Jääkiekko Kontiolahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kontiolahti ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy ja sähly.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Jeka -06 Nimenhuuto.com

Roosa kirjoitti: Heippa! Kuviin ja materiaaleihin lisätty omatoimitreenikalenteri sekä junnukokouksen "pöytäkirja". Samalla myös nimi vaihtui Jeka -06 -> uusi osoite: www.jeka-06.nimenhuuto.com . Myös joukkueen tietoja päivitettiin. Liikunnan ja jäätelön täytteistä kesää kaikille! :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Eno, Kontiolahti
Sekajoukkue
18

Kiekkoporukka Nimenhuuto.com

Abloyn ja Medisizen yhteinen harrastejääkiekkoporukka.

Pasi kirjoitti: Hei, lisäsin tapahtuman, niin Medisizen puolelta halukkaat voivat ilmoittautua Abloy-puutalon Pojat vuorolle. Pasi (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Joensuu / Kontiolahti
Miehet
34

Sunnuntaikiekkoilijat Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Hei, kauden 2019 -2020 läpiviemisessä on pieniä haasteita muuttuneiden rahoituskuvioiden vuoksi. Kyselin keväällä halukkuutta omakustanne vuorolle, mutta tapahtumailmottautuminen hävisi näkyviltä. Vastaisitteko tähän viestiin (myös Abloy henkilösto), mikäli halukkuutta olisi pelata (Jos joku tutt... (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Kontiolahti
Sekajoukkue
33

Schenkkerin kiekkovuoro Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (16 päivää sitten)

Jääkiekko
Kontiolahti
Miehet
11