Jääkiekko Salmisaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salmisaari ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: beach volley, kaukalopallo ja beachvolley.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Salmisaari

Jääkiekko - Salmisaari

Kiekko-Tiikerit 08 Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit on etelähelsinkiläinen jääkiekkoseura. Liikunnan ilo ja yhdessä tekeminen ovat toimintamme pääpilareita. Joukkueemme on perustettu maaliskuussa 2015 ja siinä pelaa 2007-2009 syntyneitä poikia. Kutsun joukkoomme voit pyytää oheisesta linkistä. http://kiekko-tiikerit08.nimenhuuto.com/public_join

Joukkue etsii pelaajia: Kiekko-Tiikerit 08-09 joukkueeseen otetaan uusia pelaajia. Kaiken tasoiset pe...

Eija kirjoitti: F10 pelaajia tulossa noin 15 päätä - saadaan hyvä ryhmä taitovalmennukseen. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki Salmisaari
Sekajoukkue
39

Kiekko-Tiikerit C 2 Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit D01 - joukkue on mukava ja liikunnallinen tapa harrastaa jääkiekkoa Salmisaaren uudessa ja nykyaikaisessa jäähallissa. Harjoittelemme 4 kertaa viikossa. Hallissamme on myös nykyaikaiset varusteiden säilytys- ja kuivaustilat varusteille. Pelaamme C-junioreiden liigaa syksystä lähtien A-tasolla syyskuusta huhtikuuhun, joten vauhtia ja reipasta urheilumieltä riittää. Ota yhteyttä ja tule veloituksetta tutustumaan mukavaan joukkoomme.

Joukkue etsii pelaajia: Kiekko-Tiikerit C 2 -01 joukkue on mukava ja liikunnallinen tapa harrastaa jä...

Valtteri kirjoitti: Mökillä viikokon (23 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki Salmisaari
Ei asetettu
35

HC Rainbowmen Nimenhuuto.com

Rainbowmen ry FI58 8146 9710 0398 26

Keke kirjoitti: 20.45 alkaa kesäjäät tällä ja ensi-viikolla (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Salmisaari, Helsinki
Miehet
115

Beer League Warriors Espoo Nimenhuuto.com

Töölö ja Stadiliigan todelliset Warriorit

Niklas kirjoitti: Moi kaikki , Tervetuloa Hockey Base Espoon Joulumyynti tapahtumaan 3.12.-5.12.2015. Tämän viikon torstaista lauantaihin on myymälässä paljon huikeita tarjouksia ja mallistosta poistuvia tuotteita, alla muutamia esimerkkejä: Tervetuloa Hockey Base Espoon Joulumyynti tapahtumaan 3.12.-5.12.2015. Tä... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salmisaari
Ei asetettu
42

Oilers Nimenhuuto.com

Oilersin viikottaiset jäätreenit keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Salmisaaren liikuntakeskuksen jäähallissa. Ilmoittaudu treeneihin ja peleihin aina Nimenhuuto.comin kautta! Kuten aiemminkin, pelien kokoonpano muodostuu treenien osallistumisaktiivisuuden mukaan: 1) Ilmoita osallistumishalukkuutesi peleihin Nimenhuuto.comin kautta (ottelut luodaan heti kun otteluohjelma varmistuu). 2) Jos halukkaita löytyy enemmän kuin kolme kentällistä, pelaajat valitaan osallistumisaktiivisuuden mukaan (in -klikkaukset aikaisempiin treeneihin). Kokoonpano lähetetään sähköpostilla kaikille paria päivää ennen peliä.

Ilkka kirjoitti: Jääkiekkoaapinen vuodelta 74! Tami on hieman vetreämmässä kunnossa kuin nykypäivänä! https://areena.yle.fi/1-4378003 Päällimmäisenä itselle jäi tästä ensi kaudeksi taskuun seuraava neuvo: ”Luistelu on pehmeätä, luistin kuin aivan hyväilee jään pintaa” on kyllä upea tekele tämä! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Salmisaari
Ei asetettu
89

salmisaaren höntsät Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moro, ensi viikolla pyörähtää jäät käytiin. 1 MV on jo in, mutta miten toinen, onko Hessusta havaintoa vai vielä purjehtimassa? (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaari
Ei asetettu
79

perjantaipipo Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Onko kevään viimeisille jäille tulijoita perjantaina? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salmisaari Pe Klo 12 13
Miehet
29