Jääkiekko Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, alppihiihto, jalkapallo, judo ja jousiammunta.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Raasepori

Jääkiekko - Raasepori

Frostbite Nimenhuuto.com

Harrastelätkä sunnuntaivuoro 16-17.30

Markus kirjoitti: På plats ca 1830 eller lite efter (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
74

HC Glid Nimenhuuto.com

Hobbyhockey måndagar junnun och fredagar K40 för vuxna!Höntsää maanantaisin junnut ja perjantasin K40 aikuisille Laget för dem som slutade för tidigt eller aldrig började... Joukkue niille jotka lopettivat liian aikaisin tai eivät ikinä aloittaneetkaan...

Toije kirjoitti: FYI SomarHåkki. Maitohapot turer/vuoroja 1,5h. Ryms ngra me på varje tur. Joka vuoroon mahtuu muutama. Vastaa tähän viestiin jos ole tulossa. Jos joku vuoro täyttyy niin laitan tähän infot To 10.5, 13:00 Tapiolan harkkahalli Lö 19.5, 18:30 Espoonlahden Jäähalli, Forum Lö 26.5, 18:30 Espoonlahden ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
67

Ice Team Raasepori D2 Nimenhuuto.com

Aktia hallin coolein bändi, meillä on nastaa harkoissa ja peleissä. Vaikka ollaankin vielä vihreitä niin meillä on asenne ja into kohdillaan. Tuu säkin mukaan

Joukkue etsii pelaajia

Marja kirjoitti: Make Leirillä!! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
23

Brutales Nimenhuuto.com

Brutales harkat torstaisin klo 20.30. valkoiset ja mustat paidat. Brutales tränar på torsdagar kl 20.30. vita och svarta skjortor

Markus kirjoitti: Om dom gör undantag med att få ha K35 med så hör av er i tid ifall det behövs ;P (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
64

Ice Team 05 Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Kaksi jääharjoitusta per päivä, oheistreenit yms. Leiri on maksuton, ruokailu Sociksessa 6€ / päivä. Vahvistakaa osallistuminen viimeistään 25.7.Nimenhuutoon. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
30

Ice Team Snapis Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: Terve. Kauden alku lähestyy! Sain tänään jykältä otteluohjelman ja lisäsin sen tänne. Löytyy tiedostoista. Sitten asiaan. Tuon viimeisimmän kyselyn perusteella meitä on jatkamassa 10 + 2mv. Tämä ei riitä koko kauden rosteriksi jos miettii viime kauden osallistumista. Toki näistä ilmoittautuneista... (13 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
25

Sledgehammer Ladies Nimenhuuto.com

anu kirjoitti: Hello kaikille! Nyt jos on lätkäkamolle päivitys tarvetta ni Team Sportiassa ale, tarjoushinnat -50%...... (22 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Raasepori
Naiset
29

Ice Team Raseborg -07 Nimenhuuto.com

Olemme aivan tuore uusi joukkue ja aloitimme elokuussa 2016. Tarvitsemme lisää pelaajia mukaan joten jos olet kiinnostunut jääkiekosta niin tule ihmeessä mukaan!! Kiinnostuitko?? Ota yhteyttä niin kerromme lisää...... Vi är ett riktigt nytt lag och vi startade i augusti 2016. Vi behöver flera spelare så om du är intresserad av ishockey så häng med! Blev du intresserad?? Ta kontakt så berättar vi mera.....

Joukkue etsii pelaajia: Olemme pieni joukkue ja aloitimme elokuussa 2016. Tarvitsemme lisää pelaajia ...

Maria kirjoitti: Jääkiekkoliiton koulutustilaisuuden takia (9-10.8) joudumme siirtämään leiriä päivää aikaisemmaksi, eli tiistai – keskiviikko 7-8.8.2018. Toivottavasti tämä ei aiheuta kenellekään suurempia ongelmia! Hyvää kesän jatkoa! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Raasepori
Sekajoukkue
42

OLD BOYS PLUS 50 Nimenhuuto.com

Old Boys on avoin kiekkojoukkue kaikille 50 v täyttäneille herrasmiehille. Pelaamme Aktia hallissa Raaseporissa mukavan yhdessäolon merkeissä. Pelaaminen joukkueessa ei edellytä hienoja kiekkotaustoja vaan on enemmänkin kuntokiekkoilua.

Ossi kirjoitti: Tyvärr har vi inte fått tillräckligt med spelare till +50 gruppen och således blir det inte ännu åtminstone någon gubbhockey. Vi försöker värva ännu under hösten. Jag kommer inte att fortsätta av personliga skäl. Ifall någon är intresserad att dra gubbhockey, informera mig så ger jag managerrätti... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Raasepori
Miehet
34

Snapishokki Nimenhuuto.com

Toije kirjoitti: FYI SomarHåkki. Maitohapot turer/vuoroja 1,5h. Ryms ngra me på varje tur. Joka vuoroon mahtuu muutama. Vastaa tähän viestiin jos olet tulossa. Jos joku vuoro täyttyy niin laitan tähän infot To 10.5, 13:00 Tapiolan harkkahalli Lö 19.5, 18:30 Espoonlahden Jäähalli, Forum Lö 26.5, 18:30 Espoonlahden... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Raasepori
Ei asetettu
83