Jääkiekko Säkylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säkylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, sähly ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Säkylä

Jääkiekko - Säkylä

JoPo Nimenhuuto.com

Jokivarren Pojat eli JoPo on jääkiekon harrastejoukkue joka pelaa omaksi ilokseen sekä fyysistä ja henkistä kuntoa ylläpitääkseen Säkylän jäähallilla. Pelaajia on Säkylästä ja lähiympäristöstä. Kauden mittaan pelataan vakiovuoroilla sekä erikseen sovittavia satunnaisia harjoituspelejä. Harjoitusvuorot ovat tiistai- ja perjantai-iltaisin Säkylän jäähallilla.

Jokivarren kirjoitti: No miltäs näyttää ?? (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
36

LäkiLuja0607 Nimenhuuto.com

Yhteistyöjoukkueissamme Lännen Kiekko sekä Lauttakylän Luja pelaa 3 peliryhmää, LujaLäki 07AA, LäkiLuja 06A sekä 06AA joukkueet, jotka pelaavat jokainen Länsirannikon aluesarjaa. Mahdollisuus on käydä jopa 5 kertaa viikossa jäällä, niin halutessaan, Säkylässä ja Huittisissa.

Kalle kirjoitti: Kalle+1aikuinen ja 1lapsi osallistuu päätöstilaisuuteen. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
70

Läki F04 Nimenhuuto.com

Lännen kiekon juniorijääkiekkojoukkue 04/05. Joukkueessa on 2 peliryhmää. 04 pelaa D1 AA aluesarjaa. 05 pelaa D2 AA aluesarjaa Jäävuorot! http://www.saunalahti.fi/urtie4/jaavuorot.htm

Jaan kirjoitti: Käykääs ilmoittautumassa in tai out piispalan turnaukseen! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
34

Lännen kiekko 08 Nimenhuuto.com

Lännen kiekko -08 on Säkylässä toimiva jääkiekon juniorijoukkue.

Onni kirjoitti: Toipumassa, paikalla aikaisintaan iltap. peleissä (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
35

West Hockey Säkylä Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekko joukkue, joka pelaa Alasatakunnan Hoki Liigaa tuttavallisemmin AHL:ää! Höntsäillään pari kertaa viikossa.

Jarmo kirjoitti: Arpaonni ei suosinut Kekua ja minua. Aktiivisimmat 16 kenttäpelaajaa valittiin joukkueiden rungoksi. Uudet jaot seuraavanlaiset kokeilut: Sininen kahviopääty: Keku, Tinke, Manne, Jarkki, Juhve, Japo, Julle ja Arvi. Punainen kellopääty: Lire, Kemo, Tahvo, Peippo, Jone, Tommo, Läski ja Leba (Vuosi sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä, Apetit Areena
Miehet
45

Black Star Nimenhuuto.com

Harraste jääkiekkoseura. Pelailee Säkylän Apetit-Areenalla! Vuorot lauantaisin 14.00-15.30.

Juha kirjoitti: Pikkujoulut (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Säkylä Apetit Areena
Miehet
31

Ukkomestarit Nimenhuuto.com

Ukkomestarit on vuonna 1997 perustettu veteraani-jääkiekkojoukkue, jonka kotipaikka on Säkylä. Joukkueen toiminta lähtee puhtaasti kuntoilu- ja harrastuspohjalta. Joukkueen rungon muodostavat 22 lisenssipelaajaa, joiden lisäksi toiminnassa on mukana noin 30 "puhelinpoikaa". Ukkomestareiden kotihallina toimii Säkylän Apetit-areena. Toiminnan tavoitteena on pelaajien fyysisen kunnon kohotus ja ylläpito sekä hauskanpito yhteisen harrastuksen parissa kavereiden kesken. Pelaajien motivaatiota pyritään kohottamaan osallistumalla lähialueella järjestettäviin veteraaniturnauksiin ja myös oman turnauksen järjestämisellä. Omasta turnauksestaan saatavilla tuloilla Ukkomestarit tukee paikallisen jääkiekkoseuran Lännen Kiekon junioritoimintaa.

Tapio kirjoitti: Paneliasta tuli alla oleva turnauskutsu. Moniko olisi valmis lähtemään mukaan? Nopeita vastauksia, Kiitos. Moi! Paneliassa järjestetään La 17.2.2018 veteraanien +45 kiekko turnaus tyttöjoukkueen toimesta ja kyselevät oisko Ukkomestareilla kiinnostusta lähteä mukaan? Mukana neljä joukkuetta eli tu... (20 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
66

LäkiED Nimenhuuto.com

Lännen Kiekon edustuksen nimenhuuto

Joukkue etsii pelaajia

Juhavaltte kirjoitti: Tulen jos osallistujia on sen verran että kannattaa lähteä Turusta. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
19

LÄKI 09 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Hei. Uusi S.posti osoitteeni on marko.lahtinen64@gmail.com (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
42

Lännen Kiekko C Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Pojat
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.