Jääkiekko Helsinki, vantaa, espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, vantaa, espoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, ringette ja koripallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Helsinki, Vantaa, Espoo

Jääkiekko - Helsinki, Vantaa, Espoo

GB Sports Nimenhuuto.com

Oliver kirjoitti: Olisiko tästä ryhmästä joku halunnut vaihtaa Oliverin kanssa vuoroja siten, että teillä olisi tulevan lauantain vuoro 27.1 klo 10.45? Ja meillä vastaavasti olisi sitten teidän vuoro 3.2 klo 9.30. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Ringette ja Koripallo
Helsinki, Vantaa, Espoo
Ei asetettu
360

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.