Jääkiekko Salmisaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salmisaari ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: beach volley, kaukalopallo ja beachvolley.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Salmisaari

Jääkiekko - Salmisaari

Kiekko-Tiikerit C 2 Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit D01 - joukkue on mukava ja liikunnallinen tapa harrastaa jääkiekkoa Salmisaaren uudessa ja nykyaikaisessa jäähallissa. Harjoittelemme 4 kertaa viikossa. Hallissamme on myös nykyaikaiset varusteiden säilytys- ja kuivaustilat varusteille. Pelaamme C-junioreiden liigaa syksystä lähtien A-tasolla syyskuusta huhtikuuhun, joten vauhtia ja reipasta urheilumieltä riittää. Ota yhteyttä ja tule veloituksetta tutustumaan mukavaan joukkoomme.

Joukkue etsii pelaajia: Kiekko-Tiikerit C 2 -01 joukkue on mukava ja liikunnallinen tapa harrastaa jä...

Erkki kirjoitti: Laittakaapas ilmoittautumiset kuntoon niin voidaan tehdä tilaus! (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki Salmisaari
Ei asetettu
41

Kiekko-Tiikerit 08 Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit on etelähelsinkiläinen jääkiekkoseura. Liikunnan ilo ja yhdessä tekeminen ovat toimintamme pääpilareita. Joukkueemme on perustettu maaliskuussa 2015 ja siinä pelaa 2007-2009 syntyneitä poikia. Kutsun joukkoomme voit pyytää oheisesta linkistä. http://kiekko-tiikerit08.nimenhuuto.com/public_join

Joukkue etsii pelaajia: Kiekko-Tiikerit 08-09 joukkueeseen otetaan uusia pelaajia. Kaiken tasoiset pe...

Tapsa kirjoitti: Myös Severi mukana. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Salmisaari
Sekajoukkue
45

Beer League Warriors Espoo Nimenhuuto.com

Töölö ja Stadiliigan todelliset Warriorit

Niklas kirjoitti: Moi kaikki , Tervetuloa Hockey Base Espoon Joulumyynti tapahtumaan 3.12.-5.12.2015. Tämän viikon torstaista lauantaihin on myymälässä paljon huikeita tarjouksia ja mallistosta poistuvia tuotteita, alla muutamia esimerkkejä: Tervetuloa Hockey Base Espoon Joulumyynti tapahtumaan 3.12.-5.12.2015. Tä... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salmisaari
Ei asetettu
38

HC Rainbowmen Nimenhuuto.com

Rainbowmen ry FI58 8146 9710 0398 26

Keke kirjoitti: Tänään ois jäitä tarjolla salmisaaressa klo 21 alkaen? Onko innokkaita? Viestiä tähän! Kenttä 1 Ja 2veskaa tulee (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salmisaari, Helsinki
Miehet
114

Oilers Nimenhuuto.com

Oilersin viikottaiset jäätreenit keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Salmisaaren liikuntakeskuksen jäähallissa. Ilmoittaudu treeneihin ja peleihin aina Nimenhuuto.comin kautta! Kuten aiemminkin, pelien kokoonpano muodostuu treenien osallistumisaktiivisuuden mukaan: 1) Ilmoita osallistumishalukkuutesi peleihin Nimenhuuto.comin kautta (ottelut luodaan heti kun otteluohjelma varmistuu). 2) Jos halukkaita löytyy enemmän kuin kolme kentällistä, pelaajat valitaan osallistumisaktiivisuuden mukaan (in -klikkaukset aikaisempiin treeneihin). Kokoonpano lähetetään sähköpostilla kaikille paria päivää ennen peliä.

Hannu kirjoitti: Onnea Oilers, Runkosarjan voittajat!! Keskiviikkoaamuna Tieto kaatui lukemin 3-1. Taneli selvitti kolme rankkaria ja monta muuta tiukkaa paikkaa pelastaen runkosarjan voittopokaalin meille. Lopputurnauksen tarkka otteluohjelma löytyy nyt täältä: https://oilers.nimenhuuto.com/team_files/file_show?... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Salmisaari
Ei asetettu
88

perjantaipipo Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Kiitos kevätkauden peliseurasta. Mukavaa on ollut. Olen ensi viikolla matkoilla joten en pääse mukaan. Syksyllä sitten. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Salmisaari Pe Klo 12 13
Miehet
28

salmisaaren höntsät Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Hei, Jatketaan pelejä toukokuun ajan - tämä edellyttää EY:n ulkopuolisilta kävijöiltä pl. maalivahdit 20 € tilittämistä tilille FI 85 31313003291952 . Eräpäivä 10.5 ja viite jäävuoromaksu. T. JJ (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaari
Ei asetettu
75