Jääkiekko Keski-uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Keski-uusimaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, saunaseura ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Keski-Uusimaa

Jääkiekko - Keski-Uusimaa

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Soile kirjoitti: Ohessa tärkeää tietoa kaikille turnauksesta! https://kjt07.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=TOYOTA.docx&id=731345 (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
86

KJT 04 Nimenhuuto.com

Rasmus kirjoitti: Tässäpä teille vanhemmat loistavaa tekemistä treenien ajaksi https://crossfittuusula.fi/suuri-synttarietu-kaikkien-kevaan-aloituskurssien-paalle-3-kk-ilmaista-treeniaikaa/ (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
83

KJT01 Team Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moi! Jäävuoroissa on ollut jotain sekaannusta... Tänään jäävuoro Keravalla klo 21-22! Ei oheisia, ainoastaan jääharjoitus. t. Janne (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
19

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
52

HC HaMa Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan HarrasteMaisinta höntsälätkää. HC HaMa on aikuisten harrastelätkäjengi joka höntsää sunnuntaisin Keravalla.

Jukka kirjoitti: Poika saunoo, mitäs mieltä poika itse on? https://www.facebook.com/villikortti2/videos/767820840050806 (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Ei asetettu
44

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.