Jääkiekko Leppävaara

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävaara ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal, harrastejääkiekko, koripallo, kuntokoripallo ja käsipallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Risto kirjoitti: Moikka. kävin kokeilemassa Käpylän kaukaloa, pinta ja kenttä ihan ok. Tilaa oli klo 16 (olin ypöyksin), joten mikäs ilta mennään pelaamaan? Aamusin kentän pinta kostea ja liukas, ennen kuin aurinko kuivattaa. (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
46

ETU edustus Nimenhuuto.com

Rasmus kirjoitti: Voin tulla JOS tarvii.. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo, Leppävaara
Miehet
59

Eltel Nimenhuuto.com

Joukkue harjoittelee Reebok areenassa torstaisin klo 7-8, noin vartti alkulämmittelyä erilaisia kiekollisia harjoitteita, jonka jälkeen pelataan loppuaika. Lisäksi joukkue pelaa NHL-sarjaa (Nokia, Accenture, Tieto, Hewlett Packard ja Oracle) sekä vetää kauden yhteen kisastudiosaunaillassa. Joukkueen runko koostuu Eltelin, Fingridin ja Prysmianin nykyisistä tai vanhoista pelimiehistä. Lisätiedot 040 545 2124 Timo Kaukonen

Timo kirjoitti: Hei, sain hetki sitten oheisen viestin Espoon Jääurjeilun tuelta ja sen mukaan jääkiekkokausi vakiovuorojen osalta on tämän mukaan paketissa. Katsotaan kuinka käy, mutta jos tilanne muuttuu laitan erillisvuoroja tarjolle. Muussa tapauksessa kiitos kaikille alkusyksyn aktiivisuudesta. Pyritään jat... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo Leppävaara
Miehet
62