Jääkiekko Säkylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säkylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, sähly ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Säkylä

Jääkiekko - Säkylä

JoPo Nimenhuuto.com

Jokivarren Pojat eli JoPo on jääkiekon harrastejoukkue joka pelaa omaksi ilokseen sekä fyysistä ja henkistä kuntoa ylläpitääkseen Säkylän jäähallilla. Pelaajia on Säkylästä ja lähiympäristöstä. Kauden mittaan pelataan vakiovuoroilla sekä erikseen sovittavia satunnaisia harjoituspelejä. Harjoitusvuorot ovat tiistai- ja perjantai-iltaisin Säkylän jäähallilla.

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
35

Läki F04 Nimenhuuto.com

Lännen kiekon juniorijääkiekkojoukkue 04/05. Joukkueessa on 2 peliryhmää. 04 pelaa C2 AA aluesarjaa. 05 pelaa D1 AA aluesarjaa Jäävuorot! http://www.saunalahti.fi/urtie4/Jaavuorot/jaavuorot.html

Jaan kirjoitti: Sählymaila mukaan harkkoihin tänään! (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
35

Lännen kiekko 08 Nimenhuuto.com

Lännen kiekko -08 on Säkylässä toimiva jääkiekon juniorijoukkue.

Severi kirjoitti: Suvi tulee. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
41

West Hockey Säkylä Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekko joukkue, joka pelaa Alasatakunnan Hoki Liigaa tuttavallisemmin AHL:ää! Höntsäillään pari kertaa viikossa.

Kimmo kirjoitti: Siis Mäksi (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä, Apetit Areena
Miehet
41

LäkiLuja0607 Nimenhuuto.com

Yhteistyöjoukkueissamme Lännen Kiekko sekä Lauttakylän Luja pelaa 3 peliryhmää, LujaLäki 07AA, LäkiLuja 06A sekä 06AA joukkueet, jotka pelaavat jokainen Länsirannikon aluesarjaa. Mahdollisuus on käydä jopa 5 kertaa viikossa jäällä, niin halutessaan, Säkylässä ja Huittisissa.

Luca kirjoitti: Yksi kahvi ja yksi limu ja kaksi munkkia. :D (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
53

Black Star Nimenhuuto.com

Harraste jääkiekkoseura. Pelailee Säkylän Apetit-Areenalla! Vuorot lauantaisin 14.00-15.30.

Tomi kirjoitti: Peliin voi ilmottautua myöskin ulkopuoliset! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä Apetit Areena
Miehet
31

Ukkomestarit Nimenhuuto.com

Ukkomestarit on vuonna 1997 perustettu veteraani-jääkiekkojoukkue, jonka kotipaikka on Säkylä. Joukkueen toiminta lähtee puhtaasti kuntoilu- ja harrastuspohjalta. Joukkueen rungon muodostavat 22 lisenssipelaajaa, joiden lisäksi toiminnassa on mukana noin 30 "puhelinpoikaa". Ukkomestareiden kotihallina toimii Säkylän Apetit-areena. Toiminnan tavoitteena on pelaajien fyysisen kunnon kohotus ja ylläpito sekä hauskanpito yhteisen harrastuksen parissa kavereiden kesken. Pelaajien motivaatiota pyritään kohottamaan osallistumalla lähialueella järjestettäviin veteraaniturnauksiin ja myös oman turnauksen järjestämisellä. Omasta turnauksestaan saatavilla tuloilla Ukkomestarit tukee paikallisen jääkiekkoseuran Lännen Kiekon junioritoimintaa.

Jari kirjoitti: West Hockey kutsuu UM-pelureita mukaan pelireissulle Tallinnaan. Ainakin 60+ -joukkueessa pitäisi olla tilaa. Asiasta kiinnostuneet voivat ilmoittaa allekirjoittaneelle, niin lähetän kutsun ilmoittautumista varten. Alla kopio Pekan lähettämästä viestistä, josta löytyy lisätietoja matkasta. Tervei... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
52

Lännen Kiekko B Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Pojat
21

LÄKI 09 Nimenhuuto.com

Valtteri kirjoitti: 2+2 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
38