Jääkiekko Myyrmäki, vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Myyrmäki, vantaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo ja jalkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Myyrmäki, Vantaa

Jääkiekko - Myyrmäki, Vantaa

EVU Ukot Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Moi tietääks kukaan montako kesäjäätä meillä on ja onko tuo 140 € lopullinen hinta. Aattelin vaan kun vähän huonosti noita kesäjäitä on ainakin nyt ollut. T: Kimi (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Myyrmäki, Vantaa
Miehet
38

EVU -03 Red Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Leirisaldoa; Janilta uupuu 150 cm musta ccm hikipuku. Ylimääräistä yksi sininen T-paita warp 146-152cm (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Myyrmäki, Vantaa
Pojat
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.