Jääkiekko Grani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Grani ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on sähly. Muita suosittuja lajeja ovat: tennis, harrastekiekko, pipolätkä, kuntokiekko, jääkiekko, säbä ja frisbeegolf.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Grani

Jääkiekko - Grani

Gr IFK GG Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa Granissa

Risto kirjoitti: Huomenna Matinkylässä muutamalle sankarille tilaa. Jää 7.30 - 8.30. Laita viesti jos pääset - Risto 045 2270300 (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Harrastekiekko
Grani
Miehet
142

Gr IFK Pipolätkä Nimenhuuto.com

Gr IFK GG pyörittää pipolätkää Kauniaisisa.Tunnin vuorolle mahtuu 20 pelaajaa ja 1,5 tunnin vuorolle 30 pelaajaa.Nyt vuoro Hernesaaressa parillisen viikon sunnuntaisin klo 18.50-20.20, jos kiinnostusta on riittävästi

Jouni kirjoitti: Tänään 26.10. ei pipoa koska vain kolme INissä. Perjantai ei vaikuta kovin hyvältä pelipäivältä :) (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Pipolätkä ja Kuntokiekko
Grani
Ei asetettu
60

GrIFK Juniors Nimenhuuto.com

Nico kirjoitti: Ei oo jäätä tänää, halli varattu taitoluistelijoille, olivat unohtaneet ilmottaa asiasta! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Grani
Ei asetettu
139

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.