Jääkiekko Salmisaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salmisaari ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: beach volley, kaukalopallo ja beachvolley.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Salmisaari

Jääkiekko - Salmisaari

Kiekko-Tiikerit 08 Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit on etelähelsinkiläinen jääkiekkoseura. Liikunnan ilo ja yhdessä tekeminen ovat toimintamme pääpilareita. Joukkueemme on perustettu maaliskuussa 2015 ja siinä pelaa 2007-2009 syntyneitä poikia. Kutsun joukkoomme voit pyytää oheisesta linkistä. http://kiekko-tiikerit08.nimenhuuto.com/public_join

Joukkue etsii pelaajia: Kiekko-Tiikerit 08-09 joukkueeseen otetaan uusia pelaajia. Kaiken tasoiset pe...

Vincent kirjoitti: Maksettu! (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki Salmisaari
Sekajoukkue
48

Kiekko-Tiikerit C 2 Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit D01 - joukkue on mukava ja liikunnallinen tapa harrastaa jääkiekkoa Salmisaaren uudessa ja nykyaikaisessa jäähallissa. Harjoittelemme 4 kertaa viikossa. Hallissamme on myös nykyaikaiset varusteiden säilytys- ja kuivaustilat varusteille. Pelaamme C-junioreiden liigaa syksystä lähtien A-tasolla syyskuusta huhtikuuhun, joten vauhtia ja reipasta urheilumieltä riittää. Ota yhteyttä ja tule veloituksetta tutustumaan mukavaan joukkoomme.

Joukkue etsii pelaajia: Kiekko-Tiikerit C 2 -01 joukkue on mukava ja liikunnallinen tapa harrastaa jä...

Erkki kirjoitti: HUOM! Kauden viimeinen maksettava kuukausi oli huhtikuu. Toukokuun kesäjäät ovat jo maksettu! Seuraava kausi alkaa elokuun alusta. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Salmisaari
Ei asetettu
37

HC Rainbowmen Nimenhuuto.com

Rainbowmen ry FI58 8146 9710 0398 26

Keke kirjoitti: Moi Laittakaa Toukokuun kesäjäät maksuun asap, laskun eräpäivä oli jo! Mobilepay toimii taas! Mulla Lista jos jollain kysymyksiä maksuista. keke (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Salmisaari, Helsinki
Miehet
115

Beer League Warriors Espoo Nimenhuuto.com

Töölö ja Stadiliigan todelliset Warriorit

Niklas kirjoitti: Moi kaikki , Tervetuloa Hockey Base Espoon Joulumyynti tapahtumaan 3.12.-5.12.2015. Tämän viikon torstaista lauantaihin on myymälässä paljon huikeita tarjouksia ja mallistosta poistuvia tuotteita, alla muutamia esimerkkejä: Tervetuloa Hockey Base Espoon Joulumyynti tapahtumaan 3.12.-5.12.2015. Tä... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salmisaari
Ei asetettu
39

Oilers Nimenhuuto.com

Oilersin viikottaiset jäätreenit keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Salmisaaren liikuntakeskuksen jäähallissa. Ilmoittaudu treeneihin ja peleihin aina Nimenhuuto.comin kautta! Kuten aiemminkin, pelien kokoonpano muodostuu treenien osallistumisaktiivisuuden mukaan: 1) Ilmoita osallistumishalukkuutesi peleihin Nimenhuuto.comin kautta (ottelut luodaan heti kun otteluohjelma varmistuu). 2) Jos halukkaita löytyy enemmän kuin kolme kentällistä, pelaajat valitaan osallistumisaktiivisuuden mukaan (in -klikkaukset aikaisempiin treeneihin). Kokoonpano lähetetään sähköpostilla kaikille paria päivää ennen peliä.

Ilkka kirjoitti: Jääkiekkoaapinen vuodelta 74! Tami on hieman vetreämmässä kunnossa kuin nykypäivänä! https://areena.yle.fi/1-4378003 Päällimmäisenä itselle jäi tästä ensi kaudeksi taskuun seuraava neuvo: ”Luistelu on pehmeätä, luistin kuin aivan hyväilee jään pintaa” on kyllä upea tekele tämä! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Salmisaari
Ei asetettu
88

salmisaaren höntsät Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Elokuuta odotellessa... Mutta kausihan ei ole vielä ohi. Haluaako joku ilmoitautua kesäjäille @ kisakallio. Heinäkuussa tarjolla 8 x 1,5h & 55EUR yhteensä per kärsä. Deadline tulevana sunnuntaina ilmoille. 55EUR on niin vähän, että vaikka et kaikille hugeille ehtisikään, ettei tule kalliiksi. Lai... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaari
Ei asetettu
77

perjantaipipo Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Onko kevään viimeisille jäille tulijoita perjantaina? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salmisaari Pe Klo 12 13
Miehet
29