Jääkiekko Keski-uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Keski-uusimaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, saunaseura, amerikkalainen jalkapallo, jenkkifutis, laulu ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Keski-Uusimaa

Jääkiekko - Keski-Uusimaa

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Santeri kirjoitti: Huomioikaa maanantain uusi harjoitusaika, joka on tästä eteenpäin klo. 18:15 - 20:15. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
74

KJT01 Team Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: Nyt in tai out saunailtaan että tiedetään monellekko tilataan pizzaa. T. Mari paananen (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
32

KJT 04 Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Hyvät KJT04 ja Haukat04 pelaajat ja vanhemmat, Perjantaina 27.4.2018 pidettiin viimeiset suunnitelman mukaiset C2 04 KJT Haukat avoimet jäät. Tästä hetkestä eteenpäin alkaa harjoittelu uudessa toiminnallisessa yhteisössämme, KJT Haukat C2 04:ssa. On siis aika sanoa kiitos ja näkemiin KJT04 ja Hau... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
82

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
51

HC HaMa Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan HarrasteMaisinta höntsälätkää. HC HaMa on aikuisten harrastelätkäjengi joka höntsää sunnuntaisin Keravalla.

Markku kirjoitti: No meitsi on in jos homma vaan järjestyy, yöksi en voi jäädä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Ei asetettu
39