Jääkiekko Säkylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säkylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LÄKI 0910 Nimenhuuto.com

LäKi 09 joukkuee pelaa Länsirannikon E2AA sarjaa ja LäKi 10 joukkuee pelaa leijonaliigaa. Joukkueemme harjoitukset ovat maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Molempiin ikäryhmään mahtuu vielä innokkaita jääkiekosta kiinnostuneita pelaajia. Lisätiedot http://www.sakylanurheilijat.fi/lajit/lannen_kiekko/

Konsta kirjoitti: Suoraan jäälle. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
44

JoPo Nimenhuuto.com

Jokivarren Pojat eli JoPo on jääkiekon harrastejoukkue joka pelaa omaksi ilokseen sekä fyysistä ja henkistä kuntoa ylläpitääkseen Säkylän jäähallilla. Pelaajia on Säkylästä ja lähiympäristöstä. Kauden mittaan pelataan vakiovuoroilla sekä erikseen sovittavia satunnaisia harjoituspelejä. Harjoitusvuorot ovat tiistai- ja perjantai-iltaisin Säkylän jäähallilla.

Henri kirjoitti: Alavartalojumi (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
35

West Hockey Säkylä Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekko joukkue, joka pelaa Alasatakunnan Hoki Liigaa tuttavallisemmin AHL:ää! Höntsäillään pari kertaa viikossa.

Jarmo kirjoitti: Säkylän kunta sulkee kaikki liikuntapaikat toistaiseksi. Vuorot peruttu lautapelin takia kunnes toisin ilmoitetaan. Nyt siis vaan moloo pussiin... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä, Apetit Areena
Miehet
44

Lännen kiekko 08 Nimenhuuto.com

Lännen kiekko -08 on Säkylässä toimiva jääkiekon juniori-ikäluokka.

Jesse kirjoitti: Vain luistelemassa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
47

LäkiLuja0607 Nimenhuuto.com

Yhteistyöjoukkueissamme Lännen Kiekko sekä Lauttakylän Luja pelaa 3 peliryhmää, LäkiLuja 06A sekä LujaLäki 06AA ja LäKi 07 AA jotka pelaavat jokainen Länsirannikon aluesarjaa. Mahdollisuus on käydä jopa 5 kertaa viikossa jäällä, niin halutessaan, Säkylässä ja Huittisissa.

Antti kirjoitti: Jos löytyy kyyti. (iltavuoro) (28 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
19

Läki F04 Nimenhuuto.com

Lännen kiekon juniorijääkiekkojoukkue C2 Jäävuorot! http://www.sakylanjaahalli.fi/J%C3%A4%C3%A4vuorot/

Roni kirjoitti: Jos ehtii lääkäristä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
24

Black Star Nimenhuuto.com

Harraste jääkiekkoseura. Pelailee Säkylän Apetit-Areenalla! Vuorot lauantaisin 14.00-15.30.

Tomi kirjoitti: Peliin voi ilmottautua myöskin ulkopuoliset! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä Apetit Areena
Miehet
30

Lännen Kiekko edustus Nimenhuuto.com

Lännen Kiekon edustusjoukkue perustettin tauon jälkeen uudelleen. Kauden 2019-2020 joukkue koostuu lähialueen pelaajista. Mukaan mahtuu vieläkin pelimiehiä, joten ota yhteyttä valmentaja Jarkko Karjalaiseen puh. 0447838021 tai Joonas Karjalaiseen puh. 0442362221

Antti kirjoitti: Miten on, pidetäänkö tämä vuoro kuitenkin, jos porukkaa on tarpeeksi höntsäilemään? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
30

Lännen Kiekko B Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Pojat
25

Ukkomestarit Nimenhuuto.com

Ukkomestarit on vuonna 1997 perustettu veteraani-jääkiekkojoukkue, jonka kotipaikka on Säkylä. Joukkueen toiminta lähtee puhtaasti kuntoilu- ja harrastuspohjalta. Joukkueen rungon muodostavat 22 lisenssipelaajaa, joiden lisäksi toiminnassa on mukana noin 30 "puhelinpoikaa". Ukkomestareiden kotihallina toimii Säkylän Apetit-areena. Toiminnan tavoitteena on pelaajien fyysisen kunnon kohotus ja ylläpito sekä hauskanpito yhteisen harrastuksen parissa kavereiden kesken. Pelaajien motivaatiota pyritään kohottamaan osallistumalla lähialueella järjestettäviin veteraaniturnauksiin ja myös oman turnauksen järjestämisellä. Omasta turnauksestaan saatavilla tuloilla Ukkomestarit tukee paikallisen jääkiekkoseuran Lännen Kiekon junioritoimintaa.

Tapio kirjoitti: Koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi on kaikki Säkylän liikuntapaikat suljettu vähintään tämän kuun loppuun asti eli myös Säkylän jäähalli sulkee ovensa tästä päivästä alkaen. Näin ollen myös Ukkomestareiden vuorot on peruttu toistaiseksi. Jakakaa tietoa edelleen, jotta tieto tavoittaisi huom... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
63

WH50 Nimenhuuto.com

Pyhäjärviseudulla toimiva seniorikiekkoporukka, jonka pelaajat tulevat lähinnä Euran, Säkylän ja Yläneen alueelta. Harjoituksia on kerran viikossa ja ne pidetään Säkylän jäähallilla.

Sami kirjoitti: Turnaus peruttu (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
62

Läki-tytöt Nimenhuuto.com

Lännen Kiekon iloisessa tyttöjoukkueessa päästään tutustumaan jääkiekon saloihin ja hienouksiin, leikkiä unohtamatta. Joukkueeseen ovat kaikki tytöt tervetulleita, iästä ja aiemmasta harrastustaustasta riippumatta.

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Säkylä
Tytöt
16