Jääkiekko Helsinki, vuosaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, vuosaari ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Helsinki, Vuosaari

Jääkiekko - Helsinki, Vuosaari

viikingit02 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Terve! Final four aikataulu ja tapahtuma löytyy nimenhuudosta. Sain äsken puhelun jossa kysyttiin että voimmeko hoitaa oman ikäluokan otteluiden toimitsijatehtävät kaikissa peleissä, joka siis tarkoittaa sitä että olisi tarjolla kellokallen hommia, sekä jäähyboxin avaajien paikkoja heti aamusta a... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki, Vuosaari
Pojat
53

White Bears Helsinki Nimenhuuto.com

Arto kirjoitti: #23 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki, Vuosaari
Miehet
56

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.