Jääkiekko Tornio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tornio ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sulkapallo, jääpallo, sähly, cirklaus, soutu, pesäpallo ja vetokisa.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tornio

Jääkiekko - Tornio

EtPo72- mimmit Nimenhuuto.com

Etpo72-Mimmit; Met olema yks niistä joukkueista, joka kuuluu Lapin-Läänin Harrastesarjaan ja lajina on tietekki jääkiekko. Meitä on monheen lähtöön eli ts. joukkueemme koostuu eri kokoisista ja eri ikäisistä pelaajista (n.13v.-40+v.). Molema ennenkaikkea, mahottoman innostuneita, aktiivisia, energisiä, iloisia ja tempperamenttisia naisia! Vois kai sanoa, että joukkoomme mahtuu monenlaista persoonaa ja väki on täten värikästä, mutta silti lähemä reeneistä joka kerta hymyssäsuin. Ei muuta, ko rohkeasti mukaan jäälle kokeilemmaan vauhikasta lajia, jossa hiki lentää ja adrenaliini virtaa!! Otathan rohkeasti yhteyttä, jos innostuit ja haluat tulla kokeilemaan. Elisa Koivisto; elisa_koivisto@hotmail.com Ulla-Stina Angeria; us.angeria@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekkoa leppoisassa,hurmaavassa ja kehityskelpoisessa seura...

Katariina kirjoitti: Lauantainan turnaus torniossa 10.1 Pelit siis Klo 11 tihiä vastaan Klo 12 pekiä vastaan Omila kyyeilä mennään. Tulkaa hallile viim. Puol 10n jälkiin että saama yhessä tehä kunnon lämmittelyn :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Ylitornio
Naiset
18

TIHC mimmit Nimenhuuto.com

http://www.tihc.net/ TIHC Mimmit on aktiivinen ja eri ikäluokista koostunut jääkiekkojoukkue. Rohkeasti vaan jäälle kokeilemaan vauhdikasta lajia! Mukaan mahtuu lisää innokkaita pelaajia iästä ja pelitaustasta huolimatta, joten ihan ensikertalaisetkin ovat tervetulleita mukaan.

Joukkue etsii pelaajia: TIHC Mimmit- joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia! Rohkeasti mukaan kokeilemaan...

Johanna kirjoitti: Ilmoitin että mennään pelaan joten kaikki jotka nyt on on niin toivottavasti kans pääsee! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tornio
Naiset
22

TIHC P03-04 Nimenhuuto.com

Tornion IHC:n juniorit P03-04

Sanna kirjoitti: Hei! Kevään kioskivuorot on jaettu ja meillä eka hugi. Edelleen: jos ei vuoro perheelle sovi, niin perhe vaihtaa itse vuoroa toisen perheen kanssa. Jatketaan siitä, mihin marraskuussa jäätiin, kun Edustuksen peli sössi vähän järjestystä.. Ma 9.1. Myllykoski Ti 10.1. Pennanen Ke 11.1. Päätalo To 1... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tornio
Ei asetettu
29

tihc02 Nimenhuuto.com

Tornion IHC:n D2-joukkue (-02 syntyneet)

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Huomio! Nyt keskiiviikkona eli 20.7 klo.18.00 jäähallilla Silvanderin johdolla pidetään palaveri ensi kauden suunnitelmista KAIKKI paikalle! Terveisin Risto (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tornio
Ei asetettu
18

TIHC Team 08-09 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaa jääkiekko. Olemme Torniolainen -09 -08 syntyneiden poikien ja t...

Markku kirjoitti: Muutamalla on vielä jäänyt kaudesta rästejä mm. kk-maksuja, ruokamaksuja ja turnauksen omavastuumaksuja . Tarvittaessa voi olla yhteydessä rahuri Päiviin. Aina, jos jokin maksu on jäänyt maksamatta niin voi sopia kunhan on yhteydessä rahuriin. Niin saadaan kausi päätökseen myös talouspuolella. Ki... (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Sekajoukkue
48

TIHC P06-07 Nimenhuuto.com

Akseli kirjoitti: Hyvää huomenta kaikille, lyhyesti; 3 tunnin ajan olen katsonut jokkueen tiliä/tilitapahtumia tänään aamulla :) Maksamattomista maksuista olen lähettänyt 16 kpl muistutus/kysely-sähköpostiviestiä. Pyydän, että katsotte tänään s-postinne. Vastatkaa lähettämääni viestiini; ilmoitatte maksaneenne, il... (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Ei asetettu
50

Tihc harraste naiset-PirtsAkat Nimenhuuto.com

Lea kirjoitti: Joudun perumaan huomiset harkat. Flunssa jatkuu. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Naiset
44

TIHC2010 Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Kävin rehtorilla.Kysyi miten näin?niin sano:asiahan on jo sovittu Tarjan kanssa.(entäs meidän?)Sali jaetaan jatkossa.Onkohan ok?Mahdutteko pelaamaan puolessa salissa kuten on nyt päätetty (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Pojat
23

TIHC-05 Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: TIEDOKSI: - jäät lähtee Tornion hallista 2.4 illalla. Toki joukkueilla saattaa pelejä vielä olla muualla. - henkilökohtaiset varusteet ja pelitarvikkeet on tyhjennettävä varustekopeista eli vietävä kotiin. Joukkueen pelipaidat, juomapullot ym. voi jättää tarvittaessa siististi säilytykseen hallil... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Tornio
Ei asetettu
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.