Jääkiekko Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, alppihiihto, judo ja jousiammunta.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ice Team Raasepori C2 Nimenhuuto.com

Aktia hallin coolein bändi, meillä on nastaa harkoissa ja peleissä. Vaikka ollaankin vielä vihreitä niin meillä on asenne ja into kohdillaan. Tuu säkin mukaan

Joukkue etsii pelaajia

Oula kirjoitti: Hei! Ilmoittautukaa huomiseen kauden päätöstilaisuuteen eli in tai out! (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
21

HC Glid Nimenhuuto.com

Hobbyhockey fredagar K40 för vuxna!Höntsää perjantaisin K40 aikuisille Laget för dem som slutade för tidigt eller aldrig började... Joukkue niille jotka lopettivat liian aikaisin tai eivät ikinä aloittaneetkaan...

Kurre kirjoitti: Tack för säsongen ses i augusti. Ha en skön sommar gåbbar! Kiitos kaudesta ja nähdään elokuussa. (29 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
85

Frostbite Nimenhuuto.com

Harrastelätkä sunnuntaivuoro 16-17.30

Jocke kirjoitti: Lisäsin kuviin ja materiaaleihin tiedot harrastemaalivahdin leiristä mikä järjestetään Lohjalla 2.6. Tiedostosta löytyy päivän ohjelma ja ilmoittautumis tiedot. Från kuvat ja materiaalit hittar ni information om målvaktskursen som ordnas den 2.6 i Lojo. I filen finns dagsprogrammet och anmälnings... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
82

Brutales Nimenhuuto.com

Brutales harkat torstaisin klo 20.30. valkoiset ja mustat paidat. Brutales tränar på torsdagar kl 20.30. vita och svarta skjortor

Harri kirjoitti: Kuulin eilen, että Brutales tarvitsisi pelaajia eikä ikä ole ongelma? :D Mikä on tilanne turnauksen suhteen? Mä voin tulla illalla, jos tarttee! :) (30 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
70

Ice Team 05 Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Piispalan turnauksesta maksetaan 100€ per pelaaja (laskimme, että joukkue pystyisi maksamaan 66€ per pelaaja, mutta jos tilillä ei riitä rahat, joudumme maksamaan lisää myöhemmin) 100 € eräpäivä 31.5. Piispala (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
27

Ice Team Snapis Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: Finaalipelin jälkeen meille on varattu kabinetti Karjaalta ravintola KW:stä klo 20.30. Eli kaikki halukkaat mukaan syömään ja nauttimaan hyvästä seurasta (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
21

Sledgehammer Ladies Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: 21.4 sopii,ei 24.4 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Naiset
29

Ice Team Raseborg -07 Nimenhuuto.com

Tarvitsemme lisää pelaajia mukaan joten jos olet kiinnostunut jääkiekosta niin tule ihmeessä mukaan!! Kiinnostuitko?? Ota yhteyttä niin kerromme lisää...... Vi behöver flera spelare så om du är intresserad av ishockey så häng med! Blev du intresserad?? Ta kontakt så berättar vi mera.....

Joukkue etsii pelaajia: Tarvitsemme lisää pelaajia mukaan joten jos olet kiinnostunut jääkiekosta nii...

Jarmo kirjoitti: Ei treenejä tänään. Julle (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
56

OLD BOYS PLUS 50 Nimenhuuto.com

Old Boys 50+ on avoin kiekkojoukkue kaikille 50 v täyttäneille herrasmiehille. Pelaamme Aktia hallissa maanantaisin 21-22 ja 12.3.-19 alkaen tiistaisin klo 18.30-20.00 Raaseporissa mukavan yhdessäolon merkeissä. Pelaaminen joukkueessa ei edellytä hienoja kiekkotaustoja vaan on enemmänkin kuntokiekkoilua.

Jan kirjoitti: Hej, Säsongen är nu slut, Old Boys 50+ kom bra igång och vi har haft mycket gäng på måndagarna och tisdagarna. Ensi kausi alkaa 12.8. Meillä on vuoro maanantaisin klo 21-22, ellei toisin ilmoiteta. Koska vuoro on vain tunnin mittainen, osallistujamäärä on max 20 + molarit. Önskar er alla en trevl... (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
48

Snapishokki Nimenhuuto.com

Ossi kirjoitti: Voisin tulla kokeilemaan hieman kovempaa vauhtia kuin 50+ vuorolla. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
84