Jääkiekko Salmisaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salmisaari ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: kaukalopallo, beachvolley ja beach volley.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kiekko-Tiikerit A Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit A - joukkue on mukava ja liikunnallinen tapa harrastaa jääkiekkoa Salmisaaren uudessa ja nykyaikaisessa jäähallissa. Harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa. Hallissamme on myös nykyaikaiset varusteiden säilytys- ja kuivaustilat varusteille. Pelaamme C-junioreiden liigaa syksystä lähtien A-tasolla syyskuusta huhtikuuhun, joten vauhtia ja reipasta urheilumieltä riittää. Ota yhteyttä ja tule veloituksetta tutustumaan mukavaan joukkoomme.

Joukkue etsii pelaajia: Kiekko-Tiikerit A-joukkue on mukava ja liikunnallinen tapa harrastaa jääkiekk...

Antti kirjoitti: Suoraan jäälle (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki Salmisaari
Ei asetettu
31

Kiekko-Tiikerit 08 Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit on etelähelsinkiläinen jääkiekkoseura. Liikunnan ilo ja yhdessä tekeminen ovat toimintamme pääpilareita. Joukkueemme on perustettu maaliskuussa 2015 ja siinä pelaa 2008-2009 syntyneitä poikia. Kutsun joukkoomme voit pyytää oheisesta linkistä. http://kiekko-tiikerit08.nimenhuuto.com/public_join

Joukkue etsii pelaajia: Kiekko-Tiikerit 08-09 joukkueeseen otetaan uusia pelaajia. Kaiken tasoiset pe...

Hayden kirjoitti: Hayden tarvisi kyytiä Porvooseen (14 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Salmisaari
Ei asetettu
40

HC Rainbowmen Nimenhuuto.com

Rainbowmen Kolikko vuorolaiset 15€/kerta. Mobilepay Tuomas Keskikallio +358503009749 tai Fi23 8000 2739 3883 11. Kaverit mukaan!

Tapio kirjoitti: Rosterilaisten kausimaksu osa 1 / 200e Jussi Yrttiranta Tilinum: FI10 1572 3500 8631 96 Mobilepay: 044 564 9551 Kolikkovuorolaiset maksaa Mobilepay 15e / kerta. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salmisaari, Helsinki
Miehet
124

Beer League Warriors Espoo Nimenhuuto.com

Stadiliigan todelliset Warriorit

Niklas kirjoitti: Moi kaikki , Tervetuloa Hockey Base Espoon Joulumyynti tapahtumaan 3.12.-5.12.2015. Tämän viikon torstaista lauantaihin on myymälässä paljon huikeita tarjouksia ja mallistosta poistuvia tuotteita, alla muutamia esimerkkejä: Tervetuloa Hockey Base Espoon Joulumyynti tapahtumaan 3.12.-5.12.2015. Tä... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Salmisaari
Ei asetettu
45

Wärtsilä Icehockey Salmisaari Nimenhuuto.com

Wärtsilän pääkaupunkiseudun kiekkokerhon aamuvuoro. Jaetaan mahdollisesti jatkossa toisen yrityksen kanssa tai sovitaan käytäntö miten rajattu joukko ulkopuolisia voi tulla mukaan, jotta saadaan vuoro pyörimään mallikkaasti. Alkuun tarkoitus ottaa joka toinen viikko pipolätkämallilla eli riittää, että vuorolle tulijoilla on luistimet, maila, hanskat ja kypärä - tällä tavalla saadaan matala kynnys tulla kokeilemaan kiekkoa. Joka toinen vuoro mielellään täysillä varusteilla, mutta molemmat vuorot herrasmiessäännöille = ei taklauksia eikä lämäreitä, mutta etenkin pipovuorolla pidetään kiekko jäässä.

Lauri kirjoitti: Kaveri taas mukana (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaari
Sekajoukkue
25

Oilers Nimenhuuto.com

Oilersin viikottaiset jäätreenit keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Salmisaaren liikuntakeskuksen jäähallissa. Ilmoittaudu treeneihin ja peleihin aina Nimenhuuto.comin kautta! Kuten aiemminkin, pelien kokoonpano muodostuu treenien osallistumisaktiivisuuden mukaan: 1) Ilmoita osallistumishalukkuutesi peleihin Nimenhuuto.comin kautta (ottelut luodaan heti kun otteluohjelma varmistuu). 2) Jos halukkaita löytyy enemmän kuin kolme kentällistä, pelaajat valitaan osallistumisaktiivisuuden mukaan (in -klikkaukset aikaisempiin treeneihin). Kokoonpano lähetetään sähköpostilla kaikille paria päivää ennen peliä.

Hannu kirjoitti: Aamuksi kaivattaisiin lisää pelaajia - käykääs ilmoittautumassa! - GM (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Salmisaari
Ei asetettu
81

kesajaa Nimenhuuto.com

Stadin HD Hockey, Lebarin Pantterit ja Pirkat - yhteiset kesäjäät Katso tapahtuman tiedoista kummalle tilille jäävuoron maksat. Jäävuoroista laskutetaan kumpaakin ry:tä, siksi jäämaksut pitää mennä kahdelle eri tilille. StadinHD Nordea FI9515443000076385 (15€) Pantterit FI06 1572 3000 4144 66 (15€)

Joukkue etsii pelaajia

Jan kirjoitti: Iltaa, Kesäjäät ohi, loput suoritukset Stadin HD vuoroista voisi suorittaa, kysyttävää niin mulle viestiä (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salmisaari
Miehet
119

Kiekko-Tiikerit F10 Nimenhuuto.com

Jääkiekkoa lähellä keskustaa hyvien liikenneyhteyksien varrella Salmisaaressa. 2010 syntyneitä luistelutaitoisia jääkiekosta kiinnostuneita lapsia otetaan myös mukaan kokeilemaan. kiekkotiikerit10@gmail.com on sähköposti, jos haluatte tulla tutustumaan joukkueeseen.

Joukkue etsii pelaajia: Jääkiekkoa Helsingissä lähellä keskustaa ja hyvien liikenneyhteyksien päässä ...

Miro kirjoitti: 2 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Salmisaari, Helsinki
Ei asetettu
41

HC DANSKE Nimenhuuto.com

Vastuullista jääkiekkoa ja vastuuttomia vitsejä jo vuodesta 2010. Delta-liigan 2x hallitseva mestari. Salmisaaren jäähalli maanantai aamuisin klo 7-8, kaukalo 2. Koko kausi huhtikuun 2020 loppuun 225 eur. Tilinro FI74 5800 1320 3269 93. Tervetuloa pelaamaan.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salmisaari Garden
Miehet
42

salmisaaren höntsät Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: KE aamuksi taas sitten IN / OUT koko porukka!! (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaari
Ei asetettu
104

perjantaipipo Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Mistä Inventuren pojat oli varannut saunan? Mieluusti Timppa Karhua jos saa toivoa... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salmisaari Pe Klo 12 13
Miehet
34