Jääkiekko Salmisaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salmisaari ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: beach volley, kaukalopallo ja beachvolley.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Salmisaari

Jääkiekko - Salmisaari

Kiekko-Tiikerit 08 Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit on etelähelsinkiläinen jääkiekkoseura. Liikunnan ilo ja yhdessä tekeminen ovat toimintamme pääpilareita. Joukkueemme on perustettu maaliskuussa 2015 ja siinä pelaa 2007-2009 syntyneitä poikia. Kutsun joukkoomme voit pyytää oheisesta linkistä. http://kiekko-tiikerit08.nimenhuuto.com/public_join

Joukkue etsii pelaajia: Kiekko-Tiikerit 08-09 joukkueeseen otetaan uusia pelaajia. Kaiken tasoiset pe...

Aatos kirjoitti: Moi, Oliko tämän liigan ajoista tietoa? Mulla näkyy vain 00:00 alkaen? (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki Salmisaari
Ei asetettu
36

Kiekko-Tiikerit C 2 Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit D01 - joukkue on mukava ja liikunnallinen tapa harrastaa jääkiekkoa Salmisaaren uudessa ja nykyaikaisessa jäähallissa. Harjoittelemme 4 kertaa viikossa. Hallissamme on myös nykyaikaiset varusteiden säilytys- ja kuivaustilat varusteille. Pelaamme C-junioreiden liigaa syksystä lähtien A-tasolla syyskuusta huhtikuuhun, joten vauhtia ja reipasta urheilumieltä riittää. Ota yhteyttä ja tule veloituksetta tutustumaan mukavaan joukkoomme.

Joukkue etsii pelaajia: Kiekko-Tiikerit C 2 -01 joukkue on mukava ja liikunnallinen tapa harrastaa jä...

Tariq kirjoitti: Myöhäs jäältä! (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki Salmisaari
Ei asetettu
34

Beer League Warriors Espoo Nimenhuuto.com

Stadiliigan todelliset Warriorit

Niklas kirjoitti: Moi kaikki , Tervetuloa Hockey Base Espoon Joulumyynti tapahtumaan 3.12.-5.12.2015. Tämän viikon torstaista lauantaihin on myymälässä paljon huikeita tarjouksia ja mallistosta poistuvia tuotteita, alla muutamia esimerkkejä: Tervetuloa Hockey Base Espoon Joulumyynti tapahtumaan 3.12.-5.12.2015. Tä... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Salmisaari
Ei asetettu
43

HC Rainbowmen Nimenhuuto.com

Rainbowmen Kolikko vuorolaiset 15€/kerta. Mobilepay Tuomas Keskikallio +358503009749 tai Fi23 8000 2739 3883 11. Kaverit mukaan!

Zepu kirjoitti: ZEPU WAS HERE! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Salmisaari, Helsinki
Miehet
117

Oilers Nimenhuuto.com

Oilersin viikottaiset jäätreenit keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Salmisaaren liikuntakeskuksen jäähallissa. Ilmoittaudu treeneihin ja peleihin aina Nimenhuuto.comin kautta! Kuten aiemminkin, pelien kokoonpano muodostuu treenien osallistumisaktiivisuuden mukaan: 1) Ilmoita osallistumishalukkuutesi peleihin Nimenhuuto.comin kautta (ottelut luodaan heti kun otteluohjelma varmistuu). 2) Jos halukkaita löytyy enemmän kuin kolme kentällistä, pelaajat valitaan osallistumisaktiivisuuden mukaan (in -klikkaukset aikaisempiin treeneihin). Kokoonpano lähetetään sähköpostilla kaikille paria päivää ennen peliä.

Hannu kirjoitti: Nyt olisi tärkeää ilmoittautua keskiviikon aamujäälle, koska syysloman takia pelaajat saattavat olla vähissä.. jotta nähdään onko tarpeeksi ukkoja tulossa. Pyry, Jesse et al.. käykääpä klikkaamassa IN jos olette tulossa! (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Salmisaari
Ei asetettu
91

HC DANSKE Nimenhuuto.com

Vastuullista jääkiekkoa ja vastuuttomia vitsejä jo vuodesta 2010. Delta-liigan hallitseva mestari. Salmisaaren jäähalli maanantai aamuisin klo 7-8, kaukalo 2. Koko kausi huhtikuun 2019 loppuun 200 eur, tai kertamaksu 15 eur. Tilinro FI74 5800 1320 3269 93. Tervetuloa pelaamaan.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salmisaari Garden
Miehet
42

salmisaaren höntsät Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moro, aamulla tulossa 2 MV:tä.. käykääpä klikkaan IN / OUT (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaari
Ei asetettu
92

perjantaipipo Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Onko kevään viimeisille jäille tulijoita perjantaina? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salmisaari Pe Klo 12 13
Miehet
27