Jääkiekko Säkylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säkylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, sähly ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Säkylä

Jääkiekko - Säkylä

JoPo Nimenhuuto.com

Jokivarren Pojat eli JoPo on jääkiekon harrastejoukkue joka pelaa omaksi ilokseen sekä fyysistä ja henkistä kuntoa ylläpitääkseen Säkylän jäähallilla. Pelaajia on Säkylästä ja lähiympäristöstä. Kauden mittaan pelataan vakiovuoroilla sekä erikseen sovittavia satunnaisia harjoituspelejä. Harjoitusvuorot ovat tiistai- ja perjantai-iltaisin Säkylän jäähallilla.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
35

LäkiLuja0607 Nimenhuuto.com

Yhteistyöjoukkueissamme Lännen Kiekko sekä Lauttakylän Luja pelaa 3 peliryhmää, LäkiLuja 06A sekä LujaLäki 06AA ja LäKi 07 AA jotka pelaavat jokainen Länsirannikon aluesarjaa. Mahdollisuus on käydä jopa 5 kertaa viikossa jäällä, niin halutessaan, Säkylässä ja Huittisissa.

Antti kirjoitti: Mulle gluteeniton, kiitos. Terv. Emma (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
51

Läki F04 Nimenhuuto.com

Lännen kiekon juniorijääkiekkojoukkue 04/05. Joukkueessa on 2 peliryhmää. 04 pelaa C2 AA aluesarjaa. 05 pelaa D1 AA aluesarjaa Jäävuorot! http://www.saunalahti.fi/urtie4/Jaavuorot/jaavuorot.html

Jaan kirjoitti: Puolikas😁 (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
39

Lännen kiekko 08 Nimenhuuto.com

Lännen kiekko -08 on Säkylässä toimiva jääkiekon juniorijoukkue.

Mikko kirjoitti: Ehdin alkuun, voin joutua vielä töihin. (11 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
43

West Hockey Säkylä Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekko joukkue, joka pelaa Alasatakunnan Hoki Liigaa tuttavallisemmin AHL:ää! Höntsäillään pari kertaa viikossa.

Kimmo kirjoitti: Siis Mäksi (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Säkylä, Apetit Areena
Miehet
42

Black Star Nimenhuuto.com

Harraste jääkiekkoseura. Pelailee Säkylän Apetit-Areenalla! Vuorot lauantaisin 14.00-15.30.

Tomi kirjoitti: Peliin voi ilmottautua myöskin ulkopuoliset! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä Apetit Areena
Miehet
31

Ukkomestarit Nimenhuuto.com

Ukkomestarit on vuonna 1997 perustettu veteraani-jääkiekkojoukkue, jonka kotipaikka on Säkylä. Joukkueen toiminta lähtee puhtaasti kuntoilu- ja harrastuspohjalta. Joukkueen rungon muodostavat 22 lisenssipelaajaa, joiden lisäksi toiminnassa on mukana noin 30 "puhelinpoikaa". Ukkomestareiden kotihallina toimii Säkylän Apetit-areena. Toiminnan tavoitteena on pelaajien fyysisen kunnon kohotus ja ylläpito sekä hauskanpito yhteisen harrastuksen parissa kavereiden kesken. Pelaajien motivaatiota pyritään kohottamaan osallistumalla lähialueella järjestettäviin veteraaniturnauksiin ja myös oman turnauksen järjestämisellä. Omasta turnauksestaan saatavilla tuloilla Ukkomestarit tukee paikallisen jääkiekkoseuran Lännen Kiekon junioritoimintaa.

Tapio kirjoitti: Moro! Vielä puuttuu noin puolelta ilmoitus kevään vuoroille osallistumisesta .. loppuu uudet halukkaat tulijat kesken jos noin moni lopettaa!! Koska sunnuntain aikojen muuttaminen joulun ajaksi aiheutti suuren tunnemyrskyn asiaa vastaan, jatketaan samalla ajalla eli klo 19.00. Sunnuntai 23.12-18 ... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
54

LÄKI 0910 Nimenhuuto.com

LäKi 09 joukkuee pelaa Länsirannikon Leijonaliigaa ja LäKi 10 joukkuee pelaa Rauman Lukon järjestämää Lähialuesarjaa. Joukkueemme harjoitukset on keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Molempiin ikäryhmään mahtuu vielä innokkaita jääkiekosta kiinnostuneita pelaajia. Lisätiedot http://www.sakylanurheilijat.fi/lajit/lannen_kiekko/

Valtteri kirjoitti: 2+2 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
44

Läki-tytöt Nimenhuuto.com

Lännen Kiekon iloisessa tyttöjoukkueessa päästään tutustumaan jääkiekon saloihin ja hienouksiin, leikkiä unohtamatta. Joukkueeseen ovat kaikki tytöt tervetulleita, iästä ja aiemmasta harrastustaustasta riippumatta.

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Tytöt
17

Lännen Kiekko B Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Pojat
20