Jääkiekko Keski-uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Keski-uusimaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, saunaseura, amerikkalainen jalkapallo, jenkkifutis, laulu, kuorolaulu ja jalkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Felix kirjoitti: Tässä Imatran turnauksen etukäteismaksun 100€ maksutiedot (turnauksen kokonaiskustannukset tulevat olemaan noin 170€/pelaaja ja loppusumma laskutetaan kokonaiskustannusten varmistuttua turnauksen jälkeen). KJT 07 -tili: FI94 3131 1001 2985 08 Summa: 100€ Viite: 1504 Eräpäivä: 4.9.2019 Lisäkysymyk... (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
68

KJT01 Team Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: Pasi out (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
34

KJT Haukat 05 Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
77

KJT 04 Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Hyvät KJT04 ja Haukat04 pelaajat ja vanhemmat, Perjantaina 27.4.2018 pidettiin viimeiset suunnitelman mukaiset C2 04 KJT Haukat avoimet jäät. Tästä hetkestä eteenpäin alkaa harjoittelu uudessa toiminnallisessa yhteisössämme, KJT Haukat C2 04:ssa. On siis aika sanoa kiitos ja näkemiin KJT04 ja Hau... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
80

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
50

HC HaMa Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan HarrasteMaisinta höntsälätkää. HC HaMa on aikuisten harrastelätkäjengi joka höntsää sunnuntaisin Keravalla.

Markku kirjoitti: No meitsi on in jos homma vaan järjestyy, yöksi en voi jäädä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Ei asetettu
36