Jääkiekko Kurikka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kurikka ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, salibandy, rullakiekko, pesäpallo ja nyrkkeily.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kurikka

Jääkiekko - Kurikka

Kyrönjoen Persevä - KyrPe Nimenhuuto.com

Kurikan huonokuntoisin höntsäkiekkoporukka pelaa keskiviikkoisin klo 21:10 jäähallissa. Mukaan saa tulla kaikki halukkaat. Jäävuoro 10 €/kerta maksetaan Nordean tilille: Kyrönjoen Persevä / FI42 1143 3500 1219 00. Muista mainita maksun yhteydessä minkä päivän vuoroa olet maksamassa.

Joukkue etsii pelaajia: Eli mukaan saa tosiaan tulla kaikki halukkaat. Pelivauhti on todella rauhalli...

Jussi kirjoitti: ? (20 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Kurikka
Sekajoukkue
55

Ice-Cats Nimenhuuto.com

Mestarit vuosimallia 2011, 2013, 2015 ja 2016

Juha-Matti kirjoitti: Ehkä! (13 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Kurikka
Miehet
41

Kury B Nimenhuuto.com

Kurikan Ryhdin -00/-01/-02-ikäluokan jääkiekkojoukkue.

Markus kirjoitti: Käykää laittamassa omalta osalta nimenhuuto ajan tasalle. Lauantain pelin osalta varsinkin. Kaikki kynnelle kykenevät lauantain peliin mukaan. Helpottaa huomattavasti kaikkien toimintaa, kun täällä on kaikki ajan tasalla. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kurikka
Ei asetettu
26

Betonipojat Nimenhuuto.com

Rullalätkää huippu olosuhteissa kurikan jäähallissa!

Teemu kirjoitti: Valot on vaihdettu ja paskat on lattialla jos jotaki vielä kiinnostaa siivota voi mennä luutuamaan allekirjoittanut nostaa käret pystyyn (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Rullakiekko
Kurikka
Miehet
35

Kury -06-07 Nimenhuuto.com

Nella kirjoitti: Leiri jurvas 15.10.2017 (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jääkiekko
Kurikka
Sekajoukkue
32

Kurikan Ryhti-04 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hei 28.10 on meidän vuoro edustuksen pelin Lipunmyynti ja järjestyksen valvonta. Oliko järkkäreitä 4 kpl? Vapaaehtoisia tänne! T. Annu R (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Kurikka
Sekajoukkue
26

KuRy jääkiekkojaosto Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Tuli Matti Joupilta tällainen, olisiko tarvetta? Tervehdys, Vaikka kausi on jo päässyt hyvään alkuun, muistutan, että Keskimaan alue tarjoaa erilaisia koulutuksia. Nyt on tarjolla joukkueenjohtajakoulutusta. Mikäli seurallasi on tarvetta em. koulutukseen, ota yhteyyttä minuun, niin sovitellaan ai... (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Kurikka
Sekajoukkue
14

Kury03 Nimenhuuto.com

Valmennusp kirjoitti: Ensiviikon keskiviikon harjoitus poikkeuksellisesti Tiistaina klo: 19.00-19.50 (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Etelä Pohjanmaan Kurikka
Ei asetettu
24

Kury 08-09 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Muistakaa huomenna harkoissa palauttaa Gutz-tilausyhteenvedot!! (18 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kurikka
Sekajoukkue
24

kurikan ryhtivake Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Kaikille valmentajille hyödyllistä koulutusta: Suomen Jääkiekkoliitto järjestää tason 1. valmentajakoulutuksia Seinäjoella seuraavasti: - Jääkiekko pelinä to 2.11 klo.17 alkaen elinkeinotalo (teoria + jääharjoitus) - Kiekon taidot ke 22.11 klo.17 alkaen elinkeinotalo (teoria + jääharjoitus) - Lui... (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kurikka
Miehet
21

KuryIC Nimenhuuto.com

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Kurikka
Miehet
20

Kury M2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Tuomarikurssi Kurikassa To 7.9.2017 Nyt on mahdollisuus lähteä tuomaritoimintaan! Kurssi on pakollinen C-junnuikäisille pelaajille (tytöt/pojat) lisenssin saamiseksi B-junnusarjoihin. Tällä kaudella C-tuomarikurssi koskee 2003 syntyneitä tai sitä vanhempia kurssia vielä käymättömiä pelaajia. Toki... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kurikka
Miehet
17

kyläluudat Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: alkaako jo klo 20? (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Kurikka
Ei asetettu
14

Kury Jääkiekko C-nuoret Nimenhuuto.com

Arja kirjoitti: PERUTTU !!!! jäävuorot torstai 21.3 sekä torstai 28.3. Maanantaina 25.3 klo 19.00 vanhempainpalaveri Yläpesässä. Tästä ilmoitetettu viime viikolla kaikille. t. Arja (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Kurikka
Ei asetettu
21

Kurikan Ryhti M2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Jääkiekko
Kurikka
Miehet
26

MiDe Nimenhuuto.com

Harraste jääkiekko porukka. Emme pelaa harraste sarjoissa vaan kerran viikossa pelataan muten vain. Uutta porukkaa mahtuu mukaan. MiDen tilinumero FI17 4726 1020 1012 37

Petri kirjoitti: Onko täälä enään jääkiekon pelailijoita? Itse ainakin haluaisin päästä pelaan. Oma ehdotukseni olisi lauantai ilta ennen kahdeksaa jos vaan aikoja on. (20 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Kurikka
Ei asetettu
49

Kury kiekkokoulu Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Huomenna klo:11-12 ja Sunnuntaina klo:13.15-14.15 Kurikan jäähallissa on GHD-Tapahtuma, eli tyttöjen oma kiekkokoulu. Tapahtuma on ilmainen ja tarkoitettu kaikille tytöille ja hyvä mahdollisuus tutustua jääkiekkoharrastukseen. Leijona-Kiekkokoulu jatkuu normaalisti Lauantaisin klo:10.00 ja Maanan... (17 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Kurikka
Sekajoukkue
87

Kury05 Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: 05-ikäluokan pelitällit ovat Alavudella 18.12. Sieltä kysyttiin, onko tarvetta ruokailulle. Jos on tarvetta ruokailulle, ilmoittakaa viimeistään ke 7.12 henkilömäärä ja mahd. erikoisruokavalio vaikka vastaamalla tähän viestiin. Alla on Alavudelta saamani viesti: Spagettipaistosta ja porkkisraaste... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kurikka
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.