Jääkiekko Paloheinä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Paloheinä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Paloheinä

Jääkiekko - Paloheinä

Helsingin Kiekkokarjut Nimenhuuto.com

Helsingin Kiekkokarjut on harrastekiekkoa kerran viikossa pelaava porukka. Emme pelaa missään sarjassa, mutta muutamia ystävyysotteluita toisten jengien kanssa kauteemme mahtuu. Pelaamme hyvässä hengessä Paloheinän Jäähallissa joka lauantai klo 19:45 - 21:15. Peleissämme noudatetaan herrasmies-sääntöjä; ei taklata ja lämyt sekät vedot maltillisia. Jos on vapaata tilaa veskalle sitten saa antaa palaa täysillä. Jokainen pelaa omalla vastuulla ja omalla vakuutusturvalla, kertamaksu 10e (käteinen). HUOM! Meillä max henkilömäärä per vuoro on 22 (20+2). Ulkopuolisena voit lisätä itsesi ko. Viikon vuorolle TO klo 10 -> kunhan tuo henkilömäärä ei ylity. Ota yhteyttä: Kapteeni Tero Väisänen tero.vaisanen(a)kotikone.fi 040 767 91 56

Joukkue etsii pelaajia: Pelaajia mahtuu harrastekiekko joukkueeseemme. Jos vauhdikas kiekko hyvässä p...

Janne kirjoitti: Musta: Seppänen Samuli Iiro Risto JanneH Marco JanneP TimoT NikoF Niklas Valkoinen: Max AnttiK Rane Poikelin MikkoA MikkoR TimoL JanneG Henry Joona (23 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Paloheinän Jäähalli
Miehet
36

HJK Hockey-03 Nimenhuuto.com

HJK-03 on kilpajoukkue, joka kilpailun ohella pyrkii tukemaan myös muita harrastuksia, vapaa-aikaa ja koulunkäyntiä. Joukkue pelaa kotiottelunsa Paloheinän jäähallissa. Joukkueen toiminnan ensisijaisena tavoitteena rakentaa perustaa tulevina vuosina menestymiselle Valtakunnallisissa sarjoissa.

Joukkue etsii pelaajia: HJK-03 on kilpajoukkue, joka kilpailun ohella pyrkii tukemaan myös muita harr...

Santtu kirjoitti: Sunnuntain GrIFK pelin pelaajat: Mäenpää Harismaa Seppälä Oganian Turklin Pulkkinen Lauronen Mykkänen Hartonen Sulin Peltonen Koivuniemi Kilponen Mouli Hellman Järvinen Skurdelis Sorsa Vaahtera Salminen Toimitsijat; Järvinen Kilponen Turklin Pulkkinen (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Paloheinän Jäähalli
Pojat
35

Yoda Hockey Nimenhuuto.com

Höntsää Paloheinässä keskiviikko-aamupäivisin. Max. 20 kenttäpelaajaa per vuoro. Maksu käteisellä vuoron yhteydessä, 4-8€ per kerta.

Taneli kirjoitti: Keskiviikon jäille tulossa kaksi mokkea. Nyt vaan rohkeasti nimiä sisään. (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Paloheinä
Miehet
131

lassilannotkeat Nimenhuuto.com

Lassilan Notkeat jääkiekkojoukkue

Teemu kirjoitti: Huomenna perjantaina klo 14 jäätä tarjolla paloheinässä!! Pistä viestiä jos olet tulossa. 0500-888 297. T.Teemu (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Paloheinä, Helsinki
Ei asetettu
37

KoPo Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan III-divaria KoPoon (Helsinki). Etsimme 3-divari joukkueeseemme...

Ville kirjoitti: Näillä näkymin töitä 21:00 asti Hyvinkäällä. Jos oikeesti venyy noin myöhään, tuun suoraan jäälle tai vähän myöhässä. (Vuosi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Paloheinän Jäähalli
Miehet
34

tavastia divari Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Tiukille menee, mutta yritän ehtiä (23 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Paloheinä
Miehet
28

Daltones Hockey Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Daltones jäät on loppu!! Pidän nämä sivut vielä auki. Tänne saappaa ilmestyä jotain hajanaisia jäävuoroja. Jos jollain on tietoa joukkueista jotka tarvii lisää pelaajia laittakaa viestiä tänne. Kiitos kaikille kuluneista vuosista ja mahtavista suorituksista!!! TV.Hike 0400-722 249 hike.daltons@gm... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Paloheinä
Ei asetettu
86