Jääkiekko Säkylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säkylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LÄKI 0910 Nimenhuuto.com

LäKi 09 joukkuee pelaa Länsirannikon E2AA sarjaa ja LäKi 10 joukkuee pelaa leijonaliigaa. Joukkueemme harjoitukset ovat maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Molempiin ikäryhmään mahtuu vielä innokkaita jääkiekosta kiinnostuneita pelaajia. Lisätiedot http://www.sakylanurheilijat.fi/lajit/lannen_kiekko/

Joona kirjoitti: Kerrosateria (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
43

JoPo Nimenhuuto.com

Jokivarren Pojat eli JoPo on jääkiekon harrastejoukkue joka pelaa omaksi ilokseen sekä fyysistä ja henkistä kuntoa ylläpitääkseen Säkylän jäähallilla. Pelaajia on Säkylästä ja lähiympäristöstä. Kauden mittaan pelataan vakiovuoroilla sekä erikseen sovittavia satunnaisia harjoituspelejä. Harjoitusvuorot ovat tiistai- ja perjantai-iltaisin Säkylän jäähallilla.

Mikko kirjoitti: Irtovuorolla.... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
34

Läki F04 Nimenhuuto.com

Lännen kiekon juniorijääkiekkojoukkue C2 Jäävuorot! http://www.sakylanjaahalli.fi/J%C3%A4%C3%A4vuorot/

Roni kirjoitti: Rippikoulu (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
27

LäkiLuja0607 Nimenhuuto.com

Yhteistyöjoukkueissamme Lännen Kiekko sekä Lauttakylän Luja pelaa 3 peliryhmää, LäkiLuja 06A sekä LujaLäki 06AA ja LäKi 07 AA jotka pelaavat jokainen Länsirannikon aluesarjaa. Mahdollisuus on käydä jopa 5 kertaa viikossa jäällä, niin halutessaan, Säkylässä ja Huittisissa.

Jere kirjoitti: Jos on tarves? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
34

Lännen kiekko 08 Nimenhuuto.com

Lännen kiekko -08 on Säkylässä toimiva jääkiekon juniorijoukkue.

Viljami kirjoitti: + martti (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
44

West Hockey Säkylä Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekko joukkue, joka pelaa Alasatakunnan Hoki Liigaa tuttavallisemmin AHL:ää! Höntsäillään pari kertaa viikossa.

Timo kirjoitti: Jos tulis kokeilee (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä, Apetit Areena
Miehet
42

Lännen Kiekko edustus Nimenhuuto.com

Lännen Kiekon edustusjoukkue perustettin tauon jälkeen uudelleen. Kauden 2019-2020 joukkue koostuu lähialueen pelaajista. Mukaan mahtuu vieläkin pelimiehiä, joten ota yhteyttä valmentaja Jarkko Karjalaiseen puh. 0447838021 tai Joonas Karjalaiseen puh. 0442362221

Antti kirjoitti: Miten on, pidetäänkö tämä vuoro kuitenkin, jos porukkaa on tarpeeksi höntsäilemään? (28 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
30

Black Star Nimenhuuto.com

Harraste jääkiekkoseura. Pelailee Säkylän Apetit-Areenalla! Vuorot lauantaisin 14.00-15.30.

Tomi kirjoitti: Peliin voi ilmottautua myöskin ulkopuoliset! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä Apetit Areena
Miehet
30

Ukkomestarit Nimenhuuto.com

Ukkomestarit on vuonna 1997 perustettu veteraani-jääkiekkojoukkue, jonka kotipaikka on Säkylä. Joukkueen toiminta lähtee puhtaasti kuntoilu- ja harrastuspohjalta. Joukkueen rungon muodostavat 22 lisenssipelaajaa, joiden lisäksi toiminnassa on mukana noin 30 "puhelinpoikaa". Ukkomestareiden kotihallina toimii Säkylän Apetit-areena. Toiminnan tavoitteena on pelaajien fyysisen kunnon kohotus ja ylläpito sekä hauskanpito yhteisen harrastuksen parissa kavereiden kesken. Pelaajien motivaatiota pyritään kohottamaan osallistumalla lähialueella järjestettäviin veteraaniturnauksiin ja myös oman turnauksen järjestämisellä. Omasta turnauksestaan saatavilla tuloilla Ukkomestarit tukee paikallisen jääkiekkoseuran Lännen Kiekon junioritoimintaa.

Jussi kirjoitti: Tässä lisenssilista ja maksut ovat seuraavat: SU 165, KE 130 ja yhteensä 295 Maksetaan HETI tilille FI75 4456 1420 0081 45 Pysyväislisenssit: Ke+su: Madekivi,Raittinen,Alho,Kaunismäki,Tainio,Männistö,Huila, Niemi,Aro,Korpela ja Tamminen. Su: Levan,Peltomaa,Salminen,Pohjaranta,Torkkeli, Lax,Lahtin... (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
58

WH50 Nimenhuuto.com

Pyhäjärviseudulla toimiva seniorikiekkoporukka, jonka pelaajat tulevat lähinnä Euran, Säkylän ja Yläneen alueelta. Harjoituksia on kerran viikossa ja ne pidetään Säkylän jäähallilla.

Sami kirjoitti: Turnaus peruttu (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
73

Läki-tytöt Nimenhuuto.com

Lännen Kiekon iloisessa tyttöjoukkueessa päästään tutustumaan jääkiekon saloihin ja hienouksiin, leikkiä unohtamatta. Joukkueeseen ovat kaikki tytöt tervetulleita, iästä ja aiemmasta harrastustaustasta riippumatta.

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Tytöt
17

Lännen Kiekko B Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Pojat
21