Jääkiekko Tornio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tornio ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, jääpallo, sulkapallo, sähly, kuorolaulu, pesäpallo, golf ja kaapelin veto.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tornio

Jääkiekko - Tornio

EtPo72- mimmit Nimenhuuto.com

Etpo72-Mimmit; Met olema yks niistä joukkueista, joka kuuluu Lapin-Läänin Harrastesarjaan ja lajina on tietekki jääkiekko. Meitä on monheen lähtöön eli ts. joukkueemme koostuu eri kokoisista ja eri ikäisistä pelaajista (n.13v.-40+v.). Molema ennenkaikkea, mahottoman innostuneita, aktiivisia, energisiä, iloisia ja tempperamenttisia naisia! Vois kai sanoa, että joukkoomme mahtuu monenlaista persoonaa ja väki on täten värikästä, mutta silti lähemä reeneistä joka kerta hymyssäsuin. Ei muuta, ko rohkeasti mukaan jäälle kokeilemmaan vauhikasta lajia, jossa hiki lentää ja adrenaliini virtaa!! Otathan rohkeasti yhteyttä, jos innostuit ja haluat tulla kokeilemaan. Elisa Koivisto; elisa_koivisto@hotmail.com Ulla-Stina Angeria; us.angeria@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekkoa leppoisassa,hurmaavassa ja kehityskelpoisessa seura...

Katariina kirjoitti: Lauantainan turnaus torniossa 10.1 Pelit siis Klo 11 tihiä vastaan Klo 12 pekiä vastaan Omila kyyeilä mennään. Tulkaa hallile viim. Puol 10n jälkiin että saama yhessä tehä kunnon lämmittelyn :) (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Ylitornio
Naiset
18

TIHC mimmit Nimenhuuto.com

http://www.tihc.net/ TIHC Mimmit on aktiivinen ja eri ikäluokista koostunut jääkiekkojoukkue. Rohkeasti vaan jäälle kokeilemaan vauhdikasta lajia! Mukaan mahtuu lisää innokkaita pelaajia iästä ja pelitaustasta huolimatta, joten ihan ensikertalaisetkin ovat tervetulleita mukaan.

Joukkue etsii pelaajia: TIHC Mimmit- joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia! Rohkeasti mukaan kokeilemaan...

Tanja kirjoitti: Kipeä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tornio
Naiset
21

TIHC Team 08-09 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekko. Olemme Torniolainen -09 /-08 syntyneiden poikien ja...

Mika kirjoitti: Lähdetään Paavon kanssa Kärppien peliin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Tornio
Sekajoukkue
44

TIHC2010 Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Oliko tänne talkoolaisia lisää??!!😲 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Pojat
35

Tihc harraste naiset-PirtsAkat Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Maksuasiaa. Pirtsakoilla on saamatta liki 400€ kuukausimaksuja. Jokainen varmasti käsittää, että se on melkoinen lovi tilillä kun jäämaksut menee melkeinpä kuitenkin heti tililtä. Lähestymme nyt henkilökohtaisesti niitä, joilla maksut ei ole vielä kunnossa ja toivotaan tilanteen oikenevan tämän k... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Naiset
29

HaparandaTornioJ18 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Torstaina ennen tai jälkeen reenien teroitetaan lauantaille luistimet. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tornio
Pojat
28

TIHC 07 Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Jäät alkaa noin klo 0900 tai 1000 oheisilla ja pelataan 3 v 3 pelejä pienellä alueella. Sitten ruokailu Nesteellä ja uudestaan 3 vs 3 pelit. Leiripäivän jälkeen on uinti. Kuluja tulee noin 30 eur per pelaaja. Leiri loppuu noin klo 1400 tai 1500. Käykäähän klikkaamassa IN . (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tornio
Ei asetettu
25

Old Banjo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tornio
Miehet
25