Jääkiekko Kellokoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kellokoski ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, sähly, futis, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus, agilitykoulutus, musiikki, muu ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HC Kiekkokeijot Nimenhuuto.com

Kaveriporukalla pelaamisesta alkanut harrastajarinki.

Joukkue etsii pelaajia: Harrastelijaporukassa olisi tilaa muutamalle kenttäpelaajalle ja maalivahdill...

Petri kirjoitti: Maanantain vuoro pidetään, ilmoitin hallille. Tiistaina on halliyhtiökokous ja todennäköisesti halli menee kiinni loppukaudeksi....vakkarit siis pelaamaan ja jos ei pääse niin kymppiläisiä mukaan. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Järvenpää/Kellokoski
Miehet
71

Kela Köppä Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekko, Ikämieskiekko +45v

Mika kirjoitti: Ilmoittautumiset ensi kaudelle lähestyvät loppua ! Viestin saajat eivät ole vielä ilmoittaneet aikeistaan ! Varsinkin maalivahdit olisi avainasemassa, keskiviikko ja perjantai kaipaisi ainakin yhtä suht vakio kävijää vuorolle. Viikkovuorottelu pelaajille, laittakaa tietoa miten pääsit käymään, so... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kellokoski
Ei asetettu
69

beer brothers Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Tuun suoraan töistä, menee kalkkiviivoille (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kellokoski
Miehet
37

Oka Hockey Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kellokoski
Miehet
39