Jääkiekko Grani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Grani ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on sähly. Muita suosittuja lajeja ovat: harrastekiekko, pipolätkä, kuntokiekko, jääkiekko, säbä ja tennis.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Grani

Jääkiekko - Grani

Gr IFK GG Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa Granissa

Jouni kirjoitti: SAUNAILTA! Kyllä, luit oikein. Se ainoa todellinen syy vetää hikiset kamat päälle ja taiteilla kahdella teräksenpalalla. Ensiviikon lauantaina (22.9) olisi tarkoutus mennä suunnittelemaan suuria saunan lauteille. Vaikka aiheet on selkeät (minkä väriset viralliset pelisukat ovatkaan oikeat, entäs ... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Harrastekiekko
Grani
Miehet
128

Gr IFK Pipolätkä Nimenhuuto.com

Gr IFK GG pyörittää pipolätkää Kauniaisisa.Tunnin vuorolle mahtuu 20 pelaajaa ja 1,5 tunnin vuorolle 30 pelaajaa.Nyt vuoro Hernesaaressa parillisen viikon sunnuntaisin klo 18.50-20.20, jos kiinnostusta on riittävästi

Jouni kirjoitti: Tänään 26.10. ei pipoa koska vain kolme INissä. Perjantai ei vaikuta kovin hyvältä pelipäivältä :) (Melkein 6 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Pipolätkä ja Kuntokiekko
Grani
Ei asetettu
59

GrIFK BLS Nimenhuuto.com

Nico kirjoitti: Jaot tänään: Tumma: Oulu, mika, eetu, nico, jopi, tuksu, roine, joni, pekkarinen, juha Valkonen: sirkiä, samu, lalli, nyyssönen, eikka, jontsa, anttu, mouru, heinilä, heinilä, ari, vierailija, ville (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Grani
Ei asetettu
154