Jääkiekko Kurikka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kurikka ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, salibandy, rullakiekko, pesäpallo ja nyrkkeily.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kurikka

Jääkiekko - Kurikka

Kyrönjoen Persevä - KyrPe Nimenhuuto.com

Kurikan huonokuntoisin höntsäkiekkoporukka pelaa keskiviikkoisin klo 20:00 jäähallissa. Mukaan saa tulla kaikki halukkaat. Jäävuoro 10 €/kerta maksetaan Nordean tilille: Kyrönjoen Persevä / FI42 1143 3500 1219 00. Muista mainita maksun yhteydessä minkä päivän vuoroa olet maksamassa.

Joukkue etsii pelaajia: Eli mukaan saa tosiaan tulla kaikki halukkaat. Pelivauhti on todella rauhalli...

Jussi kirjoitti: Jos ehdin (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Kurikka
Sekajoukkue
59

KuRy B Nimenhuuto.com

Kurikan Ryhdin -00/-01/-02-ikäluokan jääkiekkojoukkue.

Markus kirjoitti: Huomenta Käykää ilmoittautumassa sunnuntain peliin klo 10 mennessä!! (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jääkiekko
Kurikka
Ei asetettu
26

Ice-Cats Nimenhuuto.com

Mestarit vuosimallia 2011, 2013, 2015 ja 2016

Ilari kirjoitti: in jos mahtuu.... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kurikka
Miehet
40

Betonipojat Nimenhuuto.com

Rullalätkää huippu olosuhteissa kurikan jäähallissa!

Teemu kirjoitti: Valot on vaihdettu ja paskat on lattialla jos jotaki vielä kiinnostaa siivota voi mennä luutuamaan allekirjoittanut nostaa käret pystyyn (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Rullakiekko
Kurikka
Miehet
35

KuRy jääkiekkojaosto Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Tämmöinen tuli Vaasasta, miettikää joukkueidenne kanssa päivä, jos haluatte lähteä katsomaan peliä... Moi! Meillä on vielä jokunen kotiottelu jäljellä tällä kaudella ja haluankin toivottaa juniorinne tervetulleiksi katsomaan Liigalätkää Vaasaan, kiva mahdollisuus nähdä omia suosikkipelaajia liven... (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Kurikka
Sekajoukkue
14

Kury 08-09 Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Moi Joukkueiden valokuvaus viikolla 4 to 25.1 ja pe 26.1 päivinä. Jojot , valmentajat, huoltajat yms. toimivat apuna joukkueen järjestämisessä kuvauskelpoiseksi. Kuvien ottamisen hoitaa Ryödin perhe joten mikään liikkeen kuvaaja ei tule sanomaan että kuka ja missä pitää olla. Kiitos jo jaoston pu... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jääkiekko
Kurikka
Sekajoukkue
26

Kurikan Ryhti-04 Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Hei! Juttelin tänään Hakamäen Hannun kanssa joka lupas profiloida poikien luistimet. Laittakaa luistimiin lappu mukaan jossa pelaajan nimi ja joukkue eli D1. Viekää hokkarit esim. maanantain tai keskiviikon harkkojen jälkeen siistiin riviin muotoilu koneen alle.Jos haluat jotain muutoksia profilo... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jääkiekko
Kurikka
Sekajoukkue
26

Kury -06-07 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei. Perjantaina treenien aluksi otetaan joukkuekuvat. E1 ja E2 kuvataan erikseen. Yksityiskuvia ei ilmeisesti oteta? Kari voi kommentoida jos on toisin. Punainen pelipaita ja punaiset pelisukat mukaan. T. Juha (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Kurikka
Sekajoukkue
33

Kury03 Nimenhuuto.com

Niilo kirjoitti: Jääntekijät ja Pässit 6-7.1.2018 La 10-15 Tapsa ja Juha La 15-19.30 (Heikki Teini?) Jorma ja Asko La 19.30-22.00 Jarkko Su 10-15 Kari ja Markku Su 15-18 Pasi Su 18-21 Timppa (16 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Etelä Pohjanmaan Kurikka
Ei asetettu
27

kurikan ryhtivake Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Moi! Suomen Jääkiekkoliitto järjestää valtakunnalliset Laukaisutekniikkakoulutukset F-C2 ikäluokan valmentajille ympäri maata tammikuun 2018 aikana. Koulutus pitää sisällään alkuun teoriaosuuden sekä luennon jälkeen jääharjoituksen, jossa valmentajat opettelevat käytännössä eri laukaisutekniikoit... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Kurikka
Miehet
23

KuryIC Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kurikka
Miehet
20

Kury M2 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Tuomarikurssi Kurikassa To 7.9.2017 Nyt on mahdollisuus lähteä tuomaritoimintaan! Kurssi on pakollinen C-junnuikäisille pelaajille (tytöt/pojat) lisenssin saamiseksi B-junnusarjoihin. Tällä kaudella C-tuomarikurssi koskee 2003 syntyneitä tai sitä vanhempia kurssia vielä käymättömiä pelaajia. Toki... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kurikka
Miehet
17

kyläluudat Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: alkaako jo klo 20? (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Kurikka
Ei asetettu
14

Kury Jääkiekko C-nuoret Nimenhuuto.com

Arja kirjoitti: PERUTTU !!!! jäävuorot torstai 21.3 sekä torstai 28.3. Maanantaina 25.3 klo 19.00 vanhempainpalaveri Yläpesässä. Tästä ilmoitetettu viime viikolla kaikille. t. Arja (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Kurikka
Ei asetettu
21

Kurikan Ryhti M2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Jääkiekko
Kurikka
Miehet
27

MiDe Nimenhuuto.com

Harraste jääkiekko porukka. Emme pelaa harraste sarjoissa vaan kerran viikossa pelataan muten vain. Uutta porukkaa mahtuu mukaan. MiDen tilinumero FI17 4726 1020 1012 37

Sami kirjoitti: Pelataanko tänään? (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Kurikka
Ei asetettu
43

Kury kiekkokoulu Nimenhuuto.com

Ninni kirjoitti: Onko pelkät kiekkokoulaiset vaiko myös f pelaajia? (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kurikka
Sekajoukkue
91

Kury05 Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: 05-ikäluokan pelitällit ovat Alavudella 18.12. Sieltä kysyttiin, onko tarvetta ruokailulle. Jos on tarvetta ruokailulle, ilmoittakaa viimeistään ke 7.12 henkilömäärä ja mahd. erikoisruokavalio vaikka vastaamalla tähän viestiin. Alla on Alavudelta saamani viesti: Spagettipaistosta ja porkkisraaste... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Kurikka
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.