Jääkiekko Keski-uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Keski-uusimaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja saunaseura.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Keski-Uusimaa

Jääkiekko - Keski-Uusimaa

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Mari kirjoitti: Hei, Sarjaohjelma on vihdoin ilmestynyt liiton sivuille. Jonkin verran muutoksia tulee näihin peleihin vielä, mutta ensi viikolla alkavat kuitenkin jo ensimmäiset sarjapelit. Sarjapeleihin tulee käyttöön sähköinen tulospalvelu (TiTu), jolloin pöytäkirja tehdään koneella liiton järjestelmään. Kirj... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
82

KJT 04 Nimenhuuto.com

Marika kirjoitti: Muistutusta kesäfutiksen, (futis)pelipaitojen, FLC -turnauksen (Järvenpää) sekä pesuaineiden maksuista!! Aika usealla jotain näistä vielä avoimena, laittakaahan pian maksuun. t. Marika (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
84

KJT01 Team Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: moi sattuiko joku ottamaan jeren hikipaidan ma treenien jälkeen pukukopista (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
20

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
51

HC HaMa Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan HarrasteMaisinta höntsälätkää. HC HaMa on aikuisten harrastelätkäjengi joka höntsää sunnuntaisin Keravalla.

Sami kirjoitti: tänää ois useammalle tilaa harkon vuorolla hyrylä 1, 2030-2145. veskat on. ilmot 045 650 2866 (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Ei asetettu
48

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.