Jääkiekko Keski-uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Keski-uusimaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, saunaseura ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Keski-Uusimaa

Jääkiekko - Keski-Uusimaa

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Nooa kirjoitti: Hei! Saisiko vanhempainillasta jotain muistiota tai muuten vähän infoa mitä asioita käytiin läpi. Kiitos! Terkuin Sanna Kuosmanen (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
89

KJT 04 Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: edellisviikon joel oli kipeä,ja tääkään viikko ei alkanut hyvin.sai säbä treeneissä pallon silmään,jajoutui sen takia jättään jälleen kerran fudiksen väliin.just eilen ostettiin kaikki uudet fudiskamat,ja sit tää oli joelin pettymys aika suuri.toivotaan et loppu menis jo paremmin. (13 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
84

KJT01 Team Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Hei! Muistakaahan käydä vastaamassa kyselyyn. Joukkueen toimintaa kehitetään vastausten perusteella ja tällä hetkellä näyttää siltä, että tuo kehittäminen tapahtuu kahden pelaajan toiveiden mukaisesti !!! (vastaajia C1 Team on vain 2kpl juuri nyt). Avoimissa kommenteissa lopussa voi esittää toive... (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
19

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
52

HC HaMa Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan HarrasteMaisinta höntsälätkää. HC HaMa on aikuisten harrastelätkäjengi joka höntsää sunnuntaisin Keravalla.

Markku kirjoitti: Moi Sen verran vielä, että kevään toista maksuerää ei tarvita kunhan vaan kaikki hoitavat aikaisemmat maksunsa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Ei asetettu
47

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.