Jääkiekko Salmisaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Salmisaari ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: beach volley, kaukis, kaukalopallo ja beachvolley.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Salmisaari

Jääkiekko - Salmisaari

Kiekko-Tiikerit 08 Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit on etelähelsinkiläinen jääkiekkoseura. Liikunnan ilo ja yhdessä tekeminen ovat toimintamme pääpilareita. Joukkueemme on perustettu maaliskuussa 2015 ja siinä pelaa 2008-2009 syntyneitä poikia. Kutsun joukkoomme voit pyytää oheisesta linkistä. http://kiekko-tiikerit08.nimenhuuto.com/public_join

Joukkue etsii pelaajia: Kiekko-Tiikerit 08-09 joukkueeseen otetaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostu...

Vincent kirjoitti: Voisimmeko hoitaa Ifk merkit pelipaitaan? Kaikilla muillakin Kiekko-tiikereiden ikäryhmillä ja Ifk:n muillakin alajoukkueilla on! Tekisi hyvää poikien fiilikselle ja muutenkin kuuluu asiaan !! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Salmisaari
Sekajoukkue
40

Kiekko-Tiikerit C 2 Nimenhuuto.com

Kiekko-Tiikerit D01 - joukkue on mukava ja liikunnallinen tapa harrastaa jääkiekkoa Salmisaaren uudessa ja nykyaikaisessa jäähallissa. Harjoittelemme 4 kertaa viikossa. Hallissamme on myös nykyaikaiset varusteiden säilytys- ja kuivaustilat varusteille. Pelaamme C-junioreiden liigaa syksystä lähtien A-tasolla syyskuusta huhtikuuhun, joten vauhtia ja reipasta urheilumieltä riittää. Ota yhteyttä ja tule veloituksetta tutustumaan mukavaan joukkoomme.

Joukkue etsii pelaajia: Kiekko-Tiikerit C 2 -01 joukkue on mukava ja liikunnallinen tapa harrastaa jä...

Erkki kirjoitti: Ensi viikon lauantain 28.1.2017 IFK-Tappara -otteluun EI SISÄÄNPÄÄSYÄ JUNNUKORTEILLA! Otteluun on tällä hetkellä jäljellä muutamia paikkoja, jotka löytyvät osoitteesta http://www.ticketmaster.fi/event/hifk-tappara-lippuja/182179 Ottelu on tulossa loppuunmyydyksi, joten liput kannattaa ostaa ajois... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Salmisaari
Ei asetettu
42

Beer League Warriors Espoo Nimenhuuto.com

Töölö ja Stadiliigan todelliset Warriorit

Niklas kirjoitti: Moi kaikki , Tervetuloa Hockey Base Espoon Joulumyynti tapahtumaan 3.12.-5.12.2015. Tämän viikon torstaista lauantaihin on myymälässä paljon huikeita tarjouksia ja mallistosta poistuvia tuotteita, alla muutamia esimerkkejä: Tervetuloa Hockey Base Espoon Joulumyynti tapahtumaan 3.12.-5.12.2015. Tä... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Salmisaari
Ei asetettu
37

HC Rainbowmen Nimenhuuto.com

Rainbowmen ry FI58 8146 9710 0398 26

Keke kirjoitti: Tänään ois jäitä tarjolla salmisaaressa klo 21 alkaen? Onko innokkaita? Viestiä tähän! Kenttä 1 Ja 2veskaa tulee (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Salmisaari, Helsinki
Miehet
112

Oilers Nimenhuuto.com

Oilersin viikottaiset jäätreenit keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Salmisaaren liikuntakeskuksen jäähallissa. Ilmoittaudu treeneihin ja peleihin aina Nimenhuuto.comin kautta! Kuten aiemminkin, pelien kokoonpano muodostuu treenien osallistumisaktiivisuuden mukaan: 1) Ilmoita osallistumishalukkuutesi peleihin Nimenhuuto.comin kautta (ottelut luodaan heti kun otteluohjelma varmistuu). 2) Jos halukkaita löytyy enemmän kuin kolme kentällistä, pelaajat valitaan osallistumisaktiivisuuden mukaan (in -klikkaukset aikaisempiin treeneihin). Kokoonpano lähetetään sähköpostilla kaikille paria päivää ennen peliä.

Hannu kirjoitti: Hei, Tuleeko maalivahteja keskiviikolle? Jos ei niin viimeistään huomenna päivällä olisi hyvä laittaa ilmoitus FB:n maalivahtipörssiin. - GM (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Salmisaari
Ei asetettu
93

salmisaaren höntsät Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: No niin, alkaa olemaan se aika kaudesta kun pitää kaivaa varaston pohjalta hokkareita esille. FYI Maanantain vuorosta en ole vielä saanut vastausta, mutta mitenkäs se perinteinen keskiviikon vuoro, onko siltä osin vielä laitettu hommaa eteenpäin? Ilmoitellaan kanavalla kun saadaan vuorot sovittua! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki, Salmisaari
Ei asetettu
64

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.