Jääkiekko Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo ja judo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ice Team -09 Nimenhuuto.com

Olemme kaksikielinen jääkiekkojoukkue, pelaajia Hangosta Inkooseen, sekä poikia että tyttöjä. Tvåspråkigt hockeylag med spelare från Hangö till Ingå. Både flickor och pojkar. @Aktia Ishall Karis/Karjaa

Joona kirjoitti: Joona sjuk (14 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
24

Brutales Nimenhuuto.com

Brutales harkat torstaisin klo 20:00 valkoiset ja mustat paidat. 12€/kerta MobilePay 050 3454 222 Brutales tränar på torsdagar kl 20:00 vita och svarta skjortor. 12€/gång

Karl kirjoitti: Ishallen stängd Jäähalli suljettu (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
79

HC Glid Nimenhuuto.com

Hobbyhockey fredagar K40 för vuxna!Höntsää perjantaisin K40 aikuisille Laget för dem som slutade för tidigt eller aldrig började... Joukkue niille jotka lopettivat liian aikaisin tai eivät ikinä aloittaneetkaan...

Kurre kirjoitti: Raseporin kaupunki on tänään Uudenmaan AVIn periaatteiden mukaisesti keskeyttänyt aikuisten ryhmäharrastustoiminnan kolmeksi viikoksi Raaseporissa. Näin ollen aikuisten (yli 20 vuotiaitten) vuorot keskeytetään jäähallissa 23.11 – 13.12. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
81

Frostbite Nimenhuuto.com

Harrastelätkä sunnuntaivuoro 16-17.30

Thomas kirjoitti: Pga det allmänna läget är ishallen stängd för säsongen från tisdag 17.3. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
76

Ice Team Raasepori C2 Nimenhuuto.com

Aktia hallin coolein bändi, meillä on nastaa harkoissa ja peleissä. Vaikka ollaankin vielä vihreitä niin meillä on asenne ja into kohdillaan. Tuu säkin mukaan

Joukkue etsii pelaajia

Oula kirjoitti: Hei! Ilmoittautukaa huomiseen kauden päätöstilaisuuteen eli in tai out! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
21

Ice Team 05 Nimenhuuto.com

Kai kirjoitti: 27.11.2020 Jääkiekkoliiton koronaryhmä on 27.11. päättänyt, että Jääkiekkoliiton alainen sarjatoiminta keskeytetään HUS:n alueella per heti miesten Mestistä ja Naisten Liigaa lukuun ottamatta, muilla alueilla noudatetaan aikaisempien linjausten tavoin voimassa olevia viranomaispäätöksiä. Lisätiet... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
27

Ice Team -12 Nimenhuuto.com

Amos kirjoitti: Men lägger inte straffar (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
36

Ice Team Snapis Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Terve! Nyt pitäis hoitaa SCHL kauden erä 1/2. Päättettiin "johtoryhmän" kanssa että laitetaan tämän kauden maksu kahdessa erässä ensimmäinen erä 23.10 70e ja seuraava varmaan tossa ensi vuoden alkupuolella. Eli sarjamaksu tänä vuonna 140e/hlö. Tilille ITR/Snapishokki, Aktia FI3740550011634553 HUO... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
28

Sledgehammer Ladies Nimenhuuto.com

anu kirjoitti: Heps kaikille! Mulla ois myynnissä 5€ kpl mustaa ja keltasta harkkapaitaa....18€viralliset pelisukat...jos joku haluu ostaa...otan hallille mukaan....viralliset pelipaidat paksumpaa materiaalii on 120setti musta ja keltainen pelipaita painatuksineen +sukat...nämä paidat tilattavissa... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Naiset
40

Ice Team Juniors Nimenhuuto.com

Tarvitsemme lisää pelaajia mukaan joten jos olet kiinnostunut jääkiekosta niin tule ihmeessä mukaan!! Kiinnostuitko?? Ota yhteyttä niin kerromme lisää...... Vi behöver flera spelare så om du är intresserad av ishockey så häng med! Blev du intresserad?? Ta kontakt så berättar vi mera.....

Joukkue etsii pelaajia: Tarvitsemme lisää pelaajia mukaan joten jos olet kiinnostunut jääkiekosta nii...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Endast onsdag! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
60

OLD BOYS PLUS 50 Nimenhuuto.com

Old Boys 50+ on avoin kiekkojoukkue kaikille 50 v täyttäneille herrasmiehille. Pelaamme Aktia hallissa maanantaisin 21-22 Raaseporissa mukavan yhdessäolon merkeissä. Pelaaminen joukkueessa ei edellytä hienoja kiekkotaustoja vaan on enemmänkin kuntokiekkoilua.

Jan kirjoitti: Raseporin kaupunki on tänään Uudenmaan AVIn periaatteiden mukaisesti keskeyttänyt aikuisten ryhmäharrastustoiminnan kolmeksi viikoksi Raaseporissa. Näin ollen aikuisten (yli 20 vuotiaitten) vuorot keskeytetään jäähallissa 23.11 – 13.12. Raseborgs stad har idag i enlighet med Nylands Regionalförva... (10 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
62

Snapishokki Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Terve! Nyt on taas niin että meidän keskiviikkovuoro on keskeytetty koronan takia alustavasti 3vk, seuraavat treenit pyritään pitämään ke. 16.12. Laitan uutta infoa taas kun sitä saan. Pysykää terveinä. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
65

Ice Team taitovalmennusryhmä Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Olen jäällä ensimmäiset 30 minuuttia. Sen jälkeen omatoimista harjoityelua. Omalla joukkueella on ottelupäivä ja bussi lähtee 9:45 hallilta (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
44

Ice Team maalivahdit Nimenhuuto.com

Joakim kirjoitti: Mats pitää treenit (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Pojat
6

Ice Team -07 Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: Vi kommer att hålla föräldramötet per e-post. Jag hoppas jag hinner skicka ut det under helgen. *** Tämä kokous pidetään sähköpostitse, tavoitteena vielä tämän viikonlopun aikana. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
21