Jääkiekko Hervanta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hervanta ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääpallo, miekkailu, golf, kuvioluistelu, salibandy ja lentopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KOHOTTARET Nimenhuuto.com

KOHOTTARET on Tampereella Kooveen logon alla pelaava naisten harrastejääkiekkojoukkue. KOHOTTARET on perustettu syksyllä 2008. Siis muutama vuosi enää kymppisynttäreihin:) KOHOTTARET on täynnä mukavia lätkästä innostuneita naisia ja kiekon kohottajia. Porukasta löytynee nuoria kuin vanhojakin; ikää ja pelikokemusta ajatellen:) On jo aina melko myöhäinen ilta, kun KOHOTTARET suuntaa reeneihin Hervannan jäähalliin. Viikkoon mahtuu 2 vakituista jääaikaa, maanantai ja torstai. Joskus jäävuoroja saattaa olla 3 ja jos oikein innostutaan, niin 4. Kyllähän sinne viikolle on joskus mahtunut 5 tapahtumaa. Silloin kyllä jo kotiväki "kiittää" kotona poisolosta:) KOHOTTARET toivottavat kaikille jääkiekkoa harrastaville pelaajakollegoille mukavaa jääkiekkokautta!

Noora kirjoitti: Jos lähetään pelaan sarjaa niin mukana. Jos ei niin out (17 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Tampere Hervanta Ja Hakametsä
Naiset
23

PerHe Jr Nimenhuuto.com

Hervannan kiekkovuoro aamuvirkuille lauantai aamuna. Varamiehet voivat laittaa itsensä sisään vuoroa edeltävänä perjantaina klo 15:30 alkaen.

Joukkue etsii pelaajia

Eevert kirjoitti: Aleksi V kentälle (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko, Jääpallo, Miekkailu, Golf ja Kuvioluistelu
Hervanta
Miehet
56