Jääkiekko Leppävaara

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävaara ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, futsal, harrastejääkiekko, koripallo, kuntokoripallo ja käsipallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Sami kirjoitti: Moro Maanantaisin olisi myyrmäessä aamuisin täysin omakustanteista höntsälätkää klo 7-8. Pelataan ilman veskareita. Muutamia pelimanneja kaivattaisiin rosteriin lisää ja muutama perjantaivuorolainen pelaa jo täällä, joten ei tarvii ujostella. Myyrmäen urheilupuisto jäähalli 2, Raappavuorentie 8-1... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
48

ETU edustus Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Voin tulla jos tarvetta (24 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo, Leppävaara
Miehet
56

EKS 05-06 Leijonaliiga Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Moi! Laaksolahdessa on sen verran märkää, että perutaan tämänpäiväiset oheisharkat. Ensi viikolla paremmalla onnella... :-) Terveisin Olli (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Leppävaara
Ei asetettu
60

Eltel Nimenhuuto.com

Joukkue harjoittelee Reebok areenassa torstaisin klo 7-8, noin vartti alkulämmittelyä erilaisia kiekollisia harjoitteita, jonka jälkeen pelataan loppuaika. Lisäksi joukkue pelaa NHL-sarjaa (Nokia, Accenture, Tieto, Hewlett Packard ja Oracle) sekä vetää kauden yhteen kisastudiosaunaillassa. Joukkueen runko koostuu Eltelin, Fingridin ja Prysmianin nykyisistä tai vanhoista pelimiehistä. Lisätiedot 040 545 2124 Timo Kaukonen

Harri kirjoitti: Työmatka venyy. En pääse paikalle. (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo Leppävaara
Miehet
61