Jääkiekko Keski-uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Keski-uusimaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, saunaseura, amerikkalainen jalkapallo ja jenkkifutis.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Keski-Uusimaa

Jääkiekko - Keski-Uusimaa

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Jani kirjoitti: Pelaajien kierto 08 joukkueen harjoituksissa Maanantaisin Jää 17.15-18.15 (oheiset jään jälkeen loppuu 19.10) Kerava 2 Maanantait 20.11 ja 4.12 Tuukka.Pe Jimi.K Rasmus Onni.J Maanantait 27.11 ja 11.12 Ilmari.L Miklas Patu Eetu jos et pääse paikalle ilmoituskset voi laittaa mulle niin ilmoitan sit... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
81

KJT 04 Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Onkos meil tarkoitus tänä vuonna myydä kakkutukun keksejä. Parit jo kyselleet (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
85

KJT01 Team Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Toimitsijat huomiseen peliin: Kuulutus: Vienonen Kirjuri: Siekkinen (paperilla) Kello: Tiippana (+ Ahonen valmentaa alkuun) Boxit: Nyberg & Salo/Paavola (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
23

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
51

HC HaMa Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan HarrasteMaisinta höntsälätkää. HC HaMa on aikuisten harrastelätkäjengi joka höntsää sunnuntaisin Keravalla.

Sami kirjoitti: tänää ois muutamalle tilaa harkon jäillä 2030-2145 hyr1. veskat on! ilmot 045 650 2866 (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Ei asetettu
42

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.