Jääkiekko Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, alppihiihto, jalkapallo ja judo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Raasepori

Jääkiekko - Raasepori

Brutales Nimenhuuto.com

Brutales harkat torstaisin klo 20.30. valkoiset ja mustat paidat. Brutales tränar på torsdagar kl 20.30. vita och svarta skjortor

Mats kirjoitti: Har ni andra målvakten ordnad eller ska jag stå i målet? (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
65

Frostbite Nimenhuuto.com

Harrastelätkä sunnuntaivuoro 17.00-18.30

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
92

HC Glid Nimenhuuto.com

Hobbyhockey måndagar och fredagar.Höntsää maanantaisin ja perjantasin Laget för dem som slutade för tidigt eller aldrig började... Joukkue niille jotka lopettivat liian aikaisin tai eivät ikinä aloittaneetkaan...

Kurre kirjoitti: Säsong/kausi hösten/syksy fre/pe 180 eur och må/ma 140 eur (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
59

Ice Team Raasepori D2 Nimenhuuto.com

Aktia hallin coolein bändi, meillä on nastaa harkoissa ja peleissä. Vaikka ollaankin vielä vihreitä niin meillä on asenne ja into kohdillaan. Tuu säkin mukaan

Joukkue etsii pelaajia

Mendy kirjoitti: voiko joku sanoa millon alkaa maalivahti treenit mikä kello? voiko joku laitaa maalivahti nimenhuutoon (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
27

Ice Team 05 Nimenhuuto.com

Ian kirjoitti: No niin nyt kausi on lähtenyt käyntiin ja jo lauantaina on seurapäivä. Siihen tarvitaan meidän joukkueesta apua kahvilassa ja arpojen myynnissä sekä tuoda 5 arpajaisvoittoja per joukkue! Sitten saa pojat sekä tytöt mielellään olla jäällä ja pelipaidat päällä. Toivottavasti niin moni kun mahdollis... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
27

Sledgehammer Ladies Nimenhuuto.com

Jessica kirjoitti: Heippa. Mitä mieltä olisitte siitä jos pelattaisi Hoki tiikereitä vastaan vaikka yksi maanantai kuussa?? Tai onko kenelläkään mitä sitä vastaan....esim aina viimeinen ma joka kuukausi niin kaikki tietää etukäteen et on peli silloin ja silloin. Olisi kiva saada peliä aikaiseks, ja viime kauden yli... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Naiset
34

Ice Team Snapis Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Tervehdys! Nyt olis sählyvuoro varattu. Elikkä aloitus ke. 7.6 klo.20-21.30. Ja pidän nyt alustavasti vuoroa kesäkuun ja katsotaan kuinka paljon porukkaa riittää niin jatketaan sen mukaan. Maksu 5e/kerta ja sählyn loputtua jos jää ylimääräistä rahaa niin se laitetaan snapiksen virkistyskassaan :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
23

Ice Team Raseborg -07 Nimenhuuto.com

Olemme aivan tuore uusi joukkue ja aloitimme elokuussa 2016. Tarvitsemme lisää pelaajia mukaan joten jos olet kiinnostunut jääkiekosta niin tule ihmeessä mukaan!! Kiinnostuitko?? Ota yhteyttä niin kerromme lisää...... Vi är ett riktigt nytt lag och vi startade i augusti 2016. Vi behöver flera spelare så om du är intresserad av ishockey så häng med! Blev du intresserad?? Ta kontakt så berättar vi mera.....

Joukkue etsii pelaajia: Olemme aivan tuore uusi joukkue ja aloitimme elokuussa 2016. Tarvitsemme lisä...

Maria kirjoitti: Moi, Det kommer att ordnas ett evenemang tillsammans med hallbolaget den 19.8. On tulossa seurapäivä 19.8 - Bytesbörs /vaihtopörssi (var och en får sälja sportprylar / jokainen saa myydä omat urheiluvälineet) - Lagen /grupperna presenterar sej / Joukkueet /ryhmät esittelevät itsensä - Tävlingar /... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
29

OLD BOYS PLUS 50 Nimenhuuto.com

Old Boys on avoin kiekkojoukkue kaikille 50 v täyttäneille herrasmiehille. Pelaamme Aktia hallissa Raaseporissa mukavan yhdessäolon merkeissä. Pelaaminen joukkueessa ei edellytä hienoja kiekkotaustoja vaan on enemmänkin kuntokiekkoilua.

Ossi kirjoitti: Tyvärr har vi inte fått tillräckligt med spelare till +50 gruppen och således blir det inte ännu åtminstone någon gubbhockey. Vi försöker värva ännu under hösten. Jag kommer inte att fortsätta av personliga skäl. Ifall någon är intresserad att dra gubbhockey, informera mig så ger jag managerrätti... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
35

Snapishokki Nimenhuuto.com

Linus kirjoitti: Miten on nyt, saanko nyt olla mukana westisliigassa kun se vaati kuulemma pelipassi tuleva kausi, ja pelipassi on ollut syy aikaisemmin miks en saannut olla mukana (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
79

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.