Jääkiekko Myyrmäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Myyrmäki ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, lätkä, muodostelmaluistelu ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HC Ludwig Nimenhuuto.com

HC Ludwig on länsi-vantaalainen, vuonna 2003 perustettu jääkiekkojoukkue. Joukkue on kasattu pääosin legendaarisesta EVU-81 syntyneiden joukkueesta, tietenkin muutamaa muuta vahvistusta lukuun ottamatta. Ludwig pelasi ensimmäisen kautensa 5-divarissa, mutta heti ensimmäisen kauden jälkeen Ludwig nousi 4-divariin, missä pelasimme aina kauteen 2006 asti. Nykyään Ludwig taistelee 3-divarissa. Ludwig pelaa ja harjoittelee Myyrmäen jäähallissa torstai-iltaisin.

Pasi kirjoitti: En saa duunivuoroja pois... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa, Myyrmäki
Miehet
35

EVU Ukot Nimenhuuto.com

Saku kirjoitti: Jos mahtuu (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Myyrmäki, Vantaa
Miehet
44

EVU Miehet Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 8 vuotta sitten

Jääkiekko
Vantaa, Myyrmäki
Sekajoukkue
31

Myyr York Rangers Nimenhuuto.com

Jääkiekko
Myyrmäki
Miehet
33

Taksilätkä Myyrmäki 1 halli Nimenhuuto.com

Taksikiekkoa keskiviikkoisin

Risto kirjoitti: Vittu joo. Tänhän arvas kun remonttia tehdään! Mutta näillä tiedoilla eteenpäin. Varauksen perumisilmoitus Saimme juuri alla olevan tiedon Myyrmäen jäähalli 1 remontista: "Myyrmäen jäähalli 1:n urakan valmistuminen ilmoitettiin heinäkuussa valmistuvan syyskuun puolivälissä. Tänään työmaakokoukses... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lätkä
Myyrmäki
Miehet
47