Jääkiekko Sotkamo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sotkamo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, pesäpallo, jalkapallo, futsal ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Sotkamo

Jääkiekko - Sotkamo

Bad Boys HT Nimenhuuto.com

Sotkamon parasta veteraanikiekkoa jo vuodesta 1996. Pääasia toiminnassamme on, että kaikille tulee treeneissä hiki ja on mukava harrastaa yhdessä.

Petri kirjoitti: Tervehdys kiekkoilijat! Ohessa linkki HG sivustolle ja turnaustunnelmiin menneeltä viikonlopulta! http://www.vuokatinmaa.com/fi/vuokatinmaa-hockey-games Katsokaa myös mukavat valokuvat, jotka Niskas Arto kuvaili. Kiitokset jälleen kaikille osallistuneille ja panoksen antaneille! Pelataan vielä tr... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Sotkamo
Miehet
27

SoKi F08 Nimenhuuto.com

Sotkamon Kiekon huikeinta junnukiekkoilua

Joukkue etsii pelaajia

Oskari kirjoitti: Viljamin jäkis sukka hävisi tänään reenien jälkeen. Menikö jonkun toisen kassiin? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Sotkamo
Pojat
35

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.