Jääkiekko Kellokoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kellokoski ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, sähly, futis, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus, agilitykoulutus, musiikki, muu ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HC Kiekkokeijot Nimenhuuto.com

Kaveriporukalla pelaamisesta alkanut harrastajarinki.

Joukkue etsii pelaajia: Harrastelijaporukassa olisi tilaa muutamalle kenttäpelaajalle ja maalivahdill...

Jukka kirjoitti: En ehtinyt pelaamaan. Pahoittelut kun jäi "out"-in laittaminen viime tinkaan. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Järvenpää/Kellokoski
Miehet
71

Kela Köppä Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekko, Ikämieskiekko +45v

Mika kirjoitti: Tervehdys, Nyt kartoittelemme kuinka harrastamme jääkiekkoa ensi kaudella, vastaa vain yhdellä numerolla seuraavasti: Tieto Mikille txt, sp,wa tai kirjekyyhkyllä mahdollisimman pian. En pelaa jääkiekkoa enää ollenkaan vastaa 0 (nolla) En halua pelata Köppä-sarjaa, mutta haluan pelailla seuraavast... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kellokoski
Ei asetettu
71

beer brothers Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Nivunen kipee (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kellokoski
Miehet
37

Oka Hockey Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kellokoski
Miehet
38