Jääkiekko Kellokoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kellokoski ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, musiikki, sähly, futis, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus ja muu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kellokoski

Jääkiekko - Kellokoski

HC Kiekkokeijot Nimenhuuto.com

Kaveriporukalla pelaamisesta alkanut harrastajarinki.

Joukkue etsii pelaajia: Harrastelijaporukassa olisi tilaa muutamalle kenttäpelaajalle ja maalivahdill...

Esa kirjoitti: Heippa innokkaat pipolätkän pelaajat. Kävin tarkistamassa ulkokentän kunnon ja se on pelattavassa kunnossa. Jos löytyy innokkaita junioreita tai naapurin setiä/tätiä niin pari olisi hyvä saada mukaan kunhan kypärä ja hanskat löytyy. Ei muuta kuin ylös, ulos, pelaamaan. t:Esa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Järvenpää/Kellokoski
Miehet
71

Kela Köppä Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekko, Ikämieskiekko +45v

Mika kirjoitti: Muistutus ja muutos ! Konnuudet kaikissa pelitilanteissa kielletty! Alkulämmittely noin 5-10 min maalivahdille sini/ringette viivojen välistä. Läpiajot jätettävä peliin / loppuun. Jatkosssa myös ohjattua alkulämmittelyä. Muutetaan: Pitkissä ja maaleissa, aloitus B-pisteeltä, paitsioissa paitsio p... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Kellokoski
Ei asetettu
67

beer brothers Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: PELIAIKA VAIHTUNUT. Peli on vasta 20.3. (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Kellokoski
Miehet
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.