Jääkiekko Kuortane

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuortane ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kuortane

Jääkiekko - Kuortane

Kuku05 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Tiistai 7.2. Harkat on peruttu. 17 .2 ja 24.2 harkat siirtyi alkamaan puolituntia eteenpäin. Muutokset tehty kalenteriin (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Kuortane
Sekajoukkue
20

Kuku F06 Nimenhuuto.com

Elian kirjoitti: Huomenta, kohteemme on Niinisalo, johon lähdemme 14.5. aamulla aikaisin. Paikan päällä täytynee olla klo 10-11. Tarkempi aikataulu tulee viim. huomenna kunnes saamme kaikki "liikkuvat osat" kohdilleen! Mutta koko päivän varaus kuten alkuperäinen info oli! T. Elina (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuortane
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.