Jalkapallo Alavus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Alavus ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Alavus

Jalkapallo - Alavus

APV 2005 Nimenhuuto.com

Anneli kirjoitti: Sekä seuramaksu- että tietosuojakaavakelaput löytyvät tuolta Kuvat ja materiaalit-kohdan alta (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Alavus
Ei asetettu
23

APV 2007 Nimenhuuto.com

jimi kirjoitti: whatsapp ryhmä perustettu, toivottavasti tieto on tavoittanut kaikki. syy siihen että miksi, niin tämän pitäsi nopeuttaa tiedon kulkua, aikataulumuutoksissa tai vastaavissa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Alavus
Ei asetettu
19

apv 2006 juniorit Nimenhuuto.com

jari kirjoitti: Hienosti pelattu turnaus kaikilta pelaajilta! Kaikki pelit voitettiin ja lisäplussana voitto kanusta joka ei vielä ollut hävinny ollenkaa! Viime kaudesta menty hurjasti eteenpäin ja joka jätkä taisteli hienosti! Tästä on hyvä jatkaa tulevaan kauteen :-) (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Alavus
Pojat
20

APV 08 Nimenhuuto.com

Michael kirjoitti: Harkat asemalla kello 18 alkaen Miksu (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Alavus
Pojat
22

Apv P8 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Alavus
Pojat
3