Jääkiekko Kuusamo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuusamo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: agility, kohtaaminen, pelastuskoiratoiminta, kaverikoirat, salibandy, palokunta, vpk ja vapaaehtoistyö.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kuusamo

Jääkiekko - Kuusamo

PaPoRa Nimenhuuto.com

Työpaikkakiekkoa taitotasoon katsomatta.

Olli kirjoitti: Tässä otteluohjelma viranomaisturnaukseen. A-Lohko (I-Kaukalo) B-Lohko (II-kaukalo) Oulun Firefighters (OFF) Oulun poliisiurheilijat (OPU) Rovaniemen poliisiurheilijat (RPU) Kaenuu Kuusamo Rovaniemen pelastuslaitos (RoiPela) KemiTornio Jokilaaksot Keskiviikko 16.11.2016 08.15 - 09.00 OFF - KemiTo... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kuusamo
Sekajoukkue
43

Hokipohkeet Nimenhuuto.com

Jääkiekkovuoro Kuusamon jäähallin viereisellä ulkojäällä perjantaisin 20.45 - 22.15. Vakiopelaajien ilmoittautuminen vuoroille TORSTAINA klo 19.00 mennessä, tämän jälkeen varamiehet voivat vapaasti ilmoittautua. Jos vakiomies on ilmoittanut jo aikaisemmin ettei tule vuorolle, voi varamies täyttää heti vapaaksi jääneen paikan. Maalivahtien nimimerkin perässä näkyy pelipaikka (MV). Varamies kirjoittaa ilmoittautumisen yhteydessä kommenttikenttään kenen tilalle on tulossa. Varamiesten maksu 2€ / peli Pelaajamäärä: 2 MV + 20 kenttäpelaajaa

-raino- kirjoitti: Eeron tilalle (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuusamo
Ei asetettu
73

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.