Jääkiekko Tornio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tornio ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, jääpallo, sulkapallo, sähly, cirklaus, soutu, kuorolaulu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tornio

Jääkiekko - Tornio

EtPo72- mimmit Nimenhuuto.com

Etpo72-Mimmit; Met olema yks niistä joukkueista, joka kuuluu Lapin-Läänin Harrastesarjaan ja lajina on tietekki jääkiekko. Meitä on monheen lähtöön eli ts. joukkueemme koostuu eri kokoisista ja eri ikäisistä pelaajista (n.13v.-40+v.). Molema ennenkaikkea, mahottoman innostuneita, aktiivisia, energisiä, iloisia ja tempperamenttisia naisia! Vois kai sanoa, että joukkoomme mahtuu monenlaista persoonaa ja väki on täten värikästä, mutta silti lähemä reeneistä joka kerta hymyssäsuin. Ei muuta, ko rohkeasti mukaan jäälle kokeilemmaan vauhikasta lajia, jossa hiki lentää ja adrenaliini virtaa!! Otathan rohkeasti yhteyttä, jos innostuit ja haluat tulla kokeilemaan. Elisa Koivisto; elisa_koivisto@hotmail.com Ulla-Stina Angeria; us.angeria@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekkoa leppoisassa,hurmaavassa ja kehityskelpoisessa seura...

Katariina kirjoitti: Lauantainan turnaus torniossa 10.1 Pelit siis Klo 11 tihiä vastaan Klo 12 pekiä vastaan Omila kyyeilä mennään. Tulkaa hallile viim. Puol 10n jälkiin että saama yhessä tehä kunnon lämmittelyn :) (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Ylitornio
Naiset
18

TIHC mimmit Nimenhuuto.com

http://www.tihc.net/ TIHC Mimmit on aktiivinen ja eri ikäluokista koostunut jääkiekkojoukkue. Rohkeasti vaan jäälle kokeilemaan vauhdikasta lajia! Mukaan mahtuu lisää innokkaita pelaajia iästä ja pelitaustasta huolimatta, joten ihan ensikertalaisetkin ovat tervetulleita mukaan.

Joukkue etsii pelaajia: TIHC Mimmit- joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia! Rohkeasti mukaan kokeilemaan...

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Tornio
Naiset
20

TIHC C-junnut Nimenhuuto.com

Tornion IHC:n juniorit P03-04

Sanna kirjoitti: Hei taas! C2 kotipeli Torniossa lauantaina 25.11. Peli alkaa klo 14 niin kahvioon väki ja muut toimarit ja nuoret kiekkoilijat paikalle klo 12.30. Perheet Pirttiperä ja Päätalo, kahviokeikkaa pukkaa ☺ Jos ette pääse niin hommatkaa tuuraaja perheellenne. Mie käyn kuitenki jossain vaiheessa kattoma... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Ei asetettu
31

TIHC Team 08-09 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekko. Olemme Torniolainen -09 /-08 syntyneiden poikien ja...

Markku kirjoitti: Hyvää alkavaa vuotta kaikille. Toivottavasti mahdollisimman moni on levännyt hyvin ja nauttinut, että ei tarvi katsoa kellosta koska kouluun tai treeneihin lähtö. Nyt on ulkojääkelit parhaimmillaan. Nyt on hyvä mahdollisuus ottaa eväät mukaan ulkojäille ja luistelemaan . Syksyllä kausisuunnitelma... (16 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Tornio
Sekajoukkue
47

TIHC2010 Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Kävin rehtorilla.Kysyi miten näin?niin sano:asiahan on jo sovittu Tarjan kanssa.(entäs meidän?)Sali jaetaan jatkossa.Onkohan ok?Mahdutteko pelaamaan puolessa salissa kuten on nyt päätetty (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Pojat
27

TIHC P06-07 Nimenhuuto.com

Aleksanter kirjoitti: Kioskivuorot: 5.3. Vaara 6.3.+ Siivous Pihlajamaa 7.3. Myllykoski/Pirttiperä 8.3. Kasala 12.3. Heikkilä 13.3. + siivous Junttari 14.3. Niskala 15.3. Niskanen (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Ei asetettu
51

TIHC-05 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Meidän kyytiin ainaki mahtuu. (13 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Ei asetettu
17

Tihc harraste naiset-PirtsAkat Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Huomatkaa, että 26.12. EI ole jäävuoroa! (26 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Naiset
65

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.