Jääkiekko Malmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Malmi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jalkapallo, basketball ja musiikki.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Malmi

Jääkiekko - Malmi

RW07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Red Wings 07 joukkueeseen! Joukkueessa pelaa 07/08 syntyneet innokkaat tulevaisuuden jääkiekkoilijat. Meille on tärkeää oppia uusia asioita, kehittyä ja pitää hauskaa mielekkään harrastuksen parissa. Valmennustiimi omaa laajan kokemuksen jääkiekosta. Harjoittelemme Malmin jäähallilla. Tervetuloa!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Red Wings 07 joukkueeseen! Joukkueessa pelaa 07/08 syntyneet innok...

Matti kirjoitti: Muutama infoluonteinen asia: 1. Jäävuoroista ei ole saatu vielä tietoja. Ei koske vain Redareita, vaan kaikkia Helsingin seuroja. Laitetaan heti tietoa, kun sitä saadaan. 2. Kesäasut; sain viestiä, että tavarantoimittaja pystyy toimittamaan nämä vasta elokuun alussa. Jaetaan heti, kun saadaan ne.... (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki Malmi
Ei asetettu
36

Redwings 2005 Nimenhuuto.com

Redwings -05/06 hakee uusia pelaajia! Ota yhteyttä joukkuejohtajaan kassu 0400790970 tervetuloa rw05 joukkueeseen joukkueessa pelaa 04/05/06 syntyneet kiekkoilijan alut. Meille on tärkeää oppia uusia asioita ja kehittyä kokonaisvaltaisesti mielekkään harrastuksen parissa. Valmennustiimillä on kattava kokemus jääkiekosta.

Joukkue etsii pelaajia: Red wings 05 hakee uusia pelaajia! Ota yhteyttä joukkuejohtajaan kai berg 040...

Jere kirjoitti: Perutaan reenit.. liian liukasta. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Malmi
Ei asetettu
29

IHK 05 Nimenhuuto.com

IHK-05 hakee maalivahteja sekä kenttäpelaajia kahteen peliryhmään kaudelle 2017-2018. Kaikki harjoituksemme on Malmin jäähallilla, keskimäärin 3-4 kertaa viikossa. Joukkueella on käytössä kuivauskoppi jossa voi säilyttää varusteet. Olitpa sitten pelannut aikaisemmin tai et niin tule ihmeessä mukaan. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä meihin ja tule kokeilemaan tai katsomaan harkkoja. Joukkueenjohtaja Jaakko Solaluoto solaluodot@gmail.com 0401815155

Joukkue etsii pelaajia: Juniorijääkiekkoa 2005 syntyneille Helsingissä, treenit Malmin jäähallilla. E...

Miro kirjoitti: Moikka! Miro sivussa kesätreeneistä, lähti isällensä koko kesäksi. Palaa vasta heinäkuun lopulla. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Malmin Jäähalli
Sekajoukkue
34

IHK 08-09 Nimenhuuto.com

IHK 08-09 on seuramme nuorin ikäluokka, joka on tarkoitettu 2008 & 2009 syntyneille jääkiekon pelaamisesta kiinnostuneille pojille sekä tytöille. Harjoittelemme malmin jäähallissa 2-3 kertaa viikossa. Keväällä 2016 pelataan muutama harjoitusottelu. Syksystä 2016 osallistumme sc-liigaan 08 ja 09 peliryhmillä. Sekä kaudella 2016-2017 osallistumme 2008 syntyneiden F2 leijonaliigaan.

Jere kirjoitti: Moi, Tänään 27.6 Reenit peruttu vähäisen osanottaja määrän johdosta, vain viisi ilmoittautunutta ja olen itse kuumeessa niin en viitsi järkätä seuralta valmennusta noin pienelle porukalle! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Malmi, Helsinki
Sekajoukkue
25

Aamukiekko Nimenhuuto.com

Aamuhöntsät vain jäsenille. Rahat kerää Ari (041-4636539). Maksut tilille: FI89 1610 3500 0195 04 (Ari Saxelin) Hinnat: Kausimaksu vuoden loppuun asti 100€. Kevätkauden hinta tarkistetaan vuodenvaihteessa, max 100€. Kertamaksu 12€.

Ari kirjoitti: Moi, ensi sunnuntaina 12.3. olis 5 veljeä tulossa pelaamaan Baltian maista (1MV + 4 pelaajaa). Sopu sijaa antaa, pidetään vauhdikkaat pelit ja lyhyet vaihdot jos tulee yli 22 :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Malmin Jäähalli
Miehet
36

Loco Hockey Nimenhuuto.com

Veturimies kiekkoilijat

Janne kirjoitti: HUOMIO! Huominen peli peruttu! Treenit huomenna!! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Ogeli+Malmi
Ei asetettu
65

RWMV-jäät Nimenhuuto.com

Antonio kirjoitti: Muistakaa varustus: Mukaan: - Ulkoliikuntavarustus, huomio myös sää. Jos sataa, sadevaatetusta mukaan. - Kunnon juoksujalkineet! Skeitti- tai muut vapaa-ajan kengät, Crocsit, Nike Free – tai muut eivät käy. Tässä suosittelen käymään ammattitaitoisessa urheilukaupassa. Nykylapsilla ja -nuorilla hi... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Malmin Jäähalli
Sekajoukkue
32

RW-Edustus Nimenhuuto.com

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Malmi
Miehet
31

Malmin Veto Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Oon flunssassa enkä pääse huomiseen peliin (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Malmi
Ei asetettu
32

PyryUJ Nimenhuuto.com

Porukka Ala-Malmilta, joita yhdistää intohimo jääkiekkoon. Sovimme tällä sivustolla höntsäyksestä. Jokainen innokas on tervetullut mukaan, sukupuoleen tai sukupolveen katsomatta.

Joukkue etsii pelaajia: Ilmoittaudu mukaan!

Pete kirjoitti: tullaan juhon kaa jos paini ei muutu jääksi..isät vast pojat viimeisiä mahdollisuuksia... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Ala Malmi
Sekajoukkue
7

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.