Jalkapallo Alavus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Alavus ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Alavus

Jalkapallo - Alavus

APV 2007 Nimenhuuto.com

Juuso kirjoitti: Hei! Kaksi tiedotusasiaa: 1) Aktiivisen osallistujamäärän takia ilmoitin meidän joukkueen futsalsarjaan, eli talven aikana on luvassa pelejä. Aikataulua ei vielä ole annettu, joten infoan, kun saan niistä tietää. 2) Ensi viikolla olen reissussa, mutta olen saanut yhden huoltajista toimimaan sijai... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Alavus
Ei asetettu
19

APV 2005 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tullaan järvisten jimin ja eihän kans suoraan (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Alavus
Ei asetettu
22

apv 2006 juniorit Nimenhuuto.com

jari kirjoitti: Hienosti pelattu turnaus kaikilta pelaajilta! Kaikki pelit voitettiin ja lisäplussana voitto kanusta joka ei vielä ollut hävinny ollenkaa! Viime kaudesta menty hurjasti eteenpäin ja joka jätkä taisteli hienosti! Tästä on hyvä jatkaa tulevaan kauteen :-) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Alavus
Pojat
20

APV 08 Nimenhuuto.com

Michael kirjoitti: Harkat asemalla kello 18 alkaen Miksu (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Alavus
Pojat
23

Apv P8 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Alavus
Pojat
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.