Jääkiekko Kellokoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kellokoski ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, sähly, futis, agility, koirien tottelevaisuuskoulutus, agilitykoulutus, musiikki, muu ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HC Kiekkokeijot Nimenhuuto.com

Kaveriporukalla pelaamisesta alkanut harrastajarinki.

Joukkue etsii pelaajia: Harrastelijaporukassa olisi tilaa muutamalle kenttäpelaajalle ja maalivahdill...

Petri kirjoitti: Maanantain vuoro pidetään, ilmoitin hallille. Tiistaina on halliyhtiökokous ja todennäköisesti halli menee kiinni loppukaudeksi....vakkarit siis pelaamaan ja jos ei pääse niin kymppiläisiä mukaan. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Järvenpää/Kellokoski
Miehet
71

Kela Köppä Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekko, Ikämieskiekko +45v

Mika kirjoitti: Tervehdys, Nyt kartoittelemme kuinka harrastamme jääkiekkoa ensi kaudella, vastaa vain yhdellä numerolla seuraavasti: Tieto Mikille txt, sp,wa tai kirjekyyhkyllä mahdollisimman pian. En pelaa jääkiekkoa enää ollenkaan vastaa 0 (nolla) En halua pelata Köppä-sarjaa, mutta haluan pelailla seuraavast... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kellokoski
Ei asetettu
74

beer brothers Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Tuun suoraan töistä, menee kalkkiviivoille (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kellokoski
Miehet
37

Oka Hockey Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kellokoski
Miehet
39