Jääkiekko Leppävaara

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävaara ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, jääkiekko, harrastejääkiekko, koripallo, kuntokoripallo ja käsipallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Tuomas kirjoitti: Moi, mulla leikattiin polvi keväällä enkä usko että enää kestää tolppien välissä seisoskelua. Tämän lisäksi vaihtui myös työ ja tämän hetken työaika ei jousta enää aamujäille. Kova päätös, mutta toistaiseksi olen laittanut räpylän ”naulaan”. Hyviä pelejä! (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
45

ETU edustus Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Juu jos mahtuu (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo, Leppävaara
Miehet
59

Eltel Nimenhuuto.com

Joukkue harjoittelee Reebok areenassa torstaisin klo 7-8, noin vartti alkulämmittelyä erilaisia kiekollisia harjoitteita, jonka jälkeen pelataan loppuaika. Lisäksi joukkue pelaa NHL-sarjaa (Nokia, Accenture, Tieto, Hewlett Packard ja Oracle) sekä vetää kauden yhteen kisastudiosaunaillassa. Joukkueen runko koostuu Eltelin, Fingridin ja Prysmianin nykyisistä tai vanhoista pelimiehistä. Lisätiedot 040 545 2124 Timo Kaukonen

Markus kirjoitti: Onkos kauden alkamisesta tietoa? (12 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo Leppävaara
Miehet
63