Jääkiekko Keski-uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Keski-uusimaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, saunaseura, jalkapallo, amerikkalainen jalkapallo, jenkkifutis, laulu ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Keski-Uusimaa

Jääkiekko - Keski-Uusimaa

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Jani kirjoitti: Aika muutettu treenit tänään 18-19 (23 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
76

KJT01 Team Nimenhuuto.com

Aki kirjoitti: Viimeiset kesäjäät, kaikki mukaan. Kesäkisa ja hyvät palkinnot (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
33

KJT 04 Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Hyvät KJT04 ja Haukat04 pelaajat ja vanhemmat, Perjantaina 27.4.2018 pidettiin viimeiset suunnitelman mukaiset C2 04 KJT Haukat avoimet jäät. Tästä hetkestä eteenpäin alkaa harjoittelu uudessa toiminnallisessa yhteisössämme, KJT Haukat C2 04:ssa. On siis aika sanoa kiitos ja näkemiin KJT04 ja Hau... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
86

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
51

HC HaMa Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan HarrasteMaisinta höntsälätkää. HC HaMa on aikuisten harrastelätkäjengi joka höntsää sunnuntaisin Keravalla.

Petri kirjoitti: 19.5 Tampereella on Cramo jää klo 11-13 haluaako joku lähteä pelaamaan?!? Mahdollisuus jäädä Tampereen yöhön, varattu hotellihuoneita, pelaamisen jälkeen hotelliin jäävät, saunominen hotellin saunassa. Osa jää sinne, osa tulee pelin jälkeen takas, järjestetään kimppakyytejä molemmille. Jos hankal... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Ei asetettu
36