Jääkiekko Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, alppihiihto, jalkapallo ja judo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Raasepori

Jääkiekko - Raasepori

Ice Team Raasepori D2 Nimenhuuto.com

Aktia hallin coolein bändi, meillä on nastaa harkoissa ja peleissä. Vaikka ollaankin vielä vihreitä niin meillä on asenne ja into kohdillaan. Tuu säkin mukaan

Joukkue etsii pelaajia

Mendy kirjoitti: voiko joku sanoa millon alkaa maalivahti treenit mikä kello? voiko joku laitaa maalivahti nimenhuutoon (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
25

Brutales Nimenhuuto.com

Brutales harkat torstaisin klo 20.30. valkoiset ja mustat paidat. Brutales tränar på torsdagar kl 20.30. vita och svarta skjortor

Markus kirjoitti: Inte 100 säker om jag hinner (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
67

HC Glid Nimenhuuto.com

Hobbyhockey måndagar junnun och fredagar K40 för vuxna!Höntsää maanantaisin junnut ja perjantasin K40 aikuisille Laget för dem som slutade för tidigt eller aldrig började... Joukkue niille jotka lopettivat liian aikaisin tai eivät ikinä aloittaneetkaan...

Kurre kirjoitti: OBS!HUOM! Det skulle vara jättehejsan om ni anmäler i tid IN eller OUT eli hieman skarppausta IN tai OUT ilmoittautumiseen! Tack/Kiitos (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
65

Frostbite Nimenhuuto.com

Harrastelätkä sunnuntaivuoro 17.00-18.30

Anders kirjoitti: Max 15+MV 10€/person (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
74

Sledgehammer Ladies Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Tuomaria ja toimitsijaa? (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jääkiekko
Raasepori
Naiset
27

Ice Team Snapis Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: 1-5 taululle ja pisteet kotiin!! Loistavaa duunia jätkät! Tän päivän peli ja asenne oli sitä mitä pitääkin! Kannustetaan ja tsempataan toisia ja pidetään pää kylmänä. Tälläsessä joukkueessa on ilo pelata! Come on! (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
25

Ice Team 05 Nimenhuuto.com

Jimmy kirjoitti: -04:set tarvitsevat S M L kokoset Ccm hupparit tänään että ne voisivat kokeilla niin jos löytyy meidän joukkuesta kyseiset koot niin ottakaa mukaan (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
28

Ice Team Raseborg -07 Nimenhuuto.com

Olemme aivan tuore uusi joukkue ja aloitimme elokuussa 2016. Tarvitsemme lisää pelaajia mukaan joten jos olet kiinnostunut jääkiekosta niin tule ihmeessä mukaan!! Kiinnostuitko?? Ota yhteyttä niin kerromme lisää...... Vi är ett riktigt nytt lag och vi startade i augusti 2016. Vi behöver flera spelare så om du är intresserad av ishockey så häng med! Blev du intresserad?? Ta kontakt så berättar vi mera.....

Joukkue etsii pelaajia: Olemme aivan tuore uusi joukkue ja aloitimme elokuussa 2016. Tarvitsemme lisä...

Kevin kirjoitti: Kioski vuorot kaudelle 2017-2018 7.10.2017 klo.10.30-12 Kiekkokoulu Brandt hoitaa tämän vuoron. 28.10.2017 klo.10.30-12 Kiekkokoulu Sevon hoitaa tämän vuoron. 25.11.2017 klo.10.30-12 Kiekkokoulu Ingelin hoitaa tämän vuoron. 30.11.2017 klo.18.30-20.30 Edustus matsi Tahvonen hoitaa tämän vuoron. -K... (25 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
28

OLD BOYS PLUS 50 Nimenhuuto.com

Old Boys on avoin kiekkojoukkue kaikille 50 v täyttäneille herrasmiehille. Pelaamme Aktia hallissa Raaseporissa mukavan yhdessäolon merkeissä. Pelaaminen joukkueessa ei edellytä hienoja kiekkotaustoja vaan on enemmänkin kuntokiekkoilua.

Ossi kirjoitti: Tyvärr har vi inte fått tillräckligt med spelare till +50 gruppen och således blir det inte ännu åtminstone någon gubbhockey. Vi försöker värva ännu under hösten. Jag kommer inte att fortsätta av personliga skäl. Ifall någon är intresserad att dra gubbhockey, informera mig så ger jag managerrätti... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
35

Snapishokki Nimenhuuto.com

Reijo kirjoitti: Moi Kimi. Lisääkö Antin tuonne nimen huutoon. Sp osoite on antti.nousiainen.an@gmail.com Terveiset.Reko (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
84

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.