, nyt ei taida vi..ttaa enään yhtään :) (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
65

Ice Team taitovalmennusryhmä Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Olen jäällä ensimmäiset 30 minuuttia. Sen jälkeen omatoimista harjoityelua. Omalla joukkueella on ottelupäivä ja bussi lähtee 9:45 hallilta (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
45

Ice Team maalivahdit Nimenhuuto.com

Joakim kirjoitti: Ishallen öppnar igen på måndagen och vi fortsätter med målvakts träningarna. Kom ihåg att följa de gällande rekomendationer och kom endast som helt frisk till träningarna. Vi ses i hallen. Jäähalli avautuu taas maanantaina ja me jatketaan maalivahti harjoituksia. Muistetaan seurata ajankohtaisia ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Pojat
6

Ice Team -07 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
21