Jääkiekko Säkylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säkylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: muodostelmaluistel, sähly, pesäpallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Säkylä

Jääkiekko - Säkylä

Black Star Nimenhuuto.com

Harraste jääkiekkoseura. Pelailee Säkylän Apetit-Areenalla! Vuorot lauantaisin 14.00-15.30.

Jaakko kirjoitti: Jo (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jääkiekko
Säkylä Apetit Areena
Miehet
32

West Hockey Säkylä Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekko joukkue, joka pelaa Alasatakunnan Hoki Liigaa tuttavallisemmin AHL:ää! Höntsäillään pari kertaa viikossa.

Jarmo kirjoitti: Arpaonni ei suosinut Kekua ja minua. Aktiivisimmat 16 kenttäpelaajaa valittiin joukkueiden rungoksi. Uudet jaot seuraavanlaiset kokeilut: Sininen kahviopääty: Keku, Tinke, Manne, Jarkki, Juhve, Japo, Julle ja Arvi. Punainen kellopääty: Lire, Kemo, Tahvo, Peippo, Jone, Tommo, Läski ja Leba (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä, Apetit Areena
Miehet
41

Läki F04 Nimenhuuto.com

Lännen kiekon juniorijääkiekkojoukkue 04/05. Joukkueessa on 2 peliryhmää. 04 pelaa D2 AA aluesarjaa. 05 pelaa E1 AA aluesarjaa Jäävuorot! http://www.saunalahti.fi/urtie4/jaavuorot.htm

Anu kirjoitti: In vai out? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
37

Lännen kiekko 08 Nimenhuuto.com

Lännen kiekko -08 on Säkylässä toimiva jääkiekon juniorijoukkue.

Onni kirjoitti: Toipumassa, paikalla aikaisintaan iltap. peleissä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
32

Läki06 Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Kalle+1aikuinen ja 1lapsi osallistuu päätöstilaisuuteen. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
75

Ukkomestarit Nimenhuuto.com

Ukkomestarit on vuonna 1997 perustettu veteraani-jääkiekkojoukkue, jonka kotipaikka on Säkylä. Joukkueen toiminta lähtee puhtaasti kuntoilu- ja harrastuspohjalta. Joukkueen rungon muodostavat 22 lisenssipelaajaa, joiden lisäksi toiminnassa on mukana noin 30 "puhelinpoikaa". Ukkomestareiden kotihallina toimii Säkylän Apetit-areena. Toiminnan tavoitteena on pelaajien fyysisen kunnon kohotus ja ylläpito sekä hauskanpito yhteisen harrastuksen parissa kavereiden kesken. Pelaajien motivaatiota pyritään kohottamaan osallistumalla lähialueella järjestettäviin veteraaniturnauksiin ja myös oman turnauksen järjestämisellä. Omasta turnauksestaan saatavilla tuloilla Ukkomestarit tukee paikallisen jääkiekkoseuran Lännen Kiekon junioritoimintaa.

Jussi kirjoitti: Moro, tässä olis kevätkauden pp-maksut, jotka olisi hyvä laittaa heti maksuun niin saadaan tämän kauden tilinpäätös pakettiin. Tilinro FI75 4456 1420 0081 45 ja pp-maksu on 10€/kerta. Eräpäivä 14.5. Atte Toivonen 7, Jarkko Tuominen 7, Markku Torkkeli 1, Pentti Pitkänen 2, Tapio Pihlajamäki 5, Tap... (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
62

LÄKI 09 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Mites sunnuntain reenit....niitä en löydy täältä ollenkaan??? Miten ilmoittaudutaan niihin?? Voisiko tänne laittaa myös kettuliigapelit sekä erätaukopelit....mitä mieltä olette? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
38

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.