Jääkiekko Säkylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säkylä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, sähly ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Säkylä

Jääkiekko - Säkylä

JoPo Nimenhuuto.com

Jokivarren Pojat eli JoPo on jääkiekon harrastejoukkue joka pelaa omaksi ilokseen sekä fyysistä ja henkistä kuntoa ylläpitääkseen Säkylän jäähallilla. Pelaajia on Säkylästä ja lähiympäristöstä. Kauden mittaan pelataan vakiovuoroilla sekä erikseen sovittavia satunnaisia harjoituspelejä. Harjoitusvuorot ovat tiistai- ja perjantai-iltaisin Säkylän jäähallilla.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
35

Lännen kiekko 08 Nimenhuuto.com

Lännen kiekko -08 on Säkylässä toimiva jääkiekon juniorijoukkue.

Niklas kirjoitti: Toipilaana, tulee vain valokuvaukseen (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
41

Läki F04 Nimenhuuto.com

Lännen kiekon juniorijääkiekkojoukkue 04/05. Joukkueessa on 2 peliryhmää. 04 pelaa C2 AA aluesarjaa. 05 pelaa D1 AA aluesarjaa Jäävuorot! http://www.saunalahti.fi/urtie4/Jaavuorot/jaavuorot.html

Jaan kirjoitti: Mul ei oo punast pelipaitaa! Käyks valkonen tai musta? (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
38

West Hockey Säkylä Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekko joukkue, joka pelaa Alasatakunnan Hoki Liigaa tuttavallisemmin AHL:ää! Höntsäillään pari kertaa viikossa.

Kimmo kirjoitti: Siis Mäksi (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä, Apetit Areena
Miehet
41

LäkiLuja0607 Nimenhuuto.com

Yhteistyöjoukkueissamme Lännen Kiekko sekä Lauttakylän Luja pelaa 3 peliryhmää, LäkiLuja 06A sekä LujaLäki 06AA ja LäKi 07 AA jotka pelaavat jokainen Länsirannikon aluesarjaa. Mahdollisuus on käydä jopa 5 kertaa viikossa jäällä, niin halutessaan, Säkylässä ja Huittisissa.

Luca kirjoitti: Yksi kahvi ja yksi limu ja kaksi munkkia. :D (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Ei asetettu
52

Black Star Nimenhuuto.com

Harraste jääkiekkoseura. Pelailee Säkylän Apetit-Areenalla! Vuorot lauantaisin 14.00-15.30.

Tomi kirjoitti: Peliin voi ilmottautua myöskin ulkopuoliset! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä Apetit Areena
Miehet
31

LÄKI 0910 Nimenhuuto.com

LäKi 09 joukkuee pelaa Länsirannikon Leijonaliigaa ja LäKi 10 joukkuee pelaa Rauman Lukon järjestämää Lähialuesarjaa. Joukkueemme harjoitukset on keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Molempiin ikäryhmään mahtuu vielä innokkaita jääkiekosta kiinnostuneita pelaajia. Lisätiedot http://www.sakylanurheilijat.fi/lajit/lannen_kiekko/

Valtteri kirjoitti: 2+2 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Säkylä
Sekajoukkue
43

Ukkomestarit Nimenhuuto.com

Ukkomestarit on vuonna 1997 perustettu veteraani-jääkiekkojoukkue, jonka kotipaikka on Säkylä. Joukkueen toiminta lähtee puhtaasti kuntoilu- ja harrastuspohjalta. Joukkueen rungon muodostavat 22 lisenssipelaajaa, joiden lisäksi toiminnassa on mukana noin 30 "puhelinpoikaa". Ukkomestareiden kotihallina toimii Säkylän Apetit-areena. Toiminnan tavoitteena on pelaajien fyysisen kunnon kohotus ja ylläpito sekä hauskanpito yhteisen harrastuksen parissa kavereiden kesken. Pelaajien motivaatiota pyritään kohottamaan osallistumalla lähialueella järjestettäviin veteraaniturnauksiin ja myös oman turnauksen järjestämisellä. Omasta turnauksestaan saatavilla tuloilla Ukkomestarit tukee paikallisen jääkiekkoseuran Lännen Kiekon junioritoimintaa.

Tapio kirjoitti: Moro! UM turnaukseen aikaa nyt noin kuukausi, joten aika kirjautua mukaan syksyn kovimpaan (ainoaan?) koitokseen. Tällä hetkellä näyttää siltä että Markon pitää yksin hoitaa koko homma. Lähdetään siitä että kaikkien iän puolesta mukaan mahtuvien nimet on viikon päästä joko in tai out. Mukana olev... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Miehet
53

Lännen Kiekko B Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Säkylä
Pojat
20