Jääkiekko Paloheinä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Paloheinä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: airsoft.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Paloheinä

Jääkiekko - Paloheinä

Helsingin Kiekkokarjut Nimenhuuto.com

Helsingin Kiekkokarjut on höntsäkiekkoa kerran viikossa pelaava harraste porukka. Emme pelaa missään sarjassa, mutta muutamia ystävyysotteluita toisten jengien kanssa kauteemme mahtuu. Pelaamme hyvässä hengessä Paloheinän Jäähallissa joka lauantai klo 19:45 - 21:15. Peleissämme noudatetaan herrasmies sääntöjä; ei taklata ja lämyt sekät vedot maltillisia. Jos on vapaata tilaa veskalle sitten saa antaa palaa täysillä. Jokainen pelaa omalla vastuulla ja omalla vakuutusturvalla, kertamaksu 10e (käteinen). kertamaksuilla voit pelata 18krt kautemme aikana. HUOM! Meillä max henkilömäärä per vuoro on 22 (20+2). Ulkopuolisena voit lisätä itsesi ko. Viikon vuorolle KE klo 10 -> kunhan tuo henkilömäärä ei ylity! Ota yhteyttä: Tero Väisänen, tero.vaisanen(a)welho.com, 040 767 91 56

Joukkue etsii pelaajia: Pelaajia mahtuu höntsälätkä joukkueeseemme. Joulu- ja tammikuussa vakkari por...

Tero kirjoitti: Pienellä varauksella - edelleen klesa (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Paloheinän Jäähalli
Miehet
26

HJK Hockey-03 Nimenhuuto.com

HJK-03 on kilpajoukkue, joka kilpailun ohella pyrkii tukemaan myös muita harrastuksia, vapaa-aikaa ja koulunkäyntiä. Joukkue pelaa kotiottelunsa Paloheinän jäähallissa. Joukkueen toiminnan ensisijaisena tavoitteena rakentaa perustaa tulevina vuosina menestymiselle Valtakunnallisissa sarjoissa.

Joukkue etsii pelaajia: HJK-03 on kilpajoukkue, joka kilpailun ohella pyrkii tukemaan myös muita harr...

santtu kirjoitti: o-p maaliin (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Paloheinän Jäähalli
Pojat
49

Yoda Hockey Nimenhuuto.com

Höntsää Paloheinässä keskiviikko-aamupäivisin. Max. 20 kenttäpelaajaa per vuoro. Maksu käteisellä vuoron yhteydessä, 3,60-7,20€ per kerta.

Taneli kirjoitti: Lisää pelimiehiä kaipaillaan keskiviikolle. Laittakaa itsenne ja kaverinne sisään. Kaksi mokkea tulossa. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Paloheinä
Miehet
121

lassilannotkeat Nimenhuuto.com

Lassilan Notkeat jääkiekkojoukkue

Jan kirjoitti: Mulle jäi aamu treeneistä "lyhyt tikku" käteen eli jonkun muun maila (Warrior) Mä pelasin tänään UUDELLA vihertävällä CCM:llä. Ei tullut maaleja eikä muita mainetekoja, mutta mieluusti jatkaisin sillä yrittämistä... Ensi viikolla messissä? (19 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Paloheinä, Helsinki
Ei asetettu
39

KoPo Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Näillä näkymin töitä 21:00 asti Hyvinkäällä. Jos oikeesti venyy noin myöhään, tuun suoraan jäälle tai vähän myöhässä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki, Paloheinän Jäähalli
Ei asetettu
26

Daltones Hockey Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Daltones jäät on loppu!! Pidän nämä sivut vielä auki. Tänne saappaa ilmestyä jotain hajanaisia jäävuoroja. Jos jollain on tietoa joukkueista jotka tarvii lisää pelaajia laittakaa viestiä tänne. Kiitos kaikille kuluneista vuosista ja mahtavista suorituksista!!! TV.Hike 0400-722 249 hike.daltons@gm... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Paloheinä
Ei asetettu
88

tavastia divari Nimenhuuto.com

Helsingin yliopiston jääkiekko joukkue joka pelaa miesten 3 divarissa.

Joukkue etsii pelaajia: Tavastian 3 divari jengi etsii uusia pelaajataustaisia pelaajia! Kotipelit pe...

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki Paloheinä
Miehet
4