Jääkiekko Tornio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tornio ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, jääpallo, sulkapallo, sähly, cirklaus, soutu, kuorolaulu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tornio

Jääkiekko - Tornio

EtPo72- mimmit Nimenhuuto.com

Etpo72-Mimmit; Met olema yks niistä joukkueista, joka kuuluu Lapin-Läänin Harrastesarjaan ja lajina on tietekki jääkiekko. Meitä on monheen lähtöön eli ts. joukkueemme koostuu eri kokoisista ja eri ikäisistä pelaajista (n.13v.-40+v.). Molema ennenkaikkea, mahottoman innostuneita, aktiivisia, energisiä, iloisia ja tempperamenttisia naisia! Vois kai sanoa, että joukkoomme mahtuu monenlaista persoonaa ja väki on täten värikästä, mutta silti lähemä reeneistä joka kerta hymyssäsuin. Ei muuta, ko rohkeasti mukaan jäälle kokeilemmaan vauhikasta lajia, jossa hiki lentää ja adrenaliini virtaa!! Otathan rohkeasti yhteyttä, jos innostuit ja haluat tulla kokeilemaan. Elisa Koivisto; elisa_koivisto@hotmail.com Ulla-Stina Angeria; us.angeria@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekkoa leppoisassa,hurmaavassa ja kehityskelpoisessa seura...

Katariina kirjoitti: Lauantainan turnaus torniossa 10.1 Pelit siis Klo 11 tihiä vastaan Klo 12 pekiä vastaan Omila kyyeilä mennään. Tulkaa hallile viim. Puol 10n jälkiin että saama yhessä tehä kunnon lämmittelyn :) (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Ylitornio
Naiset
18

TIHC mimmit Nimenhuuto.com

http://www.tihc.net/ TIHC Mimmit on aktiivinen ja eri ikäluokista koostunut jääkiekkojoukkue. Rohkeasti vaan jäälle kokeilemaan vauhdikasta lajia! Mukaan mahtuu lisää innokkaita pelaajia iästä ja pelitaustasta huolimatta, joten ihan ensikertalaisetkin ovat tervetulleita mukaan.

Joukkue etsii pelaajia: TIHC Mimmit- joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia! Rohkeasti mukaan kokeilemaan...

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Tornio
Naiset
20

TIHC Team 08-09 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekko. Olemme Torniolainen -09 /-08 syntyneiden poikien ja...

Niila kirjoitti: Periaatteessa ollaan kiinnostuneita, mutta ei voi sitovasti mitään luvata noin kauas syksyyn. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Sekajoukkue
45

TIHC 07 Nimenhuuto.com

Mallu kirjoitti: Toimihenkilöpalaveri 5/6 2018 Budjetti ja kausisuunnitelma tehdään heinäkuun loppuun mennessä. Lopulliset jäävuorot lyödään lukkoon juniorjaoston kokouksesaa ennen kauden alkua. 1 oma ja 2 jaettua vuoroa. 07 joukkueelle tulee oma tili. Tilinjako 06 joukkueen kanssa tehdään 1/7 Jari tilaa uusia pe... (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Tornio
Ei asetettu
30

TIHC-05 Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Ohjelma; klo 18 avaus/ johtokunta klo 18:05 kiertopalkintojen jako ja kuva / johtokunta klo 18:25 kiekkokoulu ja joukkue 11/12 palkinnot / Pasi Tulkki, Emilia Junttari klo 18:35 joukkue 10 / jojo klo 18:40 tyttökiekko / jojo klo 18:45 joukkue 08/09 / jojot klo 18:50 joukkue 06/07 / jojot klo 18:5... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Ei asetettu
17

Tihc harraste naiset-PirtsAkat Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Ei taida pelejä tulla tänään, jos ei saada lisää porukkaa 🤔 (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Naiset
68

TIHC2010 Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Kävin rehtorilla.Kysyi miten näin?niin sano:asiahan on jo sovittu Tarjan kanssa.(entäs meidän?)Sali jaetaan jatkossa.Onkohan ok?Mahdutteko pelaamaan puolessa salissa kuten on nyt päätetty (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Pojat
29