Jääkiekko Paloheinä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Paloheinä ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: airsoft.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Paloheinä

Jääkiekko - Paloheinä

HJK Hockey-03 Nimenhuuto.com

HJK-03 on kilpajoukkue, joka kilpailun ohella pyrkii tukemaan myös muita harrastuksia, vapaa-aikaa ja koulunkäyntiä. Joukkue pelaa kotiottelunsa Paloheinän jäähallissa. Joukkueen toiminnan ensisijaisena tavoitteena rakentaa perustaa tulevina vuosina menestymiselle Valtakunnallisissa sarjoissa.

Joukkue etsii pelaajia: HJK-03 on kilpajoukkue, joka kilpailun ohella pyrkii tukemaan myös muita harr...

Kai kirjoitti: Valmennuksen lupailema kesäharjoitteluohjelma omatoimijaksolle löytyy materiaalikansiosta - Jokainen pitää päiväkirjaa omatoimisesta harjoittelustaan ja esittää sen valmentajille kauden alussa. Harjoituksen painopisteet: kestävyys, nopeus, voima, ketteryys Ohjelma tulisi suorittaa 5-6 päivää viik... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Paloheinän Jäähalli
Pojat
43

lassilannotkeat Nimenhuuto.com

Lassilan Notkeat jääkiekkojoukkue

Risto kirjoitti: Moi, Sairaslomalla vielä, varatkaa huomenna kiekkoja matkaan. t: Ripa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Paloheinä, Helsinki
Ei asetettu
41

Yoda Hockey Nimenhuuto.com

Höntsää Paloheinässä keskiviikko-aamupäivisin. Max. 20 kenttäpelaajaa per vuoro. Maksu käteisellä vuoron yhteydessä, 3,60-7,20€ per kerta.

Taneli kirjoitti: Kiitokset kaikille tästä kaudesta keskiviikko-jäiden osalta. Palataan asiaan syksyllä! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Paloheinä
Miehet
88

KoPo Nimenhuuto.com

Juke kirjoitti: sairas.En sittenkään. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Helsinki, Paloheinän Jäähalli
Ei asetettu
31

Daltones Hockey Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Daltones jäät on loppu!! Pidän nämä sivut vielä auki. Tänne saappaa ilmestyä jotain hajanaisia jäävuoroja. Jos jollain on tietoa joukkueista jotka tarvii lisää pelaajia laittakaa viestiä tänne. Kiitos kaikille kuluneista vuosista ja mahtavista suorituksista!!! TV.Hike 0400-722 249 hike.daltons@gm... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Paloheinä
Ei asetettu
89

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.