Jääkiekko Pieksämäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pieksämäki ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, sulkapallo, sähläys ja koripallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Pieksämäki

Jääkiekko - Pieksämäki

PiPS F 07-08 Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Moikka, kuinka moni olisi halukas touko/kesäkuussa vielä reenit? Jos kysyisin meille jäitä Leppävirralla. Jäävuoro maksaa 100 €/h siellä. Meillä on vielä joukkueella sen verran rahaa että saataisiin yksi tunti otettua, mutta jos otetaan enemmän kulut pitäisi jakaa osallistujien kesken. Muuta info... (18 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Pieksämäki
Sekajoukkue
23

Pips F2 Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Keskiviikkona 15.2. klo 17:00-18:30 on 2008 syntyneillä pojilla mahdollisuus mennä keskuskentälle luistelutreeneihin (olivat käynyt tänään ilmeisesti treeneien jälkeen sanomassa asiasta, Ojala soitteli minulle). Siellä on kopit yms. käytössä ja ajaavat jään ennen sitä. Hiltunen ja Ojala on vetämä... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääkiekko
Pieksämäki
Sekajoukkue
17

Pips F1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

petri kirjoitti: Rantasalmen pelit klo 12:30 ja 13:45. lähtö hallita klo 10:30 (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Pieksämäki
Ei asetettu
11

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.