Jääkiekko Luvia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Luvia ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, purjehdus, ringette ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Luvia

Jääkiekko - Luvia

Luvian Kiekko - 82 E1 Nimenhuuto.com

Luvian Kiekko -82

Joukkue etsii pelaajia: Luvian Kiekko -82 E2 -04 syntyneet hakee lisää pelaajia ikäluokkaan. Kotihall...

Alex kirjoitti: Huomio huomio! Jokainen pelaaja ilmoitta nimenmuuton keskiviikon mennessä (17.2) tulevatko he kaikkiin tai johoihinkin hiihtolomaviikon treeneihin tai ei. Varsinkin Eliaksen ilmoittautuminen olisi tärkeä et saadaan tarpeeksi maalivahteja treeneihin. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Luvia
Sekajoukkue
18

LuKi -82 F- ja G-juniorit Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääkiekkoa Luvialle! Myös kokeilemaan voi tulla kaikessa rauha...

Paula kirjoitti: Moikka! Kotiturnaus 10.2. lähestyy ja sehän tarkoittaa talkoita, jippii! Turnaus kestää koko päivän ja väkeä tarvitaan kioskiin, maggaranmyyntiin, arpojen myyntiin ja peliohjaukseen. Kioskissa, makkaranpaistossa ja arpajaisissa pärjännee yksi henkilö kerrallaan per station, peliohjaukseen tarvita... (16 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Luvia, Satakunta, Pori
Ei asetettu
31

Luvian Kiekko D-juniorit Nimenhuuto.com

Emil kirjoitti: Hei kaikki, pitkästä aikaa Ajattelin pläjäyttää uutisen tänne, kun kerran toimii vielä. Nyt on nimittäin ensimmäinen jäsen legendaarisesta LuKin 03 joukkueesta debytoinut maajoukkueessa. Sohvi pelasi eilen Leijonatytöissä Ranskaa vastaan Kuortaneella ja uusi kohtaaminen on tänään. Myös huomenna o... (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Luvia
Ei asetettu
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.