Jääkiekko Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, alppihiihto ja judo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Raasepori

Jääkiekko - Raasepori

Brutales Nimenhuuto.com

Brutales harkat torstaisin klo 20.30. valkoiset ja mustat paidat. Brutales tränar på torsdagar kl 20.30. vita och svarta skjortor

Thomas kirjoitti: Anders delar du upp schakke ikväll så det blir jämna lag? (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty 31 minuuttia sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
65

HC Glid Nimenhuuto.com

Hobbyhockey måndagar och fredagar.Höntsää maanantaisin ja perjantasin Laget för dem som slutade för tidigt eller aldrig började... Joukkue niille jotka lopettivat liian aikaisin tai eivät ikinä aloittaneetkaan...

Kurre kirjoitti: Rostern full/rosteri täynnä friday! Kiitos kiinnostuksesta ja nähdään jäällä! (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
57

Frostbite Nimenhuuto.com

Harrastelätkä sunnuntaivuoro 17.00-18.30

Christer kirjoitti: Skulle man kunna slå ihop med Toros så att det skulle bli lite fler.......... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
92

Ice Team Raasepori D2 Nimenhuuto.com

Aktia hallin coolein bändi, meillä on nastaa harkoissa ja peleissä. Vaikka ollaankin vielä vihreitä niin meillä on asenne ja into kohdillaan. Tuu säkin mukaan

Joukkue etsii pelaajia

Margarita kirjoitti: Hei ! Laittakaa IN tai OUT televan TO, PE ja SU treeneihin - valmentajat pääse suunnittelemaan harkat. Kiitos yhteistyöstä ;) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
36

Ice Team Snapis Nimenhuuto.com

Raimo kirjoitti: Moro, Ovatko kaikki mukana jos kerätään pieni summa rahaa(10€/pelaaja) maalivahdeille? Kerätty summa annettaisiin heille heidän viimeisellä vuorolla. itse olen mukana. (15 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
23

Ice Team 05 Nimenhuuto.com

Kai kirjoitti: Päättäjäiset on 4.5.2017 kello 18.00. VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ TILAISUUTEEN ON 26.4.2017. Taritaan tieto osallistujamääristä tarjoiluja varten. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
28

Sledgehammer Ladies Nimenhuuto.com

Neea kirjoitti: Tosiaan! Meinasi kokonaan unohtua. Tässä on valmis video mihin kuvattiin pätkiä treeneissä https://youtu.be/mmfVxYC0D1Q (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Naiset
34

Ice Team Raseborg -07 Nimenhuuto.com

Olemme aivan tuore uusi joukkue ja aloitimme elokuussa 2016. Tarvitsemme lisää pelaajia mukaan joten jos olet kiinnostunut jääkiekosta niin tule ihmeessä mukaan!! Kiinnostuitko?? Ota yhteyttä niin kerromme lisää...... Vi är ett riktigt nytt lag och vi startade i augusti 2016. Vi behöver flera spelare så om du är intresserad av ishockey så häng med! Blev du intresserad?? Ta kontakt så berättar vi mera.....

Joukkue etsii pelaajia: Olemme aivan tuore uusi joukkue ja aloitimme elokuussa 2016. Tarvitsemme lisä...

Maria kirjoitti: Muistakaa ilmoittaa minulle viimeistään su 30.4 kuinka monta lasta ja aikuista osallistuu seuran päättäjäisiin to 4.5. Kom ihåg att meddela åt mig senast sö 30.4 hur många barn och vuxna som deltar i föreningens avslutning to 4.5. (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
30

Snapishokki Nimenhuuto.com

Raimo kirjoitti: Kuinka moni yli 40 vuotias on kiinnostunut lähtemään pelaamaan Glidiä (yli 40v)vastaan ensi perjantaina? Ainakin pari kentällistä pitäisi saada kokoon jotta kannattaa peli pelata. Itse olen mukana. (5 päivää sitten)

Päivitetty 13 minuuttia sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
79

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.