Jääkiekko Paloheinä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Paloheinä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: airsoft.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Paloheinä

Jääkiekko - Paloheinä

Helsingin Kiekkokarjut Nimenhuuto.com

Helsingin Kiekkokarjut on höntsäkiekkoa kerran viikossa pelaava harraste porukka. Emme pelaa missään sarjassa, mutta muutamia ystävyysotteluita toisten jengien kanssa kauteemme mahtuu. Pelaamme hyvässä hengessä Paloheinän Jäähallissa joka lauantai klo 19:45 - 21:15. Peleissämme noudatetaan herrasmies sääntöjä; ei taklata ja lämyt sekät vedot maltillisia. Jos on vapaata tilaa veskalle sitten saa antaa palaa täysillä. Jokainen pelaa omalla vastuulla ja omalla vakuutusturvalla, kertamaksu hinta 10e. Eka kerta ilmainen ja kertamaksuilla voit pelata 18krt kautemme aikana. Ota yhteyttä: Tero Väisänen, tero.vaisanen(a)welho.com, 040 767 91 56.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaajia mahtuu höntsälätkä joukkueeseemme. Höntsäilemme LA 19:45 - 21:15 Pal...

Miikka kirjoitti: Kukaan tulossa lauantaina keskusta/kallio/vallilla suunnasta? Uus kiinnostunut kaveri Arabianrannasta olis kyytiä vailla, saatais mahdollisesti vakkari porukkaan mukaan. (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki, Paloheinän Jäähalli
Miehet
21

HJK Hockey-03 Nimenhuuto.com

HJK-03 on kilpajoukkue, joka kilpailun ohella pyrkii tukemaan myös muita harrastuksia, vapaa-aikaa ja koulunkäyntiä. Joukkue pelaa kotiottelunsa Paloheinän jäähallissa. Joukkueen toiminnan ensisijaisena tavoitteena rakentaa perustaa tulevina vuosina menestymiselle Valtakunnallisissa sarjoissa.

Joukkue etsii pelaajia: HJK-03 on kilpajoukkue, joka kilpailun ohella pyrkii tukemaan myös muita harr...

Lukas kirjoitti: Moikka, olisiko jonkun pojan laukkuun vahingossa mennyt perjantai-illan harkkojen jälkeen Lukaksen Analogin (AG) musta huppari, jota ei enää kopista löytynyt kun palasi loppulämmöiltä? (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko
Paloheinän Jäähalli
Pojat
48

Yoda Hockey Nimenhuuto.com

Höntsää Paloheinässä keskiviikko-aamupäivisin. Max. 20 kenttäpelaajaa per vuoro. Maksu käteisellä vuoron yhteydessä, 3,60-7,20€ per kerta.

Taneli kirjoitti: Keskiviikon vuorolle kaivataan lisää pelimiehiä. Laittakaahan oma sekä kaverin nimi IN. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Paloheinä
Miehet
92

lassilannotkeat Nimenhuuto.com

Lassilan Notkeat jääkiekkojoukkue

Risto kirjoitti: Moi, Sairaslomalla vielä, varatkaa huomenna kiekkoja matkaan. t: Ripa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Paloheinä, Helsinki
Ei asetettu
43

KoPo Nimenhuuto.com

Juke kirjoitti: sairas.En sittenkään. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Paloheinän Jäähalli
Ei asetettu
26

Daltones Hockey Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Daltones jäät on loppu!! Pidän nämä sivut vielä auki. Tänne saappaa ilmestyä jotain hajanaisia jäävuoroja. Jos jollain on tietoa joukkueista jotka tarvii lisää pelaajia laittakaa viestiä tänne. Kiitos kaikille kuluneista vuosista ja mahtavista suorituksista!!! TV.Hike 0400-722 249 hike.daltons@gm... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Paloheinä
Ei asetettu
88

tavastia divari Nimenhuuto.com

Helsingin yliopiston jääkiekko joukkue joka pelaa miesten 3 divarissa.

Joukkue etsii pelaajia: Tavastian 3 divari jengi etsii uusia pelaajataustaisia pelaajia! Kotipelit pe...

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Paloheinä
Miehet
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.