Jääkiekko Jääli

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jääli ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal, lentopallo, leijonakiekkokoulu, pesäpallo, sulkapallo, koripallo, käsipallo ja sähly.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Jääli

Jääkiekko - Jääli

kkp-harrastekiekko Nimenhuuto.com

HEIKKI kirjoitti: Outtiin, flunssa. (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Jääli
Ei asetettu
59

KKP2006 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Moro, Meillä on tällä hetkellä 2 huoltajaa ja '4' valmentajaa + Harri. 2 huoltajaa on ehdottomasti liian vähän ja yritetään kolmas aktiivinen saada mukaan. Ari on kysymysmerkki milloin kerkiää. Meillä ei ole myöskään mv'tä ku Pasin piti lopettaa työjärjestelyiden vuoksi. En tiedä vielä joudummeko... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Jääli
Ei asetettu
9

KKP 01 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jesse kirjoitti: Moi Mahtuisko Jesse jonkun kyytiin lauantaina Kalajoelle? Jukka (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Jääli (Oulu)
Ei asetettu
34

Team Playboys Nimenhuuto.com

Taitokiekkoa vuodesta 1989. Hump em all!

Jari kirjoitti: Moro. muutamilta puuttuu vielä maksut. Maksakaa tai Miki tulee perimään Saaja: Kempelehalli Oy Tilinro: FI65 4600 2020 0259 06 Viitenro: 11994048921 Summa: 65€ Eräpäivä: HETI (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Jääli
Miehet
29

KKPLKK Nimenhuuto.com

Paavo kirjoitti: Morjens, Vielä viimeinen viesti ennen kesää kiekon saralta. Eilen pidettiin G ja LKK-palaveria, jossa kehitettiin hyvässä hengessä seuran toimintaa ja mietittiin ensi kauden kuvioita. LKK:n osalta palaverissa oli Tero ja Mika H. G:stä läsnä olivat lähes kaikki. LKK:n osalta Tero tulee miettimään ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Leijonakiekkokoulu
Jääli
Ei asetettu
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.