Jääkiekko Säkylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säkylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy ja lentopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LÄKI 10-11 Nimenhuuto.com

Läki U12 joukkue pelaa Länsirannikon U12 sarjaa A-tasolla ja LäKi U11 joukkue pelaa Länsirannikon U11 sarjaa B-tasolla. Joukkueemme harjoittelee kolme kertaa viikossa. Molempiin ikäryhmään mahtuu vielä innokkaita jääkiekosta kiinnostuneita pelaajia. Lisätiedot http://www.sakylanurheilijat.fi/lajit/lannen_kiekko/

Atte kirjoitti: 2+2 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
41

JoPo Nimenhuuto.com

Jokivarren Pojat eli JoPo on jääkiekon harrastejoukkue joka pelaa omaksi ilokseen sekä fyysistä ja henkistä kuntoa ylläpitääkseen Säkylän jäähallilla. Pelaajia on Säkylästä ja lähiympäristöstä. Kauden mittaan pelataan vakiovuoroilla sekä erikseen sovittavia satunnaisia harjoituspelejä. Harjoitusvuorot ovat tiistai- ja perjantai-iltaisin Säkylän jäähallilla.

Teemu kirjoitti: Flunssa (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
41

Lännen Kiekko edustus Nimenhuuto.com

Lännen Kiekon edustusjoukkue kaudelle 2022-2023 koostuu lähialueen pelaajista. Mukaan mahtuu vieläkin pelimiehiä, ota yhteyttä! Tiedot löydät www.lannenkiekko.fi

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
33

West Hockey Säkylä Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekko joukkue, joka pelaa Alasatakunnan Hoki Liigaa tuttavallisemmin AHL:ää! Höntsäillään pari kertaa viikossa.

Timo kirjoitti: Tullaas koittamaa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä, Apetit Areena
Miehet
45

WH50 Nimenhuuto.com

Pyhäjärviseudulla toimiva seniorikiekkoporukka, jonka pelaajat tulevat lähinnä Euran, Säkylän ja Yläneen alueelta. Harjoituksia on kerran viikossa ja ne pidetään Säkylän jäähallilla.

Jan kirjoitti: Hyvät jääkiekkoilun ystävät, Näillä näkymin kausi 21-22 voidaan aloittaa normaalisti ensi viikolla. Pelionnea. Kopu (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
67

Black Star Nimenhuuto.com

Harraste jääkiekkoseura. Pelailee Säkylän Apetit-Areenalla! Vuorot lauantaisin 14.00-15.30.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Säkylä Apetit Areena
Miehet
30

LäKi U9 Nimenhuuto.com

Sisu kirjoitti: Voin olla pelinohjaaja (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
28

Lännen Kiekko B Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Pojat
25

Ukkomestarit Nimenhuuto.com

Ukkomestarit on vuonna 1997 perustettu veteraani-jääkiekkojoukkue, jonka kotipaikka on Säkylä. Joukkueen toiminta lähtee puhtaasti kuntoilu- ja harrastuspohjalta. Joukkueen rungon muodostavat 22 lisenssipelaajaa, joiden lisäksi toiminnassa on mukana noin 30 "puhelinpoikaa". Ukkomestareiden kotihallina toimii Säkylän Apetit-areena. Toiminnan tavoitteena on pelaajien fyysisen kunnon kohotus ja ylläpito sekä hauskanpito yhteisen harrastuksen parissa kavereiden kesken. Pelaajien motivaatiota pyritään kohottamaan osallistumalla lähialueella järjestettäviin veteraaniturnauksiin ja myös oman turnauksen järjestämisellä. Omasta turnauksestaan saatavilla tuloilla Ukkomestarit tukee paikallisen jääkiekkoseuran Lännen Kiekon junioritoimintaa.

Tapio kirjoitti: Moro Kesän vuorolle perjantaisin mahtuu edelleen mukaan jos intoa riittää. Etsi nimenhuudosta joukkue UkMe-YHTBL ja liity siihen niin pääset mukaan. Mitään linkkiä en lähetä vaan joukkueeseen pääsee liittymään vapaasti. (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
65

Lännen kiekko U14 Nimenhuuto.com

Lännen kiekko U14 on Säkylässä toimiva jääkiekon juniori-ikäluokka.

Aron kirjoitti: Loukkasi jalkansa ja sen mukaan kokeilee miltä tuntuu (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Pojat
37

Läki-tytöt Nimenhuuto.com

Lännen Kiekon iloisessa tyttöjoukkueessa päästään tutustumaan jääkiekon saloihin ja hienouksiin, leikkiä unohtamatta. Joukkueeseen ovat kaikki tytöt tervetulleita, iästä ja aiemmasta harrastustaustasta riippumatta.

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Tytöt
16