Jääkiekko Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, alppihiihto, jalkapallo ja judo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Raasepori

Jääkiekko - Raasepori

HC Glid Nimenhuuto.com

Hobbyhockey måndagar junnun och fredagar K40 för vuxna!Höntsää maanantaisin junnut ja perjantasin K40 aikuisille Laget för dem som slutade för tidigt eller aldrig började... Joukkue niille jotka lopettivat liian aikaisin tai eivät ikinä aloittaneetkaan...

Roger kirjoitti: Ilmoittakaa mahdollisimman pian IN/OUT. Niin voidaan pyytää junnuja mukaan, jos on tarvetta. (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
63

Ice Team Raasepori D2 Nimenhuuto.com

Aktia hallin coolein bändi, meillä on nastaa harkoissa ja peleissä. Vaikka ollaankin vielä vihreitä niin meillä on asenne ja into kohdillaan. Tuu säkin mukaan

Joukkue etsii pelaajia

Mendy kirjoitti: voiko joku sanoa millon alkaa maalivahti treenit mikä kello? voiko joku laitaa maalivahti nimenhuutoon (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
26

Brutales Nimenhuuto.com

Brutales harkat torstaisin klo 20.30. valkoiset ja mustat paidat. Brutales tränar på torsdagar kl 20.30. vita och svarta skjortor

Anders kirjoitti: Man måste ju komma o se vem den dä Stefan Fiskars är? ;) (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
65

Frostbite Nimenhuuto.com

Harrastelätkä sunnuntaivuoro 17.00-18.30

Anders kirjoitti: Kalle S Mv (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
72

Ice Team 05 Nimenhuuto.com

Ian kirjoitti: Moi taas nyt tulee viimeiset kuulumiset lauantai kahvila kuulumiset meidän pitäisi olla kahvilassa noin kl 11-15 niin nyt haluaisin tietää kuka voi leipoa ja mitä olisi hyvä jos meillä olisi makeita ja suolaista. Tämä kakki tulee vain meidän joukkueelle niin te jotka eivät voi tulla mukaan kahvil... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
28

Ice Team Snapis Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: Moro. Näyttää osallistuminen aika heikolta. Onko jollain mahdollisuus tulla huomenna pelaamaan? Saataisiin edes jonkun näköinen joukkue kasaan. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
25

Sledgehammer Ladies Nimenhuuto.com

anu kirjoitti: Sunnuntaina jos jollain ei muuta tekemistä ni ois toimitsijapaikkaa tarjolla sledgen peliin klo 11.30..... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Naiset
27

Ice Team Raseborg -07 Nimenhuuto.com

Olemme aivan tuore uusi joukkue ja aloitimme elokuussa 2016. Tarvitsemme lisää pelaajia mukaan joten jos olet kiinnostunut jääkiekosta niin tule ihmeessä mukaan!! Kiinnostuitko?? Ota yhteyttä niin kerromme lisää...... Vi är ett riktigt nytt lag och vi startade i augusti 2016. Vi behöver flera spelare så om du är intresserad av ishockey så häng med! Blev du intresserad?? Ta kontakt så berättar vi mera.....

Joukkue etsii pelaajia: Olemme aivan tuore uusi joukkue ja aloitimme elokuussa 2016. Tarvitsemme lisä...

Simon kirjoitti: Simon har fotbollssäsong idag, så deltar inte på träningen idag. Marco (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
23

OLD BOYS PLUS 50 Nimenhuuto.com

Old Boys on avoin kiekkojoukkue kaikille 50 v täyttäneille herrasmiehille. Pelaamme Aktia hallissa Raaseporissa mukavan yhdessäolon merkeissä. Pelaaminen joukkueessa ei edellytä hienoja kiekkotaustoja vaan on enemmänkin kuntokiekkoilua.

Ossi kirjoitti: Tyvärr har vi inte fått tillräckligt med spelare till +50 gruppen och således blir det inte ännu åtminstone någon gubbhockey. Vi försöker värva ännu under hösten. Jag kommer inte att fortsätta av personliga skäl. Ifall någon är intresserad att dra gubbhockey, informera mig så ger jag managerrätti... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
35

Snapishokki Nimenhuuto.com

Raimo kirjoitti: Tulisiko joku maalivahdeista tänään maaliin Snapiksen vuorolle? (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
83

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.