Jalkapallo Alavus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Alavus ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Alavus

Jalkapallo - Alavus

APV Sisu T18 Nimenhuuto.com

APV/Sisu T18 yhteisjoukkue pelaa kesällä 2015 T18 II-divaria SJL Vaasan piirissä. Mukaan mahtuu vielä uusia innokkaita 15-18-vuotiaita tyttöjä!

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan mahtuu vielä 15-18-vuotiaita tyttöjä Alavuden ja Seinäjoen lähistöltä....

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Alavus
Naiset
14

apv 2006 juniorit Nimenhuuto.com

jari kirjoitti: Hienosti pelattu turnaus kaikilta pelaajilta! Kaikki pelit voitettiin ja lisäplussana voitto kanusta joka ei vielä ollut hävinny ollenkaa! Viime kaudesta menty hurjasti eteenpäin ja joka jätkä taisteli hienosti! Tästä on hyvä jatkaa tulevaan kauteen :-) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Alavus
Sekajoukkue
19

APV 2005 Nimenhuuto.com

Pyry kirjoitti: Tullaan järvisten jimin ja eihän kans suoraan (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Alavus
Ei asetettu
33

APV 2007 Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Alavus
Pojat
15

APV 08 Nimenhuuto.com

Michael kirjoitti: Moikka. Olin siinä uskossa että tänään mutta siellä olikin poikien turnaus. Tarkastan nyt seuraavan lauantain vielä mutta harkat pitäisi olla normaalisti ensiviikolla. Palaan asiaan vielä alkuviikosta. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Alavus
Pojat
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.