Jääkiekko Tornio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tornio ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, jääpallo, sulkapallo, sähly, kuorolaulu, pesäpallo, vanhat koneet ja golf.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tornio

Jääkiekko - Tornio

EtPo72- mimmit Nimenhuuto.com

Etpo72-Mimmit; Met olema yks niistä joukkueista, joka kuuluu Lapin-Läänin Harrastesarjaan ja lajina on tietekki jääkiekko. Meitä on monheen lähtöön eli ts. joukkueemme koostuu eri kokoisista ja eri ikäisistä pelaajista (n.13v.-40+v.). Molema ennenkaikkea, mahottoman innostuneita, aktiivisia, energisiä, iloisia ja tempperamenttisia naisia! Vois kai sanoa, että joukkoomme mahtuu monenlaista persoonaa ja väki on täten värikästä, mutta silti lähemä reeneistä joka kerta hymyssäsuin. Ei muuta, ko rohkeasti mukaan jäälle kokeilemmaan vauhikasta lajia, jossa hiki lentää ja adrenaliini virtaa!! Otathan rohkeasti yhteyttä, jos innostuit ja haluat tulla kokeilemaan. Elisa Koivisto; elisa_koivisto@hotmail.com Ulla-Stina Angeria; us.angeria@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekkoa leppoisassa,hurmaavassa ja kehityskelpoisessa seura...

Katariina kirjoitti: Lauantainan turnaus torniossa 10.1 Pelit siis Klo 11 tihiä vastaan Klo 12 pekiä vastaan Omila kyyeilä mennään. Tulkaa hallile viim. Puol 10n jälkiin että saama yhessä tehä kunnon lämmittelyn :) (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Ylitornio
Naiset
18

TIHC mimmit Nimenhuuto.com

http://www.tihc.net/ TIHC Mimmit on aktiivinen ja eri ikäluokista koostunut jääkiekkojoukkue. Rohkeasti vaan jäälle kokeilemaan vauhdikasta lajia! Mukaan mahtuu lisää innokkaita pelaajia iästä ja pelitaustasta huolimatta, joten ihan ensikertalaisetkin ovat tervetulleita mukaan.

Joukkue etsii pelaajia: TIHC Mimmit- joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia! Rohkeasti mukaan kokeilemaan...

Paula kirjoitti: Jos K1 päästää ennen vuoron loppua lähteen. (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Naiset
22

TIHC Team 08-09 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekko. Olemme Torniolainen -09 /-08 syntyneiden poikien ja...

Niila kirjoitti: Jos pelit noin aikaisin niin niilakin ehtisi, mutta ei välttämätöntä päästä pelaamaan, kun Benkun kanssa on jo sovittu. Ollaan Pasinkin kanssa asiasta puhuttu. (16 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Sekajoukkue
41

HaparandaTornioJ18 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Torstaina ennen tai jälkeen reenien teroitetaan lauantaille luistimet. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Pojat
26

TIHC2010 Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Oliko tänne talkoolaisia lisää??!!😲 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Pojat
31

Tihc harraste naiset-PirtsAkat Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Heips! Tiedoksi, että siivosimme faceryhmästä KAIKKI pois, jotka eivät ole käyneet jäkiksessä. Meillä ei nyt enää ole sählyvuoroa. Nimenhuutoon jätetään kaikki ja faceen pääsee pyytämällä jos hyppää mukaan pelailemaan :) nimenhuudosta pääsee pois laittamalla viestiä Niinalle p. 040 718 7155 tai k... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Naiset
32

TIHC 07 Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Jäät alkaa noin klo 0900 tai 1000 oheisilla ja pelataan 3 v 3 pelejä pienellä alueella. Sitten ruokailu Nesteellä ja uudestaan 3 vs 3 pelit. Leiripäivän jälkeen on uinti. Kuluja tulee noin 30 eur per pelaaja. Leiri loppuu noin klo 1400 tai 1500. Käykäähän klikkaamassa IN . (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tornio
Ei asetettu
27

TIHC-05 Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Ohjelma; klo 18 avaus/ johtokunta klo 18:05 kiertopalkintojen jako ja kuva / johtokunta klo 18:25 kiekkokoulu ja joukkue 11/12 palkinnot / Pasi Tulkki, Emilia Junttari klo 18:35 joukkue 10 / jojo klo 18:40 tyttökiekko / jojo klo 18:45 joukkue 08/09 / jojot klo 18:50 joukkue 06/07 / jojot klo 18:5... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tornio
Ei asetettu
10

Old Banjo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Miehet
24