Jääkiekko Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, alppihiihto, jalkapallo ja judo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Raasepori

Jääkiekko - Raasepori

Frostbite Nimenhuuto.com

Harrastelätkä sunnuntaivuoro 17.00-18.30

Anders kirjoitti: Streethokki söndagar kl 17- (Ända tills ishockeyn börjar ) Utrustning hokkimaila o tossor Plats: Ekenäs högstadieskola uterink eller langansböle rink Mera info ring/SMS/whatsappa mej (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
92

Ice Team Raasepori D2 Nimenhuuto.com

Aktia hallin coolein bändi, meillä on nastaa harkoissa ja peleissä. Vaikka ollaankin vielä vihreitä niin meillä on asenne ja into kohdillaan. Tuu säkin mukaan

Joukkue etsii pelaajia

Margarita kirjoitti: Hei ! Laittakaa IN tai OUT televan TO, PE ja SU treeneihin - valmentajat pääse suunnittelemaan harkat. Kiitos yhteistyöstä ;) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
26

HC Glid Nimenhuuto.com

Hobbyhockey måndagar och fredagar.Höntsää maanantaisin ja perjantasin Laget för dem som slutade för tidigt eller aldrig började... Joukkue niille jotka lopettivat liian aikaisin tai eivät ikinä aloittaneetkaan...

Kurre kirjoitti: Gåbbar/ukot/junnun! Säsongen börjar vara på slutrakan så ett STORT TACK till er alla igen! Ses i september på isen igen.Kausi alkaa kohta olla ns pulkassa joten SUURI KIITOS teille kaikkille taas!Nähdään syyskussa jäällä jälleen.PS!Ei lepsuilla kesälläkään liikunnasta:))T.Kurre (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
57

Brutales Nimenhuuto.com

Brutales harkat torstaisin klo 20.30. valkoiset ja mustat paidat. Brutales tränar på torsdagar kl 20.30. vita och svarta skjortor

Thomas kirjoitti: Anders delar du upp schakke ikväll så det blir jämna lag? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
65

Sledgehammer Ladies Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: https://www.kjthockey.fi/toiminnot/leirit/women-s-camp-16-9-2017/ Tiedoksi kaikille. Olen ollut tuolla leirillä pari kertaa ja suosittelen. Mä ilmoittauduin jo :) tulkaahan muutkin (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Naiset
34

Ice Team Snapis Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Tervehdys! Nyt olis sählyvuoro varattu. Elikkä aloitus ke. 7.6 klo.20-21.30. Ja pidän nyt alustavasti vuoroa kesäkuun ja katsotaan kuinka paljon porukkaa riittää niin jatketaan sen mukaan. Maksu 5e/kerta ja sählyn loputtua jos jää ylimääräistä rahaa niin se laitetaan snapiksen virkistyskassaan :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
23

Ice Team 05 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Mun uus säköpostiosoite on jukjalk@gmail.com (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
27

Ice Team Raseborg -07 Nimenhuuto.com

Olemme aivan tuore uusi joukkue ja aloitimme elokuussa 2016. Tarvitsemme lisää pelaajia mukaan joten jos olet kiinnostunut jääkiekosta niin tule ihmeessä mukaan!! Kiinnostuitko?? Ota yhteyttä niin kerromme lisää...... Vi är ett riktigt nytt lag och vi startade i augusti 2016. Vi behöver flera spelare så om du är intresserad av ishockey så häng med! Blev du intresserad?? Ta kontakt så berättar vi mera.....

Joukkue etsii pelaajia: Olemme aivan tuore uusi joukkue ja aloitimme elokuussa 2016. Tarvitsemme lisä...

Maria kirjoitti: Kesätreenit peruttu vähäisestä osallistujamäärästä johtuen....viimeinen yhteinen tapaaminen ennen kesälomaa pidetään 31.5 klo 18-19.30 Snappertunassa; jalkapalloa & grillausta ohjelmassa. Sommarträningarna inhiberade pga så få deltagare.....sista gemensamma träffen före sommarlovet håller vi 31.5... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
29

OLD BOYS PLUS 50 Nimenhuuto.com

Old Boys on avoin kiekkojoukkue kaikille 50 v täyttäneille herrasmiehille. Pelaamme Aktia hallissa Raaseporissa mukavan yhdessäolon merkeissä. Pelaaminen joukkueessa ei edellytä hienoja kiekkotaustoja vaan on enemmänkin kuntokiekkoilua.

Tom kirjoitti: Tisdagar passar bäst för mig (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
35

Snapishokki Nimenhuuto.com

Linus kirjoitti: Miten on nyt, saanko nyt olla mukana westisliigassa kun se vaati kuulemma pelipassi tuleva kausi, ja pelipassi on ollut syy aikaisemmin miks en saannut olla mukana (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
79

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.