Jääkiekko Säkylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säkylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy ja lentopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JoPo Nimenhuuto.com

Jokivarren Pojat eli JoPo on jääkiekon harrastejoukkue joka pelaa omaksi ilokseen sekä fyysistä ja henkistä kuntoa ylläpitääkseen Säkylän jäähallilla. Pelaajia on Säkylästä ja lähiympäristöstä. Kauden mittaan pelataan vakiovuoroilla sekä erikseen sovittavia satunnaisia harjoituspelejä. Harjoitusvuorot ovat tiistai- ja perjantai-iltaisin Säkylän jäähallilla.

Henri kirjoitti: Olen puhelinpoika tiistaisin (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
39

West Hockey Säkylä Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekko joukkue, joka pelaa Alasatakunnan Hoki Liigaa tuttavallisemmin AHL:ää! Höntsäillään pari kertaa viikossa.

Jarmo kirjoitti: Ehtoota. Jääkiekkoliiton ohjeistuksen / tautitilanteesta johtuen kaikki yli 15 vuotiaiden harrastustoiminta tauolle tämän hetken tiedoilla 20.12.2020 asti. Jäävuorot peruttu toistaiseksi. #52 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä, Apetit Areena
Miehet
43

LÄKI 10-11 Nimenhuuto.com

Läki U11 joukkue pelaa Länsirannikon U11 sarjaa ja LäKi U10 joukkue pelaa leijonaliigaa. Joukkueemme harjoittelee kolme kertaa viikossa. Molempiin ikäryhmään mahtuu vielä innokkaita jääkiekosta kiinnostuneita pelaajia. Lisätiedot http://www.sakylanurheilijat.fi/lajit/lannen_kiekko/

Wili-Waltt kirjoitti: Ehtii mahdollisesti vasta jäälle (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
37

LäKi U17 Nimenhuuto.com

Lännen kiekon juniorijääkiekkojoukkue U17 Jäävuorot! http://www.sakylanjaahalli.fi/J%C3%A4%C3%A4vuorot/

Roni kirjoitti: Jäille (8 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
27

Lännen kiekko U13 Nimenhuuto.com

Lännen kiekko -08 on Säkylässä toimiva jääkiekon juniori-ikäluokka.

Mikko kirjoitti: Niklas ja Leo raikkaan matkassa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
45

Lännen Kiekko edustus Nimenhuuto.com

Lännen Kiekon edustusjoukkue kaudelle 2020-2021 joukkue koostuu lähialueen pelaajista. Mukaan mahtuu vieläkin pelimiehiä, ota yhteyttä!

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
34

WH50 Nimenhuuto.com

Pyhäjärviseudulla toimiva seniorikiekkoporukka, jonka pelaajat tulevat lähinnä Euran, Säkylän ja Yläneen alueelta. Harjoituksia on kerran viikossa ja ne pidetään Säkylän jäähallilla.

Sami kirjoitti: Turnaus peruttu (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
64

Black Star Nimenhuuto.com

Harraste jääkiekkoseura. Pelailee Säkylän Apetit-Areenalla! Vuorot lauantaisin 14.00-15.30.

Tomi kirjoitti: Peliin voi ilmottautua myöskin ulkopuoliset! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä Apetit Areena
Miehet
30

LäKi U9 Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
32

Lännen Kiekko B Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Säkylä
Pojat
25

Ukkomestarit Nimenhuuto.com

Ukkomestarit on vuonna 1997 perustettu veteraani-jääkiekkojoukkue, jonka kotipaikka on Säkylä. Joukkueen toiminta lähtee puhtaasti kuntoilu- ja harrastuspohjalta. Joukkueen rungon muodostavat 22 lisenssipelaajaa, joiden lisäksi toiminnassa on mukana noin 30 "puhelinpoikaa". Ukkomestareiden kotihallina toimii Säkylän Apetit-areena. Toiminnan tavoitteena on pelaajien fyysisen kunnon kohotus ja ylläpito sekä hauskanpito yhteisen harrastuksen parissa kavereiden kesken. Pelaajien motivaatiota pyritään kohottamaan osallistumalla lähialueella järjestettäviin veteraaniturnauksiin ja myös oman turnauksen järjestämisellä. Omasta turnauksestaan saatavilla tuloilla Ukkomestarit tukee paikallisen jääkiekkoseuran Lännen Kiekon junioritoimintaa.

Tapio kirjoitti: Kaikki yli 15 vuotiaiden jäävuorot on peruttu vähintään 20.12 asti koronan leviämisen hidastamiseksi. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
63

Läki-tytöt Nimenhuuto.com

Lännen Kiekon iloisessa tyttöjoukkueessa päästään tutustumaan jääkiekon saloihin ja hienouksiin, leikkiä unohtamatta. Joukkueeseen ovat kaikki tytöt tervetulleita, iästä ja aiemmasta harrastustaustasta riippumatta.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Tytöt
16