Jääkiekko Keski-uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Keski-uusimaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, saunaseura, amerikkalainen jalkapallo, jenkkifutis, laulu, kuorolaulu ja jalkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Pekka kirjoitti: Imatralle lähtevät pelaajat: Atte S Veeti Jesse Santeri Joonas Saku Julius Vertti Olli Jimi Virsu Onni Y Anttoni Salla S Eelis Tiitus Elias Tuomas E Ilona Waltteri Ilmari Jimi Ka Felix Eppu Kalle Salla Edwin MV Juuso, Otto, Eemil ja Tuukka Valmennus: Tero, Japi, Pekka ja Juha (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
66

KJT01 Team Nimenhuuto.com

Patrick kirjoitti: Tomi out (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
37

KJT Haukat 05 Nimenhuuto.com

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
76

KJT 04 Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Hyvät KJT04 ja Haukat04 pelaajat ja vanhemmat, Perjantaina 27.4.2018 pidettiin viimeiset suunnitelman mukaiset C2 04 KJT Haukat avoimet jäät. Tästä hetkestä eteenpäin alkaa harjoittelu uudessa toiminnallisessa yhteisössämme, KJT Haukat C2 04:ssa. On siis aika sanoa kiitos ja näkemiin KJT04 ja Hau... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
79

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
50

HC HaMa Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan HarrasteMaisinta höntsälätkää. HC HaMa on aikuisten harrastelätkäjengi joka höntsää sunnuntaisin Keravalla.

Ari kirjoitti: Jos jollain veskarilla on kiinnostusta aamujäistä niin tiistaisin Koffin vuorolle Kerava 1 hallissa klo 7:00-8:00 pääsis... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Ei asetettu
39