Jääkiekko Kontiolahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kontiolahti ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko ja sähly.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kontiolahti

Jääkiekko - Kontiolahti

Jeka -06 Nimenhuuto.com

Roosa kirjoitti: Heippa! Kuviin ja materiaaleihin lisätty omatoimitreenikalenteri sekä junnukokouksen "pöytäkirja". Samalla myös nimi vaihtui Jeka -06 -> uusi osoite: www.jeka-06.nimenhuuto.com . Myös joukkueen tietoja päivitettiin. Liikunnan ja jäätelön täytteistä kesää kaikille! :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Eno, Kontiolahti
Sekajoukkue
18

Kajastus 02 Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Hei! Lisenssit täytyy maksaa HETI. Etenkin ne pelaajat jotka lähtevät Kajaaniin turnaukseen, myös Joensuun jäille on nyt korkea aika mennä, turnaus on jo ensiviikolla! https://finhockey.lisenssikauppa.fi/shop/. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Kontiolahti
Ei asetettu
15

Kiekkoporukka Nimenhuuto.com

Abloyn ja Medisizen yhteinen harrastejääkiekkoporukka.

Pasi kirjoitti: Hei, lisäsin tapahtuman, niin Medisizen puolelta halukkaat voivat ilmoittautua Abloy-puutalon Pojat vuorolle. Pasi (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Joensuu / Kontiolahti
Miehet
34

Sunnuntaikiekkoilijat Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Hei PuutalonPojat pelaajat, kausimaksu edellisvuosien tapaan olisi maksussa. 100 € ensimmäisessä erässä ja loppu n. 60€ myöhemmin ensi vuoden puolella. Maalivahdit ja Abloy henkilöstö maksutta. /Pasi Saaja: Puutalon Pojat ry Tili: Nordea Fi76 1040 3000 3438 26 Summa: 100€ Viitenumero: 5555 Eräpäi... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kontiolahti
Sekajoukkue
31