Jääkiekko Grani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Grani ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on sähly. Muita suosittuja lajeja ovat: harrastekiekko, pipolätkä, kuntokiekko, jääkiekko, säbä, tennis ja frisbeegolf.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Grani

Jääkiekko - Grani

Gr IFK GG Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa Granissa

Jouni kirjoitti: Hei, Toissa viikonloppuna virisi ajatus pitää kiekkoleiri omin voimin. Nyt on saatu tarjoukset Kisakalliolta lauantaille 4.11.HockeyBasen Iiro alustavasti kuitannut että voisi tulla valmentajaksi. Ketä kiinnostaa voisi pikaisesti merkitä halukkuuteensa. Leiri toteutetaan kun 15 kenttäpelaajaa sit... (17 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Harrastekiekko
Grani
Miehet
143

Gr IFK Pipolätkä Nimenhuuto.com

Gr IFK GG pyörittää pipolätkää Kauniaisisa.Tunnin vuorolle mahtuu 20 pelaajaa ja 1,5 tunnin vuorolle 30 pelaajaa.Nyt vuoro Hernesaaressa parillisen viikon sunnuntaisin klo 18.50-20.20, jos kiinnostusta on riittävästi

Jouni kirjoitti: Tänään 26.10. ei pipoa koska vain kolme INissä. Perjantai ei vaikuta kovin hyvältä pelipäivältä :) (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Pipolätkä ja Kuntokiekko
Grani
Ei asetettu
60

GrIFK Juniors Nimenhuuto.com

Nico kirjoitti: Ens ma 16.10 reenit peruttu! Ultralla on kotipeli siinä (eivät osanneet ilmottautua sarjaansa näemmä oikein)! Etsitään parhaillaan korvaavaa vuoroa! (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Grani
Ei asetettu
140

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.