Jääkiekko Säkylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säkylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, sähly ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Säkylä

Jääkiekko - Säkylä

Black Star Nimenhuuto.com

Harraste jääkiekkoseura. Pelailee Säkylän Apetit-Areenalla! Vuorot lauantaisin 14.00-15.30.

Jaan kirjoitti: Kai Marcoki tulee ku poikaystävän jo ilmoitti? (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääkiekko
Säkylä Apetit Areena
Miehet
33

Läki F04 Nimenhuuto.com

Lännen kiekon juniorijääkiekkojoukkue 04/05. Joukkueessa on 2 peliryhmää. 04 pelaa D1 AA aluesarjaa. 05 pelaa D2 AA aluesarjaa Jäävuorot! http://www.saunalahti.fi/urtie4/jaavuorot.htm

Jaan kirjoitti: Nikke tähän peliin! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
34

LäkiLuja0607 Nimenhuuto.com

Yhteistyöjoukkueissamme Lännen Kiekko sekä Lauttakylän Luja pelaa 3 peliryhmää, LujaLäki 07AA, LäkiLuja 06A sekä 06AA joukkueet, jotka pelaavat jokainen Länsirannikon aluesarjaa. Mahdollisuus on käydä jopa 5 kertaa viikossa jäällä, niin halutessaan, Säkylässä ja Huittisissa.

Kalle kirjoitti: Kalle+1aikuinen ja 1lapsi osallistuu päätöstilaisuuteen. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
71

Lännen kiekko 08 Nimenhuuto.com

Lännen kiekko -08 on Säkylässä toimiva jääkiekon juniorijoukkue.

Onni kirjoitti: Toipumassa, paikalla aikaisintaan iltap. peleissä (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
33

West Hockey Säkylä Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekko joukkue, joka pelaa Alasatakunnan Hoki Liigaa tuttavallisemmin AHL:ää! Höntsäillään pari kertaa viikossa.

Jarmo kirjoitti: Arpaonni ei suosinut Kekua ja minua. Aktiivisimmat 16 kenttäpelaajaa valittiin joukkueiden rungoksi. Uudet jaot seuraavanlaiset kokeilut: Sininen kahviopääty: Keku, Tinke, Manne, Jarkki, Juhve, Japo, Julle ja Arvi. Punainen kellopääty: Lire, Kemo, Tahvo, Peippo, Jone, Tommo, Läski ja Leba (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä, Apetit Areena
Miehet
45

Ukkomestarit Nimenhuuto.com

Ukkomestarit on vuonna 1997 perustettu veteraani-jääkiekkojoukkue, jonka kotipaikka on Säkylä. Joukkueen toiminta lähtee puhtaasti kuntoilu- ja harrastuspohjalta. Joukkueen rungon muodostavat 22 lisenssipelaajaa, joiden lisäksi toiminnassa on mukana noin 30 "puhelinpoikaa". Ukkomestareiden kotihallina toimii Säkylän Apetit-areena. Toiminnan tavoitteena on pelaajien fyysisen kunnon kohotus ja ylläpito sekä hauskanpito yhteisen harrastuksen parissa kavereiden kesken. Pelaajien motivaatiota pyritään kohottamaan osallistumalla lähialueella järjestettäviin veteraaniturnauksiin ja myös oman turnauksen järjestämisellä. Omasta turnauksestaan saatavilla tuloilla Ukkomestarit tukee paikallisen jääkiekkoseuran Lännen Kiekon junioritoimintaa.

Tapio kirjoitti: koska vierasjoukkueita on tänä vuonna enemmän tulee ongelma pukuhuoneista. Asia ratkaistiin niin että Ukkomestarit ja YHLBT ovat samassa kopissa. Mennään molemmat joukkueet omalle puolen koppia niin jonkinlainen järjestys säilyy. Entiseen tapaan on myös ruokailu varattu. Kuittaus siellä olevaan l... (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
62

LäkiED Nimenhuuto.com

Lännen Kiekon edustuksen nimenhuuto

Joukkue etsii pelaajia

Juhavaltte kirjoitti: Tulen jos osallistujia on sen verran että kannattaa lähteä Turusta. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
19

Lännen Kiekko C Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Pojat
21

LÄKI 09 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Hei. Uusi S.posti osoitteeni on marko.lahtinen64@gmail.com (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.