Jääkiekko Malmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Malmi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, basketball ja musiikki.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Malmi

Jääkiekko - Malmi

IHK 05 Nimenhuuto.com

IHK-05 hakee maalivahteja sekä kenttäpelaajia kahteen peliryhmään kaudelle 2017-2018. Kaikki harjoituksemme on Malmin jäähallilla, keskimäärin 3-4 kertaa viikossa. Joukkueella on käytössä kuivauskoppi jossa voi säilyttää varusteet. Olitpa sitten pelannut aikaisemmin tai et niin tule ihmeessä mukaan. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä meihin ja tule kokeilemaan tai katsomaan harkkoja. Joukkueenjohtaja Jaakko Solaluoto solaluodot@gmail.com 0401815155

Joukkue etsii pelaajia: Juniorijääkiekkoa 2005 syntyneille Helsingissä, treenit Malmin jäähallilla. E...

Eero kirjoitti: Eero kipeänä angiina. (13 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Malmin Jäähalli
Sekajoukkue
29

IHK 08-09 Nimenhuuto.com

IHK 08-09 on seuramme toiseksi nuorin ikäluokka, joka on tarkoitettu 2008 & 2009 syntyneille jääkiekon pelaamisesta kiinnostuneille pojille sekä tytöille. Harjoittelemme malmin jäähallissa 2-3 kertaa viikossa. Keväällä 2017 pelataan muutama harjoitusottelu. Syksystä 2017 osallistumme sc-liigaan yhdellä peliryhmällä, sekä kaudella 2017-2018 osallistumme myös 2008 ja 2009 syntyneiden leijonaliigoihin.

Jere kirjoitti: Moikka, Loppu vuosi mennään rauhallisesti pitäen hauskaa ja paljon pelaillen, palautellaan vähän kovaa reenattua alkukautta. Tammikuussa lähdetään sitten taas reenaamaan kunnolla ja suunnittelemaan tulevaa kautta. (30 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Malmi, Helsinki
Sekajoukkue
33

Aamukiekko Nimenhuuto.com

Aamuhöntsät vain jäsenille. Rahat kerää Ari (041-4636539). Maksut tilille: FI89 1610 3500 0195 04 (Ari Saxelin) Hinnat: Kausimaksu vuoden loppuun asti 100€. Kevätkauden hinta tarkistetaan vuodenvaihteessa, max 100€. Kertamaksu 12€.

Ari kirjoitti: MUSTAT: Teemu T Juhis Jukka Santeri Joonas Teemu P Ari Tuomas VALKOSET: Lennu Simppa sami Anssi Kalle Niko Jouni Hemppa KP (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Malmin Jäähalli
Miehet
37

Loco Hockey Nimenhuuto.com

Veturimies kiekkoilijat

Janne kirjoitti: HUOMIO! Huominen peli peruttu! Treenit huomenna!! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Ogeli+Malmi
Ei asetettu
66

Kauppiasjäät Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Peli on la 10.2 klo 10-11.50 Hippoksen harjoitushallissa. Mukana tällä hetkellä 10+1hlö. Hankitaan vielä muutama lisää. Majoitus hotelli Versossa yöksi jääville. Tomi on luvannut 7 paikkaisen auton (B-kortti), johon mahtuu kaikkien kamat, käyttöön kimppakyytien mahdollistamiseksi. Kuka menee perj... (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Malmi
Sekajoukkue
42

RWMV-jäät Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: Iltaa! Huominen 3.11. Tarkoitettu mv-jää on peruttu meistä riippumattomista syistä. Korvaavana jäänä huomenna on mahdollisuus kuitenkin osallistua Sipoossa, Jannen vetämille Wolffin mv-jäille. Jokainen on tervetullut tähän tapahtumaan. Alkulämmöt alkavat 17.30, jää on 18.30-19.30. Terveisin Seppo (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Malmin Jäähalli
Sekajoukkue
29

RW-Edustus Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Malmi
Miehet
30

Malmin Veto Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Oon flunssassa enkä pääse huomiseen peliin (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Malmi
Ei asetettu
26

PyryUJ Nimenhuuto.com

Porukka Ala-Malmilta, joita yhdistää intohimo jääkiekkoon. Sovimme tällä sivustolla höntsäyksestä. Jokainen innokas on tervetullut mukaan, sukupuoleen tai sukupolveen katsomatta.

Joukkue etsii pelaajia: Ilmoittaudu mukaan!

Pete kirjoitti: tullaan juhon kaa jos paini ei muutu jääksi..isät vast pojat viimeisiä mahdollisuuksia... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Ala Malmi
Sekajoukkue
7

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.