Jääkiekko Salmisaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salmisaari ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: kaukalopallo ja beachvolley.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kiekko-Tiikerit 08 Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit on etelähelsinkiläinen jääkiekkoseura. Liikunnan ilo ja yhdessä tekeminen ovat toimintamme pääpilareita. Joukkueemme on perustettu maaliskuussa 2015 ja siinä pelaa 2008-2009 syntyneitä poikia. Kutsun joukkoomme voit pyytää oheisesta linkistä. http://kiekko-tiikerit08.nimenhuuto.com/public_join

Joukkue etsii pelaajia: Kiekko-Tiikerit 08-09 joukkueeseen otetaan uusia pelaajia. Kaiken tasoiset pe...

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Helsinki Salmisaari
Ei asetettu
32

Kiekko-Tiikerit A Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit A - joukkue on mukava ja liikunnallinen tapa harrastaa jääkiekkoa Salmisaaren uudessa ja nykyaikaisessa jäähallissa. Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa. Hallissamme on myös nykyaikaiset varusteiden säilytys- ja kuivaustilat varusteille. Pelaamme C-junioreiden liigaa syksystä lähtien A-tasolla syyskuusta huhtikuuhun, joten vauhtia ja reipasta urheilumieltä riittää. Ota yhteyttä ja tule veloituksetta tutustumaan mukavaan joukkoomme.

Joukkue etsii pelaajia: Kiekko-Tiikerit A-joukkue on mukava ja liikunnallinen tapa harrastaa jääkiekk...

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Helsinki Salmisaari
Ei asetettu
28

Wärtsilä Icehockey Salmisaari Nimenhuuto.com

Wärtsilän pääkaupunkiseudun kiekkokerhon aamuvuoro maanantaisin 7:30-8:30. Vuoro on pääasiassa Wärtsilän työntekijöille sekä vakituisesti Wärtsilälle työskenteleville externaaleille. Otamme rajatusti ulkopuolisia Wärtsilän työntekijöiden kontaktien kautta. Pelaamme vielä toistaiseksi pipolätkämallilla eli minimivarustukseksi riittää, että vuorolle tulijoilla on luistimet, maila, hanskat ja kypärä - tällä tavalla saadaan matala kynnys tulla kokeilemaan kiekkoa. Vuoro pelataan aina herrasmiessäännöille = ei taklauksia, ei lämäreitä ellei edessä ole ainoastaan maalivahti.

Jukka kirjoitti: N (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaari
Sekajoukkue
50

HC Rainbowmen Nimenhuuto.com

Rainbowmen Jäät 15€/kerta. Mobilepay Jussi Yrttiranta 0445649551 tai tilinum: FI10 1572 3500 8631 96 Maksu ennen jäille menoa! Jäät täynnä 20 + 2

Jappe kirjoitti: 👌🏻 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Salmisaari, Helsinki
Miehet
74

Beer League Warriors Espoo Nimenhuuto.com

Stadiliigan todelliset Soturit

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salmisaari
Ei asetettu
43

Oilers Nimenhuuto.com

Oilersin viikottaiset jäätreenit keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Salmisaaren liikuntakeskuksen jäähallissa. Ilmoittaudu treeneihin ja peleihin aina Nimenhuuto.comin kautta! Kuten aiemminkin, pelien kokoonpano muodostuu treenien osallistumisaktiivisuuden mukaan: 1) Ilmoita osallistumishalukkuutesi peleihin Nimenhuuto.comin kautta (ottelut luodaan heti kun otteluohjelma varmistuu). 2) Jos halukkaita löytyy enemmän kuin kolme kentällistä, pelaajat valitaan osallistumisaktiivisuuden mukaan (in -klikkaukset aikaisempiin treeneihin). Kokoonpano lähetetään sähköpostilla kaikille paria päivää ennen peliä.

Anssi kirjoitti: Salmisaaressa olisi sopiva päättäjäisvuoro tarjolla perjantaina 29.4. 19:30-21:00. Jos saadaan tarpeeksi porukkaa ilmoittautumaan nopeasti, niin napataan kiinni. Pelien jälkeen suihkut hallilla ja kauden jälkipuinnit oluilla esim. Ruoholahdessa. Laita IN/OUT torstai 21.4. iltapäivään mennessä, ni... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salmisaari
Ei asetettu
92

kesajaa Nimenhuuto.com

Stadin HD Hockey, Lebarin Pantterit ja Pirkat - yhteiset kesäjäät Katso tapahtuman tiedoista kummalle tilille jäävuoron maksat. Jäävuoroista laskutetaan kumpaakin ry:tä, siksi jäämaksut pitää mennä kahdelle eri tilille. StadinHD Nordea FI9515443000076385 (15€) Pantterit FI06 1572 3000 4144 66 (15€)

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Salmisaari
Miehet
122

Kiekko-Tiikerit F10 Nimenhuuto.com

Jääkiekkoa lähellä keskustaa hyvien liikenneyhteyksien varrella Salmisaaressa. 2010 syntyneitä luistelutaitoisia jääkiekosta kiinnostuneita lapsia otetaan myös mukaan kokeilemaan. kiekkotiikerit10@gmail.com on sähköposti, jos haluatte tulla tutustumaan joukkueeseen.

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkoa Helsingissä lähellä keskustaa ja hyvien liikenneyhteyksien päässä ...

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Salmisaari, Helsinki
Ei asetettu
45

HC DANSKE Nimenhuuto.com

Vastuullista jääkiekkoa ja vastuuttomia vitsejä jo vuodesta 2010. Delta-liigan 2x hallitseva mestari. Salmisaaren jäähalli maanantai aamuisin klo 7-8, kaukalo 2. Koko kausi huhtikuun 2021 loppuun 225 eur. Tilinro FI74 5800 1320 3269 93. Tervetuloa pelaamaan.

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salmisaari Garden
Miehet
41

salmisaaren höntsät Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moikka! Jäät on nyt pyöritelty ja kaiken kaikkiaan kävijöitä oli nyt 21 henkilöä. En jaksanut ruveta laskemaan oliko joku käynyt kaikki neljä kertaa ja joku toinen 3 kertaa, kun sen verran pieneksi meni tuo lasku per naama. Lasku Toukokuun jäiden osalta oli 13€ / naama. Tuon summa voi laittaa tul... (29 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaari
Ei asetettu
130

perjantaipipo Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Salmisaari Pe Klo 12 13
Miehet
36