Jääkiekko Nokia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nokia ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, futsal, sähly, baseball, koripallo, lentopallo, tennis ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HC Vipers Nimenhuuto.com

Taito jääkiekkoa

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Nokia
Miehet
11

Nokian kiekko Nimenhuuto.com

Esko kirjoitti: Olen vapaa maalin suulle, jos tarvetta on. Oli ennen korona taukoa puhetta että tuun maaliin. Korona sotki sen. Olen töissä hallilla lähes joka päivä. T. Esko. 045 8409842 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Nokia
Miehet
85

Pyynikin Pelikaanit Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Nokia
Miehet
27