Jääkiekko Leppävaara

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävaara ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, jääkiekko, harrastejääkiekko, koripallo, käsipallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Timo kirjoitti: Moi Sain sovittua meille aamusaunan hallille kauden viimeisen pelin päätteeksi. Pyyhkeet mukaan ja saunaan! Muistaakseni koppi 1, kattokaa infonäytöstä. GM (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
41

ETU edustus Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Espoo, Leppävaara
Miehet
48

Eltel Nimenhuuto.com

Joukkue harjoittelee Leppävaaran Genano (ent. Warrior) Areenassa torstaisin klo 7-8, noin vartti alkulämmittelyä erilaisia kiekollisia harjoitteita, jonka jälkeen pelataan loppuaika. Lisäksi joukkue pelaa NHL-sarjaa (Nokia, Accenture, Mandatum, ABB, NCC, Telia ja Oracle) sekä vetää kauden yhteen kisastudiosaunaillassa. Joukkueen runko koostuu Eltelin, Fingridin ja Prysmianin nykyisistä tai vanhoista pelimiehistä. Lisätiedot 040 545 2124 Timo Kaukonen

Timo kirjoitti: Torstainan kauden viimeiset jäät, joten saataisiinko mukaan vielä muutama pelaaja ja toinen maalivahti? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Espoo Leppävaara
Miehet
69