Jääkiekko Kuusamo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuusamo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: agility, kohtaaminen, kaverikoirat, palokunta, vpk ja vapaaehtoistyö.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PaPoRa Nimenhuuto.com

Työpaikkakiekkoa taitotasoon katsomatta.

Olli kirjoitti: Tässä otteluohjelma viranomaisturnaukseen. A-Lohko (I-Kaukalo) B-Lohko (II-kaukalo) Oulun Firefighters (OFF) Oulun poliisiurheilijat (OPU) Rovaniemen poliisiurheilijat (RPU) Kaenuu Kuusamo Rovaniemen pelastuslaitos (RoiPela) KemiTornio Jokilaaksot Keskiviikko 16.11.2016 08.15 - 09.00 OFF - KemiTo... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Kuusamo
Sekajoukkue
43

Hokipohkeet Nimenhuuto.com

Jääkiekkovuoro perjantaisin Kuusamon jäähallissa. Vuoro on klo 21.15 - 22.45. Vakiopelaajien ilmoittautuminen vuoroille TORSTAINA klo 19.00 mennessä, tämän jälkeen varamiehet voivat vapaasti ilmoittautua. Jos vakiomies on ilmoittanut jo aikaisemmin ettei tule vuorolle, voi varamies täyttää heti vapaaksi jääneen paikan. Maalivahtien nimimerkin perässä näkyy pelipaikka (MV). Varamies kirjoittaa ilmoittautumisen yhteydessä kommenttikenttään kenen tilalle on tulossa. Varamiesten maksu 4 € / peli - Maksu käteisellä / MobilePay 040-5027124 Pelaajamäärä: 2 MV + 20 kenttäpelaajaa

Rami kirjoitti: Harri Tyni Sami k:n tilalle (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kuusamo
Ei asetettu
78