Jääkiekko Malmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Malmi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jalkapallo, basketball ja musiikki.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Malmi

Jääkiekko - Malmi

RW07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Red Wings 07 joukkueeseen! Joukkueessa pelaa 07/08 syntyneet innokkaat tulevaisuuden jääkiekkoilijat. Meille on tärkeää oppia uusia asioita, kehittyä ja pitää hauskaa mielekkään harrastuksen parissa. Valmennustiimi omaa laajan kokemuksen jääkiekosta. Harjoittelemme Malmin jäähallilla. Tervetuloa!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Red Wings 07 joukkueeseen! Joukkueessa pelaa 07/08 syntyneet innok...

Matti kirjoitti: Lisäsin harkkapelin Nimenhuutoon Grani-harkkapelin. Pelataan isolla kentällä 1+10 tunnin peli. Peliin tulevilla pitäää olla vakuutus kunnossa. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Helsinki Malmi
Ei asetettu
40

Redwings 2005 Nimenhuuto.com

Redwings -05 hakee uusia pelaajia! Ota yhteyttä joukkuejohtajaan kassu 0400790970 tervetuloa rw05 joukkueeseen joukkueessa pelaa 04/05/06 syntyneet kiekkoilijan alut. Meille on tärkeää oppia uusia asioita ja kehittyä kokonaisvaltaisesti mielekkään harrastuksen parissa. Valmennustiimillä on kattava kokemus jääkiekosta.

Joukkue etsii pelaajia: Red wings 05 hakee uusia pelaajia! Ota yhteyttä joukkuejohtajaan kai berg 040...

Jere kirjoitti: Kauden vikat jäät ovat huomenna .. Vanhemmat ovat tervetulleita jäälle jotta saadaan kunnon peli pystyyn laittakaa vielä kommenttikenttään kuka tulossa niin katotaan kuviot ja kentät kuntoon. T.kassu (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Malmi
Ei asetettu
22

IHK 05 Nimenhuuto.com

IHK 05 hakeebmaalivahtia sekä kenttäpelaajia joukkueeseen kaudelle 2017-2018. Pääsääntöisesti kaikki taphtumamme on kotihallissamme Malmilla. Keskimäärin 3-4 kertaa viikossa. Olitpa sitten pelannut aikaisemmin tai et niin tule ihmeessä mukaan. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä meihin ja tule kokeilemaan tai katsomaan harkkoja. Joukkueenjohtaja Jaakko Solaluoto solaluodot@gmail.com 0401815155

Joukkue etsii pelaajia: Juniorijääkiekkoa 2005 syntyneille Helsingissä, treenit Malmin jäähallilla. E...

Petri kirjoitti: Kiitos kaikille tästä kaudesta. Jäät on niin sanotusti taputeltu tältä kaudelta mutta ei hätää, kesätreenit alkavat muutaman viikon päästä. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Malmin Jäähalli
Sekajoukkue
35

IHK 08-09 Nimenhuuto.com

IHK 08-09 on seuramme nuorin ikäluokka, joka on tarkoitettu 2008 & 2009 syntyneille jääkiekon pelaamisesta kiinnostuneille pojille sekä tytöille. Harjoittelemme malmin jäähallissa 2-3 kertaa viikossa. Keväällä 2016 pelataan muutama harjoitusottelu. Syksystä 2016 osallistumme sc-liigaan 08 ja 09 peliryhmillä. Sekä kaudella 2016-2017 osallistumme 2008 syntyneiden F2 leijonaliigaan.

Jere kirjoitti: Moikka Sunnuntain 9.4.2017 Peliryhmä: Konsta (MV) TUDOR, NOEL P, NOEL M, EERO K, OTTO K, NIKI H, OTTO P, RIKU, NIILO, DANIEL JA ALEKSI. Ne jotka estyivät tai eivät ole ajoissa ilmoittautuneet pelaavat seuraavassa harjoituspelissä automaattisesti, mikäli vaan pääsevät paikalle! (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Malmi, Helsinki
Sekajoukkue
25

Aamukiekko Nimenhuuto.com

Aamuhöntsät vain jäsenille. Rahat kerää Ari (041-4636539). Maksut tilille: FI89 1610 3500 0195 04 (Ari Saxelin) Hinnat: Kausimaksu vuoden loppuun asti 100€. Kevätkauden hinta tarkistetaan vuodenvaihteessa, max 100€. Kertamaksu 12€.

Ari kirjoitti: Moi, ensi sunnuntaina 12.3. olis 5 veljeä tulossa pelaamaan Baltian maista (1MV + 4 pelaajaa). Sopu sijaa antaa, pidetään vauhdikkaat pelit ja lyhyet vaihdot jos tulee yli 22 :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Malmin Jäähalli
Miehet
36

Loco Hockey Nimenhuuto.com

Veturimies kiekkoilijat

Janne kirjoitti: HUOMIO! Huominen peli peruttu! Treenit huomenna!! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Ogeli+Malmi
Ei asetettu
65

RWMV-jäät Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moikka, Ylihuomenna perjantaina RW-mv-jäät kaikille seuran maalivahdeille klo. 17.15-18.15! Jäänajo klo. 16.45. Tulen jäälle suoraan Sipoon maalivahtijäätesteistä. Seppo hoitaa alkulämmittelyt -04 - -08 -maalivahdeille. Vanhempi pää, ot-alkulämpö. Perjantaina nähdään, Janne (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Malmin Jäähalli
Sekajoukkue
32

RW-Edustus Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Malmi
Miehet
31

Malmin Veto Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Oon flunssassa enkä pääse huomiseen peliin (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Malmi
Ei asetettu
32

PyryUJ Nimenhuuto.com

Porukka Ala-Malmilta, joita yhdistää intohimo jääkiekkoon. Sovimme tällä sivustolla höntsäyksestä. Jokainen innokas on tervetullut mukaan, sukupuoleen tai sukupolveen katsomatta.

Joukkue etsii pelaajia: Ilmoittaudu mukaan!

Pete kirjoitti: tullaan juhon kaa jos paini ei muutu jääksi..isät vast pojat viimeisiä mahdollisuuksia... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Ala Malmi
Sekajoukkue
7

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.